Hardrockistul
25th April 2006, 10:30
Ne influenteaza in vreun fel gusturile muzicale imaginea formatiei si daca da atunci de ce?
Ne impiedica imaginea sa ne placa sau nu o formatie? Mai putem fi sinceri cu noi insine? sau ne luam dupa turma..... daca o formatie are multi adepti atunci ne place si noua. De multe ori am fost pus in situatia de a-mi sustine gusturile muzicale in fata unor neaveniti (ca sa nu le spun idioti
) care nu puteau trai/simti acea stare de spirit - din acest motiv am ales figura controversata a muzicii rock. Nu vi s-a intamplat niciodata sa vi sa spuna " da ce-ti plac urletele astea " sau " tu nu esti sanatos la cap" (bineinteles raspunsul meu era "da imi plac urletele astea" pt ca eu inteleg/simt muzica asta).
Din aceste motive nu contest gusturile muzicale ale unui sa altuia dar nici cei de langa mine sa le conteste pe ale mele.
Astept parerile voastre referitoare la o muzica agresiva precum cea a lui Marilyn Manson.
brebe85
25th April 2006, 10:33
bravo tie ca iti place muzica, pardon, iti plac urletele.
dar de ce trebuie sa ii faci pe ceilalti "idioti"? esti ingust la minte?
Hardrockistul
25th April 2006, 10:37
Imi cer scuze poate am fost prea dur...
sandossu
25th April 2006, 10:41
asta e cel mai comercial din cati roackeri am vazut, in plus e si retardat/terminat si altele
yoshi_656
25th April 2006, 10:47
QUOTE(Hardrockistul @ Apr 25 2006, 11:30)

Astept parerile voastre referitoare la o muzica agresiva precum cea a lui Marilyn Manson.

Pai tot rock-ul (expetand alternativul) e agresiv... nu numai Manson.
Blitzkrieg
25th April 2006, 10:51
Pe mine nu ma influenteaza imaginea truperi atata timp cat scot muzica buna.
Strigatele si urletele nu ma deranjeaza in muzica dar Manson tot nu imi place.Nu simt acel spirit al rockului in muzica lui, e cam seaca.
wizZard
25th April 2006, 10:52
nu mi-a placut niciodata muzica lui, comportamentul excentric nu ma deranjaza la nici unul din rockeri dar Manson exagereaza si e penibil.
Hardrockistul
25th April 2006, 10:54
Trecand peste aspectul comercial (imaginea diavoleasca a lui M) ce parere aveti despre versuri si mesaj?
Si sa luam de ex titlul ultimului album "The Golden Age of Grothesc"
traim intr-o astfel de epoca a grotescului?
Blitzkrieg
25th April 2006, 10:59
aparent nu dar cand te gandesti cat trafic de organe se face, cati nebuni sunt in lumea asta(ex. canibalul din Germania) plus multe alte chestii pe care noi nu le vom stii niciodata.
The world it's a sick place.
Hardrockistul
25th April 2006, 11:14
Dar sa ne uitam putin si in curtea noastra mai bine zis la scena politica romaneasca - si primul lucru care imi vine in cap este, nu stiu daca va amintiti, "o tanti" care s-a exprimat cam asa " ciocul mic la ei ca noi suntem la putere" - afirmatie facuta in Camera Senatului.
Eu zic ca termenul grotesc putin cam indulgent pentru asemenea situatii care nu sunt rare. Mentionez ca nu doresc sa fac politica pe net am dat doar un exemplu
Burzum
25th April 2006, 14:37
QUOTE(Hardrockistul @ Apr 25 2006, 11:37)

Imi cer scuze poate am fost prea dur...
N-ai fost dur, ai fost cum i-ai caracterizat pe altii
Btw, mai e un topic cu Merlin Menson.
Poate mai faci vreo 2, sa fie cu noroc.
Hardrockistul
25th April 2006, 15:15
Daca ai fi citit titlul topicului cred ca ai fi avut ceva de spus(la subiect),
dar asa nu cred ca te pot lua in considerare.
kill_them_all1000
25th April 2006, 15:37
QUOTE(kill_them_all1000 @ Dec 2 2005, 09:50)

Dap... E incredibil cum un tocilar infect ca asta a reusit sa pacaleasca lumea sa ii asculte muzica.
Si te uiti la fanii lui si ii intrebi de ce asculta manson si o sa-ti spuna ca e cool, ca de ce sa asculte ei maiden, priest etc. formatii care nu au mesaj.
Oameni precum MM fac de ras rockul si ne mai miram de ce naiba asculta lumea britney s. si alte lesinate ca asta.
PS: Am vazut intr-un documentar cu MM ca se taia cu o sticla sparta intr-un concert. Imi spune si mie cineva care e mesajul sau rolul la chestia cu taiatul ca vreau sa stiu si eu ca sunt mai prost de felul meu (eventual sa imi spuna un fan manson)?
Inca o data ce am scris pe primul topic. Imi pare rau ca ma repet.
Hardrockistul
25th April 2006, 20:50
Sa inteleg ca il detesti din tot sufletul si nici nu vrei sa ami auzi.... cat despre glam-metal...
Ce pot sa spun ca mie unele bucati imi plac.
shobi
25th April 2006, 20:53
io din cate am inteles, manson vrea sa arate adevarata fata a americii (si probabil in curand a restul lumii, ca se copiaza destul de mult de afara)
magister
25th April 2006, 21:57
@shobi: care este fata actuala a Americii si probabil a restului lumii in viitorul apropiat?
shobi
25th April 2006, 22:06
Burzum
26th April 2006, 00:39
Eu cred ca manson vrea sa arate ca poate sa devina she-male doar din vestimentatie.
E cam penibil sa-ti cladesti "faima" doar prin imagine, fara sa ai voce si stil, nu credeti?
geesus
26th April 2006, 01:39
daca si marlin manson mai canta muzica agresiva...
tu catzi ani ai gogule de inca mai ascultzi muzica lu' fatalau' asta?
dak nu stiai media de varsta a celor care asculta mm e sub 15 ani
nu e prea imbucurator faptu'...
l-ati vazut si voi - pustimea k se picteaza p fata si isi pune lentile sa para "ceacar" si gata v-a dat p spate. dupa c k 60% din melodiile lui sunt cover-uri mai sunt facute si in ultimul hal
eu unul sunt satul de mm, cof si "terribilist metal"-ul lor de tot rahatul. astia fac rock-ul de cacao
Hardrockistul
26th April 2006, 09:53
Nu stiu ce e ala teribilist metal.... Esti agresiv fapt care face foarte vulnerabil bai "GIIZAS"
Daca-i fi citit titlul topicului (cu atentie mare) poate iti trecea si tie vreo idee prin capul ala, dar asa, cu termeni de genul "gogule", ar fi ceva patologic periculos pt tine sa postezi pe acest forum - te mai apuca crizele pe aici si cine te mai scapa daca esti singur acasa?.
geesus
26th April 2006, 10:48
QUOTE(Hardrockistul @ Apr 26 2006, 10:53)

Nu stiu ce e ala teribilist metal.... Esti agresiv fapt care face foarte vulnerabil bai "GIIZAS"
Daca-i fi citit titlul topicului (cu atentie mare) poate iti trecea si tie vreo idee prin capul ala, dar asa, cu termeni de genul "gogule", ar fi ceva patologic periculos pt tine sa postezi pe acest forum - te mai apuca crizele pe aici si cine te mai scapa daca esti singur acasa?.
imi cer scuze k te-ai simtit ofensatsi vreau sa zic k sincer imi pare rau...
)))))
numele forumului este: Softpedia Forum > Life & Entertainment > Muzica > Rock
Marilyn Manson n-are ce cauta la topicul asta si nici copii care il asculta, asa k lasa-te de d-astea si du-te la gradinitza, k acolo t invata si lucruri folositoare "HARDROCKIST"-ule
)))))
kill_them_all1000
26th April 2006, 11:00
QUOTE(geesus @ Apr 26 2006, 11:48)

imi cer scuze k te-ai simtit ofensatsi vreau sa zic k sincer imi pare rau...

)))))
numele forumului este: Softpedia Forum > Life & Entertainment > Muzica > Rock
Marilyn Manson n-are ce cauta la topicul asta si nici copii care il asculta, asa k lasa-te de d-astea si du-te la gradinitza, k acolo t invata si lucruri folositoare "HARDROCKIST"-ule

)))))
Ma tu nu ai auzit ca fiecare om are dreptul la propriile opinii sau esti vreun ROACAR comunist. Isi spune omul parerile sau daca nu ii place ce asculti tu e prost. Si invata dracului sa scrii ca imi ia 1 ora pana descifrez ce scrii tu acolo.
Hardrockistul
26th April 2006, 11:40
Asta e tot ce am vrut, opiniile fiecaruia(argumentate) , insa uite ca ajungem la intoleranta..... "sa ma duc la gradinita mea" ...
Burzum
26th April 2006, 18:27
geesus, oricat te-ar enerva Filthu, nu compara COF cu MM.
E injust din orice punct de vedere.
Cel putin versurile la COF sunt extrem de bine gandite.
ccezar2004
26th April 2006, 18:56
manson este agresiv.... daca nu prin muzica sau versuri in mod sigur prin imagine..... a se vedea videoclipurile..... si cu faza cu taiatul pe scena... ce vreti oamenilor tre sa castige si el o paine... senzationalul aduce public si implicit bani..... aaaa.... sau noi nu suntem comerciali... muncim pentru a ne hrani spiritul
P.S. si de unde e scoasa asta ca tre sa ai sub 15 ca sa asculti manson?.....
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.