Camera video JVC

Serv_Electronics

Am si eu o camera (JVC GR-D40E) care are un defect cu imaginea. Eu as zice ca e ceva la senzorul CCD. Din cate am inteles de la proprietar, a fost scapata. Probabil s-a fisurat ceva. M-am uitat dupa "folii" rupte dar nu am gasit nimic. Si pe placi...nu pare nimic rupt. am atasat si niste poze cu imaginea care apare pe display si pe inregistrari, peste tot. in rest merge bine! Imi poate da cineva idei??

Multumesc!
Paul_l
QUOTE(Serv_Electronics @ Apr 7 2006, 21:29) *
in rest merge bine!

Daca in rest merge bine las-o asa ca e minor defectul. Iar imaginea obtinuta are niste efecte artistice.

laugh.gif

Serv_Electronics
Da! multumesc!!! Ma refeream la partea video care merge bine!
tehnics
Din cate obs eu , indicatorul baterie si caseta arata cum trebuie deci nu este display-ul sau pamblica...ai probleme la partea optica .
Serv_Electronics
nu am cumparat-o eu, a luat-o un prieten si vroia sa il ajut. Desigur, la partea optica e defectul.poate fi senzorul de imagine. la lentile nu cred ca e problema pt ca obiectivul functioneaza corect (zoom); se vad miscarile pe ecran doar ca apare imaginea asa cu liniute (ca in poza).
Am mai auzit de un defect asemanator la un panasonic, a fost dusa undeva la reparat si am inteles ca ar fi fost vb de o pamblica rupta.
alecsg
QUOTE(Serv_Electronics @ Apr 12 2006, 13:29) *
nu am cumparat-o eu, a luat-o un prieten si vroia sa il ajut. Desigur, la partea optica e defectul.poate fi senzorul de imagine. la lentile nu cred ca e problema pt ca obiectivul functioneaza corect (zoom); se vad miscarile pe ecran doar ca apare imaginea asa cu liniute (ca in poza).
Am mai auzit de un defect asemanator la un panasonic, a fost dusa undeva la reparat si am inteles ca ar fi fost vb de o pamblica rupta.

M-am comfruntat cu o pr. asemanatoare desfa cablul panglica ce duce la CCD si atinge-l cu degetul(cam empiric dar sigur)daca pe ecran apar pureci sau dungi (orice fel de parazit)fii sigur ca s-a dus CCD-ul dac-l desfaci de pe cablaj si te uiti atent (cu o lupa)pe vizorul CCD o sa observi sigur trasee desfacute(IREPARABIL!)I-ti ramine schimbarea CCD-ului.
Serv_Electronics
Da! intr-adevar! are 2 fire rupte de pe senzorul CCD. Ideea ar fi sa-l schimb! aveti idee unde as putea gasi ?? Multumesc pt ajutor

alecsg
QUOTE(Serv_Electronics @ Apr 15 2006, 13:37) *

Am primit mesajul dvs.Va spun cu parere de rau ca astfel de piese sunt cam scumpute cam 100E dar se gasesc prin comanda la firmele mari VITACOM,sau altele similare in BUC.Am cautat si eu la vremea respectiva dar nu am gasit,si nici pe net nu am gasit CCD-ul respectiv,nu stiu de ce ca era SONY.Am gasit orice alt model dar acela nu si riscant sa pui ceva ce nu stii ce echivalente are(Financiar vorbind)Am renuntat .Incercati totusi la reprezentante,gasiti pe net adrese de email.De obicei domnii de acolo percep si comisioane si manopera (Din asta traiesc !)
Serv_Electronics
Deci nu stie nimeni unde gasesc un CCD?? sad.gif Vitacom au zis ca nu ma pot ajuta sad.gif
medvonok

Incearca si prin Farnell. In principiu cred ca este destul de dificil sa gasesti, doar cei de prin service de camere fac comanda direct la producator.
mister_rf
QUOTE(Serv_Electronics @ May 3 2006, 11:37) *
Deci nu stie nimeni unde gasesc un CCD?? sad.gif Vitacom au zis ca nu ma pot ajuta sad.gif

Cred ca stiu un posesor de camera GR-D70E care are alte probleme... smile.gif
O sa verific daca sunt compatibile CCD-urile(eventual tot blocul optic) LY33085-001G
DeeJay
incearca la telezimex.

mie mi-au adus pe comanda un bloc optic (laser) pt. o combina/dvd aiwa
Serv_Electronics
Deci...ce se mai aude cu CCD-ul ala? Il mai dai?
Serv_Electronics
Am nevoie de un senzor CCD de la o camera SONY model DCR-TRV340 E.
Ma poate ajuta cineva cu asa ceva?
Va multumesc!

(Are fire rupte in el, deci trebuie inlocuit)
connectorxp
Ati incercat la Alltrom , ei sunt importator si furnizor JVC in RO ?
Serv_Electronics
nu am fost la ei pana acum din lipsa de timp...ma gandesc poate cineva care are o camera asemanatoare, citeste postul asta.
Camera pe care vreau s-o repar e cam varza facuta (nu poate inregistra) si sa cumpar un CCD nou pentru o camera de supraveghere nu prea se merita.
adicata2003
QUOTE(Serv_Electronics @ Apr 7 2006, 21:29) [snapback]1406907[/snapback]
Am si eu o camera (JVC GR-D40E) care are un defect cu imaginea. Eu as zice ca e ceva la senzorul CCD. Din cate am inteles de la proprietar, a fost scapata. Probabil s-a fisurat ceva. M-am uitat dupa "folii" rupte dar nu am gasit nimic. Si pe placi...nu pare nimic rupt. am atasat si niste poze cu imaginea care apare pe display si pe inregistrari, peste tot. in rest merge bine! Imi poate da cineva idei??

Multumesc!

Salut. Am si eu una ce se manifesta la fel. Sti cumva, se pot repara? Sau trebuie neaparat inlocuite?
Cu stima.
bit 61
Se pot repara.
Trebuie inlocuit CCD-ul.
tatae
jvc gr d40e
asa se numeste camera mea.
Imi trebuie softul pentru incarcarea pe computer a imaginii. L-am avut dar am reinstalat sistemul de curand si s-a dus iar cd-ul de instalare nu-l mai gasesc.

mai am o problema de rezolvat pe aceasta tema

VREAU SA FAC UN SISTEM DE FILMARE 3D CU 2 CAMERE IDENTICE JVC SI PRIN URMARE IMI MAI TREBUIE UNA CA A MEA CU TELECOMANDA CA SA LE POT COMANDA SINCRONIZAT PE AMANDOUA ODATA CU O SINGURA TELECOMANDA. EU AM TELECOMANDA LA A MEA DAR CE CUMPAR TREBUIE SA FI FOST PREVAZUTA CU TELECOMANDA SI SA RASPUNDA LA TELECOMANDA MEA.

DECI
CUMPAR VIDEOCAMERA DIGITALA
JVC GR D40E
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.