Totul despre TUNISIA
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206

Micuta

QUOTE(gorki @ Jun 30 2007, 18:28) [snapback]3038333[/snapback]
Buna ,

am stat anul acesta la El Mouradi Palm Marina-noi am fost in mai si vremea a fost super...nu pot sa-ti spun cum este vremea la sfarsitul lui August

all inclusive inseamna ca ai mancare si bautura din belsug fara limta-atat bauturi racoritoare cat si alcoolice locale-bere ,vin, tuica de smochine...
langa piscine(2 ext si 1 interioara) si pe plaja(hotelul e chiar pe plaja) ai pana la ora 11 dimineata aproximativ atat apa minerala si plata cat si bauturi racoritoare dupa 11 ai si alcoolice la discretie(bere,vin,gin tonic,etc.)
ai umbrele si sezlonguri cu saltea si prosop ce se schimba zilnic gratis(lasi in prima zi o garantie 20 dinari la receptie-garantie pe care o ridici in ultima seara)
ai in camera seif gratuit-garantie pt returnare cheie-15 dinari- tot la receptie
sfat-10 euro la receptie cand te cazezi-rezultat?-o camera mai buna-cel putin cu vedere mai buna-a noastra avea 2 balcoane maricele

daca ai all inclusive poti sa mananci cu rezervare prealabila 1data/sejur/restaurant a la carte-sunt 3 restaurante+coafor gratuit 1data+tratamente1/sejur gratuit

Camerele sunt foarte mari si foarte curate, se face curatenie zilnic-foarte mari-camerele sunt peste nota hotelului-hotelul este dat de 5 stele-nu le are dar ofera conditii decente
baia m-a impresionat in mod pozitiv foooarte mare (de fapt are 2 incaperi complet separate)-ai prosoape super curate si pufoase-halate de baie asijderea

in Port El Kantaoui se poate ajunge mergand direct pe plaja-50 de minute -portul e destul de micut are cateva terase , restaurante si magazine cu souveniruri
(nu cumpara bijuterii ca te frigi-astia nu au aur cel mult argint-am luat un inel placat cu aur la pret de aur masiv si ceva bijuterii micute stil MELI-MELO pe care le vindeau ca autentic tunisiene si le-au impachetat in pungute pe care scria micutz 'made in china'')

probabil singurele chestii care nu sunt chinezesti sunt camilele confectionate din piele ,pantofii si gentile tot din piele-pe care ar fi bine sa le cumperi la Kairuan la pret bun-excursia de 2 zile

in orasul Sousse ajungi doar cu taxiul-este intotdeauna la poarta hotelului(se poate vedea si intr-una din pozele atasate smile.gif )-6 dinari-pana in Sousse

sunt 2 supermarketuri si in apropierea hotelului dar sunt jalnice comparativ cu cel din port sau cu cele din Sousse-in Sousse gasesti si 2 Malluri(de dimensiuni mici)

mergeti in excursia din desert-merita desi e putin obositoare

in rest ...plaja este ok-cu nisip fin dar nu excesiv de curata(nu te gandi ca e ca la noi-nu se compara)-apa are ceva alge doar la mal -dar este curata in rest.

Iti multumesc din suflet pentru informatii...de mare ajutor...Prin ce agentie ai mers in tunisia, mie astia de la agentie mi-au zis ca are 5 stele pe bune(prin tunisiana),dar te cred pe cuvant pe tine.
Si altceva ce poti sa mai imi spui...ce merita sa cumparam ...adica ce exista la ei la preturi bune fata de ce e la noi...oamenii din hotel cum sunt?Ai facut scufundari?La gradina zoo friguia ai fost?

Micuta
QUOTE(sorin666 @ Jun 30 2007, 21:46) [snapback]3038872[/snapback]
BAI TATA BAI!Esti vechi p'acilea da nu'nvatasi nimic.
Daca mergi totusi in Tunisia trebuie sa-ti atrag atentia ca tunisienii sunt atat de slabi si subnutriti ca cei din imaginile despre foametea din Etiopia sunt OBEZI.Pentru a putea merge isi leaga de picioare picioroange ca altfel li se moaie genunchii, cu atat mai mult cu cat trebuie sa poarte pietre in buzunare ca sa nu-i sufle vantul.Pentru a se proteja de scorpioni poarta tot timpul ochelari pentru a vedea culorile fosforescente emise de acestia,iar fata de serpi (vipere cu corn) se feresc prin faptul ca nu-si fac nevoile niciodata linga tufe ci in mijlocul drumului sau in locuri unde nu este nici o planta pe raza de 3 metri.Cauta urme serpuite pe nisip (litere s discontinue) si cand le vad merg la 90 de grade fata de directia s-urilor facute de sarpe.O delicatesa in meniullor sunt soparlele pe care le mananca intregi si vii avand o placere deosebita sa simta bietul animal cum se zbate acolo in stomac 2-3 zile pana moare.
Seara orasele se golesc , toti fug in desert sa caute delicatese si anume sorici de camile moarte.Dupa ce se imbuiba se intorc in oras si stau la terase si beau apa clocita sa se umfle soricu ala in mate sa aiba senzatia de satietate.Fac treaba asta noaptea caci ziua se ascund de soare si caldura in cocioabe sapate in pamant.
Uneori asteapta ploile cu capul dat pe spate si gura deschisa in pozitia lotus pentru conservarea energiei.Nu-i rasturnati pentru ca sunt intr-o stare de letargie si din cauza lipsei de energie pentru a reveni in pozitia initiala MOR.Dupa ploua ,ploaia le cade direct in stomac prin gura deschisa dupa care revin la viata si atunci trebuie sa va feriti din calea lor pentru ca se comporta ca niste zombi.DACA PLOUA STAI IN HOTEL!!!!!!!!!!!!
Era sa uit scorpionii zboratori ataca capul de aceea trebuie sa porti turban!!!!!!!
Va recomand sa va luati de acasa un rand de haine si restul bagajelor numai mancare si in special apa!
Nu va faceti probleme ca va luati numai un tricou si un pantalon ,de foame aia nu vad nimic.
Nu folositi apa pentru spalat pentru ca ESTE O RISIPA si risipirea apei inseamna condamnare la moarte.
Daca puteti duce droguri cu voi sunteti boieri , se plateste o avere pentru cocaina si este o mare onoare si mandrie sa poti muri drogat.Asa cred ca am lamurit si de ce se gasesc atatea oferte de droguri la fiecare colt.
Vorba lui domnu ala Khelifa care nu stiu de ce se supara dar real mai bine era in epoca de piatra.Realitatea pe care o intalnesti acolo este foarte aproape de cartile de SF; viata moderna a celor care reusesc sa culeaga destui sorici si sa-i vanda si care fac avere (sau cu droguri) si cei care-s Zombi de foame.
Daca supravietuiti aveti ce povesti nepotilor,va fi aventura vietii voastre.Nici un sport extrem nu va va ridica adrenalina la un nivel atat de mare.
Daca sunteti sadici puteti rasturna popicele de tunisieni care asteapta ploaia sau puteti inchiria o masina sa-i calcati (faceti o zebra pe sosea misto daca-i aranjati unu zambeste unu nu zambeste)
Medicina.ZERO.
Singurul medicament este balega de camila proaspata.Face minuni la stomac dureri de cap chiar si la arsuride soare(de la ce credeti ca-s tuciurii).
Hai ca mai revin daca va mai intereseaza si cu alte sfaturi.

Credeam ca in momentul in care persoanele de pe acest forum isi fac griji de un anumit lucru..."voi" care ati fost in tunisia veniti si ii lamuriti....ajutandu-i cu un sfat sau spunandu-le o parere..."o vorba buna!!"
Ceea ce ai facut tu este mai mult decat ironie...si superioritate! Daca ai ceva de povestit si poti sa ajuti ...ajuta....daca nu incearca sa te abti de la comentarii rautacioase!!

Micuta
QUOTE(khelifa @ Jul 1 2007, 12:07) [snapback]3040427[/snapback]
Buna ziua sorin666
Ati iutat ceva foarte important cine vine cu un copil neaparat trebuie lapte aici este lapte de camila si este amar nu se recomanda la copii , si cine bea lapte de camila numai este destept , apa minerala este apa de marea tratata pe baza resturi de camila, neaparat trebuie apa si in cantitati mare 3 litre pe zi pe persoana sint suficienti la 45 grade, uneori centrale de tratare apa se opresc si nu va mirati daca intilniti niste sticle umplute de apa de marea , sapun tot pe baza de grasime de camila, si la fel si sapunul , fiti mereu atent puneti mai multe turban pe capul ca sa va feriti de scorpioni zburatoare, de serpi se vede doar S asa in cit cine are o vedere slba il recomand sa sta la hotel sa ni se duca afara, apropo tunisiene au toti o vedere 10/10 , ce au o vedere mai slaba mor inainte de a ajunge la maturitate, din cauza serpe ( sint muscati de serpe saraci), la farmacie sint numai plante si se recomanda cite o planta dupa diagosticul medicului aici nu sint medici sau doctori sint numai CHARLATON ( cineva care tratiaza patienti dupa o experoenta fara studii), plantele difera de la o boala la alta, cactus este folosit pentru creme ca se protejeaza de soare, cei care au posibilitaatea se dau ca ulei de masline pe corpul, fiind al treilea tara producatoare de ulei de masline, atunci medicamente neaparat cu voi in bagaje, electricitatea se opreste fiecare 5 minute, si cine are un copil trebuie sa aduca cu el lumanarii, aici fiind lumanarii pe baza tot de grasime de camila si au un miros prost ( coco chanel , sau poeme de lancome) , carnea sa nu consomati tot de camila,
Acum plec la plaja nevasta mea a pregatit camila cu tot ce trebuie , copii vin mai tarzeu cas au dus dupa apa nu este departe fantana este la 10 KM , cam doua ore de mers pe camila ; a mea facea aceasta distanta numai o ora, ma gandesc sa schimb camila copiilor cu o alta mai performanta, am sa caut alta, sper sa gasesc ( caut o camila 1,9 TDI cu faruri xenon),
O zi buna

Buna seara, cu parere de rau, dar cred ca sunteti putin rautacios...si ii dati apa la moara lui sorin666....ceea ce faceti dvs si sorin mi se pare o jignire adusa la adresa acelei persoane.
hyp3rion
QUOTE(Micuta @ Jul 1 2007, 21:59) [snapback]3042550[/snapback]
Si altceva ce poti sa mai imi spui...ce merita sa cumparam ...adica ce exista la ei la preturi bune fata de ce e la noi...oamenii din hotel cum sunt?Ai facut scufundari?La gradina zoo friguia ai fost?

Papuci, pantofi,genti,bratari,blugi ...
alfabog
QUOTE(sorin666 @ Jul 1 2007, 19:23) [snapback]3042005[/snapback]
NO SEZI LINISTITA CA 99% TI SE SCHIMBA.
IO PLEC DIN 4 SI S-O SCIMBAT LA KARTAGO.
ACUMA-MI CONVINE MAI MULT ORARU DE ZOR DECAT CELALALT DE LA INCEPUT.
SI-APOI DE CE-OM FACE BASCALIE.
NO SERVUS

Stai linistit ca la ora asta nu e nimic schimbat in plecarea de pe 4 iulie prin kartago.
Programul arata asa:
7055 04/07/2007 BUCHAREST (OTOPENI) at 11:40 MONASTIR at 13:25 02:45 KARTAGO TOURS ROMANIA
Got it? cool.gif
sorin666
QUOTE(alfabog @ Jul 1 2007, 22:55) [snapback]3042759[/snapback]
Stai linistit ca la ora asta nu e nimic schimbat in plecarea de pe 4 iulie prin kartago.
Programul arata asa:
7055 04/07/2007 BUCHAREST (OTOPENI) at 11:40 MONASTIR at 13:25 02:45 KARTAGO TOURS ROMANIA
Got it? cool.gif

Da cine-o zis die Bucuresti.Din COLOJVAR (Cluj) tzucute.
sorin666
QUOTE(Micuta @ Jul 1 2007, 22:13) [snapback]3042615[/snapback]
Credeam ca in momentul in care persoanele de pe acest forum isi fac griji de un anumit lucru..."voi" care ati fost in tunisia veniti si ii lamuriti....ajutandu-i cu un sfat sau spunandu-le o parere..."o vorba buna!!"
Ceea ce ai facut tu este mai mult decat ironie...si superioritate! Daca ai ceva de povestit si poti sa ajuti ...ajuta....daca nu incearca sa te abti de la comentarii rautacioase!!

Stai sa vad de cate ori am fost in Tunisia.
1,2,3,4,5 nu am gresit tara.
In Tunisia ...NICIODATA.
Se pare ca nu te-ai prea obosit sa citesti topicul asta.
Si eu am intrebat de scorpioni si daca erai mai atenta am insistat si cu MEDUZELE ALBASTRE dar nu am primit nici un raspuns.
Ceea ce am scris si modul in care am scris a fost o reactie la o anumita parte a temerilor enuntate de domnul Bubalus, la care s-a adaugat reactia fata de unele afirmatii anterioare de pe forum.

motanul13
QUOTE(ANOMARIA @ Jul 1 2007, 18:52) [snapback]3041900[/snapback]
Buna!Acum ca este pauza la intepaturi si la fantasmagorii sa va spun si eu de ce imi este teama,poate transformam forumul in ''totul despre fobii';deci mai teama decat de scorpioni,medici incompetenti,camile zburatoare mi-e sa nu se schimbe orarul de zbor si sa-mi petrec sejurul prin aeroport,probabilitatea sa se intample este mai mare ca aceea de a fi muscata de scorpioni,mai ales ca am citit scris amenintator in pliant ca ''orarul de zbor se poate modifica!''Mai pleaca cineva din CLUJ,cu BEST REISEN,in data de 3.07?aAstept raspunsuri,optimiste ,incurajatoare,etc!

Foarte incurajatoare ! Cursa lor de Egipt a intarziat 14 ore iar avionul de Tunisia s-a intors dupa 40 de minute de zbor pe Monastir , saptamana trecuta !
motanul13
QUOTE(alfabog @ Jul 1 2007, 22:55) [snapback]3042759[/snapback]
Programul arata asa:
Got it? cool.gif

Programul arata INCA asa pe site-ul Nouvelair !
motanul13

Azi e ziua incurajarilor , nu-i asa ?
cleo222
QUOTE(sorin666 @ Jul 1 2007, 19:23) [snapback]3042005[/snapback]
NO SEZI LINISTITA CA 99% TI SE SCHIMBA.
IO PLEC DIN 4 SI S-O SCIMBAT LA KARTAGO.
ACUMA-MI CONVINE MAI MULT ORARU DE ZOR DECAT CELALALT DE LA INCEPUT.
SI-APOI DE CE-OM FACE BASCALIE.
NO SERVUS

Concediu placut Sorin! La intoarcere te rugam se ne spui in detaliu cum a fost, cum sa ne aparam de scorpioni, paianjeni si alte insecte ucigase, cum functioneaza prizele pe-acolo si daca sunt agresate femeile blonde (ca sa stiu daca ma fac bruneta inainte sa plec!).

Sper sa nu se supere nimeni ca mai glumim si noi.

Vacanta placuta tuturor celor care pleaca vara asta in Tunisia! Si nu va mai faceti griji fara rost, ca daca e cald, daca e mizerie, daca nu aveti destula mancare sau bautura, daca sunt tantari...bucurati-va de excursie si atat!

Edit: Da motane, azi e ziua incurajarilor!
panda89
Nu sunt scorpioni zburatori si nici terestrii , meduze de diferite culori sau alte nebunii dastea ...am stat si prin apa de la plaja si prin sahara si peste tot !!!Nu ai sanse sa gasesti deastia decat daca ii cauti...Distractie placuta tuturor.. .cu avionu eu am patzito la intoarcere cand au intarziat ceva pt ca a fost o defectiune si au schimbat aparatul
ANOMARIA
Maine plec ,va doresc si voua vacanta placuta si vreau sa mentionez ca in pofida celor spuse despre BEST REISEN ,astazi sa intamplat ceva care ii face demni de lauda,au dovedit ca pot sa fie peste asteptari nu cum am tot citit despre ei,adica lucruri rele.Mai multe amanunte va dau la intoarcere,si nu o sa fiu foarte suparata nici daca o sa fie probleme cu orarul am vorbit cu oameni care circula cu mari companii aeriene si care au intampinat de foarte multe ori dificultati,am inteles ca nu de agentie tine ca nu numai ei zboara cu KARTHAGO,deci se poate intampla si altora.VA PUP! kisstogether.gif kisstogether.gif
teotheo
Buna tuturora, va citesc de azi dimineata, am ajuns la pag 25...si am trecut prin toate starile- de la"eu nu mai merg nicaeri!" pana la "hai poate mergem la hotelul asta..." oricum mi-am schimbat radical parerea formata din pliante, pt care tin sa va multumesc..ca existati:)))
long story short!: eu maine dimineata merg la Kartago sa-mi iau bilete pt 22 august. Initial vroiam Orient Palace, acum nu mai vreau. huh.gif . ma gandeam la Sousse, acum insa cred ca ar fi mai potrivit El Kantaoui..
Optiunile mele sunt urmatoarele:(spicuite din ce hoteluri ati mentionat -pana la pag 25...lecturez mai departe insa nu mai ma rabdare!)

El Hana Beach -Sousse *** 229 euro

Orient Palace- Sousse ***** 369 euro

El Mouradi Palace - El Kantaoui ***** 409 euro

Prima Life Karawan - Sousse *** 329 euro

Riadh Palms- Sousse **** 379 euro

Daca ati fost la unul sau la mai multe hoteluri, dintre cele enumerate mai sus, va rog, sfatuiti-ma unde sa merg la randu-mi.
Ma gandeam la port pt ca am inteles ca sunt mai multe restaurante, terase, sporturi acv. mai la indemana, cel putin asta mi-a fost impresia. nu vreau sa stau in hotel, dar nu pot fi indiferenta la lipsa curateniei( cum se scria referitor la orient palace) vreau doar ca seara, dupa o zi plina sa adorm p o perna curata intr-un hotel civilizat. fara alte mofturi.

va multum in avans, sper mult sa aveti o parere, ma intorc la pag 26...
mysticmoon
QUOTE(teotheo @ Jul 2 2007, 20:02) [snapback]3046825[/snapback]
Buna tuturora, va citesc de azi dimineata, am ajuns la pag 25...si am trecut prin toate starile- de la"eu nu mai merg nicaeri!" pana la "hai poate mergem la hotelul asta..." oricum mi-am schimbat radical parerea formata din pliante, pt care tin sa va multumesc..ca existati:)))
long story short!: eu maine dimineata merg la Kartago sa-mi iau bilete pt 22 august. Initial vroiam Orient Palace, acum nu mai vreau. huh.gif . ma gandeam la Sousse, acum insa cred ca ar fi mai potrivit El Kantaoui..
Optiunile mele sunt urmatoarele:(spicuite din ce hoteluri ati mentionat -pana la pag 25...lecturez mai departe insa nu mai ma rabdare!)

Daca ati fost la unul sau la mai multe hoteluri, dintre cele enumerate mai sus, va rog, sfatuiti-ma unde sa merg la randu-mi.
Ma gandeam la port pt ca am inteles ca sunt mai multe restaurante, terase, sporturi acv. mai la indemana, cel putin asta mi-a fost impresia. nu vreau sa stau in hotel, dar nu pot fi indiferenta la lipsa curateniei( cum se scria referitor la orient palace) vreau doar ca seara, dupa o zi plina sa adorm p o perna curata intr-un hotel civilizat. fara alte mofturi.

rolleyes.gif Cu cat citesti mai multe opinii exista riscul sa ajungi total bulversata acolo. Am intalnit femei, mame, care au plans a doua zi dupa ce au ajuns in Tunisia si au vrut sa se intoarca acasa cu primul avion, ca dupa aceea sa nu le mai poti convinge ca trebuie sa plece. cool.gif
Din hotelurile prezentate, eu am testat numai Riadh Palms si mi s-a parut excelent. Am citit multe, foarte multe forumuri despre hotelurile din Sousse si desi Riadh e printre cele mai scumpe, nu am gasit aproape deloc pareri bune. Al doilea hotel cunoscut nu apare in oferta aleasa de tine, Marhaba Beach, deci nu mai detaliez. Ma uitam zilele trecute la ce as alege daca ma mai bate gandul sa mai merg o tura si as fi ales El Hana Beach, e central, e pe plaja si cred ca e ok...

Bafta la luat decizii.
adriaella
salutare tuturor
plec in 12 septembrie la sousse el kantaoui hotel el mouradi club kantaoui din bucuresti cu tunisiana travel
mai merge cineva in aceasi perioada???
dobreana
QUOTE(sorin666 @ Jul 2 2007, 07:17) [snapback]3043563[/snapback]
Stai sa vad de cate ori am fost in Tunisia.
1,2,3,4,5 nu am gresit tara.
In Tunisia ...NICIODATA.
Se pare ca nu te-ai prea obosit sa citesti topicul asta.
Si eu am intrebat de scorpioni si daca erai mai atenta am insistat si cu MEDUZELE ALBASTRE dar nu am primit nici un raspuns.
Ceea ce am scris si modul in care am scris a fost o reactie la o anumita parte a temerilor enuntate de domnul Bubalus, la care s-a adaugat reactia fata de unele afirmatii anterioare de pe forum.

Buna, eu am fost de curand in Tunisia, Port el Kantaoui, nu am vazut decat niste meduze transparente nu foarte mari, poate un pic mai mari decat moneda de 5 mii lei vechi.
teotheo
QUOTE(mysticmoon @ Jul 2 2007, 20:42) [snapback]3046984[/snapback]
rolleyes.gif Cu cat citesti mai multe opinii exista riscul sa ajungi total bulversata acolo. Am intalnit femei, mame, care au plans a doua zi dupa ce au ajuns in Tunisia si au vrut sa se intoarca acasa cu primul avion, ca dupa aceea sa nu le mai poti convinge ca trebuie sa plece. cool.gif
Din hotelurile prezentate, eu am testat numai Riadh Palms si mi s-a parut excelent. Am citit multe, foarte multe forumuri despre hotelurile din Sousse si desi Riadh e printre cele mai scumpe, nu am gasit aproape deloc pareri bune. Al doilea hotel cunoscut nu apare in oferta aleasa de tine, Marhaba Beach, deci nu mai detaliez. Ma uitam zilele trecute la ce as alege daca ma mai bate gandul sa mai merg o tura si as fi ales El Hana Beach, e central, e pe plaja si cred ca e ok...

Bafta la luat decizii.

ce tare!! am ajuns la pag 32 si eram sigura ca in cazul in care voi avea un re: acela va fi el mouradi, deci cam ai dreptate, sunt mai bulversata...din pacate aceste oferte le-am gasit ,si am zis sa nu risc la 3 ,el hana pt ca am auzit un pic d rau. p cand mouradi...
multumesc mult pt re: oricum, pana maine la 6.00 traiasca dubiile...glumesc!
dobreana
QUOTE(teotheo @ Jul 2 2007, 20:02) [snapback]3046825[/snapback]

Din pacate nu am fost la nici unul dintre hotelurile enumerate de tine, eu am stat la Vinci El Kantoui, am atasat cateva poze, singurul inconvenient la acest hotel este distanta de aprox.200m fata de mare.
In rest eu m-am simtit minunat in acest hotel.
adriaella
buna seara va doresc concediu placut!! si la intoarcere astept impresii despre hotel unde o sa merg si eu in septembrie tot cu tunisiana travel
mysticmoon
QUOTE(teotheo @ Jul 2 2007, 20:59) [snapback]3047070[/snapback]
ce tare!! am ajuns la pag 32 si eram sigura ca in cazul in care voi avea un re: acela va fi el mouradi, deci cam ai dreptate, sunt mai bulversata...din pacate aceste oferte le-am gasit ,si am zis sa nu risc la 3 ,el hana pt ca am auzit un pic d rau. p cand mouradi...
multumesc mult pt re: oricum, pana maine la 6.00 traiasca dubiile...glumesc!

Cand am plecat prima data, aproape ca nu stiam pe unde vine tara asta. S-a oferit ocazia, m-am dus cu ochii inchisi si m-am intors crezand ca am fost in rai. A doua oara a durat vreo jumate de an sa ma decid la ce hotel sa merg si pana la urma am ales Marhaba, pt. ca deja ma saturasem sa am dubii, sa cred azi una si maine sa ma razgandesc... Si nici macar nu descoperisem forumul acesta atunci, citeam numai cele straine! Cred ca daca il citeam inainte de plecare, se facea toamna pana ma hotaram.
As vrea sa-ti scriu sa nu mai fi stresata, ca va iesi bine, dar te inteleg cand spui ca vrei sa fie curat. Pune bani deoparte pentru micile atentii si atunci nu are cum sa nu fie bine. console.gif
sorin666
Deci pentru plecare 04.07 din CJ ,se modifica orarul de zbor:
in loc de KAJ 3515 cu plecare 11:55 sosire Monastir 13:55
se modifica in
BJ 7043 cu plecare 19:05 sosire Monastir 22:15
Agentia Kartago.
teotheo
QUOTE(dobreana @ Jul 2 2007, 21:05) [snapback]3047097[/snapback]
Din pacate nu am fost la nici unul dintre hotelurile enumerate de tine, eu am stat la Vinci El Kantoui, am atasat cateva poze, singurul inconvenient la acest hotel este distanta de aprox.200m fata de mare.
In rest eu m-am simtit minunat in acest hotel.

multum frumos de re:, eu am asteptat ofertele acestea pt a nu plati mai mmult, si acum..am ajuns doar in fata acestor optiuni. daca voi ramane rpinsa de tunisia, poate la nul ma orientez mai bine si optiuni reduceerea aceea cu 3 luni inainte. multum mult:)
teotheo
QUOTE(mysticmoon @ Jul 2 2007, 21:20) [snapback]3047176[/snapback]
Cand am plecat prima data, aproape ca nu stiam pe unde vine tara asta. S-a oferit ocazia, m-am dus cu ochii inchisi si m-am intors crezand ca am fost in rai. A doua oara a durat vreo jumate de an sa ma decid la ce hotel sa merg si pana la urma am ales Marhaba, pt. ca deja ma saturasem sa am dubii, sa cred azi una si maine sa ma razgandesc... Si nici macar nu descoperisem forumul acesta atunci, citeam numai cele straine! Cred ca daca il citeam inainte de plecare, se facea toamna pana ma hotaram.
As vrea sa-ti scriu sa nu mai fi stresata, ca va iesi bine, dar te inteleg cand spui ca vrei sa fie curat. Pune bani deoparte pentru micile atentii si atunci nu are cum sa nu fie bine. console.gif

mi-ai pus in zambet p moaca mea obosita de atata zgait la monitor, m-am mai informat am ajuns la pag 38, si la TOP 3!!!
uraaa!

1 el hana beach
2 el mouradi palace
3 riadh palms

ordinea e aleatorie... stiu ce zici, dar stii cum e ,le vrei p toate- pret bun, curat, vedere la mare, gradina. ma gandeam sa iau el hana si sa merg in cat mai multe excursii insa nu stiu dak rezist si nu as dori un maraton...si parca sa t trezesti ca si cum ai fi p plaja...offf!

ma tot gandesc daca diferenta de la 3 la 5 stele isi merita banii in compratie cu oferta- adik vederea aia d la 5 stele spre mare cu cat e mai bestiala decat cea d la el hana de 3 *?
::smile.gif))))))))))))))))))))) scurtati-mi suferinta, aberez rau.....
teotheo
QUOTE(cristi_aby @ May 29 2007, 20:39) [snapback]2901194[/snapback]
Am fost in El Hanna Beach in aprilie 2007, Tunisia, si e mizerabil hotelul. Erau pe asternuturi urme de incaltaminte. Cearceafurile galbene si am fost in 2-3 camere, pentru ca am facut scandal, si toate erau asa. Si asa ziceau si alte persoane din grup ca aveau in camere, de la acelas hotel insa si de la un altul de 4 stele. Asa ca rezolvarea a fost cumpararea unui asternut nou de la un supermarket din apropiere. Sunt la acelas pret ca in Romania (aproximativ 70 ron).

Inainte citisem si eu pe site-ul asta ca e superb hotelul , ca descrierea de mai sus... Poate este asa pentru cineva care are interese sa vanda Tunisia sau nu a fost plecat pe niciunde.

Concluzia mea este ca Tunisia este o tara saraca (d-asta si preturile mici) in care murdaria e la ea acasa pentru ca asa li se pare normal sa fie celor ce traiesc acolo poate. Nu pot generaliza totusi. Mai ales ca am fost si in excursia din Sahara si hotelul de acolo de 3 stele era mult mai curat si aranjat, exact la ce ma asteptam de la 3 stele!
Oricum, atentie la ce hotel mergeti. Merita excursia in Sahara cu dromaderi si jeep-uri. In rest, este sub Turcia, Grecia sau Spania. Inca o data, nu m-as mai duce acolo, pe cand la turci sau greci oricand.
Bafta!

mama deci mor d nervi! tocmai cand bifasem el hana!si totusi inafara d asternuturi?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.