[quote name='angelinne' date='May 2 2007, 23:31' post='2779990
M-am intors astazi,am citit ce ati mai scris si pot raspunde multora,dar acum sunt rupta de oboseala nu stiu daca mai rezist...dar incerc.
Am fost la Houria Palace in Port el Kantaoui cu Tunisiana.
Vremea a fost asa si asa...jumate inorat si ploaie pe seara si jumate soare si cald.
Am venit totusi bronzata acasa
Am fost anul trecut cu Best Reisen asa ca acum pot face ceva comparatii.
Am facut sahara din nou pt.ca prietenii nostri nu mai fusesera si cum afara tot era vremea nasoala am zis hai sa mergem deabia mai vedem diferente de organizare si poate o sa fie mai cald.

Am facut foarte bine ca am repetat excursia.In mare e cam la fel...tunisiana are si parti bune si parti rele.
Excursia a fost mult mai misto,am stat la alt hotel in Douz decit la Best Reisen anul trecut...ma rog diferente exista zic eu ca in bine la Tunisiana.
Va mai povestesc pe parcurs ca acum as scrie pagini intregi numai ca sunt trezita cu noaptea in cap de la 3.30 ora Tunisiei si nu am dormit decit vreo 10 minute in avion.
Hotelul este ok....am citit ce scria cineva care a fost acum 8 ani de zile acolo.
Are 2 piscine exterioare,una interioara si un jacuzzi tot in interior.In camere exista feon,tv ...(tot alea Sony mici) si aer conditionat.
Frigider nu au in continuare nici acum,dar au o chestie foarte misto...telefonul existent in camera functioneaza ca interfon si asa am putut vorbi intre noi de exemplu dimineata sa ne trezim unii pe altii sau ma rog 3 vorbe inainte sa comitem o iesire pe undeva.
Se tot scrie de alcool.Pina acum asta as fi putut si eu sa va zic...ca nu se gaseste decit in baruri si la restaurante...dar nu e asa.
In Port El Kantaoui exista un supermarket numai cu bauturi la preturi rezonabile.Adica daca o bere la restaurant sau la bar costa 2-3 dinari de acolo o cumperi cu 0,900 dinari ...ce-i drept e la cutie....dar nu cred ca deranjeaza.Mai exista tot felul de vinuri dar si diverse bauturi tari ...cred ca coniac.Toate bauturile tunisiene acolo sunt ieftine...au si whisky dar e la un pret de cazi pe spate...
Nu stiu ce sa va mai spun.
Astept intrebari....
BUNA SI BINE AI VENIT!PT SEPTEMBIRE AM ALES SI EU HOTELUL Houria Palace SI AS DORI AMI MULTE DETALII DESPRE ACESTA TINAND CONT CA PLEC CU UN COPIL DE 6 ANI.IN MATERIE DE CEVA AMINTIRI CE AI PUTEA LUA DE ACOLO?AU UN BAZAR CUM E?PIELE,AUR,SOUVENIRURI,ETCMERCI MULT SI REFACERE GRABNICA PENTRU UN NEXT!ODIHNA PLACUTA