ThEDaMn3d
29th July 2004, 20:53
Eu m-am uitat la The Day after Tomorrow.E beton story-ul! Si realizarea filmului este pe masura. Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar intampla in realitate daca ar veni inca o era glaciara!
rionaxe
29th July 2004, 21:40
Gigli, un film slabut si criticat pe masura in state. Cred ca a fost turnat in perioada cand Lopez avea de furca cu Ben. Oricum mai mult de 6,5/10 nu face.
Dumby
29th July 2004, 22:16
Catch That Kid
Hmmmmm! Film pentru copii. Slabut
4/10
Codename
30th July 2004, 00:30
Tocmai am văzut:
Halloween Resurrection bineînțeles horror. L-au băgat pe Busta Rhymes în film! Tot am crezut că el e criminalul, dar n-a fost el.
Nota 6/10.
Tzepi
30th July 2004, 00:36
Double take - o comedie interesanta 9/10
Dumby
31st July 2004, 12:04
13 going on 30
F. dragut, de vara.
De vazut cu prietena
8/10
Codename
31st July 2004, 22:41
Am văzut nu mai știu când, ieri sau alaltăieri:
Snatch un filmuleț interesant cu Brad Pitt și Jason Statham (tare îmi place actorul ăsta). Ideea este interesantă, trebuie să recunosc. Un film care pare serios, presărat cu umor la fiecare pas. Sunt unele faze chiar foarte haioase. Merită să îl încercați! Nota 8/10.
rionaxe
31st July 2004, 22:48
Ong-Bak, un film cu ceva cafteala.Ce e misto la el, e stilul de lupta al personajului principal.PArca mi se par ceva mai real modul de lupta decat al lui Jackie Chan, in rest cam slabut.6,5/10.
Shade, un film cu trisori, poker cat cuprinde si....cam atat. 7/10
Tzepi
1st August 2004, 03:12
ce am vazut in seara asta:
13 going on 30 - e un chick movie. sau de vazut cu pretena - 8/10
Garfield. simpatic film. cateva poante bune. - 8/10
I`m in love with Jennifer Hewitt!!! e adorabila
Slash
1st August 2004, 06:17
Mindhunters - 8/10 Un horror bunicel si diferit fata de retetele clasice.
micka
3rd August 2004, 12:36
Filme de vazut :
- Rose Red captivant, infricosator NOTA 9/10
- Se7ven (thriller) super-super filmul! cu Brad Pitt si Morgan Freeman (joaca exceptional) NOTA 10/10
- Underworld (horror) NOTA 9/10
- Allong Came Polly! - (comedie spumoasa) cu Ben Stiller si Jennifer Aniston sau Duplex tot cu Ben Stiller si Drew Barrymore NOTA 9/10
- Heat - (daca va plac filmele cu si despre jafuri) Robert De Niro, Al Pacino, Val Kilmer , din aceasta categorie va recomand de asemenea: Ocean's Eleven (tare de tot)
Am vreo 400 si ceva de filme acasa pe CD-uri, imi pare asa de rau ca nu am timp sa le si vad, dar cand merg cu hardu' de 80 la "plimbare" rup tot! Sper ca luna asta sa-mi fac ceva timp...
Am citit mesajele postate de voi, vad ca gusturile sunt foarte diferite, adica filme pe care le consider slabute, voua v-au placut mult.
Vizionare placuta!
Dumby
3rd August 2004, 15:13
Filmu ala de pe ProTV de aseara cu mama psihopata, nu mai stiu cum se numeste.
Dragut!
7/10
don_dannielo
3rd August 2004, 16:02
Originally posted by micka
- Underworld (horror) NOTA 9/10
Haide ma, tu chiar vorbesti serios?
Dumby
3rd August 2004, 19:56
Si mie mi s-a parut dragut Underworld. Poate nu chiar de 9 dar de 8 spre 9, tot...
rionaxe
3rd August 2004, 23:14
wishmaster 2-evil never die 4/10 o panarama.
Nozavi
4th August 2004, 03:15
I, Robot
Mi-a lasat un sentiment destul de ciudat filmul. In sensul ca mi-e greu sa iau o decizie in privinta lui... Va las pe voi sa decideti daca isi va merita nota din final: Soundtrack: A existat asa ceva? Efecte speciale: Doar cateva iesite din comun, dar per ansamblu destule de reusite. Storyline: Aici e partea dificila. Povestea nu are nimic special si din cauza asta e foarte probabil sa plictiseasca pe multi, totusi mie mi-a dat un sentiment placut. 7.5/10
cmidp
4th August 2004, 06:43
@Nozavi
Povestea e bazata pe 'I, Robot' de Isaac Asimov care desi a trecut o gramada de timp de cand am citit-o (impreuna cu 'Povestiri cu Roboti' sau care era titlul exact) mi se pare destul de revolutionara.
Oricum banuiesc ca stiti.
De la film am vazut doar trailerul si nu mi s-a parut chiar atat de tampitel, ma voi uita azi la el.
Nozavi
4th August 2004, 16:04
Stiam de Asimov, chiar suradeam gandindu-ma ce ar zice el daca ar vedea filmul, insa problema mea ar fi ca nu-i asta primul film care se inspira din Asimov... De fapt, daca stai sa te gandesti, el ramane "parintele robotilor", iar din atatea filme pe aceasta tema, I, Robot, nu prea a stiut sa iasa in evidenta
cmidp
4th August 2004, 16:12
Am vazut 'I, Robot' azi dimineata. Pe partea filozofica nu e iesit din evidenta dar macar ideile lui Asimov nu au fost facute varza. Legile au ramas cele originale.
Oricum, treaba cu calculatorul mare ce se hotaraste sa faca dreptate suna a 'Odiseea Spatiala' (varianta 1968)
Spre deosebire de alte filme inspirate din carti SF ce o iau razna prin paduri, asta a fost chiar decent, destul de simplut dar ok, fara pretentii de Matrix 1 ce-a plagiat tot ce-a putut plagia.
Ieri seara/noapte am vazut 'The Believer', ceva intre (imi permit sa spun) 'American History X' si 'Romper Stomper'. Merita vazut spun eu.
Diane
7th August 2004, 00:31
Am profitat de concediu si am vazut: "Shogun"(Jerry London,1980),"Andrei Rubliov"(Andrei Tarkovski,1966), "Alive"(Frank Marshall,1993) ,ultimul dintre ele neasteptat de bun.A meritat timpul acordat!
Tzepi
7th August 2004, 01:35
I, robot - 8/10
Charlie Chaplin - Modern Times 8/10
Starsky and Hutch - 9/10 comedie belea
rionaxe
7th August 2004, 02:16
Jeepers Creepers 2-film de groaza, aproximativ, 7/10.Oricum mai bun decat prima parte.
The rundown-welcome to the jungle/film de aventuri nota 8/10
pavaroti
7th August 2004, 08:13
So Close - produs in Hong Kong, interesante scenele de lupta, 7/10
si pentru sufletul meu aseara am primit ROUGHNECKS - The Starship Troopers Chronicles - The Pluto Campaign (eu i-as da 10 da' nu place la toata lumea) :cool:
Cristist50
7th August 2004, 11:02
Reservoir Dogs, Jackie Brown, Kill Bill vol.1, Kill Bill vol. 2.
Am ramas cu gura cascata. Le-am vazut pe toate intr-o noapte (la munca).
Torque - cel mai nasol film vazut de mine in ultimul an. Ca apreciere undeva pe langa "I accidentally doomed your son"
don_dannielo
7th August 2004, 11:08
Originally posted by Cristist50
Reservoir Dogs, Jackie Brown, Kill Bill vol.1, Kill Bill vol. 2.
Am ramas cu gura cascata. Le-am vazut pe toate intr-o noapte (la munca).
Torque - cel mai nasol film vazut de mine in ultimul an.
Ma bucur ca mai exista cineva pe forumul Softpedia care apreciaza Kill Bill. Unii n-ar putea observa o capodopera nici daca i-ar lovi in fatza.
Sper ca n-ai ratat "Pulp Fiction". (tata lor, a filmelor)
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.