Noi tipuri de abonamente la Cosmorom!
Pagini: 1, 2, 3, 4

kappa

Ce contradictii visezi?
andreic
Pai ai spus sa fie preluat si sa ramina ca acum... hotareste-te !

Anyway, am auzit de 6-7 luni zvonul asta, va asigur e numai zvon.
Nu are interes Vodafone sa intre in 1800 mai ales cind are Connex la dispozitie cu 23% deja luati, daca se simte in stare sa-l preia. In mai toate tarile Vodafone e pe 900 Mhz... tinta lor e acoperirea...

kappa
Originally posted by Andrei Cioaca
Pai ai spus sa fie preluat si sa ramina ca acum... hotareste-te !

Anyway, am auzit de 6-7 luni zvonul asta, va asigur e numai zvon.
Nu are interes Vodafone sa intre in 1800 mai ales cind are Connex la dispozitie cu 23% deja luati, daca se simte in stare sa-l preia. In mai toate tarile Vodafone e pe 900 Mhz... tinta lor e acoperirea...

Am spus ca vreau sa fie preluat de Vodafone si restul (printre care si Mobifon sa nu fie implicat in chestia asta)
George_Catean
In ungaria vodafone ii in 1800 mhz!!...
andreic
In Ungaria Vodafone e si in 900 si in 1800 la partaj (cum vor face si la noi probabil) :

Operator Name V.R.A.M. Telecommunication Company Ltd
Network Name Vodafone
Network Type GSM 900/1800
Handset Code voda HU
Network Code 216 70
Network Status Live November 1999

Dar majoritatea sunt in 900 ca in 92-93 nu se folosea 1800 si de regula operatorii locali puternici sau mai noi isi aloca direct in 1800.

Grecia numai 900, Germania 900 si 1800, Albania 900 si 1800, UK 900 si 1800, Italia 900 si 1800, Spania 900 si 1800, Malta numai 900 si altele...

Nu stiu daca exista Vodafone undeva numai in 1800.
kappa
Vodafone in Albania??
andreic
Sigur ca da, Vodafone in Albania... de ce nu, ca doar s-a bagat peste tot ?

Operator Name Vodafone Albania
Network Name vodafone
Network Type GSM 900/1800
Handset Code voda AL
Network Code 276 02
Network Status Live August 2001

kappa
COSMOROM isi vor face multi noi clienti cu seria asta noua de abonamente.
AcidMan
ya right ... si porcu' zboara ..
kappa

eu cel putin asa cred... Dar cum la capitolul marketing cei de la cosmorom sunt total pe langa... ohmy.gif)
AcidMan
pai .. deh io am mai zis-o si in thread ul de schimbare de actionari .. managementul grecilor e de toata jena. . si la RTC si la Cosmorom ... pacat de tehnologie si de bani
kappa
De asta spuneam eu ca ar fi mult mai bine pentru toti ca Vodafone sa achizitioneze pachetul majoritar de actiuni al Cosmorom. Dar era evident ca nu pun ei mana pe orice jeg de retea..smile.gif
andreic
Ce sa faca Vodafone cu Cosmorom... cit timp aia au deja un sfert din Connex... nu vad rostul economic mai ales ca trebuie sa investeasca enorm sa-i faca acoperire...

Cred ca, Cosmo va fi luam de un alt grup de firme... nu stiu acuma ce si cum dar... se afla in timp :cool:
kappa
N-ar fi o exceptie sa se desfiinteze
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.