Totul despre TUNISIA
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206

Puffinas

Dat fiind faptul ca imi voi petrece luna de miere in Tunisia, am citit absolut toate paginile acestui forum, dar nu am gasit nici o informatie referitoare la hotelul Vincci el Kantaoui Center din statiunea Port el Kantaoui. Saptamana trecuta am achitat la o agentie din Constanta un sejur pentru 7 zile pentru hotelul Riu Imperial Marhaba, iar a doua zi Tunisiana le-a transmis prin fax cum ca acest hotel nu mai are locuri disponibile, alaturi de alte 7 hoteluri care au intrat in Stop Sales. Cand m-am dus sa modific contractul pentru Riu Belle Vue, Tunisiana a transmis ca si acesta tocmai a intrat in Stop Sales pentru data de 13 iunie. Groaznic. Sincer nu ma asteptam la o astfel de situatie. Nu mi-a mai ramas decat hotelul Vincci el Kantaoui Center. Ii rog pe toti cei care stiu ceva, orice despre acest hotel sa-mi comunice.
valya
QUOTE(mircearechi @ Apr 27 2007, 14:07) [snapback]2759810[/snapback]
plec pe 9mai in tunisia la Tour Kalef prin Kartago cu plecarea din cluj.

Mai e cineva care vine atunci ?
sau e cineva care a fost zilele astea pe acolo sa ne dea niste info smile.gif

Mersi

eu plec tot pe 9 mai: Sousse, Marhaba Beach. prin BestReisen, din bucuresti
abia astept. sunt convinsa ca va fi foarte frumos. depinde foarte mult de tine sa stii sa iti faci vacanta super, sa stii sa te distrezi....

nicad
Ce hotel imi recomandati pentru niste persoane de 55 de ani. Stiti undeva un loc linistit si curat care v-a placut mult?
donfloriche
QUOTE(Bonzy @ Apr 28 2007, 10:53) [snapback]2763328[/snapback]
Salutare! Pe 28 m-am intors din Tunisia. Vad ca cei care au postat recent au fost cam dezamagiti. Una peste alta mie personal mi-a placut. Recomand cu caldura hotelul Tour Khalef. Nu ratati excursia in Sahara; chiar merita. Daca aveti intrebari va raspund cu placere, desi cred ca in 29 de pag. s-a spus totul. Concediu placut celor care au de gand sa mearga in Tunisia.

Da-mi si mie mai multe detalii..Cum a fost vremea,ai dat 10 euro la receptie,ai fost multumit de tot?Ce nu ti-a placut la hotel?Era departe plaja?Cum arata plaja?Vreau si eu sa plec,cred ca in jurul datei de 20 august-in "saptamana de miere".
In fine....Astept mai multe detalii de la tine pt. ca tot la Tour Khalef voi merge si eu...
Bonzy
QUOTE(donfloriche @ May 2 2007, 15:42) [snapback]2777615[/snapback]
Da-mi si mie mai multe detalii..Cum a fost vremea,ai dat 10 euro la receptie,ai fost multumit de tot?Ce nu ti-a placut la hotel?Era departe plaja?Cum arata plaja?Vreau si eu sa plec,cred ca in jurul datei de 20 august-in "saptamana de miere".
In fine....Astept mai multe detalii de la tine pt. ca tot la Tour Khalef voi merge si eu...

Salutare!

Vremea a fost buna. Am prins si zile cu ploaie dar cald, placut. Am facut si plaja si baie in mare. Faza cu 10 EUR am aplicat-o si eu: imediat s-a dus si a luat alta cheie. N-am ce sa reprosez calitatii serviciilor, mie personal mi-a placut. Hotelul dupa cum spun si cei de la agentii este pe plaja; practic de cum iesi din hotel se afla o gradina, dupa care vine piscina, treci de ea mai mergi 50m si esti pe plaja.
Plaja curata, in sensul ca nu o sa vezi gunoaie, in schimb sunt cateva firicele, pe ici pe colo, de plante uscate. Grija mare cand intri in apa, eu am prins cateva gropi aproape de mal.
Seara ai mini disco, bingo si, in functie de zi, tot felul de programe artistice.
La piscina se afla si o discoteca interesant amenajata, zici ca ai intrat intr-o pestera.
Merita sa faci si excursiile facultative. Sahara cel putin e super.

Daca mai intrebari iti raspund cu placere.

Sejur placut!
Bonzy
Haideti sa va spun care e treaba cu asigurarea STORNO. Lucrez la o societate de asigurare, poate chiar cea de la care v-ati luat asigurarea STORNO sau cea MEDICALA si sunt in masura sa dau aceste lamuriri pt cei care vor sa afle.

1. Agentiile de turism va "obliga" sa incheiati polita STORNO din doua motive: a.) comisionul pe care il baga in "buzunar" agentia de turism si b.) pt a nu avea parte de scandal din partea clientilor in cazul cand li se cere returnarea valorii pachetului de servicii turistice din motive mai mult sau mai putin intemeiate (daca se intampla sa mergeti cu scandal va baga placa cu polita STORNO). Este adevarat ca in baza contractului incheiat intre agentie si client se stipuleaza anumite procente cu care este penalizat clientul in functie de nr de zile ramase pana la data placarii in excursie. Daca penalizarea este de 100%, atunci 100% recuperati de la societatea de asigurare, daca este vorba de 50%, atunci 50% va despagubeste agentia de turism si 50% societatea de asigurare etc, etc.

2. In ceea ce priveste conditiile in care sunteti despagubiti, la societatea noastra despagubirile sunt nominalizate si limitate doar la urmatoarele cazuri: a.) imbolnavire ruda de gradul 1; b.) deces ruda de gradul 1 sau 2; c.) sunteti chemat in instanta; d.) vi s-a spart locuinta sau e.) sunteti in faza de urmarire penala. Alte motive invocate de voi si mentionate in cererea de despagubire pe polita STORNO nu sunt luate in considerare.

Sper ca am reusit sa lamuresc cam cum sta treaba cu acest tip de polita. Din experienta stiu ca nimeni nu citeste conditiile de asigurare, stiu ca e plictisitor sa le citesti mai ales ca sunt scrise marunt si te chinui sa le parcurgi, insa sfatul meu: CITITI INAINTE DE A SEMNA SAU MACAR DUPA.

Toate cele bune si sejur placut tuturor.

[mz]
Foarte adevarat ce spune Bonzy. Asta ca sa nu credeti ca daca va certati cu amanta cu 2 zile inainte de plecare o sa primit banii inapoi smile.gif

cleo222
QUOTE(Bonzy @ May 2 2007, 20:06) [snapback]2778875[/snapback]
Haideti sa va spun care e treaba cu asigurarea STORNO. Lucrez la o societate de asigurare, poate chiar cea de la care v-ati luat asigurarea STORNO sau cea MEDICALA si sunt in masura sa dau aceste lamuriri pt cei care vor sa afle.

1. Agentiile de turism va "obliga" sa incheiati polita STORNO din doua motive: a.) comisionul pe care il baga in "buzunar" agentia de turism si b.) pt a nu avea parte de scandal din partea clientilor in cazul cand li se cere returnarea valorii pachetului de servicii turistice din motive mai mult sau mai putin intemeiate (daca se intampla sa mergeti cu scandal va baga placa cu polita STORNO). Este adevarat ca in baza contractului incheiat intre agentie si client se stipuleaza anumite procente cu care este penalizat clientul in functie de nr de zile ramase pana la data placarii in excursie. Daca penalizarea este de 100%, atunci 100% recuperati de la societatea de asigurare, daca este vorba de 50%, atunci 50% va despagubeste agentia de turism si 50% societatea de asigurare etc, etc.

2. In ceea ce priveste conditiile in care sunteti despagubiti, la societatea noastra despagubirile sunt nominalizate si limitate doar la urmatoarele cazuri: a.) imbolnavire ruda de gradul 1; b.) deces ruda de gradul 1 sau 2; c.) sunteti chemat in instanta; d.) vi s-a spart locuinta sau e.) sunteti in faza de urmarire penala. Alte motive invocate de voi si mentionate in cererea de despagubire pe polita STORNO nu sunt luate in considerare.

Sper ca am reusit sa lamuresc cam cum sta treaba cu acest tip de polita. Din experienta stiu ca nimeni nu citeste conditiile de asigurare, stiu ca e plictisitor sa le citesti mai ales ca sunt scrise marunt si te chinui sa le parcurgi, insa sfatul meu: CITITI INAINTE DE A SEMNA SAU MACAR DUPA.

Toate cele bune si sejur placut tuturor.

Am glumit eu la faza cu piciorul in gips, dar acum pe bune: daca ma imbolnavesc, daca imi sparg capul sau trebuie sa ma operez? Se pune?
onikamiha
QUOTE(depashitu @ May 2 2007, 00:03) [snapback]2775502[/snapback]
onikamiha@: am fost eu acum 8 ani. Hotelul arata bine in exterior, dar camerele sunt cam de 3*, atunci nu aveam frigider in camera, poate doar inchiriat separat, fara uscator de par, simple, in schimb curate, schimbau prosoapele si faceau curatenie in fiecare zi, Tv Sony mic in camera, are 2 piscine: cea din interior cu jacuzzi separat, iar cea de afara arata f. bine, mancarea e buna si multa.

PS. Acum se poate sa fi schimbat ceva dupa atatia ani! In oras sunt hoteluri si mai mari si mai bune, cred ca la acelasi pret. Ti-ai luat deja bilet?

http://209.85.129.104/search?q=cache:xA8wC...&lr=lang_ro

Astazi am fost la Tunisiana si mi-au dat si ei mai multe detalii,mi-au schimbat si parerile.Mi-au recomandat unul din hotelurile lantului AZUR din Hammamet sau EL MOURADI CLUB KANTAOUI.
Nu mi-am luat bilete inca, dar in maxim 2 zile trebuie sa ma hotarasc ca e deja cam tarziu.Voi pleca sigur pe 6 iunie.Mai am o problema :sa-mi iau ALL sauHB?(mai ales ca nu am de gand sa stau numai la plaja si atat,dar nici sa nu ma descurc prea bine cu pranzul prin alte locuri).

STIE CINEVA MAI MULTE DESPRE ACESTE HOTELURI?
onikamiha

QUOTE(dyma_costy @ Apr 24 2007, 10:17) [snapback]2743737[/snapback]
Noi plecam in Tunisia pe data de 6 iunie 2007. Am ales Tunisiana, sper ca a fost alegerea perfecta. Ne poate da cineva informatii despre hotelul El Mouradi Club Kantaoui 4* din Port El Kantaoui? Mai sunt si altii care pleaca pleaca in perioada respectiva la acest hotel cu Tunisiana? Noi am ales oferta all-inclusiv. Ne poate spune cineva daca am ales bine?

Si noi tot pe 6 iunie si tot Tunisiana.Maine mergem sa dam avansul la acelasi hotel si tot ALL.Voi ce stiti despre hotel?
Eu am auzit numai lucruri bune.
Din ce oras sunteti si cate persoane mergeti?Noi suntem 4persoane,din Bucuresti.
angelinne
M-am intors astazi,am citit ce ati mai scris si pot raspunde multora,dar acum sunt rupta de oboseala nu stiu daca mai rezist...dar incerc.
Am fost la Houria Palace in Port el Kantaoui cu Tunisiana.
Vremea a fost asa si asa...jumate inorat si ploaie pe seara si jumate soare si cald.
Am venit totusi bronzata acasa coolspeak.gif
Am fost anul trecut cu Best Reisen asa ca acum pot face ceva comparatii.
Am facut sahara din nou pt.ca prietenii nostri nu mai fusesera si cum afara tot era vremea nasoala am zis hai sa mergem deabia mai vedem diferente de organizare si poate o sa fie mai cald. biggrin.gif
Am facut foarte bine ca am repetat excursia.In mare e cam la fel...tunisiana are si parti bune si parti rele.
Excursia a fost mult mai misto,am stat la alt hotel in Douz decit la Best Reisen anul trecut...ma rog diferente exista zic eu ca in bine la Tunisiana.
Va mai povestesc pe parcurs ca acum as scrie pagini intregi numai ca sunt trezita cu noaptea in cap de la 3.30 ora Tunisiei si nu am dormit decit vreo 10 minute in avion.
Hotelul este ok....am citit ce scria cineva care a fost acum 8 ani de zile acolo.
Are 2 piscine exterioare,una interioara si un jacuzzi tot in interior.In camere exista feon,tv ...(tot alea Sony mici) si aer conditionat.
Frigider nu au in continuare nici acum,dar au o chestie foarte misto...telefonul existent in camera functioneaza ca interfon si asa am putut vorbi intre noi de exemplu dimineata sa ne trezim unii pe altii sau ma rog 3 vorbe inainte sa comitem o iesire pe undeva. naughty.gif
Se tot scrie de alcool.Pina acum asta as fi putut si eu sa va zic...ca nu se gaseste decit in baruri si la restaurante...dar nu e asa.
In Port El Kantaoui exista un supermarket numai cu bauturi la preturi rezonabile.Adica daca o bere la restaurant sau la bar costa 2-3 dinari de acolo o cumperi cu 0,900 dinari ...ce-i drept e la cutie....dar nu cred ca deranjeaza.Mai exista tot felul de vinuri dar si diverse bauturi tari ...cred ca coniac.Toate bauturile tunisiene acolo sunt ieftine...au si whisky dar e la un pret de cazi pe spate...
Nu stiu ce sa va mai spun.
Astept intrebari....
angelinne
QUOTE(onikamiha @ May 1 2007, 23:35) [snapback]2775370[/snapback]
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A FOST CINEVA LA HOURIA PALACE DIN EL KANTAOUI?NU AM GASI NICI O PARERE PE FORUM DESPRE ACEST HOTEL.

Am fost eu acum m-am intors de acolo.
Am scris una alta...ce vrei sa mai stii???
Bonzy
QUOTE(cleo222 @ May 2 2007, 21:16) [snapback]2779217[/snapback]
Am glumit eu la faza cu piciorul in gips, dar acum pe bune: daca ma imbolnavesc, daca imi sparg capul sau trebuie sa ma operez? Se pune?

Cazurile pe care le-ai dat tu intra la imbolnavire. Tot ce trebuie sa faci este sa si dovedesti acest lucru. Nu este suficient sa te prezinti la societatea de asigurare cu un bandaj, trebuie sa ai si o dovada de la medicul care ti-a pus diagnosticul. Acum poti sa spui: OK ii dau spaga lu' unu, imi da o hartie (concediu medical, bilet de trimitere, bilet de interrnare etc., etc.....) si gata. Nu este asa. Noi avem la centrala de asistenta si un medic si o echipa care verifica veridicitatea hartiilor prezentate de tine, plus de asta dosarul care se deschide trebuie semnat de 5 persoane.....e cam greu sa pacalesti 5 persoane. Am lucrat la daune si ma mai bag din cand in cand, daca imi permite timpul, deci crede-ma, nu e asa de usor sa fraudezi o societate de asigurari.
dyma_costy
QUOTE(onikamiha @ May 2 2007, 23:11) [snapback]2779892[/snapback]
Si noi tot pe 6 iunie si tot Tunisiana.Maine mergem sa dam avansul la acelasi hotel si tot ALL.Voi ce stiti despre hotel?
Eu am auzit numai lucruri bune.
Din ce oras sunteti si cate persoane mergeti?Noi suntem 4persoane,din Bucuresti.

Suntem doua persoane din Falticeni jud Suceava
nicad
Repet:

Ce hotel imi recomandati pentru niste persoane de 55 de ani. Stiti undeva un loc linistit si curat care v-a placut mult?
bubalus
QUOTE(angelinne @ May 2 2007, 23:34) [snapback]2780006[/snapback]

cum e mancarea la houria palace?
ai ce sa faci seara in hotel si prin apropiere?
accesul la piscine, jacuzzi, hammam, masaje (daca exista)
cum eplaja...si daca e departe?
aquaparcul (am inteles ca e prin apropiere)

una peste alta...merita hotelul?

cat a costa excursia in sahara si in ce zile s-a facut? cum au fost ghizii?
danflisc
QUOTE(angelinne @ May 3 2007, 09:34) [snapback]2780006[/snapback]

am urmarit tot ce ai scris si inainte de a pleca si apreciez obiectivitatea. voi pleca pe 20 iunie la riadh palm in sousse....este prima experienta in africa si o astept cu nerabdare. ce vreau? nu stiu cum ar trebui sa abordeze sotia tinuta vestimentara pentru iesirile in oras....poate ma cramponez prea mult de religie si de regulile lor care probabil nu se aplica si turistelor...ex...umeri, picioare acoperite. poate este hilar ce vreau dar nu am gasit nimic de genul asta pe topic.
narcat
[quote name='angelinne' date='May 2 2007, 23:31' post='2779990
M-am intors astazi,am citit ce ati mai scris si pot raspunde multora,dar acum sunt rupta de oboseala nu stiu daca mai rezist...dar incerc.
Vremea a fost asa si asa...jumate inorat si ploaie pe seara si jumate soare si cald.
Am facut sahara din nou pt.ca prietenii nostri nu mai fusesera si cum afara tot era vremea nasoala am zis hai sa mergem deabia mai vedem diferente de organizare si poate o sa fie mai cald. biggrin.gif
Am facut foarte bine ca am repetat excursia.In mare e cam la fel...tunisiana are si parti bune si parti rele.
Excursia a fost mult mai misto,am stat la alt hotel in Douz decit la Best Reisen anul trecut...ma rog diferente exista zic eu ca in bine la Tunisiana.
Va mai povestesc pe parcurs ca acum as scrie pagini intregi numai ca sunt trezita cu noaptea in cap de la 3.30 ora Tunisiei si nu am dormit decit vreo 10 minute in avion.
Hotelul este ok....am citit ce scria cineva care a fost acum 8 ani de zile acolo.
Are 2 piscine exterioare,una interioara si un jacuzzi tot in interior.In camere exista feon,tv ...(tot alea Sony mici) si aer conditionat.
Frigider nu au in continuare nici acum,dar au o chestie foarte misto...telefonul existent in camera functioneaza ca interfon si asa am putut vorbi intre noi de exemplu dimineata sa ne trezim unii pe altii sau ma rog 3 vorbe inainte sa comitem o iesire pe undeva. naughty.gif
Se tot scrie de alcool.Pina acum asta as fi putut si eu sa va zic...ca nu se gaseste decit in baruri si la restaurante...dar nu e asa.
In Port El Kantaoui exista un supermarket numai cu bauturi la preturi rezonabile.Adica daca o bere la restaurant sau la bar costa 2-3 dinari de acolo o cumperi cu 0,900 dinari ...ce-i drept e la cutie....dar nu cred ca deranjeaza.Mai exista tot felul de vinuri dar si diverse bauturi tari ...cred ca coniac.Toate bauturile tunisiene acolo sunt ieftine...au si whisky dar e la un pret de cazi pe spate...
Astept intrebari....
[/quote]
BUNA SI BINE AI VENIT!PT SEPTEMBIRE AM ALES SI EU HOTELUL Houria Palace SI AS DORI AMI MULTE DETALII DESPRE ACESTA TINAND CONT CA PLEC CU UN COPIL DE 6 ANI.IN MATERIE DE CEVA AMINTIRI CE AI PUTEA LUA DE ACOLO?AU UN BAZAR CUM E?PIELE,AUR,SOUVENIRURI,ETCMERCI MULT SI REFACERE GRABNICA PENTRU UN NEXT!ODIHNA PLACUTA
narcat
QUOTE(narcat @ May 3 2007, 15:26) [snapback]2782345[/snapback]
[quote name='angelinne' date='May 2 2007, 23:31' post='2779990
Astept intrebari....

BUNA SI BINE AI VENIT!PT SEPTEMBIRE AM ALES SI EU HOTELUL Houria Palace SI AS DORI AMI MULTE DETALII DESPRE ACESTA TINAND CONT CA PLEC CU UN COPIL DE 6 ANI.IN MATERIE DE CEVA AMINTIRI CE AI PUTEA LUA DE ACOLO?AU UN BAZAR CUM E?PIELE,AUR,SOUVENIRURI,ETCMERCI MULT SI REFACERE GRABNICA PENTRU UN NEXT!ODIHNA PLACUTA

cum e mancarea la houria palace?
ai ce sa faci seara in hotel si prin apropiere?
accesul la piscine, jacuzzi, hammam, masaje (daca exista)
cum eplaja...si daca e departe?
aquaparcul (am inteles ca e prin apropiere)

una peste alta...merita hotelul?

cat a costa excursia in sahara si in ce zile s-a facut? cum au fost ghizii? ASTEPT CU NERABDARE VESTI!
danflisc
poate am ocazia sa nimeresc colegi pentru sejur cu plecare in 20 iunie la riadh palm in sousse.suntem familie tinara, plini de viata si mister si dornici de aventuri, fara mofturi si fitze, ne plac provocarile gen sahara, mai putin gripa aviara din egipt coolspeak.gif avem doua saptamani timp de distractie si vrem sa le petrecem cu oricine ni se aseamana....va rog subscrieti la provocarea noastra.
danflisc
QUOTE([mz] @ May 3 2007, 06:24) [snapback]2778974[/snapback]

Foarte adevarat ce spune Bonzy. Asta ca sa nu credeti ca daca va certati cu amanta cu 2 zile inainte de plecare o sa primit banii inapoi smile.gif

am o intrabare ...stiu ca esti specialist pe parte de tunisia cum rezulta de cand iti citesc randurile.....merg in sousse doua saptamani.....cunosti existenta unor curse maritime din port spre sicilia? as fi tentat sa imi vizitez rudele daca tot am timp destul? banuiesc ca e putin complicat din moment ce intru ca turist cu un voucher, as parasi tara pentru o mica perioada cu o destinatie euro fara nevoia unui voucher, la intoarcere mai intru fara voucher care din cate stiu e la hotel. e complicat sau ma complic eu?
motanul13
QUOTE(danflisc @ May 3 2007, 15:56) [snapback]2782485[/snapback]
am o intrabare ...stiu ca esti specialist pe parte de tunisia cum rezulta de cand iti citesc randurile.....merg in sousse doua saptamani.....cunosti existenta unor curse maritime din port spre sicilia? as fi tentat sa imi vizitez rudele daca tot am timp destul? banuiesc ca e putin complicat din moment ce intru ca turist cu un voucher, as parasi tara pentru o mica perioada cu o destinatie euro fara nevoia unui voucher, la intoarcere mai intru fara voucher care din cate stiu e la hotel. e complicat sau ma complic eu?

Curse spre Sicilia , doar din Tunis .
Nu este nici o pb in legatura cu voucher-ul , nu ti-l cere nimeni nici la intrare in Tunisia , nici la intoarcere , cu atat mai putin in Sicilia pentru ca esti EU .
amykosar
salut
urmeaza sa achit si eu un sejur cu plecare pe 23 mai la hotel Omar Khayam din Hammamet.
Hotelul e de 3 stele iar pretul de persoana cu demipensiune e de 250 euro total, cu avionul din bucuresti. Sejurul e organizat de best reisen. Ce detalii puteti sa-mi dati despre acest hotel, daca a fost cineva cazat acolo, si dati-mi ceva idei daca in loc de hammamet ar fi fost mai bine sa aleg un hotel de 3 stele din soussa sau monastir.
De asemenea as dori sa stiu daca in aceasta perioada e vreme de plaja in tunisia.
cosx
QUOTE(cleo222 @ May 1 2007, 18:21) [snapback]2773789[/snapback]
Cum vine chestia asta cu asiguarea storno OBLIGATORIE? Am vazut si eu pe la unele agentii si mi se pare o aberatie. Din cate stiu eu, storno este o asiguarea care iti garanteaza returnarea banilor daca renunti la excursie. Daca tu nu vrei aceasta garantie, de ce sa fie obligatoriu? Si daca totusi trebuie s-o platesti, inseamna ca ai dreptul sa primesti banii inapoi, nu? Sau ai acest drept doar daca vii la ei la agentie cu piciorul in gips, Domane fereste!, ca sa le arati de ce nu mai poti pleca?
Acum inteleg de ce erai nemultumit de Best Reisen....Brrrr!

Asigurarea storno e pentru situatii de forta majora. Daca iti rupi piciorul si esti cu el in ghips si nu ai storno, atunci nu mai vezi nici un leu inapoi (mai ales daca e cu cateva zile inainte de plecare) sau esti penalizata conform contractului.
Daca ai Storno, atunci ai bilet de la medic si iti acopera storno asigurarea... [mz] bate campii si are o problema personala cu Best Reisen. Asigurarea aia nu face decat sa te ajute. Probabil nu constientizezi rolul ei.
Orice agentie , daca nu ai storno , in situatie de forta majora iti arata usa si au tot dreptul sa faca asta. Nu conteaza care e problema. Fara asigurarea aia si fara ca problema ta sa se incadreze in prevederile ei.. ia-ti adio de la bani (primesti conform contractului...daca mai ai dreptul la ceva la data respectiva)
motanul13
QUOTE(cosx @ May 3 2007, 21:39) [snapback]2783998[/snapback]
Asigurarea storno e pentru situatii de forta majora. Daca iti rupi piciorul si esti cu el in ghips si nu ai storno, atunci nu mai vezi nici un leu inapoi (mai ales daca e cu cateva zile inainte de plecare) sau esti penalizata conform contractului.
Daca ai Storno, atunci ai bilet de la medic si iti acopera storno asigurarea... [mz] bate campii si are o problema personala cu Best Reisen. Asigurarea aia nu face decat sa te ajute. Probabil nu constientizezi rolul ei.
Orice agentie , daca nu ai storno , in situatie de forta majora iti arata usa si au tot dreptul sa faca asta. Nu conteaza care e problema. Fara asigurarea aia si fara ca problema ta sa se incadreze in prevederile ei.. ia-ti adio de la bani (primesti conform contractului...daca mai ai dreptul la ceva la data respectiva)

Problema nu era daca te ajuta sau nu ci de obligativitatea acesteia .
La nici o alta agentie decat best reisen nu este obligatorie !
Iar a doua problema e ca , desi o incaseaza obligatoriu , nimeni nu a vazut vreodata vreo polita .
Iar asta se numeste TEAPA !
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.