QUOTE (fly_dream @ Jan 14 2009, 11:07)

Nu am fost in San Antonio, pe vremea aia eram mica si nepriceputa in ale turismului, eram la prima iesire din Romania, facuta cu bilet prin agentie la Palma de Mallorca, in Ibiza am avut o excursie de o zi, scazand drumul dus-intors cu catamaranul, ne-au ramas circa 8 ore de plimbat pe insula, de capul nostru. Ar fi fost buna o masina inchiriata, dar.... nici carnet nu era pe atunci, asa ca am folosit autobuzele si vaporasele pentru a ne misca intre statiuni, dar am optat pentru est, nestiind care este diferenta. Mai tarziu, consultand diferite surse documentare si opiniile unor prieteni care au stat o saptamana doar in Ibiza, am ajuns la concluzia ca vestul ar fi fost optiunea ideala.... mai ales ca sunt fan Cafe del Mar si in San Antonio este clubul cu pricina.... Imi voi intreba prietenii pentru ca informatiile sa fie verificate.
Muzee in Ibiza? Sunt vreo doua in orasul Ibiza..... dar cred ca insula spaniola nu este renumita pentru astfel de atractii.... As recomanda apusul in partea de vest, fel de fel de sporturi acvatice, plimbarile in larg cu hidrobicicleta (interesant cum se merge pe incredere la ei cand inchiriezi ceva: am luat o hidrobicicleta cu tobogan in Eulalia si nu am platit nici o garantie, nu ne-au cerut nici un document, iar de mers am putut merge oricat de departe, este fantastic sa inoti in Mediterana cand abia se zareste uscatul!)
M-am uitat pe site-uri si am gasit hotelul Nautilus de 4 * . E in San Antonio si am vazut ca nu au preturi asa mari pentru all inclusive .Oricum gandul meu e sa ma duc pe la Bora Bora ca e distractie maxima (am vazut pe youtube) iar distanta nu o sa conteze prea mult pentru ca inchiriem masina ... am inteles ca sunt vreo 20 de km din San Antonio pana acolo . Deabia astept sa ma duc