the cable guy
Nov 3 2006, 19:59
It's all gone Pete Tong
8.5/10
QUOTE(fracture @ Nov 3 2006, 18:22)

The botebook 8/10....ciudat...
Sigur nu era The Notebook?
don_dannielo
Nov 3 2006, 21:40
ba da ba da ba da
Nu mai da refresh, posturile se inregistreaza chiar daca primesti eroarea aia.
QUOTE(don_dannielo @ Nov 3 2006, 21:40)

ba da ba da ba da
Nu mai da refresh, posturile se inregistreaza chiar daca primesti eroarea aia.
Done.
nasorum
Nov 4 2006, 00:09
Grudge 2 - 3/10 - Bullshit horror! (deleted)
ImDrunk
Nov 4 2006, 00:42
Shadow Man 6/10
sybelle90
Nov 4 2006, 01:52
QUOTE(.Cris.M. @ Nov 2 2006, 23:18)

off topic: Cat de plastica exprimarea!
on topic: Crank 7 / 10
sir.roko
Nov 4 2006, 14:33
Saw 3 - 5/10 .. Mi s-au parut mult mai realiste primele 2 parti . M-am plictisit la acesta si chiar eram fan Saw pana acum.
christianoo
Nov 4 2006, 16:15
Snakes on a Plane 8/10
Inedita ideea.
Epurica
Nov 4 2006, 16:27
The Red Violin O povestea frumoasa, care traverseaza secole si culturi diferite, ca in final, la capatul calatoriei, sa aflam cine anume a fost cu adevarat protagonistul ei.
Un deznodamant oarecum neasteptat.
8.5/10
Epurica
Nov 4 2006, 16:38
The Red Violin O povestea frumoasa, care traverseaza secole si culturi diferite, ca in final, la capatul calatoriei, sa aflam cine anume a fost cu adevarat protagonistul ei.
Un deznodamant oarecum neasteptat.
8.5/10
trainspotting - 7.5/10 ... film cu droguri & stuff, nu prea ma pasioneaza ... totusi recomandabil
pasculet
Nov 4 2006, 17:09
Crank, - foarte tare. Nu am mai vazut ideea asta in vre-un film pana acum.
TheGrudge
Nov 4 2006, 17:16
Crank aseara la Multiplex.Prea tare filmu 9,5/10.Actiune,comedie continua,unu dintre cele mai bune filme vazute in ultimu timp (alaturi de Saw 3
.
101 accidente sexuale
...numele spune totul
Full Metal Jacket - 10/10. Dau zecele asta pe care il merita pentru ca e cel mai bun film despre razboi pe care l-am vazut (mai bun decat Apocalypse Now! sau Salvati Soldatul Ryan) si pentru ca e regizat, produs si partial scris de Kubrick (inca considerat de mine cel mai mare si cel mai bun regizor din toate timpurile). Am subliniat despre pentru ca tot ce face (si face excelent acest film) este sa faca intr-un fel publicitate proasta razboiului...adica ca orice pacifist (cum probabil era Kubrick) il dezaprobeaza ferm ... cu alte cuvinte...un film anti-razboi. Inca un lucru pe care il arata filmul este evolutia omului de la "magget" la soldat in marina si apoi soldat in razboi si in unele cazuri chiar beyond. Mai arata si cat de in serios iau soldatii americani acest razboi cantand (la final, de ex.) cantecul de la Mickey Mouse dar si ocazionalele glume sau cuvinte de vitejie chiar inainte de razboi (care se dovedeau minciuni mai tarziu...datorita fricii care o aducea mitraliera fierbinte in fata soldatului). Un film despre oameni si situatiile in care se afla in momente de cumpana si bineinteles, un film despre razboi...cel mai bun.
Dupa amiaza unui tortionar. 8/10
Un film romanesc interesant, care prin intermediul unui fost tortionar povesteste cam ce metode se foloseau pentru a scoate marturii si despre ceea ce nu facusera cei detinuti.
John Tucker must die. 5/10
Acelasi scenariu tipic american dintr-un liceu, in care liderul echipei de fotbal e si cel mai frumos si dorit baiat din liceu. Reuseste sa atraga privirile tuturor fetelor, cu exceptia uneia care ii arata cum ar trebui defapt sa se poarte cu fetele. Recomandat iubitorilor genului.
Todo sobra mi madre-9/10 ...imi place ca pedro foloseste tehnica movie in a movie in filmele lui,uneori foarte subtil...
QUOTE(kisss @ Nov 4 2006, 19:15)

101 accidente sexuale

...numele spune totul

Asta e film sau documentar?
Pacala se intoarce - 5/10
wiseguy76
Nov 5 2006, 04:55
gruesome- un film independent, fara un buget prea mare da' cu o idee tare de tot
Saw 3 - 8
Aseara, la cinema. Cred ca asta a fost cel mai socant din toata seria. Unele faze putin ireale, dar totusi buna continuare.
Boat trip - 7,5
Am reusit sa-l vad si eu intr-un final.
christianoo
Nov 5 2006, 10:36
QUOTE(M0n0 @ Nov 4 2006, 20:21)

Full Metal Jacket - 10/10. Dau zecele asta pe care il merita pentru ca e cel mai bun film despre razboi pe care l-am vazut (mai bun decat Apocalypse Now! sau Salvati Soldatul Ryan)
Este un film de referinta, reusit si de top...dar dupa parerea mea cea mai tare productie, ever, care trateaza WW II si razboiul in general este Band of Brothers, indiscutabil un film, sau serial, productie ..whatever, mare, ce poate cu greu fi eclipsat, consider ca nu are subiect de comparatie in momentul de fata. Filmul trateaza WWII povestit de cei care au fost acolo, practic scenariul filmului este povestea soldatilor care au supravietuit razboiului si au mai apucat sa traiasca pana in 2001 cand a fost facut filmul si au povestit fiecare ....things. Am putea spune ca Band of Brothers este un film jumatate documentar (si chiar asa si este daca vedem ca in fiecare serial mai mult de 20 % sunt interviuri cu soldatii, iar ultimul episod este dedicat in totalitate interviurilor). A true and sad story.
Si ultimul film vazut: The Proposition
FantaMangoBeat
Nov 5 2006, 16:24
The Weather Man. Frumos film, Cage intr`o postura diferita. Abia astept Ghost Rider 
The Weather Man. Frumos film, Cage intr`o postura diferita. Abia astept Ghost Rider
Amores Perros - 8,5/10
Amores Perros - 8,5/10
nasorum
Nov 5 2006, 23:56
Nacho Libre - 3/10 - Slab tare filmul.
smuggler
Nov 6 2006, 00:44
A Knight's Tale - 8.5/10 Au fost niste lucruri tampite in film (in secolul al XV-lea au inceput sa danseze pe melodia Queen - We will rock you, si o alta melodie moderna, iar coafura fetei era clar a anilor 2000), dar per total un film bun
A Knight's Tale - 8.5/10 Au fost niste lucruri tampite in film (in secolul al XV-lea au inceput sa danseze pe melodia Queen - We will rock you, si o alta melodie moderna, iar coafura fetei era clar a anilor 2000), dar per total un film bun
smuggler
Nov 6 2006, 04:23
La cité des enfants perdus - 9/10 - Superb film
jablonsky
Nov 6 2006, 05:20
The Saint - 9.5
Autumn in New York - 9.5
Serpone
Nov 6 2006, 06:27
Un trailer deocamdata..de abia astept sa vad filmul......uitati-va ca e beton!
http://www.metacafe.com/watch/267951/300_teaser_trailer/
MARGOT
O mizerie de film. Nu va pierdeti vremea cu el.
In afara de replici vulgare, n-are nimic (deh, film romanesc modern).
Belearta.MarcicaBelearta
Nov 6 2006, 12:18
The Black Dahlia
Bleah, atata mediatizare pentru nimic... 5.
Post dublu. Mî chiș.
QUOTE(Serpone @ Nov 6 2006, 06:27)

Un trailer deocamdata..de abia astept sa vad filmul......uitati-va ca e beton!
http://www.metacafe.com/watch/267951/300_teaser_trailer/
uite inca unul
http://www.metacafe.com/watch/251874/exclu..._movie_trailer/
gabone0
Nov 6 2006, 14:42
Aseara am vazut doua filme:
Vizitatorii 3 - 6/10 - o comedie dragutza, mai veche, usoara ca pt duminica seara
True Romance 8/10 - un fil mai vechi pe care nu am apucat sa-l vad.Super film si o distributie de exceptie!
Aseara am vazut doua filme:
Vizitatorii 3 - 6/10 - o comedie dragutza, mai veche, usoara ca pt duminica seara
True Romance 8/10 - un fil mai vechi pe care nu am apucat sa-l vad.Super film si o distributie de exceptie!
placebo87
Nov 6 2006, 15:06
Vampire Hunter D: Bloodlust 9/10 pentru ca imi place animatia japoneza
Back to the future-toate 3!
p.I-9/10
p.II- 7.5/10
p.II-9/10
idee excelenta,distributie interesanta,personaje comice...
QUOTE(cutler @ Nov 6 2006, 12:27)

Ce titlu are filmu???
Ultimul film vazut a fost : The Departed - 9/10 , merita vazut
Belearta.MarcicaBelearta
Nov 6 2006, 16:16
QUOTE(tytel @ Nov 6 2006, 16:10)

Ce titlu are filmu???

300
Halloween - 6/10. Ala din '78, daca se intreaba careva. Da, interesant cum filmul asta speria lumea la sfarsitul anilor '70. Acu, absolut nici un efect. Si bineinteles, fiind un film horror din anii respectivi, stim sigur ca o sa gasim in el tot felu de clisee, mai unele stupide, mai unele enervante. Din cele stupide: cum e ala asa de puternic daca a stat inchis intr-o celula din spitalul de nebun si, dupa spusele doctorului, statea pur si simplu si se uita la perete, prin perete...raspuns: era posedat. Oookey. Din cele enervante...il stim cu totii si nu e spoiler, nu moare nici la final...urasc chestia asta la un film horror. Sau alt cliseu...numai aia cuminte din tot grupu supravietuieste...semn ca daca faci sex/dragoste si nu esti protejat, asa cum erau multi din tinerii respectivi, o sa te omoare Mike Myers. Bun, deci numai pentru fanii genului.
QUOTE(Belearta.MarcicaBelearta @ Nov 6 2006, 16:16)

Merci
dan pavel
Nov 6 2006, 20:05
Requiem for a dream, merita vazut
un Trainspotting mai intunecat...
The departed sau Cartita cum l-au tradus in romana, super, merita vazut, desi cam totul se desfasoara la lumina ca sa zic asa, are un final destul de neasteptat. Nu stiu cum naiba se face, dar leo caprita asta, desi nu imi place de nici o culoare, reuseste sa joace in cateva filme destul de reusite.
jablonsky
Nov 7 2006, 03:46
Groundhog Day - 8
FelixTheCat
Nov 7 2006, 07:25
Room 6 -5/10- unul dintre cele mai penibile filme horror(desi inceputul parea promitator)
DeathRipple
Nov 7 2006, 08:52
moscova nu crede in lacrimi 9/10 - cand rusii fac filme...
Belearta.MarcicaBelearta
Nov 7 2006, 09:33
QUOTE(tytel @ Nov 6 2006, 18:41)

Merci

Sa-l porti sanatos.
Ultimul film- The final cut, un Robin Williams trist si cam insipid, subiectul in schimb, a fost ok. 6/10.
Les Brigades du Tigre 2006/Franta
Un film de actiune, cu intriga, in totala antiteza cu productiile americane, unde agentii de politie sint supra-oameni.
Belearta.MarcicaBelearta
Nov 7 2006, 12:52
Raising Helen. Diavolu' m-o pus sa ma uit, și diavolul se numește vară-mea.
Doamniiiii ce prestatie de tot rahatu', nu credeam ca igzista așa ceva. 2/10.
Belearta.MarcicaBelearta
Nov 7 2006, 17:04
The Princess Bride, doar pentru amatorii de povesti nemuritoare, ca mine. 
7/10.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.