cartuse Lexmark
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Doru_Neo

In primul rand nu va rezulta culoarea neagra. Si nu se folosesc in proportii egale culorile, rezultatul este format din albastru si rosu cu foarte putin galben
PL_500
QUOTE(Doru_Neo @ Mar 16 2007, 18:11) [snapback]2579058[/snapback]
In primul rand nu va rezulta culoarea neagra. Si nu se folosesc in proportii egale culorile, rezultatul este format din albastru si rosu cu foarte putin galben

Verdele ala inchis e ok, asta ma intresa daca foloseste toate trei culorile. Nu m-am lamurit cam in ce proportie da e bine si asa. Multumesc.

mateiluc
QUOTE(Avocatu @ Nov, 00:55) [snapback]2120393[/snapback]
huh.gif Pe multifunctionala mea iubita lexmark X8350 au fost livrate cartusele
de mai jos

#32 / 18C0032E Cartuș pentru imprimare alb-negru 018C0032E
#33 / 18C0033E Cartuș pentru imprimare color 018C0033E

desi nu erau goale ... ci doar pe la jumatate am purces la reumplerea lor, dar .... ce sa vezi imprimanta
refuza cu incapatanare sa vada ca-s pline si continua sa scada nivelul de cerneala afisat sad.gif
Am cautat pe net de mi-a venit rau ... sunt si altii care au aceeasi problema dar nu au un raspuns...
Am gasit in multe locuri metode de umplere, dar nicaieri metode de resetare a nivelului.
Mai mult, cineva spunea ca atunci cand nivelul ajunge la zero (la cartusele color) imprimanta refuza sa mai printeze desi in fapt este plin ...

Are cineva idee cum se pot reseta !

MULTUMESC MULT ANTICIPAT !!!

Salut.
Ai gasit vreun raspuns pana acuma la intrebarea de mai sus?
Am si eu una asemanatoare si ma gandesc ca s-ar putea sa fiu ca si in cazul tau cu acceasi problema si vreau sa stiu daca ai rezolvare.
Mersi.
LaPalia
Ce se intampla daca bag mai multa cerneala decat este indicat intr-un cartus 16?
Doru_Neo
Daca bagi mai multa cerneala va curge.
gabicen
QUOTE(Doru_Neo @ May 23 2007, 22:07) [snapback]2877851[/snapback]
Daca bagi mai multa cerneala va curge.

Gresesti doru_neo prin omisiune informatie.

Cartusele de cerneala se incarca cu seringa. Se incarca seringa cu cerneala corespunzatoare si se injecteaza INCET in cartus/camera culoare. Cand apar bule de aer cu cerneala neagra la orificiul de reumplere al cartuseleor black sau se coloreaza buretele la cartusele color....se opreste injectarea si se extrage cu seringa 0,5ml cerneala. Astfel nu se suparaincarca cartusul.

Gabriel

Materium
Intrebare de baraj. Ce sa-i fac unui cartus negru care printeaza normal doar in optiunea Best. In rest in optiunile econmice scoate sters. Cartusul a fost la reincarcat s-a tras 30 de pagini si s-a oprit. Dus inapoi la centru cei de acolo au zis ca s-a golit si s-a uscat. A urmat tratamentul dar cam ce am descris mai sus e rezultatul. Reincarcari nu mai stiu cate are si daca crapa consider ca e de batranete laugh.gif

bulangiul
QUOTE(gabicen @ May 23 2007, 23:43) [snapback]2878208[/snapback]
Gresesti doru_neo prin omisiune informatie.

Cartusele de cerneala se incarca cu seringa. Se incarca seringa cu cerneala corespunzatoare si se injecteaza INCET in cartus/camera culoare. Cand apar bule de aer cu cerneala neagra la orificiul de reumplere al cartuseleor black sau se coloreaza buretele la cartusele color....se opreste injectarea si se extrage cu seringa 0,5ml cerneala. Astfel nu se suparaincarca cartusul.

Gabriel

asa am facut si eu....incet si cand apareau bule de aer nu mai bagam, dar din pacate sa uscat buretele in interior si nu se raspandea cerneala peste tot si reuseam sa bag maxim 1 ml de cerneala......asa ca am desfacut capacul (buretele era curat) si am bagat peste tot....si e normal sa intre mai multa cerneala acum pentru ca e raspandita mai bine......
mfa_ro
Salut am si eu o intrebare,am un lexmark z735 cu cartus nr 1 care are nu foloseste tus negru si obtine culoarea neagra prin combinarea culorilor existente(p siteul lor spune k sunt niste cerneluri mai speciale astea...) intrebarea mea este unde pot gasi un kit cu niste culori care sa faca acelasi lucru???
Jacques

Mi-am luat si eu un kit refill de la Inkmate care se numeste SIM 70A, Lexmark black ink cartridge 18L0032. Numai ca al meu cartus #32 de la Lexmark nu e identic cu cel care vine in instructiunile acestui kit. Am vazut si filmulet pt SIM 70A de aici http://english.inkmate.co.kr/ , dar, la fel, al meu cartus difera. Mai exact problema mea este ca nu am reusit sa gasesc orificiul prin care sa reumplu cartusul cu seringa. A mai facut cineva refill la nr. 32, stie cineva despre ce poate fi vorba?
bulangiul
am o intrebare (nelamurire): toate foile listate cu un lexmark Z645 imi iasa putin indoite sus.....am deschis imprimanta si am vazut un fel de "carlig" care le agata......la fel se intampla si la voi (cei cu lexmark z645) ????....sau chestia aia nu ar trebui sa fie acolo??....se poate rupe (scoate imediat) dar mi-e frica ca nu o sa mai mearga dupa aceea.....

e putin off topic.....dar asta e......

si ca sa fiu si on topic.......va recomand cerneala TIN....e cea mai buna......
gabicen
QUOTE(mfa_ro @ May 31 2007, 02:14) [snapback]2906815[/snapback]
Salut am si eu o intrebare,am un lexmark z735 cu cartus nr 1 care are nu foloseste tus negru si obtine culoarea neagra prin combinarea culorilor existente(p siteul lor spune k sunt niste cerneluri mai speciale astea...) intrebarea mea este unde pot gasi un kit cu niste culori care sa faca acelasi lucru???

Nu sunt cerneluri "speciale" ci doar optime, astfel incat black sa nu fie tiparit cu tenta verde.

Instructiuni de refill si cerneala gasesti in atasahament

G.
gabicen
QUOTE(Jacques @ May 31 2007, 19:46) [snapback]2909685[/snapback]
Mi-am luat si eu un kit refill de la Inkmate care se numeste SIM 70A, Lexmark black ink cartridge 18L0032. Numai ca al meu cartus #32 de la Lexmark nu e identic cu cel care vine in instructiunile acestui kit. Am vazut si filmulet pt SIM 70A de aici http://english.inkmate.co.kr/ , dar, la fel, al meu cartus difera. Mai exact problema mea este ca nu am reusit sa gasesc orificiul prin care sa reumplu cartusul cu seringa. A mai facut cineva refill la nr. 32, stie cineva despre ce poate fi vorba?

Cartusul 32 are orificiul de incarcare conform atasamentului. Daca nu il gasesti, dezlipeste eticheta incepand cu coltzul stanga sus fatza de contactele electrice...

G.

Stoyu
QUOTE(Doru_Neo @ Apr 16 2006, 22:28) [snapback]1430733[/snapback]

Ma pot folosii de filmuletele astea doua sa incarc cartuse pt. o imprimanta lexmark P6350? Sunt aceleasi tipuri de cartuse? Thanks
ps: sorry daca este o intrebare aiurea, o sa fie prima mea imprimanta si nu prea stiu cum stau treburile tongue.gif si cred ca filmuletele astea mi-ar fii de mare folos
eugenski
Parerea mea e ca acele cartuse sunt infundate. Ele se rezolva numai cu ultrasunete, dupa aceea golite si reincarcate. Daca nici asa nu merg dupa aceste operatii, inseamna ca trebuie sa iti cumperi alte cartuse deoarece mai e posibil ca folia electronica a lor sa nu mai comunice cu contactele de la imprimanta.
optimus prime
Salut.Am o imprimanta Lexmark E120 LASER.Softul imi arata ca nivelul de cerneala din toner e low.Se poate reincarca un toner de imprimanta laser?Sau trebuie cumparat unul nou care e aproape 200RON si nu ma tenteaza.Si daca da va rog indrumati-ma cum se poate face...
Mersi anticipat.
bulangiul
QUOTE(optimus prime @ Jul 2 2007, 15:10) [snapback]3045463[/snapback]
Salut.Am o imprimanta Lexmark E120 LASER.Softul imi arata ca nivelul de cerneala din toner e low.Se poate reincarca un toner de imprimanta laser?Sau trebuie cumparat unul nou care e aproape 200RON si nu ma tenteaza.Si daca da va rog indrumati-ma cum se poate face...
Mersi anticipat.

pai te duci si cauti "praf" compatibil pentru cartusul si imprimanta ta....desfaci acel "cartus"...si bagi praf cu lingurita....doamne fereste sa cumperi alt "cartus" pentru putin toner......
gabicen
QUOTE(optimus prime @ Jul 2 2007, 15:10) [snapback]3045463[/snapback]
Mersi anticipat.

Salut,
Cartusul 0012036SE de la Lex E120 poate tipari 2000 pagini.
Cartusul contine un praf numit toner (este imprimanta laser). Nu contine cerneala (nu este imprimanta inkjet).

Cartusul se poate incarca, dar numai cu toner corespunzator. Toner corespunzator= toner produs pentru cartusul respectiv,
cu anumite propietati fizico-chimice. De exemplu cartusele de toner din familia Lexmark se incarca cu vreo 23 de tipuri de toner (incluzand si tonerele de la imprimantele color).

Pe de alta parte, acest cartus contine un cip care trebuie schimbat cand se face incarcarea - se cumpara odata cu tonerul.
Cip-ul de la E120 costa cam 25 lei.
Exista firme care incarca cartuse laser cu chip si reseteaza unele din aceste cip-uri - este okay. Nu toate cipurile se pot reseta (depinde de imprimanta si producator).

De asemenea fiecare cartus se incarca cu o anumita cantitate de toner.

Pentru incarcarea unui cartus cu toner trebuie sa ai oarecare experinta.
In concluzie...apeleaza la o firma specializata care incarca cartuse.

Succes,

Gabi

optimus prime
QUOTE(gabicen @ Jul 2 2007, 19:36) [snapback]3046697[/snapback]
Salut,
Cartusul 0012036SE de la Lex E120 poate tipari 2000 pagini.
Cartusul contine un praf numit toner (este imprimanta laser). Nu contine cerneala (nu este imprimanta inkjet).

Cartusul se poate incarca, dar numai cu toner corespunzator. Toner corespunzator= toner produs pentru cartusul respectiv,
cu anumite propietati fizico-chimice. De exemplu cartusele de toner din familia Lexmark se incarca cu vreo 23 de tipuri de toner (incluzand si tonerele de la imprimantele color).

Pe de alta parte, acest cartus contine un cip care trebuie schimbat cand se face incarcarea - se cumpara odata cu tonerul.
Cip-ul de la E120 costa cam 25 lei.
Exista firme care incarca cartuse laser cu chip si reseteaza unele din aceste cip-uri - este okay. Nu toate cipurile se pot reseta (depinde de imprimanta si producator).

De asemenea fiecare cartus se incarca cu o anumita cantitate de toner.

Pentru incarcarea unui cartus cu toner trebuie sa ai oarecare experinta.
In concluzie...apeleaza la o firma specializata care incarca cartuse.

Succes,

Gabi

mersi pentru raspunsul detaliat.
viceroy56
QUOTE(optimus prime @ Jul 2 2007, 23:17) [snapback]3047806[/snapback]
mersi pentru raspunsul detaliat.

Vezi pe net, Google, reincarcari cartuse imprimante.
Nu pot da nume din motive de reclama si regulament.
Atentie, unii reseteaza prost chip+ul si imprimanta dupa ce scrie spre 100 de pagini incepe sa faca din led-uri ca pomul de Craciun! Am un prieten care a dus imprimanta la reparat pe acest motiv. A mai dat si bani de reparatie, cand de fapt era de vina cartusul. Am verificat si nici macar suruburile n-au fost desfacute, dar avea un alt cartus, tot reincarcat, dar cu simt de raspundere.
IrysVW
QUOTE(nirosbog @ Apr 17 2006, 01:23) [snapback]1429776[/snapback]
Doru_Neo,
am si eu o imprimanta Lexmark Z602 care nu am mai folosit-o de vreo juma de an.M-ar interesa si pe mine procedura de reincarcare a cartusului alb-negru,care in momentul de fata se afla inca in imprimanta si este gol.Daca poti sa ma ajuti si pe mine cu vreun sfat,link,ceva,ti-as fi recunoscator.Nu am mai reincarcat pana acum cartuse si as vrea sa fac operatia asta singur,dar nu stiu de unde sa incep.
Respect! peacefingers.gif

Vreu sa-ti multumesc pt aceste linkuri...acu am vazut si eu cum se face corect un refil.
Doru_Neo
Pe langa vizionarea filmuletelor va recomand sa urmati si sugestiile date de mine in acest topic.
Numai bine si cat mai multe refill-uri la cartuse.
Materium
Am o imprimanta Z845 la care s-a golit cartusul negru. Imprimanta refuza sa-l vada umplut sau macar sa printeze negru dupa reumplere. Cartusul e la prima incarcare, deci nu cred ca sunt probleme cu capul si mai degraba cei de la Lexmark au pus vre-un cip care sa recunoasca cartusul vechi. Daca stie cineneva cum sa reusesc sa o pacalesc as fi foarte recunoscator. Macar un link cu solutii de la imprimante cu acelasi fel de probleme.
aeon
cartusele lexmark (probabil toate, eu asa stiu) au un chip care "stie" cata cerneala mai este in el; degeaba umpli ca chipul stie ca e gol
trebuie resetat sau inlocuit acest chip cu unul nou si asta costa (depinde de cartus, ajunge si la 100 ron chipul)
da un telefon la www.producton.ro, ar trebui sa te lamureasca
Materium
E prima data cand intalnesc la un Lexmark asa ceva. In plus am vorbit cu cativa baieiti de la centre de reumplere si nici ei nu stiau de vre-un cip. Oricum la 100 RON pretul e exagerat. Un cartus nou costa atat. Deci astept solutii in continuare sad.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.