QUOTE(vektor12 @ Nov 12 2004, 14:13)
shark tale se aseamana foarte mult cu toate filmele cu mafioti, analyze this and that si altele, dar ptr. copii e destul de dragut... nu se compara totusi cu finding nemo.
Nu inteleg ce e asa magnific la Finding Nemo. Mi-aduc aminte ca l-am revazut vu iubita, am ras amandoi la fazele cu pescarusii, iar in rest ea pe ici, pe colo, ca in rest... Mi s-a parut slabut
QUOTE(Ina @ Nov 14 2004, 23:15)
Frida, cu Salma Hayek in rolul principal,premiera HBO din seara asta.
este despre viata sotiei pictorului mexican Diego Rivera si sincer mi-a placut in mod deosebit.a fost un film despre artisti,arta,comunism,durere si viata in general..si tequilla
Filmul e ciudat si te lasa intr-adevar cu un sentiment ciudat. Intr-o nota mai misogina: m-a mirat ca si-a etalat Selma pectoralii 
QUOTE(vektor12 @ Nov 14 2004, 23:47)
trist film... m-ia lasat un gust amar. mi se ppare mie s-au a jucat si alfred molina???
Cine crezi ca il juca pe Diego, sotul Fridei? 
QUOTE(Ina @ Nov 15 2004, 09:52)
Secret Window e facut dupa o carte de-a lui Stephen King?

?
Da, este dupa nuvela omonima. Nu este un horror cum am fost obisnuiti. Doar un thriller bazat pe SPM (nu Sindrom PreMenstrual, ci.... dar mai bine vedeti filmul ca sa nu va stric surpriza
) Poate nuvela e mai palpitanta, insa filmul nu e prea... maret (nu se compara cu The Shining, Carrie, IT, etx)