rhadookoo
25th July 2007, 20:03
A auzit cineva de tepe date de curand de Kartago? Cica a fost un scandal in 2005!
chig
26th July 2007, 08:23
tocmai am sosit din Tunisia cu zborurile BJ7703/7702 prin Tunisiana Travel. La plecare am avut intarziere de 2 ore datorita harababurii celor de la agentie iar la sosire intarziere de 4 ore.
flo2203
26th July 2007, 09:23
salut
m-am intors ieri din tunisia, hotel tour khalef
va stau la dispozitie
flo2203
26th July 2007, 09:56
buna,
rhiad palms, in oras, in sousse. tour khalef este la aprox 4km de sousse si la 6 km de port kantaoui
pentru a ajunge pe plaja de la rhiad trebuie sa traversezi strada, si ajungi pe o plaja publica.
ca asezare tour khalef este de nota 10 , plaja extraordinara,cu fundul marii din nisip si cu adancime a apei de 1-1,5 m
pe o lungime de 100m de la mal.cel mai tare m-a enervat lipsa de bun simt a tunisienilor.daca ai fost in turcia, o sa le duci dorul...!tour khalef are foarte multe camere ( am avut camera 2061 si existau si cu 3000). este full de rusi, care devoreaza tot, de la tuica de curmale la salate de varza.la masa am fost socat de cati oameni pot intra in restaurant.erau asezate mesele ca la nunta la tara, mai lipseau bancile de lemn.cum ajungi prima oara la masa , ti se aloca o masa si numai acolo ai voie sa mananci, si daca te-ai gandit sa faci sauna in tunisia, poti sa economisesti bani, vei face in timp ce mananci.
daca nu ar fi fost excursia in sahara, mi-ar fi parut rau de alegerea facuta cu tunisia. daca esti de gen feminin si iti face placere sa fi pipaita seara, la cumparaturi, ai nimerit bine. daca esti barbat si te apuca nervii daca se uita cineva la sotie, stai acasa ca altfel faci moarte de om! nesimtiti, indolenti, jegosi de nu se poate, ai grija ce si unde bei si mananci.
despre rhiad nu pot sa-ti spun prea multe. era in oras, si m-am ferit sa ies. l-am vazut cand am trecut spre tour khalef in prima zi, si cei care aveau sejur acolo, erau cam dezamagiti de cum arata.