Ce parere aveti de ultima caricatura a lui Mahomed?

iulian_vis

Italienii au publicat o noua caricatura a lui Mahomed. Ce parere aveti de asta? Nu credeti ca este oarecum deplasat sa faca asta de Pastele Catolic si dupa scandalurile care au fost cand le-au publicat danezii?
ghost10dgt
Italienii astia oricum nu sunt normali la cap, poate se trezesc cu o surpriza de Paste! biggrin.gif

Care gaseste niste poze cu caricaturile astea, sa imi zica si mie!

iulian_vis
Cred ca trebuie sa cautam pe la ei...ca nu prea au aparut prinmulte locuri...cred ca se feresc...nu cred ca le dau iar din mana-n mana...sau din site in site...ca vin arabii peste ei...eu caut si daca gasesc iti spun!
ghost10dgt
QUOTE(ghost10dgt @ Apr 17 2006, 11:28) *
Italienii astia oricum nu sunt normali la cap, poate se trezesc cu o surpriza de Paste! biggrin.gif

Care gaseste niste poze cu caricaturile astea, sa imi zica si mie!

death.gif Nu te pui cu Musulmanii astia! Cand ii superi... nu mai ai ce face!
Vin ca trenu peste tine!
Religia in general, inchide minti! Mai ales la Musulmani!
iulian_vis
Fanatismul este o problema veche...si la ei fanatismul este practic o religie, un cult...ei stiu una si buna...nu trebuie sa fii inconstient...s-au nascut razboaie pentru mai putin de atat!
iulian_vis
Mercic pentru link-uri, dar speram sa vad si caricatura...daca o gasesti sa ne pui un link, sau chiar poza, pls!

Pollux
QUOTE(iulian_vis @ Apr 17 2006, 13:14) *
Italienii au publicat o noua caricatura a lui Mahomed. Ce parere aveti de asta? Nu credeti ca este oarecum deplasat sa faca asta de Pastele Catolic si dupa scandalurile care au fost cand le-au publicat danezii?

Ba da. E nediplomatic.

Cu toate astea musulmanii nu au nici un drept sa protesteze.
Pentru catolici Mahomed este un simplu om, deci poate fi caricaturizat. Mai ales ca a fost caricaturizat intr-un context "destept", nu doar pentru a incita la scandal (desi autorii stiau la ce se expun).
Am senzatia ca musulmanii radicali incearca sa ne impuna religia lor.
ghost10dgt
Am gasit o poza!

Bebeluska

OK, iata aici:
http://www.ansa.it/main/notizie/awnplus/it...16_1162414.html
Pollux
poate auzim maine de atentat la sediul softpedia. naughty.gif
ghost10dgt
QUOTE(Pollux @ Apr 17 2006, 12:25) *
poate auzim maine de atentat la sediul softpedia. naughty.gif

worthy.gif confusedsmiley.png Ai grija ca intra adminii in panica!
iulian_vis
sper sa nu fie atentate nicaieri...iar referitor lafaptul ca arabii nu tre sa se supere pt ca Mahomed pt catolici este doar un om...ai dreptate...dar ei nu vad lucrurile asa...si asta inseamna ca ne putem astepta la represalii...ei se pricep la asta si abia asteapta motive...
driverx
QUOTE(ghost10dgt @ Apr 17 2006, 14:29) *
worthy.gif confusedsmiley.png Ai grija ca intra adminii in panica!

Contact admin Catalin. E mai paranoic el asa...Dar si eu in locul lui as fi putin paranoic.
hummer
Ar trebui sa tina cont si de convingerile religioase ale celorlalte popoare!UE si drepturile omului....respectate?Vrajeala !
iulian_vis
Italienii...ce sa le ceri? Uitati ca au fost nu demult numiti `tiganii Europei?` astia sunt la pamant...o sa vedeti ca ii lovesc arabii...mi se pare imposibil sa scape...dupa cum spuneam...astia abia asteapta un motiv
iulian_vis
QUOTE(Bebeluska @ Apr 17 2006, 14:23) *

Multumesc frumos...de data asta le-am vazut si eu...nice pics...lol...Doamne Ajuta sa nu intram in panica...si sa nu vina peste noi...sau peste echipa ****.ro...
phidias
Evul Mediu.
Se pare ca unii au uitat ca unele natii, nu au evoluat inca de la Sclavagism, la Capitalism.
Chiar ma uitam la tv, la un documentar cu cei mai bogati oameni.
Sheic, print, Arabia Saudita. Palat de milioane de $. Si in camera cea mare, si-a pus cortul. Iar camilele le tinea probabil in dormitor.
Referitor la subiect, parerea mea e ca nu a fost cu intentie.
Prea imi seamana cu zecile de bancuri in care Dumnezeu ii cheama intr-o zi la el pe american, pe francez si pe roman. Sau Petrica joaca table cu D-zeu.
iulian_vis
QUOTE(phidias @ Apr 17 2006, 15:47) *
Evul Mediu.
Se pare ca unii au uitat ca unele natii, nu au evoluat inca de la Sclavagism, la Capitalism.
Chiar ma uitam la tv, la un documentar cu cei mai bogati oameni.
Sheic, print, Arabia Saudita. Palat de milioane de $. Si in camera cea mare, si-a pus cortul. Iar camilele le tinea probabil in dormitor.
Referitor la subiect, parerea mea e ca nu a fost cu intentie.
Prea imi seamana cu zecile de bancuri in care Dumnezeu ii cheama intr-o zi la el pe american, pe francez si pe roman. Sau Petrica joaca table cu D-zeu.

Sa stii ca foarte multi nu au evoluat...si ai dreptate...aia din Arabia,indiferent de bani, se poarta ca tiganii nostri...casa mare, palat, staui, etc, etc...si langa un cort...sau o anexa in care locuiesc...diferenta este ca arabulk ala avea living-ul mare!
iulian_vis
ati vazut ca nu au spus astia la stiri nik...sincer mi se pare suspect ca arabii inca nu au avut reactii ciudate...nu cred ca tre sa corelam caricaturile cu ce s-a intamplat in ISREL, DAR...
iulian_vis
QUOTE(ghost10dgt @ Apr 17 2006, 13:54) *
death.gif Nu te pui cu Musulmanii astia! Cand ii superi... nu mai ai ce face!
Vin ca trenu peste tine!
Religia in general, inchide minti! Mai ales la Musulmani!

chiar ca religia inchide minti...
cartman_sp99
QUOTE(iulian_vis @ Apr 17 2006, 14:35) *
sper sa nu fie atentate nicaieri...iar referitor lafaptul ca arabii nu tre sa se supere pt ca Mahomed pt catolici este doar un om...ai dreptate...dar ei nu vad lucrurile asa...si asta inseamna ca ne putem astepta la represalii...ei se pricep la asta si abia asteapta motive...

Mda.... wink.gif si asta inseamna ca de acum o sa fiu atent la ce mananc, citesc sau ma uit pentru a nu supara vreun musulman, fuck'em all daca nu ma pot accepta asa cum sunt (suntem)
Multi occidentali poate considera abuzive sau chiar barbare obiceiurile lor dar nu am vazut pana acum nici un european sau american detonandu-se in vreun super-market strigand Isus cel mare ( aluzie la Allah Akbar) !! Fanaticii religiosi nu vor putea niciodata sa fie toleranti .
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.