Ibiza
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

GERULA2006

am rezevat masina pe net cu 119 euro 7 zile!
eu zic ca este avantajos!
danflisc
am revenit din Ibiza. a fost mai mult decat fantastic.Iar faptul ca sunt extrem de putini romani acolo iti confera o stare de confort deosebit. cine vrea o experienta desavarsita cu peisaje de vis de neuitat in care paradisul pare ca in sfarsit este in fata ochilor tai nu are decat sa urce in avion cu aceasta destinatie si nu va regreta. voi mai posta in masura in care imi va permite timpul si imagini.

GERULA2006
salut!
in afara ce cluburi ai ce sa vezi?
sunt peisaje misto?
unde sa mergem sa vizitam?
te rog zi mai multe detalii!
multumesc!
danflisc
QUOTE (GERULA2006 @ Jul 8 2008, 10:42) *
salut!
in afara ce cluburi ai ce sa vezi?

in primul rand Ibiza nu inseamna numai cluburi....este doar un motiv de a atrage turisti si in mod special tinerii englezi, nemti, olandezi care sunt consumatori de muzica house....pentru asta cluburile au o strategie din iunie pana in septembrie sunt invitati cei mai buni dj din lume. Am fost in Amnesia si nu m-a dat pe spate....sunt cluburi in Mamaia mult mai soft. Numai ca in Mamaia nu vine Tiesto ca rezident tot sezonul iar cluburile nu sunt pline de fitzosi si manelisti ci de tineri carora le place viata si distractia.
Ibiza inseamna Hippy market cu articole de vestimentatie si extrem de multe si diversificate accesorii care mai de care mai interesante.
Ibiza inseamna o pleiada de plaje aproape salbatice cu un exotism naucitor in care stancile abrupte sunt mangaiate de valurile line si nepericuloase ale Mediteranei, o Mediterana mai limpede ca nicaieri altundeva.
Ibiza inseamna o impletitura de munte plin de vegetatie si coaste aride din roca vulcanica care coboara pana in mijlocul apei.
Ibiza inseamna orasele cu arhitectura specific mediteraneana in care stradutele inguste te imbie sa le strabati pentru a descoperi localuri si terase micute in care esti servit cu zambetul pe buze cu Sangria, paella, jambon de porc iberic preparat pe protap si cu cele mai proaspete si incitante fructe de mare.
Ibiza inseamna orasele de coasta si porturi de ambarcatiuni de agrement cu care poti colinda coasta de la sud la nord si de la est la vest.
Ibiza inseamna vestigii milenare care atesta prosperitatea inca din antichitate a locuitorilor acelor vremuri.
Ibiza Town noaptea, inseamna promenada in cetatea veche plina de restaurante, cafenele si magazine de firma si nu numai, inseamna catedrala catolica din varful vechiului oras de unde poti vedea in toata splendoarea tot orasul si portul plin de ferryboat-uri si imense nave de croaziera care iti taie respiratia.
Ibiza inseamna o retea rutiera foarte bine pusa la punct in care daca ai ratat drumul spre un obiectiv, oras sau plaja exotica, urmatorul giratoriu sau alta intrare spre destinatia dorita te ajuta sa nu pierzi timpul ratacind. De fapt nici nu ai cum sa te ratacesti deoarece distantele intre orase fiind foarte mica de ordinul a cativa km.
Ibiza inseamna foarte mult agrement acvatic incepand de dimineata si terminand dincolo de apusul soarelui. Cred ca ati fi foarte curiosi sa zburati cu parasuta la momentul in care soarele apune inghitit de mare, sa explorati adancuri acvatice pline de corali si pesti exotici, sa navigati cu peste 100 km pe ora pe apa fara valuri a Mediteranei sau sa prindeti apusul saorelui in mijlocul marii, departe de coasta cu muzica, bautura si mancare. Iar toate astea la un pret rezonabil.
Ibiza inseamna civilizatie, servicii ca la carte si mai ales respect pentru client. Nimeni nu isi permite sa iti creeza vreun disconfort iar bacsisul aproape ca iti este jena sa il dai, iti primesti restul pana la ultimul cent. Nimeni nu incearca sa te pacaleasca cand iti recomanda ceva anume.
Asta este si probabil nu numai, impresia care mi-a lasat-o Ibiza.
Te felicit ca ai ales aceasta destinatie si pentru faptul ca ti-ai inchiriat auto. Vei avea ce vedea in fiecare zi. Iti trebuie doar o harta a Ibizei, dar una mai amanuntita care sa aiba o legenda amanuntita privind locurile de vizitat si un ghid turistic in care vei gasi toate destinatiile posibile incepand de la plaje salbatice amenajate si neamenajate(diferentiate prin faptul ca au sau nu au punct de salvamar si asistenta sanitara) numite cala in limba lor catalana cred si ca un amanunt cauta pe harta locurile care sunt ca niste golfuri( acolo vei gasi niste privelisti deosebite) iti recomand Cala Llonga, Cala Salada si Cala de Bou sau Boix, hippy market-uri unde seara sunt concerte rock in aer liber, un fel de Cenaclul Flacara la noi, porturi, grote, pesteri, vestigii istorice.
Am obosit. Incerc sa pun si cateva fotografii.
GERULA2006
iti multumesc pentru descrierea facuta si pentru sfaturi!
sa imi fac o idee cit este sa inchiriezi un scuter pe apa sau sa te dai cu parasuta?
multumesc inca odata si astept poze!
nirrti
QUOTE (danflisc @ Jul 4 2008, 16:55) *
am revenit din Ibiza. a fost mai mult decat fantastic.Iar faptul ca sunt extrem de putini romani acolo iti confera o stare de confort deosebit. cine vrea o experienta desavarsita cu peisaje de vis de neuitat in care paradisul pare ca in sfarsit este in fata ochilor tai nu are decat sa urce in avion cu aceasta destinatie si nu va regreta. voi mai posta in masura in care imi va permite timpul si imagini.

Sunt extrem de putini romani TURISTI, dar te asigur eu ca Ibiza e full de smecherasi romani, ca in toata Spania. Daca mai mergi pe acolo vreodata si esti interesat sa ii intalnesti, spune-mi si iti recomand eu niste locuri - in special baruri unde e plin. nono.gif
A, si inca o chestie , sunt doua magazine alimentare unde poti cumpara alimente romanesti si chiar si un restaurant romanesc ( pret pt. o ciorba de burta- 7.20 euro).
De revelion nu as recomanda Ibiza, deoarece 70% din localuri sunt inchise, e destul de deprimant si in plus nici nu poti faci plaja.
monkry01
QUOTE (GERULA2006 @ Jul 2 2008, 14:13) *
am rezevat masina pe net cu 119 euro 7 zile!
eu zic ca este avantajos!

Salutare,

Eu plec pe 22 Iul.M-ar ajuta daca mi-ai spune site-ul de unde ai inchiriat masina.Cea mai buna oferta pe care am gasit-o pt 7 zile e aprox 190 euro si ma gandeam ca poate ai gasit un site mai bun.Daca mai e cineva care pleaca in perioada asta da-ti de veste.

GERULA2006
acum este 140 dar in perioada in care pleci tu cred ca este scump
www.amigoautos.com
p0rk
Am slabit 4 kg in o saptamana.Am venit foarte, foarte obosit, noroc cu inca o saptamana de concediu de odihna.Mentionez ca nu am plecat cu aparatul de fotografiat atarnat de coloana sa pozez nush ce stalactite.O sa fac asta mai peste vreo 15 ani.Nebunie curata,am gasit destinatia vacantelor mele pentru urmatorii 4-5 ani.Bafta.
HaoS

QUOTE (bennyman @ May 29 2008, 02:46) *
Eu m-as duce in septembrie in ibiza dar din cate am citit din posturile voastre cazare-mancare-distractie ajunge cam la 2000 de euro si ma indoiesc ca face vacanta asta 2000 s-au poate ma insel...orcum ma gandesc ca daca mergi acolo ori spargi bani ori nu mergi decat sa stai doar la hotel si pe plaja,daca a-ti putea sa-mi spuneti pe 7 zile cam ce suma as avea nevoie sau in ce suma v-ati incadrat si a-ti avut parte de distractie la maxim si aici ma refer la bautura cluburi si cat mai mult desfrau smile.gif tin sa precizez ca cu 1000 de euro transport-cazare plus distractie am rupt cluburile din Amsterdam anu trecut timp de 5 zile daca a a fost cineva si in Amsterdam la distractii si in Ibiza i-as fi recunoscator daca mi-ar putea face o comparatie legata de viata de noapte.
Multumesc anticipat.

Benny pararea mea ca in ibiza te poti distra super bine 7 zile si cu 1 mie .....
De exemplu . in septembrie gasesti hotel de 3* cu 70eur / zi 2 pers (un exemplu ar fi hotel Victoria) deci cu 500 euro rezolvi cu cazarea. (mic dejun+cina)
Intrarea in cluburi este in medie 30-50 euro ... berea cam 7euro, wisky/cola 12 eur, si asta in cluburile cunoscute.
Daca vrei sa cheltui putin in privinta cluburilor poti de exemplu sa stai la plaja pe bora-bora si trec fetele pe acolo cu invitatii gratis in cluburi ( am fost de cateva ori ) Sa stii ca si la serile respective este distractie.... aglomerat e oricum ca e gratis smile.gif.... si sa stii ca DJ respectivi pun muzica buna. Am fost de exemplu intr-o seara a fost super muzica (sunt DJ aproape anonimi dar muzica super buna .... am auzit piese care le puneau si Dj foarte cunoscuti)

Ce as face eu daca as avea doar o mie:
Daca esti maniac cu muzica (cum sunt si eu) nu as da bani multi pe cazare si as lua camera in Playa den Bossa la 2 stele (sunt vre-o 3 hoteluri la 5 minute de mers pe plaja de la Bora-Bora) As merge la un eveniment doua si in rest m-as duce de nebun la cele gratis. La plaja pe Bora-Bora ...
Acum depinde si cat de mare bautor esti. Daca esti consumator de bere o sa bei pana nu mai poti ..... sigur o sa iti placa si Sangria ... iti iei o halba imensa cu 8 euro. (In cluburile cunoscute nu prea au ca e buna si ieftina smile.gif. Am vazut multi de exemplu pe bora-bora care nici macar nu cumpara bautura de la ei.... eu un supermarket la 100 metri langa apartamentele JET .... De regula se cheltuie foarte putin cand te duci in grup pt ca iti convine sa iei si masa in club.. Daca gasesti un grup de romani te combini cu ei si va luati masa...

Eu unu cheltui max100 euro pe zi ( merg la terase... restaurante ... nu ma abtin de la nimic) iar in club ma duc numai la evenimente si imi ajung 200euro impreuna cu sotia (eu beau numai wisky).
Singura diferenta intre Amsterdam si Ibiza ar fi preturile de intrare in club / costul bauturii in club.

Apropo mai merge careva in perioada asta? Eu plec pe 18 aug si stau aproape o luna.

HaoS
danflisc felicitari pt topic. Ai reusit sa descrii ibiza exact cum e.
Am intalnit un roman anul trecut prin Iunie cu care am stat de vorba. S-a mutat in Ibiza de vre-o 3 ani de zile. A vandut apartamentul din Timisoara si si-a cumparat un apartament in vila in Ibiza . Si-a deschis un magazin de suveniruri langa portul din Sant Antony. Cand l-am intrebat de ce a facut asta mi-a raspuns pe scurt dar asemanator cu ce ai zis tu despre Ibiza.
pacat ca nu ne intalnim mai multi pe acolo ... Am vazut deseori grupuri de peste 10 insi ( nemti , englezi....etc) care pur si simplu se distreaza la maxim si profita cat de mult posibil de timpul petrecut in Ibiza.

QUOTE (GERULA2006 @ Jul 13 2008, 22:08) *
iti multumesc pentru descrierea facuta si pentru sfaturi!
sa imi fac o idee cit este sa inchiriezi un scuter pe apa sau sa te dai cu parasuta?
multumesc inca odata si astept poze!

Cu parasuta era cam 50eur de persoana ( include plimbare cu barca vreo ora si nu mai tin minte cat timp in aer ... oricum peste 10 minute)
Scuter pe apa nu mai stiu cate era ora dar o zi intreaga este 300 euro
Apropo si plimbare cu balonul 150eur/pers o ora
p0rk
Daca stie cineva zboruri low cost pentru inceputul lui august,cu plecarea din Cluj,Budapesta,Bucuresti, il rog sa ma ajute.
dudesole
QUOTE (dany24ro @ May 8 2008, 12:13) *
noi suntem 7 si vrem sa plecam spre sf. lui Iunie 8 zile.... mai exact 19 iunie .
Deocamdata asteptam un raspuns de la J'nfo sa vedem daca umplem charter-ul ! Cu transport inclus si cazare de 2-3 * avem de 3 nopti in palma si 4 in Ibiza iese undeva pe la 600 eur/ per....
daca mai sunt doritori poate gasim o alternativa mai buna..... cool.gif

Salut si noi suntem 6 care mergem tot in vara asta in ibiza daca te mai intereseaza da mi un add pe mess dudesole@yahoo.com
marcopulitis
QUOTE (dudesole @ Jan 5 2009, 20:54) *
Salut si noi suntem 6 care mergem tot in vara asta in ibiza daca te mai intereseaza da mi un add pe mess dudesole@yahoo.com

Salut. Am citit forumul si am vazut ca doar voi sunteti pentru vara lui 2009.Noi suntem 3 deocamdata si ne-am programat pentru 20 iunie...am hotarat sa nu mergem prin agentie ci asa ca simplu turist cu avionul low cost pana in barcelona si de acolo ori cu feribotu ori tot cu un avion low cost.Deja m-am interesat de inchirierea masinii si am vazut un vw caddy cu 106 euro / 7 zile cu inchirierea de la aeroport [nu tre sa mai luam taxi wink.gif ].Iar de hotel am vazut ca sunt oferte bune la 4 stele all inclusive dar mai ramane sa ne hotaram in ce parte a insulei sa mergem.
fly_dream
QUOTE (marcopulitis @ Jan 13 2009, 13:17) *
Iar de hotel am vazut ca sunt oferte bune la 4 stele all inclusive dar mai ramane sa ne hotaram in ce parte a insulei sa mergem.

V-as recomanda partea de vest.... un San Antonio poate... In est am vazut in fuga Cala Llonga si Santa Eulalia, ultima este mult mai ok...
marcopulitis
QUOTE (fly_dream @ Jan 13 2009, 15:13) *
V-as recomanda partea de vest.... un San Antonio poate... In est am vazut in fuga Cala Llonga si Santa Eulalia, ultima este mult mai ok...

Daca ai fost in San Antonio imi poti spune cam ce e de vizitat pe acolo (cluburile le gasesti usor)? E vreo plaja mai speciala in zona sau muzee , ceva care nu trebuie ratat ?
fly_dream
QUOTE (marcopulitis @ Jan 14 2009, 09:47) *
Daca ai fost in San Antonio imi poti spune cam ce e de vizitat pe acolo (cluburile le gasesti usor)? E vreo plaja mai speciala in zona sau muzee , ceva care nu trebuie ratat ?

Nu am fost in San Antonio, pe vremea aia eram mica si nepriceputa in ale turismului, eram la prima iesire din Romania, facuta cu bilet prin agentie la Palma de Mallorca, in Ibiza am avut o excursie de o zi, scazand drumul dus-intors cu catamaranul, ne-au ramas circa 8 ore de plimbat pe insula, de capul nostru. Ar fi fost buna o masina inchiriata, dar.... nici carnet nu era pe atunci, asa ca am folosit autobuzele si vaporasele pentru a ne misca intre statiuni, dar am optat pentru est, nestiind care este diferenta. Mai tarziu, consultand diferite surse documentare si opiniile unor prieteni care au stat o saptamana doar in Ibiza, am ajuns la concluzia ca vestul ar fi fost optiunea ideala.... mai ales ca sunt fan Cafe del Mar si in San Antonio este clubul cu pricina.... Imi voi intreba prietenii pentru ca informatiile sa fie verificate.

Muzee in Ibiza? Sunt vreo doua in orasul Ibiza..... dar cred ca insula spaniola nu este renumita pentru astfel de atractii.... As recomanda apusul in partea de vest, fel de fel de sporturi acvatice, plimbarile in larg cu hidrobicicleta (interesant cum se merge pe incredere la ei cand inchiriezi ceva: am luat o hidrobicicleta cu tobogan in Eulalia si nu am platit nici o garantie, nu ne-au cerut nici un document, iar de mers am putut merge oricat de departe, este fantastic sa inoti in Mediterana cand abia se zareste uscatul!)

marcopulitis
QUOTE (fly_dream @ Jan 14 2009, 11:07) *
Nu am fost in San Antonio, pe vremea aia eram mica si nepriceputa in ale turismului, eram la prima iesire din Romania, facuta cu bilet prin agentie la Palma de Mallorca, in Ibiza am avut o excursie de o zi, scazand drumul dus-intors cu catamaranul, ne-au ramas circa 8 ore de plimbat pe insula, de capul nostru. Ar fi fost buna o masina inchiriata, dar.... nici carnet nu era pe atunci, asa ca am folosit autobuzele si vaporasele pentru a ne misca intre statiuni, dar am optat pentru est, nestiind care este diferenta. Mai tarziu, consultand diferite surse documentare si opiniile unor prieteni care au stat o saptamana doar in Ibiza, am ajuns la concluzia ca vestul ar fi fost optiunea ideala.... mai ales ca sunt fan Cafe del Mar si in San Antonio este clubul cu pricina.... Imi voi intreba prietenii pentru ca informatiile sa fie verificate.

Muzee in Ibiza? Sunt vreo doua in orasul Ibiza..... dar cred ca insula spaniola nu este renumita pentru astfel de atractii.... As recomanda apusul in partea de vest, fel de fel de sporturi acvatice, plimbarile in larg cu hidrobicicleta (interesant cum se merge pe incredere la ei cand inchiriezi ceva: am luat o hidrobicicleta cu tobogan in Eulalia si nu am platit nici o garantie, nu ne-au cerut nici un document, iar de mers am putut merge oricat de departe, este fantastic sa inoti in Mediterana cand abia se zareste uscatul!)

M-am uitat pe site-uri si am gasit hotelul Nautilus de 4 * . E in San Antonio si am vazut ca nu au preturi asa mari pentru all inclusive .Oricum gandul meu e sa ma duc pe la Bora Bora ca e distractie maxima (am vazut pe youtube) iar distanta nu o sa conteze prea mult pentru ca inchiriem masina ... am inteles ca sunt vreo 20 de km din San Antonio pana acolo . Deabia astept sa ma duc
Phx'
Daca mergeti in Ibiza si sunteti iubitori de plaje frumoase, nu ratati o excursie cu vaporasul pe insula Formentera, veti gasi peisaje gen pozele cu Maldive (nisip alb foarte fin, mare turcuaz linistita si f mica pana departe in larg)! O apa supeeerrrr!

Noi am fost de 2 ori in Ibiza, ambele dati in Playa d'en Bossa, statiunea cea mai mare si animata, dar si cea mai scumpa (la hoteluri ma refer).
p0rk
QUOTE (marcopulitis @ Jan 14 2009, 09:47) *

Eu am stat anul trecut in San Antonio.De vazut neaparat sunt celebrele Cafe del Mar si Cafe Mambo, sunt una langa cealalta si vestitul apus de soare din acest loc.Totodata poti petrece o noapte nebuna cu englezii pe vreo 5 stradute pline de barulete si clubulete, zona numita West End.Singurul club cat de cat mare de vizitat in San Antonio este Eden.Celelalte cluburi (cele mai importante in opinia mea) le gasesti foarte usor.Daca iti inchiriezi masina,gasesti harti gratis la tot pasul.Taxi-ul e cam 1 euro/km,daca mergeti din San Antonio pana la Space ,nu ar trebui sa coste mai mult de 30 de euro,plus ca se obijnuieste sa imparti taxi cu oameni pe care abia i-ai cunoscut pe strada.Mie cel mai mult mi-a placut cu Discobusul: pus la dispozitie de catre transportul local (2,20 euro/pers/cursa ,in unele statii exista un angajat vorbitor de engleza care sa te indrume) sau cel gratuit oferit de catre cluburi (circula cam din jumate in jumate de ora,nu ai cum sa nu afli de unde se ia).Busurile circula toata noaptea din cate imi aduc eu aminte,iar atmosfera din ele e speciala.Bilete reduse la disco gasesti oriunde,de la receptia hotelului,magazine, oameni pe strada si stai linistit,nimeni nu te va insela.La intrare sunt ceva mai scumpe biletele cu 5-10-15 euro.Ce trebuie sa vezi neaparat ,in materie de cluburi e Space,Amnesia,Privilege (Tiesto),DC10 daca iti place muzica minimal techno sau Pacha (e putin cam high class,multi milionari pe-acolo).Muzee sunt destule pe insula,distantele sunt relativ mici,deci nu te rezuma doar la San Antonio,dar nu am vizitat niciunul,eu am fost doar pentru clubbing.Oricum vei afla tot ce vrei,e foarte bine pus la punct turismul in Ibiza,se apropie perfectiune.
p0rk
marcopulitis iti recomand sa citesti si postul lui danflisc de la pagina 6 , s-ar putea sa-ti fie foarte util.
Ah si am uitat de Bora-Bora ,e frumos,mai pe dupamasa incepe sa sune muzica bine de tot,acum cu restrictiile astea ziua nu au voie sa dea volum.Inca un sfat,celor care merg neinsotiti de prietene,logodnice,neveste.Nu incercati sa agatati in stilul romanesc,nu tine.Va intra ea in vorba sau va fi un eye contact.Daca se infiripa ceva,nu le spuneti la englezoaice faptul ca sunteti romani,vor fugi ca dracu de tamaie (probabil dupa denigrarile din alde "The Sun").Spuneti-le ca sunteti din Transilvania,Valahia,Polonia,Italia,Ungaria sau orice alta tara.Vorbiti romana pe langa dansatoarele din cluburi,multe dintre ele sunt romance si se bucura ca mai au ocazia sa schimbe o vorba cu cineva de acasa,avand in vedere ca sunt putini turisti romani in zona.Cam asta ar fi un mic ghid pentru a avea succes si pe alte planuri biggrin.gif .
marcopulitis
Dupa cate am citit eu pe aici e super treba la Ibiza si deabia astept.La sfarsitul lui ianuarie o sa facem rezervare la hotel ... ne-am decis la Hotel NAUTILUS San Antonio Bay Front , ca are oferta buna de pret la all inclusive plus reducere de 15 % . si in functie de data in care ne cazam alegem si celelalte chestii (bilete de avion,inchirierea masinii).
Multumesc pentru sfaturi p0rk o sa ne fie de mare ajutor pentru ca noi romanii suntem considerati indieni arborigeni care le e gandul doar la smecherii si presa alimenteza toate acestea . Pe insula Formentera o sa mergem cu siguranta la reveneala wink.gif dupa o noapte petrecuta in club.
Cosmin5
QUOTE (marcopulitis @ Jan 13 2009, 23:17) *
Salut. Am citit forumul si am vazut ca doar voi sunteti pentru vara lui 2009.Noi suntem 3 deocamdata si ne-am programat pentru 20 iunie...am hotarat sa nu mergem prin agentie ci asa ca simplu turist cu avionul low cost pana in barcelona si de acolo ori cu feribotu ori tot cu un avion low cost.Deja m-am interesat de inchirierea masinii si am vazut un vw caddy cu 106 euro / 7 zile cu inchirierea de la aeroport [nu tre sa mai luam taxi wink.gif ].Iar de hotel am vazut ca sunt oferte bune la 4 stele all inclusive dar mai ramane sa ne hotaram in ce parte a insulei sa mergem.

srry ca ma bag si eu in discutie dar... nu cred ca e ideea cea mai buna cu zborul pana la barcelona si apoi ferry catre ibiza si asta pentru ca: 1) Barcelona e destinatie turistica si majoritatea locurilor ieftine de la low-cost s-au vandut deja; 2) Distanta dintre Barcelona si Ibiza este FOARTE mare si feribotul costa foarte mult. Solutia este sa mergi cu wizz la Valencia, iar de acolo, daca nu doresti sa inchiriezi masina iei autocarul pana in Denia( un orasel micut si cochet), biletul este ieftin 10-12 E sa zic, iar de acolo ferry catre Ibiza pentru ca distanta dintre Denia si Ibiza este de doar 80 km (cea mai scurta cale de a ajunge la ibiza de pe coasta) si aici iti recomand Iscomar pt ca este cel mai ieftin.
marcopulitis
QUOTE (Cosmin5 @ Jan 17 2009, 21:05) *
srry ca ma bag si eu in discutie dar... nu cred ca e ideea cea mai buna cu zborul pana la barcelona si apoi ferry catre ibiza si asta pentru ca: 1) Barcelona e destinatie turistica si majoritatea locurilor ieftine de la low-cost s-au vandut deja; 2) Distanta dintre Barcelona si Ibiza este FOARTE mare si feribotul costa foarte mult. Solutia este sa mergi cu wizz la Valencia, iar de acolo, daca nu doresti sa inchiriezi masina iei autocarul pana in Denia( un orasel micut si cochet), biletul este ieftin 10-12 E sa zic, iar de acolo ferry catre Ibiza pentru ca distanta dintre Denia si Ibiza este de doar 80 km (cea mai scurta cale de a ajunge la ibiza de pe coasta) si aici iti recomand Iscomar pt ca este cel mai ieftin.

eu ma bucur ca sunt pareri de tot felul si sfaturi dar Cosmin5 , nu e chiar asa cu traseul stabilit.Iti dau cateva argumente :
-bilete la low cost Bucuresti-Barcelona poti gasi la maxim 65 e in perioada asta (mai sunt 5 luni).
-din Barcelona la Ibiza gasesti low cost la Clickair sunt oferte .
-in Barcelona o sa mai zabovim pe acolo macar o zi fiind destinatie turistica
-oferte in domeniul turistic o sa fie mai multe decat anii precedenti din cauza crizei economice.
fly_dream
QUOTE (marcopulitis @ Jan 19 2009, 10:26) *
-bilete la low cost Bucuresti-Barcelona poti gasi la maxim 65 e in perioada asta (mai sunt 5 luni).
-din Barcelona la Ibiza gasesti low cost la Clickair sunt oferte .

Cu Click Air din Barcelona la Ibiza te costa 35-45 euro la sfarsitul lui iunie, te sfatuiesc sa-ti iei (repede!) la Ryanair, 21 euro un drum....
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.