am nevoie de un layout

msd98

vreau sa-i fac unui prieten un site

nu e un site de pe urma caruia o castige ceva, e pentru satisfactia sa

are cineva timp si chef sa faca un layout gratis? la partea grafica eu sant cam slab
e vorba de ceva simplu si dragut, nu profesional, complicat etc

daca vrea cineva, il rog sa-mi trimita un mesaj privat cu id-ul de messenger, sau daca nu doreste sa discutam prin messenger, ii trimit pe privat detalii

va multumesc!
again
nu cred ca e cineva dispus sa lucreze pe gratis

.ral:cr
sau oricand un dc++
aolex
as vrea ca moderatorul care mi-a sters postul sa nu mai faca asta. prefer warn insa lasa postul la locul lui. peste tot cenzura, ce naiba???
add
http://www.oswd.org/ ia d-aici ca sunt multe simpatice si simplute.

unii le si vand dupa aia tongue.gif
aolex
altii le folosesc pe site-ul "companiei" lor cu toate ca ei habar nu au sa faca un site tableless de la 0... death.gif
mindsoul
http://www.oswd.org/
Open Source Web Design is a place to download free web designs and share yours with others. We help make the internet a prettier place.

Daca nu stii web design, pune o oferta ,
de exemplu
ofer 400 euro pentru un site de 10 pagini etc....

aolex
mindsoul... asta chiar a sunat nasol. cine mai face oferte in functie de numarul de pagini? totul e dinamic...
msd98
@mindsoul
pe acest forum se cer diverse coduri (PHP, Java, C++ etc) si se ofera
eu am vrut o singura pagina cu un mic design, ceva ce un designer mediu sau profesionist sa faca in cateva minute
am facut si eu site-uri, dar din punct de vedere grafic nu sant multumit, pentru ca design-ul nu e domeniul meu

am observat ca mesajul meu e considerat impertinent si nu este deloc binevenit. imi cer scuze pentru deranj si va rog sa-l stergeti
mindsoul

QUOTE(aolex @ Apr 20 2006, 19:52) *
altii le folosesc pe site-ul "companiei" lor cu toate ca ei habar nu au sa faca un site tableless de la 0... death.gif

pai daca totul e dinamic, poate omu sa-si instaleze un worpress si gata...

in fine site-urile chiar dinamice fiind au un numar de pagini, cel putin code, si chir e mai complex sa faci ceva dinamic pentru un site de 5 pagini, nu vad rostul, decat 5 pagini statice, parerea mea.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.