Vand Nokia 6280 Codat!Sigilat!Super Pret!

killer_tusk

vand nokia 6280 codat, sigilat, full(card64, cablu, handsfree etc)
telefonul face niste poze superbe si filme de asemenea!(filme la 640 x 480..singurul telefon care e capabil sa faca filme la rezolutia asta)

Pret: 850Ron negociabil!
TiranuX
pe ce este codat ?

dr4qul4
go shoot yourself biggrin.gif dupa care death.gif poti sa te uiti la el ca la televizor pana-l decodezi
p.s. in italia costa 100E dar nu se poate decoda nono.gif
killer_tusk
auzi...dr4gul4..n-am nimic cu cineva kre vbeste in offtopic si spune adevaruri..dar am cu unul kre e offtopic si spune numai prostii...(pt ata ai si report bad post)...nu am chef de comentarii inutile
1. se poate decoda(e adevarat k nu oriunde..dar pe la unirii se poate)
2. in italia e 150euro
3. am la el cartela ed italia(adica..poti face filme, poze, poti asculta muzik etc...totul in afara de vbit)
Te-as fi injurat...dar am prea mult respect fata de forum-ul asta
@TiranuX e codat pe tre(3) italia
pippogsm
QUOTE(killer_tusk @ Apr 20 2006, 23:27) *
auzi...dr4gul4..n-am nimic cu cineva kre vbeste in offtopic si spune adevaruri..dar am cu unul kre e offtopic si spune numai prostii...(pt ata ai si report bad post)...nu am chef de comentarii inutile
1. se poate decoda(e adevarat k nu oriunde..dar pe la unirii se poate)
2. in italia e 150euro
3. am la el cartela ed italia(adica..poti face filme, poze, poti asculta muzik etc...totul in afara de vbit)
Te-as fi injurat...dar am prea mult respect fata de forum-ul asta
@TiranuX e codat pe tre(3) italia

No offense, dar..... Prea offtopic nu e. Daca zici ca se poate decoda la unirii, decodeaza-l, si o sa-ti iei mai multi bani pe el. Corect? Doar ca nu o sa poti.... Aceeasi poveste care a fost si cu 6680 (pentru care nu exista inca o solutie universala, si care trebuiesc trimise afara din tzara pentru decodare.... ai auzit de unul, Dejan?....) se va repeta probabil si cu astea... Deci iti spun eu ca inca nu se pot decoda. Asta e cert.

Ce nu e cert, e pretul ala de 150 euro in italia.... Si eu stiam tot de 100... Dar nici de asta nu pot sa bag mana in foc, asa ca aici poate ai dreptate smile.gif

Iar daca tu vinzi telefonul ala pentru poze si mp3-uri.... atunci nu mai e telefon biggrin.gif

Oricum, e un gadget superb, si pentru cine isi permite sa cumpere si sa astepte solutii de decodare, merita!
Bafta la vanzare!!
killer_tusk
dak chiar vreti...va dau pe pm..un link catre site...unde scrie clar...cu prepay..la promotie de la 199Euro la 149Euro
Am mai avut un 6680...tot codat..pe care l-am decodat!...e undeva vis-a-vis de unirii..un magazin numit cg gc...
dak l-as fi decodat..il pastram pt mine..dar...nu am bani..(e 100euro decodarea)
si...se mai decodeaza si la nokia!!!...dar costa ceva mai mult, iar decodarea se face in bulgaria..
smoothOP
Am si eu un 6280, de pe Three (UK). NU se poate decoda nicaieri in lume. Am sunat la Customer Service al Three si mi-au zis ca ma costa 20 GBP daca sunt clientul lor sau 250 GBP daca nu sunt.Punct

killer_tusk
smoothOP...si restu'..nu stiti ce vorbiti..am mai decodat un 6680!!!care este tot BB5...cu 100 euro vis-a-vis de unirii...si daca n-o credeti p-asta cu unirii ...macar cautati pe net..de ala din serbia wink.gif...auzi'nicaieri in lume'...smoothOP...da-i o tura pe la unrii...si dak ai 100euro...o sa ma poti suna de pe 6280...
dr4qul4
coolspeak.gif da-mi mie 150 euro si iti dau eu unul (mi-l da un prieten cu 100 euro, atat a dat pe el in italia cand a fost in excursie si nu mai stie cum sa scape de el)
faza aia cu decodatul e ceva de genul "tu trimite 100 de euro si eu iti trimit un cod si poate merge poate nu, dar banii raman la mine" nono.gif
oricum misto telefonul, daca e asa cum zici tu decodeaza-l si-ti iei 350 euro imediat
DeRosso

Stiti vreun site din italia unde se pot comanda telefoane in tara ? pls un pm !
killer_tusk
deci..dr4ql4...esti prea......nu te mai baga aiurea...telefonul se decodeaza prin interventii hard...nu prin coduri(seriile BB5)..ce povesti de adormit copiii zici tu...=))
killer_tusk
update pretz: 750RON
falchy
dak schimbi cu motorola e1000 cu toate accesoriile ji intr-o stare excelenta ma gasejti la 0726237635 sau id mess:falchy27.telefonul merge p orice retzea. tongue.gif
xmanvsromanu
Am eu un 6280 cu 0000 milioane.E decodat si merge pe orice retea.In caz k va intereseaza xmanvsromanu@yahoo.com ID de mess.si eu am auzit k se decodeaza foarte greu!Asta e adus din Germania si am la al cutie + toate accesoriile + garantie 1 an de zile

ModEdit: +10% warn. Nu te baga peste topicul omului.
daddyflo
killer_tusk daca ai cartela, de ce nu-ti activezi roamingul sa poti suna, sa dai sms? huh.gif

si eu stiam ca la seria BB5 poti sa intri in telefon si fara cartela biggrin.gif iti apare un X pe semnalul de retea atata tot
killer_tusk
UPPPP! 200EURO NEGOCIABIL!!!!!
[size=4]xmanvsromaun..ai report bad post..
parvulescu
QUOTE(killer_tusk @ Apr 20 2006, 16:30) *
vand nokia 6280 codat, sigilat, full(card64, cablu, handsfree etc)
telefonul face niste poze superbe si filme de asemenea!(filme la 640 x 480..singurul telefon care e capabil sa faca filme la rezolutia asta)

Pret: 850Ron negociabil!

un tel codat ca asta nu poti sa-l faci asa ca ......... sa-l foloseti de foto,,,,,
deci 100 euro ca sa-l ti de apart foto

QUOTE(killer_tusk @ Jul 16 2006, 16:53) *
UPPPP! 200EURO NEGOCIABIL!!!!!
[size=4]xmanvsromaun..ai report bad post..

ti-l iau eu ne intelegem pe mess cauta-ma laur_8c sau tel0727 400 591
boschetarul
stiu ca sunt offtopic,imi cer scuze, dar nu mai ziceti ca in italia e 100E ca nu e asa,vorbiti sa va aflati in treaba... momentan costa 200eur , a fost acum o luna 150 wink.gif
killer_tusk
^^
usernome
cumpar 6280 codat.... 100 euro maxim
apocalypto
nu te baga in topicul altuia!in topicul altuia!
pentru fff.mult offtopic,se inchide!
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.