cartuse Lexmark
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Materium

Ce am gasit despre cartusul cu care vine imprimanta ( adica cartusul 28 ). Ei bine este nereincarcabil. Am fost pe la mai multe centre si nimeni nu a stiut sa fenteze solutia aleasa de Lexmark ptr. a proteja cartusul.

aeon ce spui tu acolo cred ca mai degraba se aplica unei imprimante laser, Z845 este o imprimanta inkjet.

Doru_Neo
Nr.28 din cate am cautat are chip pentru ca nici kit de reincarcare nu este pentru modelul asta. Ai putea sa incerci sa fentezi softul sa te duci in control center si sa setezi cartusul vechi ca fiind nou. Nu mi-a trecut prin mana nici o imprimanta de asta pana acum, am sa caut una si am sa incerc.

Cat despre restul de cartuse inkjet de la Lexmark NU AU Chip!

gabyel2006
salutare va rog eu mult spuneti-mi cum sa reincarc cartusu color 33 la lexmark. Adik unde e "gaura" pt galben rosu si albastru? ms mult
diasul
Am pus si eu ochii pe un multifunctional Lexmark X4550, motivul principal fiind modul de conectarare wireless. Nu ma pricep mai deloc la cartuse si chestii deastea, de aceea vreau sa intreb daca cartusele #23 respectiv #24 pot fi reincarcate.
gabicen
QUOTE (gabyel2006 @ Oct 29 2007, 17:15) *
salutare va rog eu mult spuneti-mi cum sa reincarc cartusu color 33 la lexmark. Adik unde e "gaura" pt galben rosu si albastru? ms mult

Vezi atasamentul...

ccristi31
QUOTE (diasul @ Oct 30 2007, 10:10) *
Am pus si eu ochii pe un multifunctional Lexmark X4550, motivul principal fiind modul de conectarare wireless. Nu ma pricep mai deloc la cartuse si chestii deastea, de aceea vreau sa intreb daca cartusele #23 respectiv #24 pot fi reincarcate.

Salutare !

Si eu de curand am cumparat o imprimanta Lexmark x4550. Cand s-a terminat tusul negru l-am dus la reincarcat,insa acuma imprimanta vede in continuare ca este gol si nu-l recunoaste ca fiind umplut. Am citit tot ce-au scris cei din-aintea mea,si singura varianta pe care am auzit-o c-ar putea fi valabila, ar fi sa incarci cartusul in felul urmator :
01. De preferat inainte sa se termine de tot cerneala
02. Ridici capacul imprimantei sa vina cartusele in fata ta.
03. Scoti imprimanta din priza.
04. Scoti cartusul
05. Il duci la reumplut
06. Il pui la loc.
07. Dai drumu la imprimanta.
08. SPeri sa mearga, pt ca asa e recomandarea.

Eu am incercat asa cu alta imprimanta x4550 si n-a mers. O sa incerc cu alt cartus in felul acesta,insa sper totusi sa nu pierd si acest cartus.
La recomandarea celor de pe site o sa ma duc laProducton sa vad daca ma pot ajuta.

Daca mai stie cineva ce-as putea face, astept raspunsuri
gabicen
QUOTE (ccristi31 @ Nov 13 2007, 09:32) *
Salutare !

Si eu de curand am cumparat o imprimanta Lexmark x4550. Cand s-a terminat tusul negru l-am dus la reincarcat,insa acuma imprimanta vede in continuare ca este gol si nu-l recunoaste ca fiind umplut. Am citit tot ce-au scris cei din-aintea mea,si singura varianta pe care am auzit-o c-ar putea fi valabila, ar fi sa incarci cartusul in felul urmator :
04. Scoti cartusul
05. Il duci la reumplut
06. Il pui la loc.

Eu am incercat asa cu alta imprimanta x4550 si n-a mers. O sa incerc cu alt cartus in felul acesta,insa sper totusi sa nu pierd si acest cartus.
La recomandarea celor de pe site o sa ma duc laProducton sa vad daca ma pot ajuta.

Cred ca nu prea ai ce face...nu o sa-l m-ai vada umplut...nici cei de la producton nu reseteaza cartuse lex ink si nici un fel de cartuse ink.

Imprimantele mai vechi nici nu aveau indicator "soft" al nivelului de cerneala....

Nivelul de cerneala se poate controla cel mai sigur vizual: cand cartusul negru incepe sa tipareasca textul intrerupt sau cand cartusul color nu m-ai tipareste o culoare, se incaraca cartusul negru cu cerneala iar, la cartusul color se incaraca camera cu cerneala terminata si se complecteaza cerneala in celelalte doua camere de culoare --- adica se incarca cartusul color la max.

IC consumabile_imprimante

ccristi31
Sa cititi aici ce scrie un tip ca a descoperit . O sa va pice fatza.

http://www.fixyourownprinter.com/forums/printer/51393#1
21-Lancer
QUOTE (ccristi31 @ Nov 13 2007, 09:32) *
Salutare !

04. Scoti cartusul
05. Il duci la reumplut
06. Il pui la loc.

Si mie imi trage cu ochiul un x4850 (wireless + duplex). Insa daca se certifica chestia cu chip-control-ul executat de Lexmark, atunci treaba e urata de tot. Din cate am citit pe un thread de pe dincolo, sugerat mai sus de catre unul dintre participantii la discutie, software-ul Lexmark genereaza un fisier "lx_cats.*" - extensia nu e intotdeauna aceeasi - care pur si simplu tine contorizeaza utilizarea cartusului si... Ma rog, povestea e mai lunga. Cert e insa faptul ca pana acum baietii nu au gasit o modalitate de by-pass sau de reset pentru acest control...
paulalin

pt lexmark x3550 cum se face refilul la cartuse ( cel color si cel alb negru) si ce set de refil sa folosesc? multumesc
paulalin
pt lexmark x3550 cum se face refilul la cartuse ( atat cel color cat si cel alb negru)?si ce kit pt refil se foloseste? am inteles ca la acest fel de cartuse se scoate capacul de plastic ......??????? multumesc
202
QUOTE (geovy @ Apr 15 2006, 20:47) *
sorry daca am deschis topicul unde nu trebuia
acu vreo 5 luni mi-am luat si eu o imprimanta lexmark multifunctionala...n-am avut probleme cu ea, dar acum cartusele imi fac necazuri...cel color nu l-am reincarcat niciodata(imi arata ca ii pe jumate) dar nu-mi mai printeaza color de vreo 2-3 luni...cel negru l-am reincarcat de vreo 4-5 ori...dupa ce l-am reincarcat ultima data nu mi-a mai mers nici tusul negru...deci cand dau print imi scoate foaia alba...am crezut initial ca mi-au dat astia inapoi cartusul gol...n-a fost asa...mi-a spus cineva ca poate s-a uscat cerneala...le-am bagat si in apa fiebinte(apa se murdareste aproape instantaneu , semn ca cerneala nu este uscata,iar cand ating cartusele de un servetel raman urme masive de culoare)...am crezut apoi ca ii de la windows...l-am reinstalat...tot nu merge...am crrezut ca ii de la imprimanta si am adus de la un prieten 2 cartuse exact la fel...cu ele imi printeaza perfect...cand pun cartusele mele imi scoate foaia aiba...iar cartusele nu sunt goale...tre sa-mi cumpar altele?...le am doar de 5 luni? ce trebuie sa fac?...nu cred ca garantie imi dau la ele sad.gif

Si eu am acasa 3 imprimante lexmark si toate au aceeasi problema nu imi mai printeaza color. initial am crezut ca e de vina cartusul ca nu am mai printat de mult cu el , m-am dus si am cumparat o imprimanta noua ca era mai rentabil decat sa iau 2 cartuse si am incercat sa schimb cartusul nou in cele vechi. Nimic nu a vrut sa printeze deloc. Cred ca s-a ars ceva in imprimanta. Acum vad ca s-a ars si la multifunctional cartusul de color. Am in casa 3 imprimante lexmark ce printeaza doar pe negru.
Boamba
Am si io un Lexmark x2530 inkjet cu cartuse 28 si 29... si acum cartusu negru o inceput sa ma lase, am luat tus si l-am umplut acum astept rezultatul... am cautat pe mai multe forumuri si ei zic k merge reincarcat, eu cred totusi k are chip... dar am alta intrebare mai sunt compatibile si 28A si 34 pt negru si 29A si 35 pt color, stie careva ceva de ele se pot reumple? vedeti link-urile....

http://forums.vnunet.com/thread.jspa?messageID=972421

http://www.inkjet-cartridges.co.uk/lexmark_18c0031.htm

http://support.lexmark.com/cgi-perl/knowle...docid=ENUS28278
maryalicia2006
Buna as dori sa imi cumpar o imprimanta lexmark multifunctional x2530 as dori sa stiu ce parere aveti ca am citit pareri nu prea bune despre lexmark.Va rog sa-mi raspundeti deoarece eu nu ma prea pricep.
gabicen
QUOTE (maryalicia2006 @ Jan 28 2008, 23:43) *
Buna as dori sa imi cumpar o imprimanta lexmark multifunctional x2530 as dori sa stiu ce parere aveti ca am citit pareri nu prea bune despre lexmark.Va rog sa-mi raspundeti deoarece eu nu ma prea pricep.

No comment...

gabicen
QUOTE (Boamba @ Jan 24 2008, 04:59) *
Am si io un Lexmark x2530 inkjet cu cartuse 28 si 29... si acum cartusu negru o inceput sa ma lase, am luat tus si l-am umplut acum astept rezultatul... am cautat pe mai multe forumuri si ei zic k merge reincarcat, eu cred totusi k are chip... dar am alta intrebare mai sunt compatibile si 28A si 34 pt negru si 29A si 35 pt color, stie careva ceva de ele se pot reumple? vedeti link-urile....

Deci ai reumplut cartusul negru...functioneza?
Tooate cele de m-ai sus se pot reumple si nu au cip care sa creeze probleme.

bogdan985
QUOTE (Boamba @ Jan 24 2008, 04:59) *

Si eu tot 28 folosesc si l-am incarcat. Din pacate imprimanta imi vede cartusul ca fiind gol si nu ma lasa sa imprim nimic. Din cate am vazut pe pagina lor cartusele 28 nu se pot reincarca pentru ca sunt intr-un anumit program. Din fericire ei zic ca 28A suorta refill. A incercat cineva?
maryalicia2006
QUOTE (gabicen @ Jan 29 2008, 02:12) *
No comment...

Mersi dar nu m-ai lamurit adica sa imi iau sau nu???
Boamba
nu merge reincarcat cartusu 28... o sa pun bani pt unu nou... si o sa incerc un 28A sa vad daca merge reincarcat... ca vad k forumu asta ii degeaba
Doru_Neo
nu merge reincarcat cartusu 28... o sa pun bani pt unu nou... si o sa incerc un 28A sa vad daca merge reincarcat... ca vad k forumu asta ii degeaba

Un forum nu e Dumnezeu sa aiba solutii la toate !
Daca vizitai un forum sau cautai pe net informatii, inainte de a-ti cumpara imprimanta aia era o chestie ...!
maryalicia2006
Gata cu imprimanta Lexmark x2530 m-am lamurit nu mai cumpar am intrebat la magazin si asa este cum ati spus are cartuse 28 si 29 ei habar nu aveau daca se pot reincarca.Dar acum as vrea sa stiu ce sa cumpar Canon MP 220 sau HP F 380,nu stiu unde trebuia sa scriu dar dati-mi va rog un sfat URGENT.
wittman
salut, m-am trezit deodata cu o multifunctionala lexmark x2550 drept cadou. la o cautare pe net despre posibilitatile de refill am dat peste informatia conform careia cartusele 28 si 29 pe care multifunctionala le foloseste nu pot fi reincarcate. tot cautand pe net, am observat ca mai sunt si alte cartuse compatibile 28a, 29a, 34 si 35. acestea din urma pot fi reincarcate? multifunctionala le va recunoaste si va functiona?

pentru ca in ideea in care 28 si 29 nu pot fi refolosite dupa refill, ma gandesc sa cumpar alt tip de cartus compatibil si apoi sa ii fac refill cand e cazul. sau nu conteaza ce tip de cartus e si multifunctionala recunoaste de fiecare data si cere unul nou noutz?

multumesc

Darkzion
a reusit pana la urma cineva sa-i dea de cap.ce e de facut?
s3mida
Salut!
Am si eu o intrebare doar pt cei care stiu sa imi raspunda.
Am o imprimanta Lexmark X 3550--cartus negru nr.23 si color 24.
Ma intereseaza refilarea la aceste cartuse.Precizez ca am incercat deja cu doua nr.23 si nu a mers.
Cine ma poate ajuta cu aceasta problema?
Multumesc!
capsuna70
QUOTE (Boamba @ Jan 29 2008, 23:06) *

Salut eu l-am reincarcat cartusul negru si merge foarte bine. La noi la bv costa 15 RON negrul si 25 RON color. smile.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.