apare un mesaj de atentionare care zice sa vad ce spune pe display-ul imprimantei, unde zice ca nu e cerneala (desi este) si nu poate alinia cartusele... fereastra de atentionare are butonul "close" disponibil

, buton pe care daca-l apesi se inchide tot si gata, nu listeaza absolut nimic (nu misca deloc, nu ca scoate foaia alba), indiferent de unde incerc, print test, diverse prg sau direct din meniul imprimantei.
am incercat orice, am reinstalat, am sters fisierele de care spunea cineva mai sus, nimic... sta tzapana si umflata
am observat ca imprimanta afiseaza pe display-ul ei ca trebuie inlocuite cartusele si daca nu e legata la pc, deci banuiesc ca toata treaba e din imprim. sau de la cartuse, nu cred ca poate fi pacalita din pc
fratilor daca tot este vorba de imprimante lexmark ajutatima si pe mine cu un mic sfat pt un lexmark x1190.
cu toate ca am mai reincarcat cartusu la ea in ultima vreme nu mai printa si iam reincarcat cartusul din nou si in acel moment aflu cu stupoare ca nici in acel moment nu vrea mia zis cineva ca sar putea sa fie duzele infundate si sa las cartusul in apa fierbinte zis si facut insa nici in acest moment nu vrea sa isi dea drumu.
mai stie careva vreo metoda pt desfundarea duzelor????