China - Exportatorul nr.1 de organe

tomaso

http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/4853188.stm

http://www.lifesite.net/ldn/2005/dec/05120504.html

http://www.timesonline.co.uk/article/0,,25...1901558,00.html
falco.user
Da. Tocmai detera pe realitatea de asta. Ce sa spun. Pana si pe organe a ajuns sa scrie "Made in China".
biggrin.gif

tomaso
Detinutii sint tinuti in asteptare, pina cand apare o cerere de oragane compatibile. Se executa detinutul cu organul compatibil si toata lumea este fericita.

Trebuie sa recunosc, imaginatia chinezilor si simtul lor practic, incepe sa ma sperie, chiar daca nu sint sperios, de felul meu.
eyer
"Human rights groups allege that many organs come from executed prisoners, including from those who may not have given their permission."

Asta era? Ca sa vezi cu ce se ocupa si "stiristii" astia internationali. Asta ca sa-i faca "atmosfera" presedintelui Chinei care este in vizita la americani. Bullshit!
tomaso
QUOTE(eyer @ Apr 19 2006, 16:43) *
"Human rights groups allege that many organs come from executed prisoners, including from those who may not have given their permission."

Asta era? Ca sa vezi cu ce se ocupa si "stiristii" astia internationali. Asta ca sa-i faca "atmosfera" presedintelui Chinei care este in vizita la americani. Bullshit!

Las, ca se plictisira hipiotii sa injure la Bush. Sa mai schimbe si ei , sa mai varieze ...

Oricum , se stie !
Americanii sunt de vina.
Mosotti
organele chinezesti sint ca si produsele chinezesti: de proasta calitate. sincer sa fiu, io n-as vrea un ficat crescut cu orez
tomaso
QUOTE(Mosotti @ Apr 19 2006, 16:47) *
organele chinezesti sint ca si produsele chinezesti: de proasta calitate. sincer sa fiu, io n-as vrea un ficat crescut cu orez

Parca vad aplicatia>

Stimati domni,

Ma numesc Bill si locuiesc in Nevada.
Va rog sa binevoiti a disponibiliza un rinchi, in vederea unui transplant pentru socrul meu.
Acesta, datorita excesului de arahide si popcorn, a facut o chestie naspa si are nevoie de unul nou.
Daca se poate, as vrea ca organul sa fie recoltat ( va place cum suna w00t.gif ) de la un donator de 1,70m , sa nu fie prea gras si sa fi mincat si carne de porc.
Va rog sa testati corespunzator compatibilitatea la JB . Socrul meu nu vrea sa renunte la paharelul zilnic, dinainte de cina . In cazul cand donatorul nu este obisnuit decat cu sake, ori alt shit de pe la voi, pot suporta o cura zilnica cu JB.

Va multumesc pentru amabilitate si va rog sa ma tineti la curent !

Salutari lui Mao,
Bill

Hadess
QUOTE(tomaso @ Apr 19 2006, 17:11) *
Parca vad aplicatia>

Stimati domni,

Ma numesc Bill si locuiesc in Nevada.
Va rog sa binevoiti a disponibiliza un rinchi, in vederea unui transplant pentru socrul meu.
Acesta, datorita excesului de arahide si popcorn, a facut o chestie naspa si are nevoie de unul nou.
Daca se poate, as vrea ca organul sa fie recoltat ( va place cum suna w00t.gif ) de la un donator de 1,70m , sa nu fie prea gras si sa fi mincat si carne de porc.
Va rog sa testati corespunzator compatibilitatea la JB . Socrul meu nu vrea sa renunte la paharelul zilnic, dinainte de cina . In cazul cand donatorul nu este obisnuit decat cu sake, ori alt shit de pe la voi, pot suporta o cura zilnica cu JB.

Va multumesc pentru amabilitate si va rog sa ma tineti la curent !

Salutari lui Mao,
Bill

--------------------------------

Raspuns:
Onorabile domn,
Momentan nu putem indeplini cererea dvs.
Ne cerem scuze si fagaduim sa onoram in maxim 3 saptamani comanda dvs. ferma.
Pana atunci, va oferim pachetul promotional " Brain Washed and Manipulated! ( Let Me Persuade You....)"
la incredibilul pret de xxx$!!!
Se serveste in sos tomat cu garnitura de koko & bamboo.
Fortifica memoria, etc.
Enjoy!

death.gif puke.gif puke.gif
Ingrozitor! Jos Comunismul ( de Piatza!) death.gif
falco.user
QUOTE(Hadess @ Apr 19 2006, 17:35) *
--------------------------------

Raspuns:
Onorabile domn,
Momentan nu putem indeplini cererea dvs.
Ne cerem scuze si fagaduim sa onoram in maxim 3 saptamani comanda dvs. ferma.
Pana atunci, va oferim pachetul promotional " Brain Washed and Manipulated! ( Let Me Persuade You....)"
la incredibilul pret de xxx$!!!
Se serveste in sos tomat cu garnitura de koko & bamboo.
Fortifica memoria, etc.
Enjoy!

death.gif puke.gif puke.gif
Ingrozitor! Jos Comunismul ( de Piatza!) death.gif

Cat umor!!!
-NOT-
Jaxx

Răspuns:

Stimate Domn,

Avem un candidat pentru cererea dvs. Un criminal odios de 18 şi o zi care a fost prin furând o pâine. E înălţimea cerută, atletic, din păcate nebăutor dar chiar acum e la o cură de obişnuire cu JB. Este alimentat cu 300ml de JB în fiecare seară. În secunda în care se obişnuieşte cu alcoolul îl executăm şi îl trimitem. Sau mai bine îl trimitem direct şi îl executaţi acolo ca să fie proaspăt.

Cu respect,

Directorul penitenciarului de maximă securitate...

..............
tomaso
QUOTE(Jaxx @ Apr 19 2006, 19:39) *
Răspuns:

Stimate Domn,

Avem un candidat pentru cererea dvs. Un criminal odios de 18 și o zi care a fost prin furând o pâine. E înălțimea cerută, atletic, din păcate nebăutor dar chiar acum e la o cură de obișnuire cu JB. Este alimentat cu 300ml de JB în fiecare seară. În secunda în care se obișnuiește cu alcoolul îl executăm și îl trimitem. Sau mai bine îl trimitem direct și îl executați acolo ca să fie proaspăt.

Cu respect,

Directorul penitenciarului de maximă securitate...

..............

Stimate domn ,

A fost o placere sa fac afaceri cu dumneavoastra.
As avea o rugaminte.
Stiu de la amicul meu John, ca la porci si vite, este obligatoriu ca sacrificarea sa fie facuta in asa fel incat animalul sa nu constientizeze ca este in pericol de moarte. Se spune ca excesul de adrenalina, cauzat de iminenta mortii, provoaca anumite efecte negative. Toxine and stuff.
Nu vreau sa abuzez de amabilitatea dumneavoastra, dar, as vrea sa va rog, daca este posibil ca executia sa fie facuta intr-un mod cat mai pasnic. Credeti ca ar fi posibil ca executia sa fie facuta in somn ?
In orice caz , as vrea ca donatorul sa sufere cat mai putin .
Ce dracu, sintem umanisti !

Cu acelasi respect, profund indatorat,
Bill
Mosotti
inseamna ca de cind is maninc numa toxine, pentru ca toti porcii pe care i-am mincat stiau ca vor muri. la unii chiar io le-am zis: "ba ghita, esti mort" "guitz guitz guitz" "shut the fuck up"
tomaso
QUOTE(Mosotti @ Apr 19 2006, 20:17) *
inseamna ca de cind is maninc numa toxine, pentru ca toti porcii pe care i-am mincat stiau ca vor muri. la unii chiar io le-am zis: "ba ghita, esti mort" "guitz guitz guitz" "shut the fuck up"

Las' ca te obisnuiesti de la anu' .
Sa vezi ce moace au facut niste rude de la tara.
O ora le-am explicat ( reluat de 15 ori aceeasi poveste ) de ce sint obligati sa-si taie porcul la abator, in mod neviolent. Ei nu si nu, ca porcu' nu mai are gust daca nu e cu zeama de jungher, ca se amaraste carnea, etc. Cum adica sa-si faca ferma ? Sa nu mai creasca pocii in dosul curtii ? Sa-si faca filtru pentru dejectii si cocina incalzita ? Cum adica, sa faca focul la porci ? Nu or vrea sa le faca si baie ? Ba da ! Ptiu'... drace !
Asa zice UE ? Las' ca o sa fie rascoala lol.gif
Mosotti
taranii romani nu mai taie porci in curte. dream on. cine o sa-i opreasca? baroneasa nicholson? raportoru ue? tre sa-ti reamintesc ca 95% din taranii romani se caca in curte si un procent important se sterge cu coceni? laugh.gif wacko.gif
matthew
QUOTE(tomaso @ Apr 19 2006, 20:26) *
Las' ca te obisnuiesti de la anu' .
Sa vezi ce moace au facut niste rude de la tara.
O ora le-am explicat ( reluat de 15 ori aceeasi poveste ) de ce sint obligati sa-si taie porcul la abator, in mod neviolent. Ei nu si nu, ca porcu' nu mai are gust daca nu e cu zeama de jungher, ca se amaraste carnea, etc. Cum adica sa-si faca ferma ? Sa nu mai creasca pocii in dosul curtii ? Sa-si faca filtru pentru dejectii si cocina incalzita ? Cum adica, sa faca focul la porci ? Nu or vrea sa le faca si baie ? Ba da ! Ptiu'... drace !
Asa zice UE ? Las' ca o sa fie rascoala lol.gif

OFFTOPIC: Deci tu vrei ca rudele tale să sărăcească, iar cei cu abatoarele să se îmbogățească? Oamenii taie porcii acasă de când lumea, acum hop, cică nu mai e sănătos, așa brusc.
tomaso
QUOTE(matthew @ Apr 19 2006, 20:33) *
OFFTOPIC: Deci tu vrei ca rudele tale să sărăcească, iar cei cu abatoarele să se îmbogăţească? Oamenii taie porcii acasă de când lumea, acum hop, cică nu mai e sănătos, aşa brusc.

Eu nu vreau nimic.
Doar explicam la un pahar de tuica ( ilegala de la anul - contine prea multe metale grele si alcol din ala care nu este bun ) cum va fi in UE. Chestia asta ar trebui sa o faca Guvernul.
Vezi, aici este si problema.
Daca tu, baiat destept ( folosesti NET-ul , stii sa scrii , etc ) nu ai inteles din prima ce am spus, ce pretentii sa avem de la nea Gheorghe ?
Mie m-i se rupe daca ma injura careva, dar, gugustiucilor din politica nu l-i se rupe.
Fiecare spera ca se pune bine cu poporu' .
Ayame
QUOTE(Mosotti @ Apr 19 2006, 22:47) *

da, dar traiesti 100 de ani pentru ca ala nu a mancat doar orez, ci serpi , gindaci, sobolani, caini, pisici etc...

colegii mei mi-au zis de carnea de caine ca-i foarte gustoasa si iarna cind frig e bine sa manici pentru ca se-ncalzeste organsimul..
carnea de pisica e cam zemoasa, nu-i asa buna...
k33
QUOTE(Ayame @ Apr 19 2006, 21:32) *
colegii mei mi-au zis de carnea de caine ca-i foarte gustoasa si iarna cind frig e bine sa manici pentru ca se-ncalzeste organsimul..
Colegi ?!?!?! huh.gif

Ayame, jura'te ca n'ai pus limba pe nimic dubios pe la restaurantele ăstora ! Că doar n'ai mâncat numai sushi ...

Parcă tu vezi ce a pus bucatarul in tigaie, zice că e Buta Zen Mai sau Buta Syougayaki și când colo ....

Fi vigilentă, că e belea cu ăstia ...

peacefingers.gif
Mosotti
da, dar traiesti 100 de ani pentru ca ala nu a mancat doar orez, ci serpi , gindaci, sobolani, caini, pisici etc...

carne de ciine poti cumpara si in romania de pasti daca esti destul de prost. apoi te plingi la stiri la protv. ei cistiga bani din reclame si tu tot prost ramii laugh.gif
matthew
Tomaso, chestia asta chiar o face guvernul. Abureşte oamenii că e bine să fii sclav la companii mari, de ce să faci ţuică naturală home când o poţi cumpăra.
ONTOPIC: genul acesta de oameni nu se sfiesc să facă şi din organe o afacere.
Hadess
QUOTE(falco.user @ Apr 19 2006, 19:31) *
Cat umor!!!
-NOT-

confusedsmiley.png
O vorba "adanca" ( suculenta, as zice...).... naughty.gif
paulache
QUOTE(k33 @ Apr 19 2006, 21:51) *
Ayame, jura'te ca n'ai pus limba pe nimic dubios pe la restaurantele ăstora ! Că doar n'ai mâncat numai sushi...

k33, lasă-mă, mă, că fac pe mine de râs!!! Hahahahahahaha!!!

Mă, tu și k33 sunteți frați?
roll2.gif roll2.gif
tomaso
QUOTE(matthew @ Apr 19 2006, 22:06) *
Tomaso, chestia asta chiar o face guvernul. Aburește oamenii că e bine să fii sclav la companii mari, de ce să faci țuică naturală home când o poți cumpăra.
ONTOPIC: genul acesta de oameni nu se sfiesc să facă și din organe o afacere.

Si eu prefer sa beau tuica facuta de mine
( stii tu , cu crenguta de cires bagata la tutur, ca sa iasa tuica galbena ).
In fiecare an, ma duc la niste rude la tara, facem tuica si ne tratam cu carne grasa, facuta pe carbuni. Stingem totul cu vin rosu.

Am aflat si eu. Nu bag mina in foc .
Cica tuica normala ar contine substante periculoase pentru sanatate si o concentratie mare de alcol metilic.
Poate ne lamureste vreun cunoscator .

P.S
Se anunta la TV.
800 de oameni au linsat pe niste suspecti acuzati ca au rapit niste copii si i-au vandut unor traficanti de organe.
S-a intimplat in Guatemala. Politia a asistat impasibila la uciderea acestora.
paulache
Zemoase și dublu mouseburger
k33
QUOTE(paulache @ Apr 20 2006, 14:38) *
k33, lasă-mă, mă, că fac pe mine de râs!!! Hahahahahahaha!!! huh.gif
Mă, tu și k33 sunteți frați?
roll2.gif roll2.gif

Păi cine te oprește, dă'ți drumu pe tine dacă'ți face plăcere ! puke.gif
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.