cartuse Lexmark
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

arboredecauciuc

salutare, am citit tot topicul, as dori dc se poate catva lamuriri cu cartusele la un lexmark x2650. problema este cu mesajul de reciclare, am obs ca s-a mai discutat despre ea. eu am recomandat-o unui prieten, pentru ca eu am un x1190, foarte multumit de ea, toata facultatea am printat proiecte cu ea, reincarcare ieftina, si cartuse fiabile, cu diferite tipuri de cerneala. la x2650, nu merge, m-am tot straduit, dar nu pot face nimic. Sa aibe chip?
va multumesc anticipat.
Augustin1ro
salutare.. am si eo o intrebare.. am tot citit ce ati postat pe aici.. si m-am gandit ca as vrea sa-mi schim imprimanta. Eu am un Lexmark Z602. Antica.. dar si-a facut treba. Am facut peste 100 de reincarcari ale cartusului. As vrea sa stiu ce imprimanta as putea sa-mi cumpar care sa fie la fel de fiabila? Bineinteles tot Lexmark.. cred ca-s cele mai bune. Sa fie una laser sau jet?

ChemTeacher
QUOTE (johanlucas @ Jul 15 2008, 10:27) *
Am si eu o multifuncionala Lexmark...si am cartuse 28A am citit mai sus cum ca astea s-ar pputea reumple..imi poate si mie careva daca ...e adevrat..a umplut careva ..si ii merge..pls..ms

Cartusele 28 si respectiv 29 venite cu imprimanta/multifunctionala nu se reincarca, trebuie sa cumperi 28 A ( negru ) si 29 A ( color ) pot fi reincarcate si printarea decurge OK, chiar daca apare mesajul Ink low, dupa refill !
IdI1
instructiuni de refil pt Lexmark ... din Australia smile.gif
"http://www.cartridgedepot.com.au/shopcontent.asp?type=Lexmark-Refill-Instructions"
arboredecauciuc
la mine sunt cartusele 14 (alb negur) si 15 ( color), nu stiu dc se potrivesc 28A, si 29A.
Astept alte raspunsuri, va multumesc!
Claudia75
salut, stie cineva unde pot gasi kit de refill/cerneala pentru multifunctional
Lexmark X4875 sau macar compatibile???
cartusele folosite de acesta sunt:
#42A / 18Y0342E - Cartuș de imprimare alb-negru
#41A / 18Y0341E – Cartuș pentru imprimare color
si
#44 / 18Y0144E Cartuș de imprimare alb-negru, de mare capacitate
#43 / 18YX143E Cartuș de imprimare color, de mare capacitate
daca s-a mai confruntat cineva cu problema refilarii acestui tip de cartuse
il rog sa-mi spuna si mie ce refill kit/cerneala a utilizat, cu ce reultate si
bineinteles de unde.
multumesc
danutz-r
sal!
revin cu alte intrebari despre cartusele lexmark x3550... am gasit pe un site ca pe langa cartusele cu care vine imprimanta (negru 23 si color 24, care fac parte din return program) s-ar mai potrivi si 18C0034E #34, 18C1623E #23A , 18C0035E #35, 18C1624E #24A...

daca pun unul dintre aceste modele mai am probleme cu refill-ul
worthy.gif

arboredecauciuc
am gasit si cartse lexmark 14A si 15A, acestea se pot reincarca. numai bine in continuare, mentionez ca acestea se folosesc la lexmark x2650, le puteti gasi http://www.itarena.ro/ImprimanteScanere/Co...lb-negru-p9437/
numai bine in continuare
cristianmicha04
QUOTE (GsmWorld @ Dec 18 2008, 19:37) *
Am si eu o multifunctionala x4650cu cartus negru 36.Stie cineva cum se pot incarca, ca sa mearga fara a fi inlocuite?

Salut...Mi-am cumparat si eu un lexmark x4650 si mi s-a terminat cartusul negru....Sunt curios tu ce ai facut?Ai reusit sa il reincarci?
ChemTeacher

QUOTE (cristianmicha04 @ Feb 2 2009, 17:27) *
Salut...Mi-am cumparat si eu un lexmark x4650 si mi s-a terminat cartusul negru....Sunt curios tu ce ai facut?Ai reusit sa il reincarci?

Inlocuieste-l cu 36A - Cartuș de imprimare negru (018C2150E) !
smouky
QUOTE (arboredecauciuc @ Jan 29 2009, 17:53) *
am gasit si cartse lexmark 14A si 15A, acestea se pot reincarca. numai bine in continuare, mentionez ca acestea se folosesc la lexmark x2650, le puteti gasi http://www.itarena.ro/ImprimanteScanere/Co...lb-negru-p9437/
numai bine in continuare

sti sigur ca se pot reincarca? ca nu vreau sa arunc banii pe cartuse
GsmWorld
QUOTE (ChemTeacher @ Feb 2 2009, 18:37) *
Inlocuieste-l cu 36A - Cartuș de imprimare negru (018C2150E) !

Nu se gasesc nicaieri
ChemTeacher
QUOTE (GsmWorld @ Feb 11 2009, 18:56) *
Nu se gasesc nicaieri

Oare ? Eu am gasit, deci am si cumparat unul cu numai 72 RON...........
GsmWorld
QUOTE (ChemTeacher @ Feb 11 2009, 20:08) *
Oare ? Eu am gasit, deci am si cumparat unul cu numai 72 RON...........

Unde?
ChemTeacher
Centru local de refill&cartuse............
Poti sa comanzi unul, on-line, de la http://www.shopmania.ro/magazin~online-con...~p-5402735.html
GsmWorld
QUOTE (ChemTeacher @ Feb 11 2009, 22:04) *
Centru local de refill&cartuse............
Poti sa comanzi unul, on-line, de la http://www.shopmania.ro/magazin~online-con...~p-5402735.html

merci.am facut deja comanda, sper sa nu primesc raspuns : "stoc epuizat"
danb1961
Metode de resetare la A14 ?
Multumesc
ChemTeacher
QUOTE (danb1961 @ Feb 12 2009, 07:01) *
Metode de resetare la A14 ?
Multumesc

A 14 ? ce este ?
danb1961
QUOTE (ChemTeacher @ Feb 12 2009, 15:47) *
A 14 ? ce este ?

Cartus
ChemTeacher
QUOTE (danb1961 @ Feb 12 2009, 20:45) *
Cartus

Poate cartus Lexmark 14 A...........imprimanta / multifunctionala va imprima si dupa refill chiar daca afiseaza mesajul de Ink Low !
Multumit, domnu' ?
nightfever
am cumparat un cartus lexmark nou si a venit in ambalaj cu o punga pentru returnare (au un program de returnare a cartuselor folosite)
as vrea sa il returnez pe cel vechi care nu mai functioneaza

a facut cineva treaba asta? se trimite sub forma de colet, trebuie platite taxe? sau doar il arunci in punga si il trimiti? rolleyes.gif
practik
stie cineva sigur daca se poate reancarca cartusul 36 A si cum se procedeaza?
ionutd26

salut am si eu vreo 2 intrebari, nu prea am experienta legat de imprimante.
Am cumparat si eu azi o imprimanta Lexmark X2550, as dori sa stiu daca este buna de ceva.
Am luat-o de la Domo si am constatat acasa ca nu are cartuse si mai trebuie sa bag vreo 150 Ron si pe cartuse.
Pot sa cumpar numai cartusul negru, fara cel color, sau o sa am probleme si nu o sa ma lase imprimanta sa il folosesc doar pe cel negru?
IdI1
QUOTE (ionutd26 @ Feb 18 2009, 21:28) *
salut am si eu vreo 2 intrebari, nu prea am experienta legat de imprimante.
Am cumparat si eu azi o imprimanta Lexmark X2550, as dori sa stiu daca este buna de ceva.
Am luat-o de la Domo si am constatat acasa ca nu are cartuse si mai trebuie sa bag vreo 150 Ron si pe cartuse.
Pot sa cumpar numai cartusul negru, fara cel color, sau o sa am probleme si nu o sa ma lase imprimanta sa il folosesc doar pe cel negru?

Nu prea are legatura cu subiectul topicului, dar in fine. Citeste pe cutia multifunctionalei ce trebuia sa contina ( daca iti zice ca in cutie trebuiau sa se gasesca ambele cartuse sau numai cel negru sau cel color) si tu nu gasesti tot ce este trecut acolo iti recomand sa te duci sa ii iei la draci pe cei de la Domo, poate reusesti sa iti recuperezi cartusele ( pe cutie ai informatii si in limba romana asa ca este foarte usor de identificat continutul). Din ce stiu eu modelul acesta poate printa numai cu un singur cartus ( poate fi negru sau cel color). Din color isi face singura un fel de negru ( mai mult gri) dar nu este recomandabil deoarece se consuma foarte repede.
arboredecauciuc
QUOTE (smouky @ Feb 11 2009, 17:23) *
sti sigur ca se pot reincarca? ca nu vreau sa arunc banii pe cartuse

se pot incarca,iti arat in continuare cartusul gol, dar va printa fara probleme.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.