Anunt pentru cei care sunt impotriva postului AutonomiaTV

orio

am intrat pe mai multe forumuri din romania si am obesrvat ca administratori acelor site-uri au inchis acele topice sau au sters multe msg.
daca vreti sa va spuneti oful cu aceasta privinta intrati pe : [url=http://www.forum.softpedia.com_Poiana lui Iocan coolspeak.gif
Sa stiti ca nu fac reclama la acest forum, doar ca vreau k noi romanii sa vorbim liber.!!!
2xg
QUOTE(orio @ Apr 19 2006, 21:03) *

de fapt ce vrei?

falco.user
Ieeeeeei!!!!
Forum de ura anti-maghiara! Plin de greseli gramaticale. De, cand tastezi cu spume la gura dupa 3-4 rudoteluri, nu prea mai nimeresti tastele.
Nu am la inima UCM-ul si UDMR-ul, dar acel forum este o rusine(daca nu pentru mesaj, atunci pt felul in care e prezentat).

Nu vrea sa faca reclama la forum. Vrea epurare etnica wink.gif .
k33
Sa stiti ca nu fac reclama la acest forum, doar ca vreau k noi romanii sa vorbim liber.!!!

Si cine te impiedica sa vorbesti liber pe Softpedia ?

Constiinta ? dontgetit.gif
fanariotul
am intrat pe mai multe forumuri din romania si am obesrvat ca administratori acelor site-uri au inchis acele topice sau au sters multe msg.

Izolarea Tv tongue.gif
Gheorghe Dracu
daca vreti sa va spuneti oful cu aceasta privinta intrati pe : [url=http://www.forum.softpedia.com_Poiana lui Iocan coolspeak.gif

Ceva concret ai?
radumiki
QUOTE(Gheorghe Dracu @ Apr 20 2006, 19:16) *
Ceva concret ai?

george , avea un link spre un kkt de forum ( reclama evidenta ! dry.gif ) unde se permit injuriile si limbajul suburban...
Credeam ca fac o mica glumita editandu-i postul , dar nu are rost sa continuam discutia pe tema asta aici...

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.