Totul despre TUNISIA
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179

[mz]

QUOTE(andreea25web @ Jul 23 2007, 12:27) *
fratilor sunteti precum caii, nu vedeti decat tunisiana si kartago. dar in fine se pare ca romanul tot fudul este ... daca va convine sa scoateti mai multi bani din buzunar, treaba voastra.

Neuronul tau face eforturi disperate, insa clacheaza. Asadar, pe piata exista 3 touroperatori pe Tunisia: Tunisiana Travel, Kartago Tours si Best Reisen. Oricare alta agentie este REVANZATOARE. Deci...prietenii tai de la Gigel Travel tot de la unul dintre cei trei touroperatori mari iau pachetul turistic. Il au la acelasi pret pentru ca li se cedeaza comision. Ofertele Last minute tot de la touroperatori vin. Capisci?
codruta
QUOTE(Aya @ Jul 23 2007, 13:35) *
smile.gif Multzam fain cum se spune pe la noi prin Banat.
Decizie luata...Marhaba Beach sau Marhaba Club.Acum intrebare...E asa mare diferenta intre cele doua?Asta deoarece sejurul la Marhaba Beach costa 459 euro si in cazul Marhaba si Marhaba Club 329 (plus evident taxele de aeroport).

Marhaba Club. De diferenta de bani iti platesti circuitul de Tunisia. Nu cred sa fie o diferenta asa de zdrobitoare intre cele 2 hoteluri, iar parerile despre Marhaba Club sunt bune.

tedulus
QUOTE(motanul13 @ Jul 23 2007, 17:06) *
Am vazut PM-ul insa consider ca e mai bine sa raspund aici , cine stie poate mai e interesat cineva .
Asa ca : NU este nevoie de permis international .
Poti sa inchiriezi de la o firma internationala ( Budget sau Hertz spre exemplu ) sunt multe care au concesionari in Tunisia , sau de la o firma locala . Nu este nici o diferenta , masinile sunt vesnicul Renault Clio Symbol si cate un Polo sau Fiat Seicento . Binenteles ca poti inchiria inclusiv Hammer ... daca te tine buzunarul !
Insa sfatul meu expres este sa nu inchiriezi de la receptia hotelului , acolo nu negociaza nimeni cu tine .
As putea sa iti fac si recomandari de agentii , si in Sousse si in Hammamet sau Yasmine , dar oricum nu are importanta , nu sunt eu cel care negociaza si , indiferent cine te-ar trimite , tot vor incerca sa obtina un pret bun ( pentru ei !!! )
Ce mai pot sa iti recomand este ca , daca mai ai de gand sa mergi in TN , data urmatoare sa mergi la aceiasi agentie , pentru ei conteaza , mai ales daca incerci sa faci de fiecare data si ceva conversatie usoara !

merci ptr explicatii, sa inteleg ca nu vrei sa faci reclama vreunei agentiii ??
mmv
QUOTE(Aya @ Jul 23 2007, 14:35) *
smile.gif Multzam fain cum se spune pe la noi prin Banat.
Decizie luata...Marhaba Beach sau Marhaba Club.Acum intrebare...E asa mare diferenta intre cele doua?Asta deoarece sejurul la Marhaba Beach costa 459 euro si in cazul Marhaba si Marhaba Club 329 (plus evident taxele de aeroport).

nu te zgarci ,daca nu vrei sa ai o vacanta ratata. gandeste-te ca 5* in tunisia inseamna cam 3+* la noi. cum crezi ca arata 3* tunisiene? dintre cele trei hoteluri marhaba club e cea mai proasta alegere. si cu cea mai proasta locatie. chiar daca faci excursiile optionale tot stai cateva nopti in hotel,tot trebuie sa mananci de cateva ori,tot ai nevoie de servicii etc.
giuliella
Hello. Ca sa se mai improspateze forumul asta cu oameni noi iaca vin si eu pe aici si asa cum fac majoritatea care vor sa plece pentru prima data prin Tunisia..am o multime de intrebari de pus.
Sunt inca in cautari si dupa ce am citit cam toate paginile...bine recunosc ca am mai si sarit de cateva..ca nu mai ma tin ochii la care se mai adauga si penele de curent din ultimile zile...care mi-au dat peste cap numarul paginilor citite,..am decis sa caut prin tunisiana un sejur eventual de 14 zile undeva in PEk ..unde ma tenteaza destul de mult . El Mouradi Club Kantaoui si de asemenea...Houria palace.
acum intrebarile..Voi pleca cu bebelusul meu care abia atunci va face 1 anisor. Pentru cei care au fost cu copii micuti si stiu mai bine cum e cu bagajul ..credeti ca voi gasi pampersi pe acolo?..sau lapte praf..ptr bebe-humana?...ca la cat mananca feciorumiu trebuie sa plec cu sacul.
Poate va ziceti ca am chiar tupeu sa plec cu bebe asa mic..dar acasa nu am cu cine sa il las..si apoi am evitat sa merg la mare aici in tara ..si am preferat sa mergem intr-o locatie mai exotica toata familia. Intr-un fel mi-ar fi convenit si mie fara el...ca as fi vrut sa vad si eu sahara dar asta este...
Imperator
QUOTE(giuliella @ Jul 23 2007, 20:29) *
Hello. Ca sa se mai improspateze forumul asta cu oameni noi iaca vin si eu pe aici si asa cum fac majoritatea care vor sa plece pentru prima data prin Tunisia..am o multime de intrebari de pus.
Sunt inca in cautari si dupa ce am citit cam toate paginile...bine recunosc ca am mai si sarit de cateva..ca nu mai ma tin ochii la care se mai adauga si penele de curent din ultimile zile...care mi-au dat peste cap numarul paginilor citite,..am decis sa caut prin tunisiana un sejur eventual de 14 zile undeva in PEk ..unde ma tenteaza destul de mult . El Mouradi Club Kantaoui si de asemenea...Houria palace.
acum intrebarile..Voi pleca cu bebelusul meu care abia atunci va face 1 anisor. Pentru cei care au fost cu copii micuti si stiu mai bine cum e cu bagajul ..credeti ca voi gasi pampersi pe acolo?..sau lapte praf..ptr bebe-humana?...ca la cat mananca feciorumiu trebuie sa plec cu sacul.
Poate va ziceti ca am chiar tupeu sa plec cu bebe asa mic..dar acasa nu am cu cine sa il las..si apoi am evitat sa merg la mare aici in tara ..si am preferat sa mergem intr-o locatie mai exotica toata familia. Intr-un fel mi-ar fi convenit si mie fara el...ca as fi vrut sa vad si eu sahara dar asta este...

Cel mai frecvent brand e Libero. Calitatea este acceptabila, evident nu la fel de buni ca Pampers din Romania, dar te descurci... Humana nu stiu...
mysticmoon
QUOTE(merleti @ Jul 23 2007, 09:15) *
1.se poate face plaja incepand cu 7 mai?

Se poate face plaja super frumos inca din aprilie.

Imperator
QUOTE(mysticmoon @ Jul 23 2007, 22:56) *
Se poate face plaja super frumos inca din aprilie.

Plaja, sigur. Baie in mare, doar cei antrenati la prinderea Crucii din Dunare de Boboteaza.
giuliella
QUOTE(Imperator @ Jul 23 2007, 22:47) *
Cel mai frecvent brand e Libero. Calitatea este acceptabila, evident nu la fel de buni ca Pampers din Romania, dar te descurci... Humana nu stiu...

Merci mult..acum chiar trebuie sa mai vad cum s-au descurcat si alti parinti cu copii asa mici.
La hoteluri se gasesc pe acolo tarcuri sau carucioare? Stiu ca normal orice hotel care se respecta are si asa ceva. Tare nu as mai vrea sa ma car cu patut sau carucior...Mi-am spus eventual ca as prefera sa cumpar altul de acolo daca gasesc la un pret convenabil..decat sa merg cu atatea dupa mine.
mysticmoon

QUOTE(Imperator @ Jul 23 2007, 23:18) *
Plaja, sigur. Baie in mare, doar cei antrenati la prinderea Crucii din Dunare de Boboteaza.

Eeee, nici chiar asa. In mai e chiar ok apa. In aprilie poate necesita un pic de... antrenament, dar e suportabil. wink.gif
alfabog
QUOTE(giuliella @ Jul 23 2007, 20:29) *

Ai curaj. Iti dai seama ca astfel nu poti face excursiile optionale, ca unde o sa lasi copilul? Mai ales ca vrei sa te duci si 14 zile. Mai bine du-te 7 zile viziteaza tot, dar fara copil. Ca nu se intampla nimic intr-o saptamana. AAAA poate dorul lui. Macar asa poate sau sigur iti vei petrece timpul cum vrei si fara program de schimbat, de mancat.....ByE! cool.gif
bubalus
intrebare:
prosoapele de plaja...vin cu ele de acasa?.... le iau din camera?.... sau le iau de la cei care inchiriaza sezlongul?
la fel si pentru piscina...?
motanul13
QUOTE(mmv @ Jul 23 2007, 20:02) *
nu te zgarci ,daca nu vrei sa ai o vacanta ratata. gandeste-te ca 5* in tunisia inseamna cam 3+* la noi. cum crezi ca arata 3* tunisiene? dintre cele trei hoteluri marhaba club e cea mai proasta alegere. si cu cea mai proasta locatie. chiar daca faci excursiile optionale tot stai cateva nopti in hotel,tot trebuie sa mananci de cateva ori,tot ai nevoie de servicii etc.

Daca Marhaba Club 3* este un hotel slab , atunci in Romania nu exista nici un hotel de 3* ci numai de o stea !!!
Da clasa de departe la 90% dintre hotelurile romanesti de 3* !
Si , ca sa nu se mai planga unii pe aici , IN GENERAL , hotelurile din Tunisia sunt MAI BUNE decat omoloagele lor romanesti !!!
motanul13
QUOTE(mmv @ Jul 23 2007, 20:02) *

Daca Marhaba Club 3* este un hotel slab , atunci in Romania nu exista nici un hotel de 3* ci numai de o stea !!!
Si , ca sa nu se mai planga unii pe aici , IN GENERAL , hotelurile din Tunisia sunt MAI BUNE decat omoloagele lor romanesti !!!
M.A.C.
QUOTE(motanul13 @ Jul 24 2007, 09:54) *

Perfect de acord! Dar n-ai vazut ce de fitosi sunt pe acest forum? Daca si 5* li se par prea putine, atunci... NO COMMENT.
mmv
QUOTE(motanul13 @ Jul 24 2007, 08:54) *

dintre cele trei cu siguranta e cel mai slab. si cu siguranta IN GENERAL hotelurile din tunisia sunt MAI SLABE decat omoloagele lor romanesti cand vorbim de 3*,iar la 4* si 5* nu incape niciun fel de comparatie,hotelurile din tunisia fiind MULT sub cele romanesti.
codruta
QUOTE(mmv @ Jul 23 2007, 18:02) *

Mmv,

Nu am dat sfatul de mai sus din zgarcenie. Eu am stat si la hoteluri de 5 stele si la hoteluri de 3 stele. Pretul conteaza, in sensul in care la un hotel de 3 stele bun platesti cat pentru unul de 5 stele mediu. Dar, dintre toate hotelurile, eu am ramas cu o preferinta pentru Marhaba Club. Marhaba Beach din cate am inteles e de fapt o cladire in complexul Marhaba cotata la 4*, dar restul facilitatilor sunt comune, asa ca parerea mea e ca acea stea in plus este o modalitate inteligenta de mai face niste banuti in plus, de la turistii snobi. Eu am stat la acest hotel, de-aia l-am recomandat. Sunt aproape sigura ca nu ti-ai petrecut vacanta in Tunisia acolo, asa ca mi se pare nepotrivit ceea ce ai scris, tinand cont ca nu stii de fapt cum sunt serviciile acolo.
Aya
Fac o paranteza si imi cer scuze pentru asta.Citeam la un moment dat pe forum un schimb de replici in care cineva ii reprosa altcuiva faptul ca poate lui si Paralia Katerini i se pare un loc decent.Anul trecut am fost in Olympic Beach la un pret derizoriu si in afara caznei orelor petrecute pe drum intr-un autocar inghesuit conditiile de cazare au fost chiar decente iar faptul ca eram la 3 minute de plaja si plaja nu era aglomerata a fost ok.
Am facut paranteza aceasta pentru ca sunt putin derutata de modul in care lumea concluzioneaza chestiuta asta cu hotelurile.

Codruta tu cand ai fost la Mahabra Club?
mmv
QUOTE(codruta @ Jul 24 2007, 09:32) *
Mmv,
Nu am dat sfatul de mai sus din zgarcenie. Eu am stat si la hoteluri de 5 stele si la hoteluri de 3 stele. Pretul conteaza, in sensul in care la un hotel de 3 stele bun platesti cat pentru unul de 5 stele mediu. Dar, dintre toate hotelurile, eu am ramas cu o preferinta pentru Marhaba Club. Marhaba Beach din cate am inteles e de fapt o cladire in complexul Marhaba cotata la 4*, dar restul facilitatilor sunt comune, asa ca parerea mea e ca acea stea in plus este o modalitate inteligenta de mai face niste banuti in plus, de la turistii snobi. Eu am stat la acest hotel, de-aia l-am recomandat. Sunt aproape sigura ca nu ti-ai petrecut vacanta in Tunisia acolo, asa ca mi se pare nepotrivit ceea ce ai scris, tinand cont ca nu stii de fapt cum sunt serviciile acolo.

care-i problema ta? fiecare poate da ce sfaturi vrea. eu mi-am spus parerea,doar nu te astepti sa fie toti de acord cu tine pentru ca ti-a placut tie marhaba club. ai stat si la el mouradi palace?
tedulus
stie cineva sa imi spuna si mie daca gasesc conexiuni la internet prin sousse...?
motanul13
QUOTE(mmv @ Jul 24 2007, 10:30) *
dintre cele trei cu siguranta e cel mai slab. si cu siguranta IN GENERAL hotelurile din tunisia sunt MAI SLABE decat omoloagele lor romanesti cand vorbim de 3*,iar la 4* si 5* nu incape niciun fel de comparatie,hotelurile din tunisia fiind MULT sub cele romanesti.

Chiar daca risc sa intru intr-o polemica cu tine , raman la parerea mea ca hotelurile tunisiene sunt in general superioare celor romanesti .
De curand am fost la Bacau , am stat la hotel Moldova 3* , si este undeva la jumatate fata de Marhaba Club !!! La fel , in Bucuresti , hotel Diplomat 4* ( nu zic ca e rau ) nu are nici un fel de piscina , barul este aproape inexistent , nu mai zic ca ii lipsesc toate serviciile care conteaza cand se dau 4* ( frizerie , coafura , etc , etc ) si totusi are 4* !!!
Ca si in Tunisia sunt hoteluri care nu au vazut varul si vopseaua de ani buni , nu contest . Dar intre a clasifica un hotel dupa prospetimea vopselii si a-l clasifica dupa norme , exista o mare diferenta !
Dar , asa e cand toti fitosii se dau cunoscatori , cand , fara a sti pentru ce se dau stelele se apuca sa clasifice hotelurile dupa ureche.
mmv
QUOTE(motanul13 @ Jul 24 2007, 10:00) *
Chiar daca risc sa intru intr-o polemica cu tine , raman la parerea mea ca hotelurile tunisiene sunt in general superioare celor romanesti .
De curand am fost la Bacau , am stat la hotel Moldova 3* , si este undeva la jumatate fata de Marhaba Club !!! La fel , in Bucuresti , hotel Diplomat 4* ( nu zic ca e rau ) nu are nici un fel de piscina , barul este aproape inexistent , nu mai zic ca ii lipsesc toate serviciile care conteaza cand se dau 4* ( frizerie , coafura , etc , etc ) si totusi are 4* !!!
Ca si in Tunisia sunt hoteluri care nu au vazut varul si vopseaua de ani buni , nu contest . Dar intre a clasifica un hotel dupa prospetimea vopselii si a-l clasifica dupa norme , exista o mare diferenta !
Dar , asa e cand toti fitosii se dau cunoscatori , cand , fara a sti pentru ce se dau stelele se apuca sa clasifice hotelurile dupa ureche.

polemica nu trebuie neaparat sa aiba sens peiorativ,poate sa fie si constructiva. pana acum ai vorbit "in general",asa ca exemplele nu mi se par relevante. si eu am vazut iberostar sahara beach,skanes de 3* si te asigur ca nici cel mai jalnic hotel din olanesti,amara sau bacau nu avea cum sa fie mai rau. deci cu exemple de genul asta putem continua la nesfarsit. de asemenea normele nu sunt universale,fiecare tara avand normele ei. daca la "fitosi" te refereai la mine,te inseli. nu sunt nici fitos si am cat de cat idee cu se manaca turismul. daca nu,scuze. oricum hotelurile sunt facute pentru turisti,nu pentru "cunoscatori",asa ca aprecierile se fac prin observatie directa.
giuliella
QUOTE(alfabog @ Jul 24 2007, 00:22) *
Ai curaj. Iti dai seama ca astfel nu poti face excursiile optionale, ca unde o sa lasi copilul? Mai ales ca vrei sa te duci si 14 zile. Mai bine du-te 7 zile viziteaza tot, dar fara copil. Ca nu se intampla nimic intr-o saptamana. AAAA poate dorul lui. Macar asa poate sau sigur iti vei petrece timpul cum vrei si fara program de schimbat, de mancat.....ByE! cool.gif

Sunt nevoita intr-un fel sa il iau cu mine pentru ca nu am cu cine sa il las acasa.Apoi profit si eu de faptul ca trebuie sa duc putin copilul la mare ca sa fac si eu plaja ca altfel nu cred ca am sanse cu sotul meu care fuge de soare.
M-am gandit la 14 zile pentru ca am vazut ca preturile la hotelurile pe care le-am ales sunt aceleasi ca pentru 7 zile la altele de 5 stele..si mi-am zis ca ar fi pacat sa ma intorc acasa asa repede.
Acum pot spune ca am curaj si datorita faptului ca am un copil exemplar..si chiar se comporta foarte bine in plimbare..E ca si cand nu as avea copil..nici nu stiu cum este sa planga decat daca se intampla sa se mai loveasca sau sa il doara ceva..asa ca am tot curajul de a pleca cu el..Singurul lucru de care intradevar imi e urat e ca trebuie sa car dupa mine..bagaje mai multe.
Mi-ar fi placut intradevar sa vad si eu Sahara dar cred ca si daca nu as fi cu copilul tot nu as rezista sa merg atata. Am rau de masina si nu pot merge prea mult cu nimic decat daca conduc eu...asa ca decat sa am alte probleme..mai bine..stau cu burta la soare si lenevesc..
giuliella
QUOTE(bubalus @ Jul 24 2007, 00:47) *
intrebare:
prosoapele de plaja...vin cu ele de acasa?.... le iau din camera?.... sau le iau de la cei care inchiriaza sezlongul?
la fel si pentru piscina...?

am inteles tot din ce am mai citit pe aici ca nu ai prosoape decat contra cost iar cele din camera nu ai cum sa le folosesti pentru ca ti le iau imediat cei de la paza. Asa ca iti iei de acasa sau iti cumperi de acolo apoi le consideri drept suveniruri tongue.gif
motanul13
QUOTE(mmv @ Jul 24 2007, 11:35) *
polemica nu trebuie neaparat sa aiba sens peiorativ,poate sa fie si constructiva. pana acum ai vorbit "in general",asa ca exemplele nu mi se par relevante. si eu am vazut iberostar sahara beach,skanes de 3* si te asigur ca nici cel mai jalnic hotel din olanesti,amara sau bacau nu avea cum sa fie mai rau. deci cu exemple de genul asta putem continua la nesfarsit. de asemenea normele nu sunt universale,fiecare tara avand normele ei. daca la "fitosi" te refereai la mine,te inseli. nu sunt nici fitos si am cat de cat idee cu se manaca turismul. daca nu,scuze. oricum hotelurile sunt facute pentru turisti,nu pentru "cunoscatori",asa ca aprecierile se fac prin observatie directa.

Ai vazut putine ! Si prin Olanesti , si prin Tunisia !
De regula , ce se vinde pe piata romaneasca , este ce e ieftin !
Eu , spre exemplu am stat o data la Hasdrubal Thalassa 4* in Port si vreau sa iti spun ca nu are comparatie in RO la 4* . Dar costa mai mult decat un 5* . Asa ca daca vrei sa faci clasificare , uita-te si la preturi . Compara spre exemplu ce iti ofera un 3* cu mic dejun la 160 RON/noapte la noi la mare , si ce iti ofera la aceiasi bani spre exemplu El Mouradi Club 4* cu ALL .
Reclama
Am verificat si e pe bune! La job.ro se dau super premii: 8 Sony Vaio, 8 HTC-uri cu Windows si GPS si 16 iPod-uri Nano de 8Gb.
Si culmea, daca le spui si prietenilor tai ai sanse mai mari de castig
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.