Totul despre TUNISIA
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206

halexandra

Eu plec pe 06.08 in PEK la Hannibal Palace cu bestreisen.(daca se confirma rezervarea)

Mai ZERO si eu plec tot pe 6 tot la hanibal palace tot cu bes t raisen...ne intalnim mai....auzi??tu sti ceva e frumos hotelu'??? rolleyes.gif tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif
sorin666
QUOTE(giuliella @ Jul 25 2007, 00:07) *
Iti multumesc fff mult pentru informatii..chiar sunt convinsa ca o sa imi foloseasca si ideea cu prosoapele cu figuri pe patut..chiar minunate..In general bebele meu e obisnuit cu hoinareala ca de la 5 luni tot il plimbam si se comporta f bine dar e bine sa fiu prevazatoare.
in seara asta am dat un mail la agentie ca sa intreb daca mai am sanse sa gasesc locuri la hotelurile care mi-au fost pe plac si am cerut sa imi spuna si de patuturi daca gasesc acolo. De lapte cred ca o sa imi iau de acasa mai mult pentru ca neavand 1 an nu pot sa il bag pe altfel de lapte dar pentru 2 sapt cred totusi ca nu va fi problema. De carut ..sa vede totusi cum vom face pentru ca marsupiul nu prea mai e de el avand cam 11 kg si fiind cam greu sa il cari dupa tine iar de mers nu stiu cate sanse am sa il fac sa mearga pana atunci.
In rest cred ca voi face un bagaj obisnuit..asa cum il fac de obicei. De medicamente stii ceva ai voie sa le scoti din tara? Voi ati avut la voi?
Am inteles eu bine ca aveti o fetita de 2 ani???
Acolo ati mai vazut turisti cu copii asa mici??

Totusi la 1 an ar trebui sa manance si altceva decat lapte.
Ar trebui sa aiba trei mese + completare lapte.
Asta ar fi putin o problema pentru ca supele sunt toate crema, mancarea gatita in general este cam condimentata.Depinde si de norocul de la hotel , daca "chef" gateste mancare dupa gust tunisian vei avea putin probleme.
Cam 2 cutii de lapte ar trebui sa-ti fie destul, dar nu neglija aspectul prepararii (in special noaptea)
Poti merge cu carucior (rabatabil obligatoriu) pana la urcare in avion unde il predai la stewart si la coborare il reprimesti asa ca teoretic nu ar fi probleme.
Apa de la robinet este foarte moale asa ca doar cu sapun sau detergent lichid poti spala usor si se usuca in cateva ore.
Medicamente sa duci de acasa fara probleme.Datorita schimbarii de clima si mediu toti ai mei s-au constipat in primele 3 zile asa ca un laxativ pe baza de plante ar fi foarte bun.
Smecta, digestive, raceala (fiind cald se bea rece si poti avea surprize) pt voi si copil si neaparat lotiune de plaja cu factor 50 (recomand pt copil) + lotiune dupa plaja.A aparut o gama noua de produse de la l'oreal foarte buna dar cam scumpe.
Din pacate copii mostenesc tenul meu alb si sunt foarte sensibili la soare, asa ca stiu care-i situatia.
Nu vreau sa fiu SOACRA dar e bine sa fii atenta.
DA AM MAI VAZUT TURISTI CU BEBE DAR TOTI AVEAU CARUCIOR SI AU PROCEDAT CUM TI-AM EXPLICAT MAI SUS.
Nu-ti face probleme ca totul va fi bine,trebuie doar sa te organizezi bine.
Daca mai vrei detalii iti stau la dispozitie.

dobreana
QUOTE(bubalus @ Jul 24 2007, 00:47) *
intrebare:
prosoapele de plaja...vin cu ele de acasa?.... le iau din camera?.... sau le iau de la cei care inchiriaza sezlongul?
la fel si pentru piscina...?

Cred ca depinde de hotelul in care stai. Eu am stat in PEK la Vinci 4*, aici pt o garantie de 10DT am primit un prosop pe care il puteam folosi la plaja sau la piscina, il puteam schimba zilnic sau de mai multe ori pe zi. La terminarea sejurului am primit inapoi garantia de 10DT.
sorin666
QUOTE(motanul13 @ Jul 25 2007, 14:10) *
Informatie gresita ! Libienii vin cu masinile lor .
Personal am inchiriat de multe ori masina si nu am fost oprit decat o singura data , in Port El Kantaoui , seara , cand am facut un "Cedeaza trecerea" la un sens giratoriu cam ... grabit . A costat 10 DT si 2 minute de conversatie .

Iti spun din informatii sigure ca marea majoritate a libienilor inchiriaza.
Sunt copii de suflet a tunisienilor dar sunt foarte urmariti datorita diferitelor "afaceri" care le rotunjesc veniturile substantial.
Gadafi are grija sa-i cam tina in chingi.
In rest sunt de acord cu tine.
dobreana
QUOTE(Zer0 @ Jul 24 2007, 13:58) *
Intrebare!!! De ce e asa mare diferenta la agentii la preturile excursiilor optionale?A venit cineva recent din tunisia sa-mi spuna si mie concret cat a platit?Cei de la agentii spun ca nu stiu cu exactitate preturile,ca nu depinde de ei,etc.dar totusi intre 120 E si 130 DT e o mare diferenta! PLS HELP

Am fost in Tunisia in perioada 20-27iun, prin Tunisiana.
1. excursia in Sahara - 200DT
2. excursia in Tunis - 70DT
motanul13
QUOTE(sorin666 @ Jul 25 2007, 15:30) *
Sunt copii de suflet a tunisienilor dar sunt foarte urmariti datorita diferitelor "afaceri" care le rotunjesc veniturile substantial.

Informatii sigure inseamna ce ti-au spus altii ?
Parca am mai spus aici ca merg de 3-4 ori pe an in TN si asta de circa 10 ani !
codruta
QUOTE(halexandra @ Jul 25 2007, 13:03) *
Eu plec pe 06.08 in PEK la Hannibal Palace cu bestreisen.(daca se confirma rezervarea)
Mai ZERO si eu plec tot pe 6 tot la hanibal palace tot cu bes t raisen...ne intalnim mai....auzi??tu sti ceva e frumos hotelu'??? rolleyes.gif tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif

Am stat eu la el dar doar vreo 2 zile. Hotelul e ok, foarte aproape de port. Am avut o camera cu vedere catre port (frumos peisajul dimineata si seara de pe terasa camerei). De mancare nu am fost foarte incantata, dar e drept ca am fost intr-o perioada de extrasezon (aprilie) si nu eram foarte multi turisti in hotel, asa ca poate de-aia nu am avut parte de un bufet asa variat cum eram obisnuita. Piscina si gradina sunt ok, plaja chiar din fata hotelului e ingusta rau si uratica, dar probabil ca exista plaje mai frumoase in apropiere. Per global l-as cota la 3 stele bune. Locatia hotelului in schimb e foarte buna.

motanul13
QUOTE(sorin666 @ Jul 25 2007, 15:30) *

Iar cu "copii de suflet" ai tunisienilor , te inseli amarnic . Exceptandu-i pe cei din Sfax , ceilalti tunisieni nu ii inghit de nici un fel !
Iar "sfaxenii" sunt o categorie aparte , care nu sunt foarte iubiti de ceilalti tunisieni ... mai stim si pe la noi o situatie asemanatoare ...
Zer0
QUOTE(codruta @ Jul 25 2007, 15:38) *
Am stat eu la el dar doar vreo 2 zile. Hotelul e ok, foarte aproape de port. Am avut o camera cu vedere catre port (frumos peisajul dimineata si seara de pe terasa camerei). De mancare nu am fost foarte incantata, dar e drept ca am fost intr-o perioada de extrasezon (aprilie) si nu eram foarte multi turisti in hotel, asa ca poate de-aia nu am avut parte de un bufet asa variat cum eram obisnuita. Piscina si gradina sunt ok, plaja chiar din fata hotelului e ingusta rau si uratica, dar probabil ca exista plaje mai frumoase in apropiere. Per global l-as cota la 3 stele bune. Locatia hotelului in schimb e foarte buna.

Am inteles ca anul trecut in sezon, erau foarte multe feluri de mancare, si intradevar ,conteaza foarte mult ca e in centrul PEK.Daca faci excursiile optionale nu prea mai ai f. mult timp sa stai la plaja,asa ca, nu mi se pare un dezavantaj major, mai ales ca nu e singura plaja.Si eu unul am fost incantat de pret (anul trecut a fost la oferta la kartago cu 299+taxe).Anul acesta nu mai e in oferta la ei.Nu stiu de ce am impresia ca bestreisen ofera sejururi ieftine, ca apoi sa-si scoata banii din excursiile optionale.De aceea prefer sa merg cu alti ghizi.SI am inteles ca in excursia cu jeep-ul nu mergi pe dune de nisip,ci doar pe sosea.(asa mi-au spus de la bestreisen).COlegul meu cand a fost anul trecut cu kartago a mers cu jeep-ul 5 ore, si i-a dus si pe dunele de nisip,au urcat niste creste abrupte...cica a fost interesant.Si sa nu mai vorbim de pretul care a fost mult mai mic.
ursuletz_baloo

QUOTE(dobreana @ Jul 25 2007, 15:36) *
Am fost in Tunisia in perioada 20-27iun, prin Tunisiana.
1. excursia in Sahara - 200DT
2. excursia in Tunis - 70DT

Eu am fost in perioada 11-18 iulie cu Tunsiana si am facut excursia in Sahara si atat ...pretul ( am platit in euro ) ..aproximativ 232 (sau 234 nu mai tin bine minte oricum undeva pe aici ) pretul pentru 2 persoane si a inclus si plimarea cu camila si safari etc .........suplimentar sunt tipsurile si bauturile la mese .
Mesele sunt asa una in prima zi pe drum undeva pe la Matmata si e intr-un restaurant sapat in stanca ( nu prea e cine stie ce dar te saturi pentru cateva ore ) , una la hotelul din Douz in desert seara si este bufet suedez ( spuer masa .. am mancat mai bine decat la hotelul la care am stat) , mic dejun a doua zi ( undeva pe la ora 04.00 de dimi ) tot la acelasi hotel si ultima undeva pe drumul de intoarcere din desert.
Bauturile nu sunt incluse : exemplu o bere la hotelul din desert 5 DT = 10 Ron .
ursuletz_baloo
QUOTE(Zer0 @ Jul 25 2007, 16:05) *
Am inteles ca anul trecut in sezon, erau foarte multe feluri de mancare, si intradevar ,conteaza foarte mult ca e in centrul PEK.Daca faci excursiile optionale nu prea mai ai f. mult timp sa stai la plaja,asa ca, nu mi se pare un dezavantaj major, mai ales ca nu e singura plaja.Si eu unul am fost incantat de pret (anul trecut a fost la oferta la kartago cu 299+taxe).Anul acesta nu mai e in oferta la ei.Nu stiu de ce am impresia ca bestreisen ofera sejururi ieftine, ca apoi sa-si scoata banii din excursiile optionale.De aceea prefer sa merg cu alti ghizi.SI am inteles ca in excursia cu jeep-ul nu mergi pe dune de nisip,ci doar pe sosea.(asa mi-au spus de la bestreisen).COlegul meu cand a fost anul trecut cu kartago a mers cu jeep-ul 5 ore, si i-a dus si pe dunele de nisip,au urcat niste creste abrupte...cica a fost interesant.Si sa nu mai vorbim de pretul care a fost mult mai mic.

Subscriu ...am mers in excursie cu tunisiana si plimbarea cu jeepurile a durat cam tot 5 ore si a inclus vizitarea platoului de filmare de la star wars , 2 cascade , nebunie printre dune 120km/h printre dune , suisuri coborasuri dat cu capul de plafon:)))
Oricum e super tare .
Zer0
QUOTE(ursuletz_baloo @ Jul 25 2007, 16:15) *
Subscriu ...am mers in excursie cu tunisiana si plimbarea cu jeepurile a durat cam tot 5 ore si a inclus vizitarea platoului de filmare de la star wars , 2 cascade , nebunie printre dune 120km/h printre dune , suisuri coborasuri dat cu capul de plafon:)))
Oricum e super tare .

Asa da!Mai merge!Nu ca la bestreisen care cica mergi cu jeep doar pe sosea.Adica in loc sa mergi cu autocarul,mergi cu jeep-ul.(asa mi-a spus tipa care mi-a vandut sejurul la bestreisen.(ea a afirmat ca a fost in tunisia, anul trecut)
mmv
QUOTE(sorin666 @ Jul 25 2007, 14:30) *

majoritatea bancurilor tunisiene sunt despre libieni,deci nu sunt "copii de suflet" ci dimpotriva. libienii au veniturile rotunjite substantial,asa de rotunjite ca-i o diferenta foarte mare intre ei si tunisieni in ceea ce priveste bogatia. diferitele "afeceri" ale libienilor sunt sa stea degeaba si sa pompeze petrol,iar tunisienii si alti vecini sa lucreze pentru ei. gadafi ii tine cam din scurt pe libieni,dar pe ei nu-i deranjeaza,dimpotriva isi iubesc dictatorul. in fiecare an gadafi le umple conturile cu sume enorme,rezultate din veniturile "petroliere" ale libiei. din surse relativ sigure,am inteles ca anul trecut, de exemplu, fiecare libian a primit in jur de 25000 USD de la ghadafi (6000 in bani si restul in actiuni), parte din profitul obtinut din petrol. si asa cum glumea un tunisian, tinerii libieni le spun parintilor ca pleaca la mecca si ei vin de fapt in tunisia sa sparga bani.
motanul13
QUOTE(mmv @ Jul 25 2007, 17:35) *
majoritatea bancurilor tunisiene sunt despre libieni,deci nu sunt "copii de suflet" ci dimpotriva. libienii au veniturile rotunjite substantial,asa de rotunjite ca-i o diferenta foarte mare intre ei si tunisieni in ceea ce priveste bogatia. diferitele "afeceri" ale libienilor sunt sa stea degeaba si sa pompeze petrol,iar tunisienii si alti vecini sa lucreze pentru ei. gadafi ii tine cam din scurt pe libieni,dar pe ei nu-i deranjeaza,dimpotriva isi iubesc dictatorul. in fiecare an gadafi le umple conturile cu sume enorme,rezultate din veniturile "petroliere" ale libiei. din surse relativ sigure,am inteles ca anul trecut, de exemplu, fiecare libian a primit in jur de 25000 USD de la ghadafi (6000 in bani si restul in actiuni), parte din profitul obtinut din petrol. si asa cum glumea un tunisian, tinerii libieni le spun parintilor ca pleaca la mecca si ei vin de fapt in tunisia sa sparga bani.

Vad ca si altii stiu care e relatia dintre tunisieni si libieni , numai Sorin666 ii iubeste din "surse sigure" !!!
sorin666
QUOTE(motanul13 @ Jul 25 2007, 18:15) *
Vad ca si altii stiu care e relatia dintre tunisieni si libieni , numai Sorin666 ii iubeste din "surse sigure" !!!

cand sunt doi puterea creste.
nu pot sa comentez.
asta am aflat asta am spus.
poate am fost gresit informat.
scuze.
incercam sa comunic si altora din informatiile obtinute.
poate domnul Khelifa ne poate scoate di ceata.
rhadookoo
A auzit cineva de tepe date de curand de Kartago? Cica a fost un scandal in 2005!
rhadookoo
http://www.hotnews.ro/pp_articol_5112-Kart...-turistilor.htm
asta daca nu credeti biggrin.gif
giuliella
QUOTE(sorin666 @ Jul 25 2007, 15:24) *
Totusi la 1 an ar trebui sa manance si altceva decat lapte.
Ar trebui sa aiba trei mese + completare lapte.
Asta ar fi putin o problema pentru ca supele sunt toate crema, mancarea gatita in general este cam condimentata.Depinde si de norocul de la hotel , daca "chef" gateste mancare dupa gust tunisian vei avea putin probleme.
Cam 2 cutii de lapte ar trebui sa-ti fie destul, dar nu neglija aspectul prepararii (in special noaptea)
Poti merge cu carucior (rabatabil obligatoriu) pana la urcare in avion unde il predai la stewart si la coborare il reprimesti asa ca teoretic nu ar fi probleme.
Apa de la robinet este foarte moale asa ca doar cu sapun sau detergent lichid poti spala usor si se usuca in cateva ore.
Medicamente sa duci de acasa fara probleme.Datorita schimbarii de clima si mediu toti ai mei s-au constipat in primele 3 zile asa ca un laxativ pe baza de plante ar fi foarte bun.
Smecta, digestive, raceala (fiind cald se bea rece si poti avea surprize) pt voi si copil si neaparat lotiune de plaja cu factor 50 (recomand pt copil) + lotiune dupa plaja.A aparut o gama noua de produse de la l'oreal foarte buna dar cam scumpe.
Din pacate copii mostenesc tenul meu alb si sunt foarte sensibili la soare, asa ca stiu care-i situatia.
Nu vreau sa fiu SOACRA dar e bine sa fii atenta.
DA AM MAI VAZUT TURISTI CU BEBE DAR TOTI AVEAU CARUCIOR SI AU PROCEDAT CUM TI-AM EXPLICAT MAI SUS.
Nu-ti face probleme ca totul va fi bine,trebuie doar sa te organizezi bine.
Daca mai vrei detalii iti stau la dispozitie.

Merci pentru raspuns...
Deci deja mananca si altceva dar laptele e alimentul preferat si trebuie sa ii dau ca altfel face scandal asa ca nu se poate fara. iar daca nu vrea sa manance si altceva ca nu stiu exact ce gasesc pe acolo baza e laptele. Asa ca tebuie cantitate dubla. mai linistit si in ce priveste caruciorul - deci nu as fi singura de pe acolo. Am vb cu cei de la agentie si mi-au spus intradevar ca o sa imi dea hotelul patut. Deci intradevar de restul bagajului o sa ma ingrijesc exact ca si in concediile din tara.
Mai vream sa intreb daca tu ai facut asigurare copilului cel mic pentru siguranta. In caz de ceva probleme neplatind bilet separat cum procedez daca am nevoie la vreun spital..Se face asigurare din tara sau se plateste consultatia acolo??
Zer0
QUOTE(giuliella @ Jul 25 2007, 21:56) *
Merci pentru raspuns...
Deci deja mananca si altceva dar laptele e alimentul preferat si trebuie sa ii dau ca altfel face scandal asa ca nu se poate fara. iar daca nu vrea sa manance si altceva ca nu stiu exact ce gasesc pe acolo baza e laptele. Asa ca tebuie cantitate dubla. mai linistit si in ce priveste caruciorul - deci nu as fi singura de pe acolo. Am vb cu cei de la agentie si mi-au spus intradevar ca o sa imi dea hotelul patut. Deci intradevar de restul bagajului o sa ma ingrijesc exact ca si in concediile din tara.
Mai vream sa intreb daca tu ai facut asigurare copilului cel mic pentru siguranta. In caz de ceva probleme neplatind bilet separat cum procedez daca am nevoie la vreun spital..Se face asigurare din tara sau se plateste consultatia acolo??

Asigurarea nu are nici o treaba cu biletul! (cel putin asa ar fi logic si normal)
slobozaure
Salutare tuturor "tunisienilor" de p'acilea! Am nevoie de ajutor... Plec pe 29 august in Sousse, la hotel Samara 4*. Imi poate oferi si mie cineva detalii despre hotel? Mai am si all inclusive si sunt tare curios daca merita 400 euro/caciula pentru 7 zile, cu tot cu taxe... ohmy.gif
motanul13
QUOTE(rhadookoo @ Jul 25 2007, 21:03) *
A auzit cineva de tepe date de curand de Kartago? Cica a fost un scandal in 2005!

Vezi ca e un topic special !
chig
tocmai am sosit din Tunisia cu zborurile BJ7703/7702 prin Tunisiana Travel. La plecare am avut intarziere de 2 ore datorita harababurii celor de la agentie iar la sosire intarziere de 4 ore.
sorin666
QUOTE(giuliella @ Jul 25 2007, 21:56) *
Merci pentru raspuns...

ASIGURAREA DUPA CATE STIU ESTE OBLIGATORIE.
ORICUM EU AM FACUT SI PENTRU CATINCA (SUB 2 ANI LA DATA PLECARII)
ITI RECOMAND SA VEZI CLAUZELE SI SA DECIZI IN FUNCTIE DE SUMA ASIGURATA.
DACA AI GOLD CARD PLATESTE CU CARDUL CA SA ITI ACTIVEZI ASIGURARILE ATASATE CARDULUI.
flo2203
salut

m-am intors ieri din tunisia, hotel tour khalef
va stau la dispozitie
flo2203
buna,

rhiad palms, in oras, in sousse. tour khalef este la aprox 4km de sousse si la 6 km de port kantaoui
pentru a ajunge pe plaja de la rhiad trebuie sa traversezi strada, si ajungi pe o plaja publica.
ca asezare tour khalef este de nota 10 , plaja extraordinara,cu fundul marii din nisip si cu adancime a apei de 1-1,5 m
pe o lungime de 100m de la mal.cel mai tare m-a enervat lipsa de bun simt a tunisienilor.daca ai fost in turcia, o sa le duci dorul...!tour khalef are foarte multe camere ( am avut camera 2061 si existau si cu 3000). este full de rusi, care devoreaza tot, de la tuica de curmale la salate de varza.la masa am fost socat de cati oameni pot intra in restaurant.erau asezate mesele ca la nunta la tara, mai lipseau bancile de lemn.cum ajungi prima oara la masa , ti se aloca o masa si numai acolo ai voie sa mananci, si daca te-ai gandit sa faci sauna in tunisia, poti sa economisesti bani, vei face in timp ce mananci.
daca nu ar fi fost excursia in sahara, mi-ar fi parut rau de alegerea facuta cu tunisia. daca esti de gen feminin si iti face placere sa fi pipaita seara, la cumparaturi, ai nimerit bine. daca esti barbat si te apuca nervii daca se uita cineva la sotie, stai acasa ca altfel faci moarte de om! nesimtiti, indolenti, jegosi de nu se poate, ai grija ce si unde bei si mananci.
despre rhiad nu pot sa-ti spun prea multe. era in oras, si m-am ferit sa ies. l-am vazut cand am trecut spre tour khalef in prima zi, si cei care aveau sejur acolo, erau cam dezamagiti de cum arata.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.