Tv prin satelit

kliviu

am vazut in metro o antena pt satelit (ceva de genul Skymaster). Nu ma intereseaza ceva gen digitv - vreau sa stiu cu antena asta skymaster ce posturi as putea prinde? Intele ca multe din canalele tv emit pe satelit dar codat. Din cele romanesti se vede ceva? eurosport (chiar si in engleza), hallmark? Canale britanice? eventual un link c eva - am cautat de mai mult timp informatii dar fara succes. Multumesc pentru idei.
crz
Nu stiu cum ai cautat informatii, dar exista o sectiune intreaga chiar aici, pe softpedia, in care se discuta (si) despre asta. Vezi mai jos pe prima pagina a forumului, se numeste "TV/Radio & satelit".

peacefingers.gif

kliviu
QUOTE(crz @ Apr 15 2006, 08:18) *
Nu stiu cum ai cautat informatii, dar exista o sectiune intreaga chiar aici, pe softpedia, in care se discuta (si) despre asta. Vezi mai jos pe prima pagina a forumului, se numeste "TV/Radio & satelit".

peacefingers.gif

Scuze - softpedia e destul de măricel și credeam că îl știu cît de cît și uite că nu e așa. Rog un moderator sa mute topicul acolo. Intrebarea ramîne însă valabilă. Acolo am văzut multe intrebări ce țin de digitv sau altele asemănătoare. Eu voiam să știu ce pot prinde cu produsul ăsta.
crz
Arunca un ochi peste acest thread. Contine foarte multe informatii utile referitoare la receptia prin satelit.

Legat de antene si programe prin satelit, eu iti recomand sa te abonezi la unul dintre pachetele DTH romanesti. Preturile sunt relativ mici si totul este legal si...corect smile.gif

peacefingers.gif
rz
Informatiile respective sunt inserate in mai multe thread-uri si poate e mai dificila cautarea.... oricum, informatia de actualitate exista in primele 3 pagini de la aceasta sectiune.

Pe scurt, iata cateva liste cu tot ce e FTA (Free To Air) sau partial codat:

http://www.rdi-sat.com/canale_ro.php

Si un sfat... nu cumpara instalatii satelit din Metro, Practiker sau alte supermarketuri de acest gen
Instalatiile individuale se cumpara din magazinele de specialitate... acceseaza www.rdi-sat.com/f2/ si acolo gasesti o multime cu banere spre aceste magazine

Se pot vedea in alte limbi Eurosport 1,2, Discovery, AXN, Hallmark, MTV-uri, etc. cu un simplu receiver fta cu soft + patch iar pentru asta trebuie cumparat un receiver Kaon sau Strong seria 6XXX pentru care apar destul de rapid patch-uri
Trebuie sa stii ca producatorii de receptoare au lasat o portita ''de scapare'' si astfel e posibila rescrierea softului original... asta nu inseamna insa ca e foarte legala aceasta chestiune
Noi, ca utilizatori, nu avem nici o vina ca am gasit aceea portita lasata deschisa smile.gif
Trebuie sa citesti foarte mult pe link-urile de mai sus, daca vrei sa vezi cat mai multe canale interesante

Pentru liste complete si news trebuie sa accesezi listele:
www.flysat.com
www.lyngsat.com
www.kingofsat.net
kliviu
QUOTE(rz @ Apr 15 2006, 13:03) *
Informatiile respective sunt inserate in mai multe thread-uri si poate e mai dificila cautarea.... oricum, informatia de actualitate exista in primele 3 pagini de la aceasta sectiune.

Pe scurt, iata cateva liste cu tot ce e FTA (Free To Air) sau partial codat:

http://www.rdi-sat.com/canale_ro.php

Si un sfat... nu cumpara instalatii satelit din Metro, Practiker sau alte supermarketuri de acest gen
Instalatiile individuale se cumpara din magazinele de specialitate... acceseaza www.rdi-sat.com/f2/ si acolo gasesti o multime cu banere spre aceste magazine

Se pot vedea in alte limbi Eurosport 1,2, Discovery, AXN, Hallmark, MTV-uri, etc. cu un simplu receiver fta cu soft + patch iar pentru asta trebuie cumparat un receiver Kaon sau Strong seria 6XXX pentru care apar destul de rapid patch-uri
Trebuie sa stii ca producatorii de receptoare au lasat o portita ''de scapare'' si astfel e posibila rescrierea softului original... asta nu inseamna insa ca e foarte legala aceasta chestiune
Noi, ca utilizatori, nu avem nici o vina ca am gasit aceea portita lasata deschisa smile.gif
Trebuie sa citesti foarte mult pe link-urile de mai sus, daca vrei sa vezi cat mai multe canale interesante

Pentru liste complete si news trebuie sa accesezi listele:
www.flysat.com
www.lyngsat.com
www.kingofsat.net

Mulțumes tare mult de raspuns, de linkuri si de sfaturi.
In privinta sfatului sa ma abonez la ceva - credeam ca am fost clar ca nu sint interesat de digi sau max sau focus sau ce mai vad pe aici. Probabil singurul argument pentru a ma abona la ei ar fi canalele romanești - care nu sint (probabil) accesibile free. Ei bine, eu sint sătul de toate canalele romanești. Nu o să fac aici lista lucrurilor enervante - sint insă mîndru că mă pot lăsa de acest drog - nu sint obligat să inghit prostiile lor de știri de la ora 17, de publicitate prea multă, de becali prea mult... biggrin.gif . Singurul regret de cind am renunțat la cablu tv e ca nu mai vad eurosport (snooker mai exact smile.gif ) si cam atit. Daca voi prinde eurosport in engleza voi fi si mai fericit - sa ascult niste comentatori adevarati. Scuzati lipsa de patriotism, dar daca am avea termen de comparatie altfel ar sta lucrurile...
Incă o dată mulțumesc.
moltit
Pai daca e sa luam in calcul majoritatea celor care se uita la TV, nu cred ca vom avea prea curand termen de comparatie in Romania. Trist, dar adevarat.
Inca suntem ancorati in "stirile de la ora 5", "Becali pe B1TV", "Vadim pe OTV", "A 318-a recasatorire a lui Prigoana tot" pe OTV, "Inundatii pe Realitatea" samd.
Pentru cine doreste si altceva, singura solutie ramane satelitul si/sau ceva pachete "extra" de la CATV.

Eu cel mai mult ma uit la Realitatea, Discovery, si CNBC. Pentru mine, daca restul de posturi care emit din Romania si-ar inchide emisia nu prea m-ar afecta.

Cu bine,

P.S. Era sa uit: Minimax, dar asta e pentru fiica-mea! smile.gif

amadeus79
QUOTE(moltit @ Apr 15 2006, 23:23) *
Pai daca e sa luam in calcul majoritatea celor care se uita la TV, nu cred ca vom avea prea curand termen de comparatie in Romania. Trist, dar adevarat.
Inca suntem ancorati in "stirile de la ora 5", "Becali pe B1TV", "Vadim pe OTV", "A 318-a recasatorire a lui Prigoana tot" pe OTV, "Inundatii pe Realitatea" samd.
Pentru cine doreste si altceva, singura solutie ramane satelitul si/sau ceva pachete "extra" de la CATV.

Eu cel mai mult ma uit la Realitatea, Discovery, si CNBC. Pentru mine, daca restul de posturi care emit din Romania si-ar inchide emisia nu prea m-ar afecta.

Cu bine,

P.S. Era sa uit: Minimax, dar asta e pentru fiica-mea! smile.gif

rectific ...

Becali la stirlie sportive Protv - zilnic
Becali la Miezul problemei pe NTV - Luni
Becali in emisiunea lu' Calinescu - Marti
Becali la DDD pe OTV - Miercuri
Becali la Nasul pe B1TV - Joi

smile.gif smile.gif smile.gif
mojook
Desene animate clasice supermisto - BOOMERANG.
Miranda

DUNA II Autonomia Tv, de azi
amadeus79
QUOTE(Miranda @ Apr 16 2006, 18:36) *
DUNA II Autonomia Tv, de azi

un post tv pt minoritatiile maghiare ...

Autonómia Televízió (FTA)

Hotbird 6 (13°E)
10829.00 MHz,
pol.H
SR:3333
FEC:3/4
SID:1
PID:80/81
adizaha
Eu am o intrebare. Sper sa nu va enervati pe mine.....
Daca aveti chef intrati pe grila digiteve si maxteve.
daca imi cumpar un receiver performant, motor la antena si folosesc antena digiteve pot sa prind canalele alea?
sau trebuie sa platesc pentru fiecare separat abonament. adica: un abonament pentru protteve, unul pentru antena, unul pentru cnn, unul pentru euronews, unul pentru discovery (patru de fapt ca parca atatea sunt pe la noi) unul pentru realitatea etc.

o alta intrebare practica. daca urmarescd un canal pe un satelit si apoi vreau sa schimb pe alt canal care e pe alt satelit si la alte orientari; se face asta automat? dureaza mai mult decat tre sa astept de exemplu la digiteve?

cat m-ar costa o astfel de schimbare?
isr2002
QUOTE(adizaha @ Apr 16 2006, 20:09) *
Eu am o intrebare. Sper sa nu va enervati pe mine.....
Daca aveti chef intrati pe grila digiteve si maxteve.
daca imi cumpar un receiver performant, motor la antena si folosesc antena digiteve pot sa prind canalele alea?
sau trebuie sa platesc pentru fiecare separat abonament. adica: un abonament pentru protteve, unul pentru antena, unul pentru cnn, unul pentru euronews, unul pentru discovery (patru de fapt ca parca atatea sunt pe la noi) unul pentru realitatea etc.

o alta intrebare practica. daca urmarescd un canal pe un satelit si apoi vreau sa schimb pe alt canal care e pe alt satelit si la alte orientari; se face asta automat? dureaza mai mult decat tre sa astept de exemplu la digiteve?

cat m-ar costa o astfel de schimbare?

Se plateste pe pachete de programe. Du-te pe paginile oficiale ale providerilor si vezi cit costa. de axemplu la Digi platesti pachetul baza si vezi toate programele din pachetul baza.
Daca ai motor la antena si este reglat cum trebuie atunci cind schimbi de pe un program pe altul din telecomanda, motorul face toata treaba. Astepti, normal, citeva secunde, la trecerea de pe un satelit pe altul.
Reclama
Ultimul trend: masini cu 2 rezervoare Pai daca la Petrom alimentezi si apoi castigi inca un plin...
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.