gelut
12th July 2006, 14:21
QUOTE(whoop007ro @ Jul 12 2006, 12:30)

@gelut foarte bine ca iti place tunisiana, foarte rau ca ai un dinte impotriva unor nationalitati.
Daca tu imi arati o oferta de nerefuzat de la Tunisiana in august o sa o iau in considerare pentru parintii mei .
Toate cele bune !
@panda89 te astept cu diferite detalii despre preturi de ex pt inchiriat un waterski si alte activitati, sa stiu la ce sa ma astept.
Vezi la ei , tel este 3114905 !
maradona13
12th July 2006, 21:32
Eu plec in Hammamet la hotelul prima Life Imperial Park de 4*. A fost cineva aici?
royal122
13th July 2006, 08:56
ceva impresii de la Marabout din Sousse?
whoop007ro
13th July 2006, 12:36
O sa postez eu dupa 2 August.
claudita
13th July 2006, 15:04
Sper sa nu fiu ridicola cu acest mesaj. Inteleg ca Tunisia e superba si 12 sau 14 zile de excursie par putine. Totusi, daca nu mi-as mai permite decat un week-end prelungit, din motive de lipsa de concediu, aveti ceva propuneri sau recomandari?
A fost cineva in conditiile astea? Si evident, daca da, exista astfel de oferte, cu ce agentie?
Merci frumos si dulce.
royal122
13th July 2006, 16:17
Stie cineva care sunt preturile practicate pt a inchiria un jetski in sousse??
am facut rezervare pt 9 august la Tour Khalef 4**** pana la urma 1066Euro 8 zile/7 nopti cu toate taxele si avion inclus demipensiune...
whoop007ro
13th July 2006, 21:28
si pe mine ma intereseaza cat costa sa inchiriezi skijet, camila , cal 
Acum vin si eu cu o intrebare : cei care pleaca se tem vreun pic de conflictul dintre Israel si Liban tinand cont de pozitia geografica a Tunisiei ?
CAlex
14th July 2006, 08:36
Nu cred ca pozitia geografica a Tunisiei o va implica in vreun fel in razboiul asta tampit. Tunisia stie ca daca se baga sau zice ceva risca sa isi piarda turistii, care sunt cea mai de pret sursa de venit a tarii. Nu mi-as face griji absolut deloc.
Camile nu prea o sa gasiti de inchiriat, decat excursii cu camila. daca nu mergeti in desert in excursia de 2 zile, se organizeaza zilnic excursii de 1-2 ore cu camilele sau cu ATV. Cea cu ATV (2 ore prin plantatie de maslini) costa 35 Dinari, dar cea cu camila nu stiu. Nu are cum sa fie mai mult, mai mult ca sigur un pic mai ieftina.
La skijet gasiti pe plaja tot felul de distractii d-astea, iar in unele locuri puteti negocia un pic, mai ales in momentele mai linistite ale zilei, cand nu e lume pe plaja.
Distractie placuta!
royal122
14th July 2006, 10:33
asa este,nici eu nu cred ca tunisia se va baga in asa ceva...ar fi sfarsitul pt ei...CAlex mersi pt info
gelut
14th July 2006, 11:30
QUOTE(royal122 @ Jul 14 2006, 11:33)

asa este,nici eu nu cred ca tunisia se va baga in asa ceva...ar fi sfarsitul pt ei...CAlex mersi pt info
Nu s-au bagat niciodata , nici cand a fost valva cu caricaturile . E liniste la ei !
mirceat
14th July 2006, 20:52
Tunisienii spun ca ei nu au petrol si alte resurse interesante pentru americani, de acea nu este pericol de conflict pe teritoriul lor. In schimb, tara este condusa cam dictatorial si dictaturile explodeaza la un moment dat...
gelut
15th July 2006, 13:25
QUOTE(mirceat @ Jul 14 2006, 21:52)

Tunisienii spun ca ei nu au petrol si alte resurse interesante pentru americani, de acea nu este pericol de conflict pe teritoriul lor. In schimb, tara este condusa cam dictatorial si dictaturile explodeaza la un moment dat...
Intotdeauna este nevoie de o mana forte in orice tara araba . Asa cere societatea lor , gradul de civilizatie , de cultura . Problema este cat de forte este mana respectiva , iar in Tunisia nu exagereaza . Nu am auzit de arestari , tortura sau altele asemenea ...
fvaly
16th July 2006, 02:37
QUOTE(gelut @ Jul 15 2006, 14:25)

Intotdeauna este nevoie de o mana forte in orice tara araba . Asa cere societatea lor , gradul de civilizatie , de cultura . Problema este cat de forte este mana respectiva , iar in Tunisia nu exagereaza . Nu am auzit de arestari , tortura sau altele asemenea ...
Oricum vezi portretul preseditelui in orice dugheana.
E am venit zi de acolo.... si a fost frumos dar m-a uscat la buzunar
(
Paritatea e 1$ = 1.3 dinari tunisieni.
Va sfatuiesc sa schimati deja de la aeroport ceva valuta ca ei nu fac tranzatii decit in moneda lor.
Ca sa va afaceti o idee o cola la cutie este 2.6 dinari tunisieni iar o sticla de apa (1.5 litri) este 1.2 dinari.
whoop007ro
16th July 2006, 08:10
QUOTE(fvaly @ Jul 16 2006, 03:37)

Oricum vezi portretul preseditelui in orice dugheana.
E am venit zi de acolo.... si a fost frumos dar m-a uscat la buzunar

(
Paritatea e 1$ = 1.3 dinari tunisieni.
Va sfatuiesc sa schimati deja de la aeroport ceva valuta ca ei nu fac tranzatii decit in moneda lor.
Ca sa va afaceti o idee o cola la cutie este 2.6 dinari tunisieni iar o sticla de apa (1.5 litri) este 1.2 dinari.
In ce statiune ai fost ? Stii cumva care sunt preturile de la inchirieri skijet ?
daciana
16th July 2006, 18:53
Plec miercuri la Sousse, hotel Orient Palace 5*. Poate cineva sa-mi dea niste informatii depre el?
CAlex
17th July 2006, 07:54
Este normal ca 1$ sa fie 1,3DT, daca 1DT=2 RON si tu ai notat paritatea din aeroport :-)
Se schimba MULT mai bine in hotel, este primul lucru care ni s-a spus noua cand am aterizat acolo, sa nu schimbam nimic. Cum ai asigurat transportul pana la hotel, nu vad de ce ai nevoie sa schimbi in aeroport.
Preturile eu mi le aminteasc altfel, si asta la magazinele locale, nu in hotel (unde evident erau mai scumpe):
- 1,5 litri Fanta, Cola - 1.5DT
- 1,5 litri apa minerala - 0.8DT
- inghetata - 1-2 DT
- bere 0.33 (la hotel) - 2.6 DT
- vin 0.75 (la hotel) - 12DT
Eu am considerat preturile decente, daca la magazin luam cola la acelasi pret ca in Bucuresti.
Krisium
17th July 2006, 15:02
Buna!
Am schimbat radical planurile de plecare de la Grecia la Tunisia.. Am luat cazare la Orient Palace in Sousse si sunt foarte curioasa daca a mai fost cineva acolo. Plec pe 9 si incerc sa adun cat mai multe informatii ca sa iasa un concediu cat mai reusit, fara prea multe lucruri neprevazute.
Ce m-ar interesa foarte tare este inchiriatul masinilor si scuba divingul. Pt inchirierea masinilor am inteles ca trebuie carnet de conducere international, si ca in Tunisia ar ar fi unele reguli de circulatie diferite.. stie cineva ceva de pretul masinilor de inchiriat pentru vreo 3 zile? Se conduce haotic sau sau sunt niste limite?
Iar despre scuba diving m-ar interesa tot niste preturi, daca se face scoala si daca da, unde?
Multumesc!!!
gelut
17th July 2006, 15:14
QUOTE(Krisium @ Jul 17 2006, 16:02)

Buna!
Am schimbat radical planurile de plecare de la Grecia la Tunisia.. Am luat cazare la Orient Palace in Sousse si sunt foarte curioasa daca a mai fost cineva acolo. Plec pe 9 si incerc sa adun cat mai multe informatii ca sa iasa un concediu cat mai reusit, fara prea multe lucruri neprevazute.
Ce m-ar interesa foarte tare este inchiriatul masinilor si scuba divingul. Pt inchirierea masinilor am inteles ca trebuie carnet de conducere international, si ca in Tunisia ar ar fi unele reguli de circulatie diferite.. stie cineva ceva de pretul masinilor de inchiriat pentru vreo 3 zile? Se conduce haotic sau sau sunt niste limite?
Iar despre scuba diving m-ar interesa tot niste preturi, daca se face scoala si daca da, unde?
Multumesc!!!

Pot sa iti raspund in privinta masinii , restul nu m-a pasionat . Eu am dat 40 Eu/zi pentru un Clio . Carnetul romanesc este valabil . Se conduce cam ca in Bucuresti in orase , si mult mai bine in afara lor . Nu sunt regului speciale .
Krisium
17th July 2006, 15:40
QUOTE(gelut @ Jul 17 2006, 12:14)

Pot sa iti raspund in privinta masinii , restul nu m-a pasionat . Eu am dat 40 Eu/zi pentru un Clio . Carnetul romanesc este valabil . Se conduce cam ca in Bucuresti in orase , si mult mai bine in afara lor . Nu sunt regului speciale .
Multumesc pt raspuns!
..mai am o intrebare: Sa inchiriez masina de la hotel sau sa merg in oras sa negociez...daca se poate?
gelut
17th July 2006, 17:34
QUOTE(Krisium @ Jul 17 2006, 16:40)

Multumesc pt raspuns!
..mai am o intrebare: Sa inchiriez masina de la hotel sau sa merg in oras sa negociez...daca se poate?
La hotel nu se poate negocia si au preturi mai mari !!!
Sean_John
17th July 2006, 18:39
QUOTE(whoop007ro @ Jul 13 2006, 22:28)

si pe mine ma intereseaza cat costa sa inchiriezi skijet, camila , cal ...
Skijet-ul era vreo 20 de dinari 15 minute, excursia de 3-4 ore cu camila 25 de dinari...oricum totul e negociabil. Eu am fost luna trecuta in Sousse la Riadh Plams**** daca intereseaza pe cineva va stau la dispozitie.
mirceat
17th July 2006, 20:30
QUOTE(Krisium @ Jul 17 2006, 16:02)

Buna!
Am schimbat radical planurile de plecare de la Grecia la Tunisia.. Am luat cazare la Orient Palace in Sousse si sunt foarte curioasa daca a mai fost cineva acolo. ...
Nu am locuit acolo, dar am trecut prin holul si curtea hotelului Orient Palace. Totul arata foarte bine, chiar superb, cu exceptia plajei care este minuscula, practic oamenii stau la plaja pe iarba in curtea hotelului si de acolo intra in piscina sau in mare dupa preferinte. Iar dincolo de gardul hotelului este tara nimanui, plin de balarii ca la majoritatea hotelurilor din zona aceea. In imediata apropiere este plaja de unde se lanseaza parapantele trase de salupe. Din experienta mea evitati excursiile organizate de localnici, mai bine cele recomandate de agentii.
mirceat
17th July 2006, 22:07
Revin cu un link pentru poze facute de turisti germani la Orient Palace.
http://www.holidaycheck.de/hotel-Urlaubsbi...-hid_29502.html
Se pare ca au mai sapat in faleza ca sa largeasca plaja, dar tot ingusta a ramas.
whoop007ro
18th July 2006, 07:39
QUOTE(Sean_John @ Jul 17 2006, 19:39)

Skijet-ul era vreo 20 de dinari 15 minute, excursia de 3-4 ore cu camila 25 de dinari...oricum totul e negociabil. Eu am fost luna trecuta in Sousse la Riadh Plams**** daca intereseaza pe cineva va stau la dispozitie.
Multumesc pentru info ! Excursia cu camila se intocmeste de la hotel, sau cum ?
Krisium
18th July 2006, 09:20
QUOTE(mirceat @ Jul 17 2006, 19:07)

Revin cu un link pentru poze facute de turisti germani la Orient Palace.
http://www.holidaycheck.de/hotel-Urlaubsbi...-hid_29502.htmlSe pare ca au mai sapat in faleza ca sa largeasca plaja, dar tot ingusta a ramas.
Multumesc pt link. Nu stiam de siteul acela. Hotelul pare super ok..plaja, destul de ingusta...Dar se poate face plaja si in alte locuri,nu? Si mai ales daca inchiriez si masina, chiar ca pot sa merg pe unde ma taie capul..
As vrea sa mai intreb de excurisia aceea de 2 zile in Sahara..am inteles ca isi merita toti banii, indiferent cu cine e facuta, adica cu ghizi romani sau cu ghizi straini. Dar in ce consta propriu-zis aceasta excursie? Pe unde se merge, cu ce se merge, ce se viziteaza?
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.