QUOTE(motanul13 @ Jul 24 2007, 10:00)

Chiar daca risc sa intru intr-o polemica cu tine , raman la parerea mea ca hotelurile tunisiene sunt in general superioare celor romanesti .
De curand am fost la Bacau , am stat la hotel Moldova 3* , si este undeva la jumatate fata de Marhaba Club !!! La fel , in Bucuresti , hotel Diplomat 4* ( nu zic ca e rau ) nu are nici un fel de piscina , barul este aproape inexistent , nu mai zic ca ii lipsesc toate serviciile care conteaza cand se dau 4* ( frizerie , coafura , etc , etc ) si totusi are 4* !!!
Ca si in Tunisia sunt hoteluri care nu au vazut varul si vopseaua de ani buni , nu contest . Dar intre a clasifica un hotel dupa prospetimea vopselii si a-l clasifica dupa norme , exista o mare diferenta !
Dar , asa e cand toti fitosii se dau cunoscatori , cand , fara a sti pentru ce se dau stelele se apuca sa clasifice hotelurile dupa ureche.
polemica nu trebuie neaparat sa aiba sens peiorativ,poate sa fie si constructiva. pana acum ai vorbit "in general",asa ca exemplele nu mi se par relevante. si eu am vazut iberostar sahara beach,skanes de 3* si te asigur ca nici cel mai jalnic hotel din olanesti,amara sau bacau nu avea cum sa fie mai rau. deci cu exemple de genul asta putem continua la nesfarsit. de asemenea normele nu sunt universale,fiecare tara avand normele ei. daca la "fitosi" te refereai la mine,te inseli. nu sunt nici fitos si am cat de cat idee cu se manaca turismul. daca nu,scuze. oricum hotelurile sunt facute pentru turisti,nu pentru "cunoscatori",asa ca aprecierile se fac prin observatie directa.