Ibiza
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Bullet

Salutare,

Asta vara am fost si eu pentru prima data in Ibiza. Traseu: Sibiu Madrid Ibiza Retur. Cazare la un prieten in Ibiza Town, deci moca. In rest bani de cheltuiala am avut vreo 500 de iepuroi cu care m-am distrat de numa. Neaparat trebuie mers in Amnesia-e ceva out of this world- in San Antonio seara pe stradute era full full de englezi, plus ca mai erau si promoterii care te agatau sa mergi sa bei la ei in club ceva de genu cat poti cu xx euro, iarasi misto, Din toata insula aia mi-ai placut toate plajele, nimic de zis, lume mai prietenoasa nu cred ca mai vezi pe altundeva, iar femei.... worthy.gif Anul asta regret ca nu pot merge din cauza unor evenimente in familie dar la anu' rup iarasi insula in 2 thumbup.gif . Are ceva magic insula aia, fara vrajeli de genu dar chiar are... De fiecare data cand aud vreo melodie de atunci am flashback-uri. Macar o data in viata trebuie incercata, dupa aceea vei vrea numai acolo.
marcopulitis
QUOTE (Bullet @ Jan 19 2009, 20:35) *
Salutare,

Asta vara am fost si eu pentru prima data in Ibiza. Traseu: Sibiu Madrid Ibiza Retur. Cazare la un prieten in Ibiza Town, deci moca. In rest bani de cheltuiala am avut vreo 500 de iepuroi cu care m-am distrat de numa. Neaparat trebuie mers in Amnesia-e ceva out of this world- in San Antonio seara pe stradute era full full de englezi, plus ca mai erau si promoterii care te agatau sa mergi sa bei la ei in club ceva de genu cat poti cu xx euro, iarasi misto, Din toata insula aia mi-ai placut toate plajele, nimic de zis, lume mai prietenoasa nu cred ca mai vezi pe altundeva, iar femei.... worthy.gif Anul asta regret ca nu pot merge din cauza unor evenimente in familie dar la anu' rup iarasi insula in 2 thumbup.gif . Are ceva magic insula aia, fara vrajeli de genu dar chiar are... De fiecare data cand aud vreo melodie de atunci am flashback-uri. Macar o data in viata trebuie incercata, dupa aceea vei vrea numai acolo.

Am facut si eu un calcul simplu cu conditia e sa iti iei biletele si cazarea in avans te duce cu totul la vreo 500 E si inca 500 de lafaiala.Noi o sa facem escala la Barcelona si mai zabovim acolo o noapte sa vizitam.Am vazut poze cu insula cu plaja ...si pe youtube cu distractia de la Bora Bora iar cand vreau sa ma relaxaz imi pun pozele si parca ma vad acolo in centru.Ma trezesc repede cand ma uit in calendar(inca 5 luni) dar trec repede smile.gif) .

iionela
Buna tuturor wink.gif ,

In incercarea de a imi face o idee cum ar fi o vacanta in Ibiza, si dpdv al distractiei dar si al banilor, am gasit acest forum iar posturile de aici mi s-au parut mai mult decat utile. In primul rand, vreau sa spun ca deocamdata nu am gasit la nici o agentie nimic convenabil, iar la majoritatea, ofertele nu prea sunt actualizate... Totusi am observat aici ca mai exista si varianta pe cont propriu, care este mult mai avantajoasa din mai multe puncte de vedere si care as alege-o cu placere insa din pacate imi este cam frica pentru ca nu stiu exact ce traseu sa aleg, ce hotel, ce parte a insulei, etc. Noi, adica vreo 6 persoane, am vrea sa "atacam" Ibiza prin iulie, insa am vrea sa ne ocupam de pe acum de drum, de rezervari la hotel, etc. In acest sens ar putea sa ma ajute cineva care cauta acelasi lucru? rolleyes.gif Adica sa imi zica daca a gasit bilete de avion si de unde sa le iau, sa imi recomande un hotel, etc...mi-ar fi de un real ajutor kisstogether.gif
marcopulitis
QUOTE (iionela @ Jan 27 2009, 14:31) *
Buna tuturor wink.gif ,

In incercarea de a imi face o idee cum ar fi o vacanta in Ibiza, si dpdv al distractiei dar si al banilor, am gasit acest forum iar posturile de aici mi s-au parut mai mult decat utile. In primul rand, vreau sa spun ca deocamdata nu am gasit la nici o agentie nimic convenabil, iar la majoritatea, ofertele nu prea sunt actualizate... Totusi am observat aici ca mai exista si varianta pe cont propriu, care este mult mai avantajoasa din mai multe puncte de vedere si care as alege-o cu placere insa din pacate imi este cam frica pentru ca nu stiu exact ce traseu sa aleg, ce hotel, ce parte a insulei, etc. Noi, adica vreo 6 persoane, am vrea sa "atacam" Ibiza prin iulie, insa am vrea sa ne ocupam de pe acum de drum, de rezervari la hotel, etc. In acest sens ar putea sa ma ajute cineva care cauta acelasi lucru? rolleyes.gif Adica sa imi zica daca a gasit bilete de avion si de unde sa le iau, sa imi recomande un hotel, etc...mi-ar fi de un real ajutor kisstogether.gif

buna

Eu sa sa fac rezervare la sfarsitul lunii asteaia ....mai precis joi.La hotel Nautilus iar in funcitie de asta o sa cautam zborurile ca e foarte scump cu charter .O sa postez dupa ce fac rezervarea cel mai tarziu saptamana viitoare sa-ti spun cum s-au desfasurat evenimentele cu detalii.
p0rk
QUOTE (fly_dream @ Nov 3 2008, 02:44) *
Cu EasyJet, sambata, in august 2008 a fost asa:

Bucuresti (Otopeni) - Milano (Malpensa) (11:10-14:25)
Milano (Malpensa) - Ibiza (18:45-20:20)

Pentru vara lui 2009 EasyJet inca nu fac rezervari, trebuie sa mai astepti.

Alte variante ar fi Bucuresti - Barcelona cu Clickair/Wizzair/Blueair, apoi Barcelona-Ibiza cu ClickAir/Spanair sau Bucuresti-Londra (Luton) cu Wizzair si Londra (Luton)-Ibiza cu EasyJet..... si lista ar putea continua.....

http://forum.softpedia.com/index.php?showt...134&st=1890
iionela
QUOTE (marcopulitis @ Jan 27 2009, 15:54) *
buna

Eu sa sa fac rezervare la sfarsitul lunii asteaia ....mai precis joi.La hotel Nautilus iar in funcitie de asta o sa cautam zborurile ca e foarte scump cu charter .O sa postez dupa ce fac rezervarea cel mai tarziu saptamana viitoare sa-ti spun cum s-au desfasurat evenimentele cu detalii.

Da, m-am uitat si eu pe site-ul (http://www.ibiza-hotels.com/nautilus/video.php)hotelului si pare destul de k lumea iar preturile sunt Ok, mai ales ca e all inclusive. Insa am o mica nelamurire, ce se vede in filmulet pe la minutul 4:54? huh.gif
Atunci astept sa ne spui cum ai procedat cu rezervarea, cat se plateste inainte, cum se plateste si restul rolleyes.gif
marcopulitis
QUOTE (iionela @ Jan 28 2009, 11:31) *
Da, m-am uitat si eu pe site-ul (http://www.ibiza-hotels.com/nautilus/video.php)hotelului si pare destul de k lumea iar preturile sunt Ok, mai ales ca e all inclusive. Insa am o mica nelamurire, ce se vede in filmulet pe la minutul 4:54? huh.gif
Atunci astept sa ne spui cum ai procedat cu rezervarea, cat se plateste inainte, cum se plateste si restul rolleyes.gif

am vazut filmul de prezentare dar asta ma depaseste smile.gif .ar vrea sa zica ca e loc pentru toata lumea de toate varstele.oricum nu am de gand sa stau pe plaja din fata hotelului.
in legatura cu transportul cu avionu au reiesit urmatoarele cheltuieli :buc-barcelona =60 E ; barcelona - ibiza = 45 E; si retur ibiza - barcelona = 45 E ; barcelona - bucuresti = 80 E ...chestia e sa faci astfel incat sa-ti potrivesti orarul de zbor sa ai timp intre curse.cut tot cu taxe ajungi la fabuloasa suma de 245 E smile.gif
cu Clickair am calculat.

marcopulitis
QUOTE (iionela @ Jan 28 2009, 11:31) *

Dupa cum am promis am sa postez ce s-a intamplat in legatura cu rezervarea la hotel.
Am sunat la hotel mai bine spus agentia Grupo Playa Sol care au reducere de 15 % din pret (intr-adevar asa e ofera reducere pentru rezervare din timp).La adresa http://www.grupoplayasol.com/front/en/list...onio-bay-5.html
gasiti hotelul Nautilus si faci rezervarea on-line.Poti alege sa platesti 10 % asa cum am facut noi sau poti sa achiti in totalitate .Avantajul e ca poti sa iti alegi all inclusive si la camera dubla pot sta si 3 persoane (asta reduce si mai bine pretul de cazare).Plata se face intr-un interval de 24-48 de ore .Cam atat am realizat noi ... urmeaza rezervarea la avion Bucuresti - Barcelona - Bucuresti luna aceasta spre sfarsit care costa 155 de euro =666,2985 . confusedsmiley.png la cursul de azi .
p0rk
Un mail de la agentia de turism care a operat Ibiza anul trecut in Romania:
"Buna ziua.
Ne-ati solicitat oferta de Ibiza pentru la vara.
Din pacate pentru aceasta destinatie s-a retras charterul din Romania, momentan avem cu plecare din Romania, doar Mallorca, cu plecare din Cluj Napoca. Aceasta oferta o puteti vedea pe site-ul nostru: www......ro
Daca doriti insa doar Ibiza, am putea sa va oferim charter direct din Viena sau Germania (Frankfurt sau Munchen)."

seic

Salutare,

Pentru vara acestui ne am hotarat sa plecam in ibiza ( 4pers).
Vreau sa stiu daca stie cineva in ce zona a insulei ar trebui sa imi caut cazare pt ca sunt foarte indecis ( sant antoni, ibiza town, playa d en bossa sau alta zona), se merita sa inchiriezi o masina cat timp stai in ibiza pentru a putea vizita toata insula + deplasari la disco etc.
astept orice sfat care mi ar face viata mai usoara la Ibiza
p0rk
Pentru cei care nu stiu si vor sa-si faca o idee despre cluburile din Ibiza,niste link-uri youtube,enjoy!

Tiesto @ PRIVILEGE , world biggest club, lunea,doar asta se merita,in rest nu e cine stie ce :

http://www.youtube.com/watch?v=ewYu_eRtGqo...re=channel_page
http://www.youtube.com/watch?v=wNzA8ZH_8qg...re=channel_page
http://www.youtube.com/watch?v=o1bFltdaqkA
http://www.youtube.com/watch?v=YGZPLxe0-20
http://www.youtube.com/watch?v=o1bFltdaqkA

AMNESIA , preferatul meu,cu 2 sali cu dj si muzica diferita ,Main Room si Terrace (terasa mare acoperita),in fiecare zi e ok de mers,mai ales marti (Armin van Buuren),miercuri (party Cream) si luni (party Cocoon).Joi si duminica,daca bine retin e Espuma ,party cu spuma pana in gat,iar vinerea Manumission,un fel de teatru futurist erotic (s-au interzis scenele de live sex incepand cu anul trecut):
http://www.youtube.com/watch?v=mMkaTG8K_3Q...feature=related (main room)
http://www.youtube.com/watch?v=zsszyVFKybY (main room)
http://www.youtube.com/watch?v=MAbQCnwBs5A (terasa, punct culminant ice cannon la 1:30)

SPACE ,cu 6 sali,lumini si lasere ca nicaieri altundeva,in opinia multora cel mai tare club din lume.Recomnd party-urile We Love si Carl Cox & Friends.
http://www.youtube.com/watch?v=tfzkFTrXTmg

DC10 ,nu-l recomand celor carora nu le place muzica grea minimal-techno,e un club micut,dar atmosfera e incendiara,unica,muzica e pentru cunoscatori:
http://www.youtube.com/watch?v=AHfUd9qnhyA
http://www.youtube.com/watch?v=uD0LFAHMt0k...feature=related (punct culminant la 1:30)

PACHA ,mie unul nu mi-a placut,e prea high class pentru mine
EL Divino (nu-mi place muzica latino)
EDEN (nu am fost,dar nu se compara cu primele 4 din ce am auzit)
Ibiza Rock's Hotel (concerte si dj)

Atentie!!! drogurile sunt cam de toate felurile ,cam peste tot si vi se vor oferi pe strada contra cost si chiar gratis in cluburi de catre prietenii de o seara pe care o sa vi-i faceti,mai ales daca sunteti doamne/domnisoare.Nu beti din paharele lor daca vi se ofera si spun ca e ceva "bun".Tentatiile sunt mari,pentru ca sunt ieftine,iar bautura foarte scumpa in cluburi (15 euro un drink,10 euro o bere la 0,33, 8 euro o apa plata la 0,2!!!). Sper ca totusi recesiunea economica sa-i determine sa ieftineasca costurile la intrare si bar.Daca aveti de gand sa incercati ceva,desi nu recomand, va sfatuiesc sa va informati bine de acasa cu privire la ce "sustinatoare de efort" aveti de gand sa ingerati,la efectele dorite si mai ales nedorite ale acestora.Nu de alta,dar am vazut si ambulante,oameni carora drogurile le-au stricat vacanta,stiri cu morti etc.
In cluburi vi se va oferi masaj (nu stiu ce inseamna exact) de catre niste domnisoare absolut superbe,carti de vizita pentru "servicii complete" la camera,vi se vor face poze,pe care ulterior le veti putea cumpara de la un ghiseu din club,cam toate aspectele la care v-ati gandit si nu v-ati gandit sunt acoperite.
Cam atat am avut de spus despre viata de clubbing din Ibiza.Sper sa va fie util.
flc
QUOTE (seic @ Feb 9 2009, 17:42) *
Salutare,

Pentru vara acestui ne am hotarat sa plecam in ibiza ( 4pers).

de unde pleci si cam ce perioada vrei ?
marcopulitis
au scazut astia de la Tarom pretul spre Barcelona smile.gif . Un bilet dus-intors costa 545 de lei in perioada 20.06 - 29.06
marcopulitis
QUOTE (marcopulitis @ Feb 10 2009, 15:08) *
au scazut astia de la Tarom pretul spre Barcelona smile.gif . Un bilet dus-intors costa 545 de lei in perioada 20.06 - 29.06

Si da mi-am luat bilet la Tarom cu 130 de euro:) .
seic
QUOTE (flc @ Feb 10 2009, 01:03) *
de unde pleci si cam ce perioada vrei ?

Plecam din Bucuresti, in luna august. daca vom pleca ne gandeam sa plecam pe cont propriu la un hotel de 2 -3 stele si low cost.
cei care au mai fost imi pot spune si mie cate ceva ( transport, cazare, mancare, masina inchiriat, probleme cu politia, locuri de vizitat etc ) ???
miss_bianco
Imposibil huh.gif bilete barcelona-ibiza retour 50 euro cu ryanair.Cica e pe gratis zborul si platesti doar taxele..simulati pe site daca nu ma credeti
marcopulitis
QUOTE (miss_bianco @ Feb 17 2009, 20:56) *
Imposibil huh.gif bilete barcelona-ibiza retour 50 euro cu ryanair.Cica e pe gratis zborul si platesti doar taxele..simulati pe site daca nu ma credeti

super tare smile.gif , o sa luam si noi la sfarsitul lunii (Total Cost of Flight 47.53 EUR) si poti scoate , daca vrei asigurarea si mai scade cu vreo 12 euro. Multumesc pentru idee...initial urmaream cursele de la clickair.
miss_bianco
am ceva experienta...si click air nu-mi place prefer alte linii..cu ryanair am zburat si de mentionat ca nu ofera nimica in avion(iti aduc in avion catalog si comanzi-cola 2 euro...etc)
mihaelutza04
Azi m-am hotarat si eu sa vad ibiza...eram hotarata sa plec in halkidiki...insa zona asta nu e pt fete singure...asa ca am ales IBIZA...vom pleca pe 27 mai pana pe 4 iun tot cu zboruri lowcost cu wizz 668 ron pana la barcelona , vom face "escala" aici o noapte , iar a doua zi plecam spre ibiza cu ryanair, unde am gasit preturi f bune ..doar 46 de euro dus-intors cu toate taxele..doar ca trebuie sa schimbam aeroportul...trebuie sa mergem de pe el prat pe girona..
Vrem cazare in playa de'n bossa si am gasit cazare la hotel de 3* - 520 euro/cam/7 nopti cu demipensiune pe booking

Rugamintea mea este dc poate cineva sa-mi spuna si mie unde este exact "Estacio Nord" in barcelona pentru ca de acolo tr luat autocarul catre girona..

Multumesc mult! si astept informatiile voastre..
Si dc mai aveti si alte sfaturi legate de ce am putea face in afara de clubbing ...cu toate ca pt asta ne ducem.. smile.gif
p0rk
QUOTE (mihaelutza04 @ Feb 26 2009, 17:34) *
Azi m-am hotarat si eu sa vad ibiza...eram hotarata sa plec in halkidiki...insa zona asta nu e pt fete singure...asa ca am ales IBIZA...vom pleca pe 27 mai pana pe 4 iun tot cu zboruri lowcost cu wizz 668 ron pana la barcelona , vom face "escala" aici o noapte , iar a doua zi plecam spre ibiza cu ryanair, unde am gasit preturi f bune ..doar 46 de euro dus-intors cu toate taxele..doar ca trebuie sa schimbam aeroportul...trebuie sa mergem de pe el prat pe girona..
Vrem cazare in playa de'n bossa si am gasit cazare la hotel de 3* - 520 euro/cam/7 nopti cu demipensiune pe booking

Rugamintea mea este dc poate cineva sa-mi spuna si mie unde este exact "Estacio Nord" in barcelona pentru ca de acolo tr luat autocarul catre girona..

Multumesc mult! si astept informatiile voastre..
Si dc mai aveti si alte sfaturi legate de ce am putea face in afara de clubbing ...cu toate ca pt asta ne ducem.. smile.gif

Cam nasol ati ales perioada pentru clubbing.Nu stiu ce club mare deschide la sfarsitul lui mai,inceputul lui iunie.Anul trecut au deschis de pe la jumatea lui iunie pana spre sfarsit.Plus ca e cam putina lume in perioada aceea.Daca ati opta pentru jumatea lunii iunie,sa prindeti opening party-uri,acestea,alaturi de closing party-urile din septembrie sunt extreme.
Zbor ieftin cu EasyJet (easyjet.com)
Eu mi-am calculat cu plecare din 26 iulie si retur in 5 august pe ruta Bucuresti (Otopeni) - Milano (Malpensa) - IBZ * IBZ - Milano (Malpensa) - Bucuresti (Otopeni) la 132 euro!!!E foarte convenabil ca in Milano nu schimbi aeroportul,iar legatura,daca bine tin minte e la 2 ore,iar tariful include toate taxele,asa cum zice pe site:

"""Fares shown on this page are one-way, including all government taxes and airport fees. Fees for hold bags and sports equipment will apply. To view the fare calculation, click on any fare.

Each flight you book will automatically include one hold bag (up to 20kg) per person for which a fee will be pre-selected. You may change this allowance on the next page.

For your peace of mind we will also add travel insurance to your booking. If you wish not to take up this option or if you already have travel insurance, please remove it on the next page."""
p0rk
http://www.ibiza-spotlight.com/night/club_...i.htm?year=2009 am gasit asta,totusi anul acesta se pare ca vor deschide mai repede si vei prinde deschiderea la Space si Privilege.
MERIMA
Ceau!Sunt din Timisoara si am hotarat eu si prietena mea cea mai buna sa mergem anul acesta,la vara ,in Ibiza..la distractie.Am cumparat deja bilete de avion pt perioada 30 iulie2009-09 august 2009 plecare Arad-Valencia si retur.Inca cautam variante pt a merge din Valencia in Ibiza (cu feribotul sau cu avionul).Am gasit si hosteluri ,tot pe net,destul de acceptabile ca pret,insa tre sa ne hotaram pe care sa-l alegem.Am ales sa mergem pe cont propriu pt ca anul trecut am mers in Palma de Mallorca si am nimerit cazare f ieftina,hostel : 7 nopti/120 euro/pers,conditii de hotel 2 stele cu baie proprie.Poate ajuta pe cineva...acel hostel se numeste Tierramar,este in Arenal,aproape de plaja si de cluburi.Dar sa revin...daca ne poate ajuta cineva cu idei despre metoda cea mai ieftina de a ajunge pe insula Ibiza din Valencia,ne-am bucura foarte mult.Multumesc!Distractie placuta tuturor!Sigur cu unii dintre voi ne vom intalni in cluburi!
p0rk
QUOTE (MERIMA @ Mar 30 2009, 21:12) *
Ceau!Sunt din Timisoara si am hotarat eu si prietena mea cea mai buna sa mergem anul acesta,la vara ,in Ibiza..la distractie.Am cumparat deja bilete de avion pt perioada 30 iulie2009-09 august 2009 plecare Arad-Valencia si retur.Inca cautam variante pt a merge din Valencia in Ibiza (cu feribotul sau cu avionul).Am gasit si hosteluri ,tot pe net,destul de acceptabile ca pret,insa tre sa ne hotaram pe care sa-l alegem.Am ales sa mergem pe cont propriu pt ca anul trecut am mers in Palma de Mallorca si am nimerit cazare f ieftina,hostel : 7 nopti/120 euro/pers,conditii de hotel 2 stele cu baie proprie.Poate ajuta pe cineva...acel hostel se numeste Tierramar,este in Arenal,aproape de plaja si de cluburi.Dar sa revin...daca ne poate ajuta cineva cu idei despre metoda cea mai ieftina de a ajunge pe insula Ibiza din Valencia,ne-am bucura foarte mult.Multumesc!Distractie placuta tuturor!Sigur cu unii dintre voi ne vom intalni in cluburi!

Din cate stiu eu cel mai bine e din valencia sa iei bus,tren pana in Denia ,cel mai apropiat punct cu feribot de Ibiza.Mi-am luat si eu bilete ,perioada 20 - 28 iulie sa prind 2 zile de luni (cocoon,circoloco,tiesto).
MERIMA
Saluty!Din Valencia am gasit avion de la compania Iberia care ne va duce direct in Ibiza,107 euro cu toate taxele incluse.Cazare am gasit doua hostal-uri mai acceptabile ca pret in San Antonio.Tre sa alegem unul din ele.Abia astept....Vor fi 7 nopti incendiare!
Dvorak
Salutare
As vrea sa ma duc prin octombrie, intre 13-20 octombrie mai exact, in Ibiza. Ma intereseaza daca mai este inca sezon sau totul e mort? Multumesc de rapuns
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.