mirwoona
16th June 2007, 09:30
QUOTE(mosbaubau @ Jun 15 2007, 21:08) [snapback]2972979[/snapback]
Vreau si eu sa ajung in Ibiza in iulie.
Mijloc de deplasare: Ibiza ... Seat Ibiza
Nu retin sa fi vazut in paginile anterioare raspuns la intrebarile urmatoare asa ca... iata-le:
Distanta cu masina Bucuresti - Ibiza = ? Caut un traseu cat mai pitoresc dar in acelasi timp cat mai practic...
Pentru cazare presupun ca cel mai intelept este sa fac rezervare din Romania - ce recomandati ** sau *** si unde - la 1 km de statiune sau la 3-4 km??
Deocamdata atat. Multam' fain.
uite aici un site care-ti face traseul cu masina in functie de varianta pe care vrei s-o alegi: scurt/rapid/lung
bogdann1o1
18th June 2007, 08:23
QUOTE(Phx @ Jun 15 2007, 15:21) [snapback]2971585[/snapback]
Din pacate ma numar printre aceia care luasera bilete la Myair la cursa directa spre Ibiza, cursa anulata.......Propunerea lui Bogdan nu ma avantajeaza (btw ferry nu costa 40 euro ci peste 80 dus-intors si face si o noapte intreaga sau o zi). Sunt in cautare de alte variante pt a ajunge pe 6 sept in Ibiza (cu intoarcere pe 9 sept sau max 10 sept dimineata), dar tot ce am gasit depaseste 300 euro de persoana (fatza de 100 cat dadusem eu initial).
In plus, sunt curioasa cum fac astia sa imi dea banii platiti inapoi si in cat timp. La telefonul ala al lor suna numai ocupat.
Nu mai retzin exact daca shi pe balearia.es (am cautat ferry pe mai multe site-uri), dar potzi sa alegi intre cursa care dureaza vreo 10 ore shi una care dureaza vreo 4 ore; google it!
GrooveRo
20th June 2007, 12:16
Cei care au fost sau care urmeaza sa se duca, imi puteti spune un centru de inchirieri auto, bun si ca pret si conditii? In Playa D'en Bossa de preferat sau daca nu, chiar in Eivissa.
HaoS
23rd June 2007, 11:43
QUOTE(area 51 @ May 12 2006, 00:26) [snapback]1495617[/snapback]
Buna!
... si pe mine ma bate gandul sa ajung pe-acolo.....Am obs ca cea mai scurta distanta pe mare e de la Denia-85 km ....dar nu pot sa cred ca ferryboatul poate costa peste 5-600 euro dus intors masina plus inca 3 pasageri pt. septembrie, asta cam din ce am gasit eu pe cateva site-uri

.....a fost cineva? sau de la barcelona la ibiza cu ferry macar?
Multumesc
Eu acum sunt in ibiza cu masina si am platit 200 eur dus intors 2 pers si masina. Am gasit oferta speciala la Trasmediterranea.es.... . Poti merge si cu iscomar.es . Iscomar de regula era mai ieftin.
Apropo stie careva alta plaja gen bora bora?
HaoS
23rd June 2007, 11:54
QUOTE(mosbaubau @ Jun 15 2007, 20:08) [snapback]2972979[/snapback]
Vreau si eu sa ajung in Ibiza in iulie.
Mijloc de deplasare: Ibiza ... Seat Ibiza
Nu retin sa fi vazut in paginile anterioare raspuns la intrebarile urmatoare asa ca... iata-le:
Distanta cu masina Bucuresti - Ibiza = ? Caut un traseu cat mai pitoresc dar in acelasi timp cat mai practic...
Pentru cazare presupun ca cel mai intelept este sa fac rezervare din Romania - ce recomandati ** sau *** si unde - la 1 km de statiune sau la 3-4 km??
Deocamdata atat. Multam' fain.
Eu am ales varianta pin germania si Elvetia iar la intoarcere vreau sa merg prin italia.
Cazare am gasit 40 eur 2 pers la un hotel in ungaria exact la iesire spre Austria sunt panouri pe autostrada cu hoteluri super ieftine 20 eur / pers. In Germania m-am cazat in Munchen cu 70eur un hotel de 2 stele. In Lyon m-am cazat la Etap 60eur. Cauta hotelurile Etap ca sunt cele mai ieftine.
Oricum mai peste tot gasesti pensiuni cu conditii la fel ca la hotel. In Elvetia e scump rau totul .
Bucuresti Ibiza apox 3500km prin Ungaria Austria Germania Elvetia Franta Spania .
monimoni
24th July 2007, 12:33
pana la urma vad ca Marshal si Paralela 45 ofera pachete cu transport charter Tarom. probabil asta e solutia cea mai comoda.
mvvlad
18th August 2007, 11:17
QUOTE(monimoni @ Jul 24 2007, 13:33)

pana la urma vad ca Marshal si Paralela 45 ofera pachete cu transport charter Tarom. probabil asta e solutia cea mai comoda.

Eu mi-am luat un astfel de pachet si am prins si un soi de oferta speciala. Voi fi acolo pe 29 aug pt o saptamana
Sper sa fie asa cum se aude
ever_tourist
25th August 2007, 00:10
QUOTE(sandokanul @ May 30 2006, 17:52)

variant travel are o oferta interesanta cu mallorca si ibiza. Nu am mai fost in Ibiza pana acum si as vrea sa stiu care e mai tare, Space, Amnesia, Pacha sau Privilege, ca stau Ibiza doar 3 zile.
A, oferta pt Ibiza si Mallorca de la Variant Travel e in luna august. A mai auzit cineva de firma asta de turism? Ma bate gandul serios sa ma inscriu si eu.
Vreau sa stiu daca pana la urma ati optat pentru agentia Variant Travel?
A mai mers cineva pe mana celor de la Variant Travel?
Phx'
17th September 2007, 14:21
La inceputul lunii septembrie am fost o fuga in Ibiza si mi-a placut mult, si si mai mult mi-a placut plaja si apa in Formentera (se ajunge din Ibiza cu ferry in 30 min).
Cosmin5
4th January 2008, 14:15
vai de mn ce apa
abea astept luna martie sa merg sper ca o sa fie cald........ pt cei care au de gand sa mearga in ibiza si vor sa vada ceva poze sau harti inainte site-ul www.ibizapocapoc.net va va fi de ajutor! au poze facute din 5 in 5 m si cu ajutorul sagetilor puteti inainta, sa o luati la stanga sau dreapta, de asemenea poze inedite puteti vedea si de pe google earth
la earth.google.com
sper k v-am fost de ajutor
Birkin
19th January 2008, 18:16
Eu am o nelamurire si poate cineva ma elucideaza:Talamanca la ce distanta e de Ibiza Town?Tot gasesc hoteluri etc prin Talamanca,Figueretas etc. si nu sunt lamurit unde e Ibiza Town fata de aceste zone.
Am gasit si o harta a insulei,dar is in ceata.. Practic,toate aceste zone si Ibiza Town sunt pe una si acceasi insula,nu?Ibiza Town e practic zona comerciala sau..?
Scuze daca is tembele intrebarile,dar asta e.
nirrti
11th March 2008, 13:14
QUOTE (Birkin @ Jan 19 2008, 19:16)

Eu am o nelamurire si poate cineva ma elucideaza:Talamanca la ce distanta e de Ibiza Town?Tot gasesc hoteluri etc prin Talamanca,Figueretas etc. si nu sunt lamurit unde e Ibiza Town fata de aceste zone.

Am gasit si o harta a insulei,dar is in ceata.. Practic,toate aceste zone si Ibiza Town sunt pe una si acceasi insula,nu?Ibiza Town e practic zona comerciala sau..?

Toata insula e cunoscuta sub numele de Ibiza, iar pe insula sunt mai multe orase -orasele : Ibiza (centru comercial), San Antonio, Santa Eularia, San Josep..etc..
Talamanca si Figueretas sunt niste zone turistice ce se gasesc la aproximativ 30-40 de mers pe jos pana in centru (Ibiza Town), asa ca de preferat este sa alegi o zona din astea si sa nu te lasi amagit ca ceva ar fii aproape de centru. Daca alegi de ex. Figueretas, aproape orice hotel e la 5-10 minute de mers pana la plaja, iar in plus majoritatea hotelurilor au piscina.
In Ibiza Town nu prea gasesti hoteluri, adica arata ca si un oras obisnuit, cu magazine, banci, parcuri.
Sper ca am fost destul de clara.
bafta
toxicvibes
13th March 2008, 10:43
birkin...daca te gandesti sa mergi in ibiza iti recomand figueretas. Noi acolo am stat anul trecut la un hotel foarte ok si ieftin (Don Quijote) si este aproape de toate discotecile mari si viata de noapte. Singura mai departe era Amnesia dar taxiul pana acolo ne lua 7-8 euro.
Singurul dezavantaj era zgomotul produs de scutere care te zgaria pe creier, dar banuiesc ca asa e peste tot in Ibiza.
Cosmin5
6th April 2008, 16:56
QUOTE (Birkin @ Jan 20 2008, 05:16)

nu iti pot spune exact numarul de km, daca te uiti pe o harta ai sa vezi ca nu este prea departe talamanca de capitala (Eivissa)
La inceput am crezut ca Ibiza este o insula mica, nu mi-o imaginam nici pe sfert din cat este. Ibiza este ca un judet mai mic de la noi, are orase si golfuri care sunt numite "Cala". Exemplu de cateva orase : Eivissa-capitala, Sant Josept de sa Talaia, Sta. Eularia, Sant Rafael etc. si Golfuri : Cala d'Hort, Cala Vedella, Cala Moli. Toate sunt pe aceeasi insula. In Eivissa gasesti un fel de Bulevarde cu magazine de orice fel de la mancare pana la imbracaminte, incaltaminte, telefoane, bijuterii. Sunt multe terenuri libere munti, eu ma asteptam sa fie totul supra aglomerat dar nu este asa. Pe insula nu este voie sa construiesti oriunde, natura a fost lasata in pace. Despre hoteluri nu stiu sa iti spun dar iti dau un sfat : Inchiriaza pe toata perioada cat stai acolo o masina sau un scuter, fara un mijloc de locomotie este imposibil sa vezi totul. Despre preturi : Gasesti supermarketuri destul de rar si la preturi pe masura. Un exemplu este o sticla de fanta 2L care in Ibiza era 1.50 E, in Denia (portul din care am luat ferryboat-ul pt Ibiza o gaseai cu 1.10 E, deci in Ibiza este mai scump. Daca vrei cu adevarat liniste in Ibiza alege sa stai in "Cala" eu am stat in Cala Vedella si m-am bucurat de chiar prea multa liniste. Partea turistica - Foarte aproape de Cala Vedella (langa orasul Sant Josep de Sa Talaia) este stanca "Es Vedra" stanca cu cel mai mare magnetism dupa Triunghiul Bermudelor privelistea este superba, este cam indepartat de Eivissa, unde este acel castel care nu s-a putut vizita cand am fost eu, dar merita vazut chiar si pe dinafara.
Daca vrei sa pleci din Romania, alege partea mai turistica (adica unde vezi mai multe). Nu stiu daca sunt curse directe ibiza, dar daca sunt nu ti le recomand. Varianta cea mai buna: 1) Rezerva din timp bilete Wizzair Bucuresti Baneasa - Valencia Manises (eu am gasit cu 90 E/pers/dus-intors) inafara de intarzierile FOARTE mari deoarece acolo a fost pastele catolic la intoarcere, totul a fost ok, ba chiar ne-au dat si o masa pt ca a avut intarziere avionul. 2)In Valencia, direct din aeroportul Manises, doar cobori scarile si intri la metrou(au un sistem foarte interesant, cum te dai jos din metrou doar urci scarile rulante si esti in aeroport), acolo cumperi o cartela pana la statia "Turia", pretul cartelei de metrou este de 1.80 E/pers.
3) Cobori la statia Turia (in legatura cu metroul sunt mai multe detalii, daca esti interesat de aceasta varianta scanez harta si o postez aici). Imediat langa statia Turia este L'estacion d'Autobuses Valencia, de unde iei Autocarul pana la Denia(portul de unde iei ferry pt ibiza), pe mine m-a costat in jur de 10 E/pers autocarul. 4) Odata ajuns la Denia, din Statia de autobuze te duci drept in fata pana vezi portul (este foarte aproape nu necesita taxi), vei vedea o straduta care intra din ce in ce mai mult in port, o iei pe jos cateva sute de m pana vezi un chiosc mai mare unde scrie "Iscomar.com - Navigador en amarillo" si iti cumperi bilet pt ferry Denia - Ibiza, pe mine m-a costat 98 E/pers Dus-intors. Nu garantez ca pretul va fi acelasi, poate ca va fi mai mic sau mai mare daca te duci in ultra-sezon. Iti poti rezerva din timp pe iscomar.com .5) Odata ajuns in Ibiza, nu stiu sa iti explic. Depinde la zona la care te hotarasti.
Daca alegi varianta aceasta, costurile o sa fie egale cu cele ale unui zbor direct in ibiza. In plus ai o croaziera pe mare, vezi o parte din Comunitatea Valenciana, vezi Denia, un oras micut dar foarte cochet.
Daca mai doresti informatii, atat cat stiu iti spun.
Sper ca am fost de ajutor.
dany24ro
8th May 2008, 11:13
noi suntem 7 si vrem sa plecam spre sf. lui Iunie 8 zile.... mai exact 19 iunie .
Deocamdata asteptam un raspuns de la J'nfo sa vedem daca umplem charter-ul ! Cu transport inclus si cazare de 2-3 * avem de 3 nopti in palma si 4 in Ibiza iese undeva pe la 600 eur/ per....
daca mai sunt doritori poate gasim o alternativa mai buna.....
toxicvibes
12th May 2008, 10:04
palma e cel mai boring place ever!!
danflisc
22nd May 2008, 15:35
plecam 4 in IBIZA in 24 iunie cu Paralela, in San Antonio la Bellamar Hotel .....Cine are ce spune ceva despre aceasta destinatie va rog sa ne faceti placerea de a ne delecta cu experienta voastra.
danflisc
22nd May 2008, 19:19
QUOTE (dany24ro @ May 8 2008, 21:13)

noi suntem 7 si vrem sa plecam spre sf. lui Iunie 8 zile....
dincate vad pe IBIZA nu prea se inghesuie lumea...noi suntem 4 dar cu paralela 45 di 24 iunie in san antonio....poate facem gasca mai mare
bennyman
29th May 2008, 02:46
Eu m-as duce in septembrie in ibiza dar din cate am citit din posturile voastre cazare-mancare-distractie ajunge cam la 2000 de euro si ma indoiesc ca face vacanta asta 2000 s-au poate ma insel...orcum ma gandesc ca daca mergi acolo ori spargi bani ori nu mergi decat sa stai doar la hotel si pe plaja,daca a-ti putea sa-mi spuneti pe 7 zile cam ce suma as avea nevoie sau in ce suma v-ati incadrat si a-ti avut parte de distractie la maxim si aici ma refer la bautura cluburi si cat mai mult desfrau
tin sa precizez ca cu 1000 de euro transport-cazare plus distractie am rupt cluburile din Amsterdam anu trecut timp de 5 zile daca a a fost cineva si in Amsterdam la distractii si in Ibiza i-as fi recunoscator daca mi-ar putea face o comparatie legata de viata de noapte.
Multumesc anticipat.
GERULA2006
29th May 2008, 23:30
salut!
aveti idee cum este vremea in septembrie in Ibiza?
vreau sa merg acolo intre 13 si 20 septembrie
multumesc!
GERULA2006
30th May 2008, 11:07
am gasit masina de inchiriat cu 120 E
merita sa inchiriezi masina pe insula?sau o iau degeaba?
p0rk
2nd June 2008, 20:10
Sal,vreau sa merg intre 1iulie si 8 iulie.Ceea ce vreau eu sa intreb e daca ies mai ieftin daca imi rezerv intrarea direct de pe site-ul cluburilor.De exemplul pe siteul clubului Privilege,miercuri la Meganite,intrarea te costa 25 euro.
GERULA2006
4th June 2008, 15:36
asa putina lume sa fi fost in Ibiza?
nirrti
4th June 2008, 16:34
QUOTE (GERULA2006 @ May 29 2008, 23:30)

salut!
aveti idee cum este vremea in septembrie in Ibiza?
vreau sa merg acolo intre 13 si 20 septembrie
multumesc!
Poti sa iti faci rezervare linistit in perioada aia pentru ca e destul de cald. Adica, anul trecut puteai sa porti maneca scurta si pe 6 decembrie.
Oricum pana cand nu se inchid discotecile mari- adica sfarsit de septembrie, Ibiza e plina de turisti.
In ceea ce priveste inchirierea unei masini, cu siguranta gasesti mult mai ieftin de 120€/zi si chiar ti-as recomanda o masina, pt. ca sunt multe locuri frumoase, la care nu ai acees cu autobuzul.
Bafta!
mociulica
17th June 2008, 08:55
a fost cineva de revelion in Ibiza????
puteti sa-mi dati ceva info despre perioada asta?Este ceva activitate in perioada asta si mai ales cum este vremea?
mersi
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.