Ibiza
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

gigelush72

bai fratilor , am incercat sa deschid un nou topic cu Ibiza 2007 , pe care am dat cateva detalii destul de interesante , dar se pare ca afost sters pur si simplu . Pot sa primesc si eu o explicatie ??
Macar sa fi fost postate informatiile in topicul asta , care a fost transformat din Ibiza 2006 in Ibiza !!
Daca stiam postam si eu aici , dar vazind ca nimeni nu am mai intervenit pe aici de ceva luni bune am avut si eu o tentativa binevoitoare pe care sincer incep sa o regret !! Adica am senzatia ca informatia este oarecum cenzurata !!
Sincer domnilor administratori , ma asteptam sa primesc macar o explicatie , un avertisment ceva , acolo !!!!!!!!!!!!
chrystyna
Si noi am vrea sa plecam in Ibiza la sfarsitul lui august. Insa, daca aterizam la ora 21.00 in aeroportul din ibiza, cum am putea ajunge in San Antonio Bay, care e la o distanta de vreo 20 km de aeroport? confused.gif

presedinte
QUOTE(chrystyna @ May 15 2007, 19:54) [snapback]2838674[/snapback]
Si noi am vrea sa plecam in Ibiza la sfarsitul lui august. Insa, daca aterizam la ora 21.00 in aeroportul din ibiza, cum am putea ajunge in San Antonio Bay, care e la o distanta de vreo 20 km de aeroport? confused.gif

la ora aia cel mai indicat ar fi sa iei taxiul. nu mai tin minte exact pretul...
autobuzul ar fi o alternativa doar in cursul zilei (sa-l iei de la aeroport la Eivissa si din Eivissa la San Antonio). daca te ajuta cu ceva, iti atasez o poza cu orarul de anul trecut. mai multe detalii gasesti pe ibizabus.com
Click pentru a vizualiza atașamentul
Phx'
Desi era plin orarul nostru de vacante pe anul acesta, nu am rezistat si am ales si un we in Ibiza (6-9 sept), caci am gasit bilete de avion buc-Ibiza-Buc cu 127 euro de persoana! mi se pare super convenabil...

De cazat ne vom caza in Playa del Bossa, am inteles ca e cel mai reprezentativ loc, dar ma intereseaza, dat fiind ca stam asa putin, doar 2 zile pline. are rost sa inchiriem masina sa mergem sa vedem si alte locuri de pe insula, sau nu? Ce locuri interesante ar mai fi inafara Ibizei-town si imprejurimilor (pentru care nu are rost sa inchiriem masina, caci ne putem descurca cu taxiul sau autobuzul)?
gigelush72
QUOTE(chrystyna @ May 15 2007, 19:54) [snapback]2838674[/snapback]

Taxiurile sunt destul de ieftine , de nu iti merita sa te trambalesti cu bagajele cu autobuz , etc. Ai mai putea incerca , nu stiu sigur daca nu sunt ceva shuttle bus-uri de la aeroport in San Antonio . Sa inteleg ca nu merge-ti cu un bilet printr-o agentie de turism , ca astia de obicei asigura transferul de la aeroport la hotel . Ar mai fi varianta masinii de inchiriat , daca va tine buzunarul ( aprox.200 euro pe saptamana in varf de sezon) varianta pe care o recomand cu caldura iar daca sunte-ti 4 pers. e super rentabil . merita sa o ai o saptamana si sa te plimbi prin insula , pentru ca vei da de nishte locuri absolut superbe iar noaptea cand pleci de la discoteca s-ar putea sa stai vreme buna dupa un taxi .
gigelush72
QUOTE(Phx @ May 16 2007, 11:42) [snapback]2841244[/snapback]
Desi era plin orarul nostru de vacante pe anul acesta, nu am rezistat si am ales si un we in Ibiza (6-9 sept), caci am gasit bilete de avion buc-Ibiza-Buc cu 127 euro de persoana! mi se pare super convenabil...

De cazat ne vom caza in Playa del Bossa, am inteles ca e cel mai reprezentativ loc, dar ma intereseaza, dat fiind ca stam asa putin, doar 2 zile pline. are rost sa inchiriem masina sa mergem sa vedem si alte locuri de pe insula, sau nu? Ce locuri interesante ar mai fi inafara Ibizei-town si imprejurimilor (pentru care nu are rost sa inchiriem masina, caci ne putem descurca cu taxiul sau autobuzul)?

Merita masina cu varf si indesat crede-ma , pentru ca sunt locuri superbe pe unde nu ajungi numai cu masina . Si ma e problema cu taxiurile noaptea , de la discoteci cand mergi catre casa . Au statii de taxiuri numai in anumite locuri , ca si autobuzele si numai de acolo poti lua taxiuri , nu au voie sa opreasca oriunde pe strada , si e batalie acolo in statie pe taxiuri . poti sta si cate 45 min pana prinzi unul .
presedinte
@phx' inchiriaza masina si fa un tur al insulei... discoteci si plaja gasesti peste tot, dar ibiza nu ti-e la indemana sa o cutreieri oricand.
eu am stat o saptamana, iar in 2 zile am inchiriat masina. senzatia de a merge liber oricand si oriunde + distantele scurte si peisajele superbe... cred ca ti-am zis motive suficiente.

alexuki
Salut , vine careva vara asta prin Ibizuki ? tongue.gif Eu voi fi acolo toata vara , iupii tongue.gif e cineva de pe aici...(Ibiza) ?
chrystyna
QUOTE(gigelush72 @ May 17 2007, 20:24) [snapback]2849435[/snapback]
Taxiurile sunt destul de ieftine , de nu iti merita sa te trambalesti cu bagajele cu autobuz , etc. Ai mai putea incerca , nu stiu sigur daca nu sunt ceva shuttle bus-uri de la aeroport in San Antonio . Sa inteleg ca nu merge-ti cu un bilet printr-o agentie de turism , ca astia de obicei asigura transferul de la aeroport la hotel . Ar mai fi varianta masinii de inchiriat , daca va tine buzunarul ( aprox.200 euro pe saptamana in varf de sezon) varianta pe care o recomand cu caldura iar daca sunte-ti 4 pers. e super rentabil . merita sa o ai o saptamana si sa te plimbi prin insula , pentru ca vei da de nishte locuri absolut superbe iar noaptea cand pleci de la discoteca s-ar putea sa stai vreme buna dupa un taxi .

Nu mergem prin agentie, as vrea sa cumpar bilete de avion separat si cazare direct in Ibiza. Suntem doar 2 persoane, dar oricum, ar fi bine sa inchiriem o masina rolleyes.gif
gigelush72

pentru cei pasionati de clubbing :
- pe 2 iunie opening party la Privilege , " oficialy the biggest club in the world", blabla bla
In fine , pe line up-ul opening party-ului ia ghiciti cine apare ?? Rhadoo al nostru . Oricum pentru cei care veti merge pe acolo vara asta , o sa aveti ocazia sa mai dati de ceva DJ romani de-ai nostri in cluburile mari si alaturi de nume mari in domeniu . DJ Raresh care a semnat de anul trecut cu Cocoon o sa fie prezent la petrecerile acestui brand din Amnesia , lunea daca nu ma insel si foarte posibil la CircoLoco de lunea dimineata de la DC10 , la care a fost prezent de cateva ori si anul trecut .
Bravo pentru baietii nostri si la mai mare !!!!
HaoS
Eu ajung pe 20 Iunie si stau 2 saptamani... mai merge cineva in perioda asta ? Vreau sa merg cu masina. Stie cineva de unde anume va emite KissFm in Ibiza? Pe site-ul kissfm nu am gasit nici o informatie.
Jamaikaa
Eu merg pe 26 iulie..mai merge cineva..?
Jamaikaa
..cazare gen "gazda"..?
alexuki
QUOTE(HaoS @ May 29 2007, 10:52) [snapback]2899077[/snapback]
Eu ajung pe 20 Iunie si stau 2 saptamani... mai merge cineva in perioda asta ? Vreau sa merg cu masina. Stie cineva de unde anume va emite KissFm in Ibiza? Pe site-ul kissfm nu am gasit nici o informatie.

eu ajung pe 4 iunie si raman pana pe la sfarshitu' lu' iulie :-) id yahoo : alex_barcelona_es

San Antonio xD
AdiAdrian
Eu sper sa ajung pe 22 iulie si stau 7 noptzi. Am facut si o prerezervare la o villa pentru 8 persoane( 2900 euro ) si inainte sa dau ok-ul am zis mai intai sa caut si bilete de avion...surpriza...nimic convenabil.

Eu pot pleca din Budapesta sau Vienna ( locuiesc in Oradae ) dar am gasit bilete de avion numai cu preturi exorbitante( 400 - 800euro). Mai mult ca sigur nu m-am uitat eu unde trebuie. Daca este cineva mai luminat in ale low-costului il rog sa binevoiasca sa ma readuca pe drumul cel bun biggrin.gif

Cu alte cuvinte sa imi spuna unde sa caut bilete de avion low cost pe ruta Budapesta/Vienna - Palma/ibiza sau daca stiu deja de curse bune low cost, sa puna un link. Thx.

Bitte, i just wanna party rolleyes.gif
whoop007ro
QUOTE(AdiAdrian @ Jun 1 2007, 07:08) [snapback]2911135[/snapback]
Eu sper sa ajung pe 22 iulie si stau 7 noptzi. Am facut si o prerezervare la o villa pentru 8 persoane( 2900 euro ) si inainte sa dau ok-ul am zis mai intai sa caut si bilete de avion...surpriza...nimic convenabil.

Eu pot pleca din Budapesta sau Vienna ( locuiesc in Oradae ) dar am gasit bilete de avion numai cu preturi exorbitante( 400 - 800euro). Mai mult ca sigur nu m-am uitat eu unde trebuie. Daca este cineva mai luminat in ale low-costului il rog sa binevoiasca sa ma readuca pe drumul cel bun biggrin.gif

Cu alte cuvinte sa imi spuna unde sa caut bilete de avion low cost pe ruta Budapesta/Vienna - Palma/ibiza sau daca stiu deja de curse bune low cost, sa puna un link. Thx.

Bitte, i just wanna party rolleyes.gif

www.flylc.com - ai aici toate destinatiile low cost. selectezi Ibiza sau Palma si vezi de unde poti zbura.

Extra tip - Myair opereaza de la Bucuresti la Ibiza. Cred ca gasesti bilet sub 200 eur.

enjoy !
AdiAdrian
Am gasit cu Skyscanner bilete din Budapesta-Barcelona si Barcelona -Ibiza . Dus-intors costa 264 euro, acelasi lucru din Viena costa 227 euro. Am ales Budapesta pentru ca e mai aproape de Oradea si am si unde lasa masina fara sa mai platesc parcarea.

In Ibiza o sa stau intre 21 si 29 iulie la 2 km de Ibiza Town ( Eivissa ) intr-o villutza cu piscina naughty.gif , o sa fim 6 persoane, 7 noptzi, rentu la villa a iesit la 350 euro/persoana.
bogdann1o1
Tenteaza pe cineva un week-end in Ibiza (de joi seara pana luni dimineatza) shi apoi 5-6 zile la surf in Algarve, Portugalia? Din Spania se merge cu trenul, costa vreo 10E pana in Algarve. Surful costa ~300E / 5 zile cu lectzii (instructor, echipament), cazare.
Ma bate gandul dar nu am cu cine sa ma duc...

P.S. Eu nu shtiu sa fac surf biggrin.gif

bogdann1o1
QUOTE(chrystyna @ May 15 2007, 18:54) [snapback]2838674[/snapback]

Hello!

Shi eu vreau sa merg in Ibiza la sfarshitul lui august, sa plec pe 30 sau 31, dar decat pt un week-end; apoi vreau sa merg pt 5-6 zile la surf in Algarve shi eventual, daca ma mai tzin buzunarele, sa stau week-endul urmator in Lisabona. Shtitzi pe cineva interesat de varianta asta? nu gasesc cu cine sa ma duc...

Voi avetzi ceva aranjat in Ibiza? imi vindetzi vreun pont pt cazare 2-3 noptzi?

take care!
jarek
eu merg in 2 iulie.....san antonio....stau minim o luna....mess id: andreigaz
cine mai vine? smile.gif
monimoni
si eu vreau sa merg candva in august. probabil dupa 20. problema e ca myair a anulat zborurile catre ibiza. mad.gif deci ce variante raman? voi cum plecati pana la urma?
bogdann1o1
QUOTE(monimoni @ Jun 14 2007, 14:17) [snapback]2966640[/snapback]
si eu vreau sa merg candva in august. probabil dupa 20. problema e ca myair a anulat zborurile catre ibiza. mad.gif deci ce variante raman? voi cum plecati pana la urma?

bucuresti - barcelona (180E myair) shi barcelona - ibiza cu ferryboat (aprox 40E) vezi pe balearia.es
monimoni
merci mult, bogdan. smile.gif
Phx'
Din pacate ma numar printre aceia care luasera bilete la Myair la cursa directa spre Ibiza, cursa anulata.......Propunerea lui Bogdan nu ma avantajeaza (btw ferry nu costa 40 euro ci peste 80 dus-intors si face si o noapte intreaga sau o zi). Sunt in cautare de alte variante pt a ajunge pe 6 sept in Ibiza (cu intoarcere pe 9 sept sau max 10 sept dimineata), dar tot ce am gasit depaseste 300 euro de persoana (fatza de 100 cat dadusem eu initial).
In plus, sunt curioasa cum fac astia sa imi dea banii platiti inapoi si in cat timp. La telefonul ala al lor suna numai ocupat.
mosbaubau
Vreau si eu sa ajung in Ibiza in iulie.
Mijloc de deplasare: Ibiza ... Seat Ibiza rolleyes.gif
Nu retin sa fi vazut in paginile anterioare raspuns la intrebarile urmatoare asa ca... iata-le:

Distanta cu masina Bucuresti - Ibiza = ? Caut un traseu cat mai pitoresc dar in acelasi timp cat mai practic...
Pentru cazare presupun ca cel mai intelept este sa fac rezervare din Romania - ce recomandati ** sau *** si unde - la 1 km de statiune sau la 3-4 km??

Deocamdata atat. Multam' fain.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.