Nemesys
2nd July 2004, 13:45
Club Dread - 2/10
- cea mai mare porcarie pe care am vazut-o ...
xfil3s
2nd July 2004, 16:54
Underworld 9/10
Troy 9/10
Tzepi
2nd July 2004, 22:21
underworld - 2/10 lung si prost
seen that, done that already
Ducu_P
3rd July 2004, 02:26
Mystic River - 8
Shade - 9 (fiindca este cu Stallone)
cam astea ar fi filmele care le-am vazut in iunie
Slash
3rd July 2004, 12:43
Kill Bill Vol1 - 6/10
Cam multa violenta degeaba...
Alcatraz
3rd July 2004, 17:08
The Butterfly Effect ...interesanta ideea - chiar daca s-a mai repetat .
The Rundown ...merita timpul de a-l vedea.
Mindhunters ...asta DA !!!
SUnt in asteptare la Runaway Jury si Fahrenheit 911
visitor
3rd July 2004, 17:53
Fahrenheit 9/11
un film la fel de controversat si de discutabil ca si Passion of Christ
Nozavi
3rd July 2004, 22:31
In ultima saptamana am mai vizionat:
21 Grams - Slab, m-a impresionat putin sfarsitul (si tits-urile de care zicea Alexcd2003 nu sunt de lepadat
)... In rest... 7-7.5/10
Bloody Sunday - Noroc cu morala si revolutia noastra din '89, altfel nu dadeam doi bani pe el 6.5/10
Cheaper by the dozen - Comedioara simpatica, dar nimic extraordinar 7.5-8/10
Spre rusinea mea, abia zilele astea voi vedea si eu in sfarsit Lista lui Schindler. Revin cu impresii
Sinnerme
4th July 2004, 00:18
The Day After Tomorow - 9/10
turbatu
4th July 2004, 02:19
Starship Troopers 2 o porcarie 2/10
nu uva uitatzi
Nozavi
4th July 2004, 04:16
Lista lui Schindler...
Poate ca am avut eu asteptari prea mari, dar filmul nu a avut impactul pe care l-au avut Pianistul si La vita e bella... Sincer am impresia ca am inteles ceva gresit, pentru ca filmul in mare parte nu m-a emotionat prea mult. Mi s-a parut ca accentuarea pe durerea multimii nu a adus deloc efectul dorit... In fine... Daca ar trebui sa dau o nota... 8-8.5/10, iar concluzia personala: Cum sa crezi intr-un Dumnezeu cand un om a avut mai multa mila decat El?
Schindler's List - 8-8.5/10 - Nozavi Pic ©
gniv
4th July 2004, 21:43
Originally posted by Nozavi
Lista lui Schindler...
Poate ca am avut eu asteptari prea mari, dar filmul nu a avut impactul pe care l-au avut Pianistul si La vita e bella...
Eu gândesc exact invers (le-am și vazut în ordine inversă): Schindler's List mi se pare o capodoperă, La vita e bella este f. bun, dar Pianistul nu m-a impresionat prea mult.
Daca e să facem o comparație între SL si P: ambele se bazează pe evenimente reale; unul este despre un om care a riscat imens ca să salveze viața multora, iar celălalt este despre un om care a supraviețuit făcând mai nimic, fiind norocos, și întâlnind un neamț căruia i-a plăcut muzica (și care n-a riscat mare lucru ca să-l ajute); povestea este impresionantă in sine, dar nici subiectul, nici realizarea nu se ridică la nivelul lui Schindler's List. IMHO.
Sincer am impresia ca am inteles ceva gresit, pentru ca filmul in mare parte nu m-a emotionat prea mult. Mi s-a parut ca accentuarea pe durerea multimii nu a adus deloc efectul dorit... In fine... Daca ar trebui sa dau o nota... 8-8.5/10, iar concluzia personala: [b]Cum sa crezi intr-un Dumnezeu cand un om a avut mai multa mila decat El? [/B]
Hmmm... Oare să mușc? Doar două vorbe: și răul și binele din WWII au fost aduse de oameni, nu de Dumnezeu. Dumnezeu duce o "politică neintervenționistă", în mare parte. (dar chiar daca nu crezi asta, nu poți să dai vina pe El pentru rele și să dai credit oamenilor pentru bune, trebuie să fii consistent).
Nozavi
5th July 2004, 01:14
The Texas Chainsaw Massacre - Desi nu imi sta in fire sa ma exprim asa: Un rahat de film. Inca un film de groaza de duzina din seria Wrong turn, Dawn of the dead, etc. :vomiton: 4/10 Si i-am dat o nota asa mare datorita formelor Jessicai Biel care au facut vizionarea cat de cat... digerabila
Tzepi
5th July 2004, 02:08
si mie mi-a placut...Jessica Biel.
Ultimul film vazut: Jerry Seinfeld - I`m telling you for the last time +10/10
pavaroti
5th July 2004, 10:09
:cool: vazut ieri:
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban - 7/10 (mai inspre 6)
The Chronicles of Riddick - 8/10
Van Helsing - 7/10
La Harry Potter cam subtire povestea; la Riddick cam multe cunostinte tre' sa ai de acasa sa nu te blochezi la amanunte iar Van Helsing pasteaza firul tuturor povestilor cu vampiri...
Slash
5th July 2004, 10:52
50 first dates: 9/10
Merin
5th July 2004, 10:53
Eurotrip 8/10 ..... o comedie buna , se face misto la greu de europeni
Nozavi
7th July 2004, 01:46
Desi ziceam sa vad azi si a doua parte din The Blair Witch Project, m-am razgandit. Asadar iata notele pentru desenele animate vazute in ultimile zile:
The jungle book 2 - Inca un exemplu de urmare ce nu se ridica la calitatea primei parti. 7.5-8/10
Lilo & Stich - In mare parte desenele sunt chiar dragute si merita vazute... 8-8.5/10
The Emperor's new groove - Culmea e ca desi tema e veeeche, m-au amuzat foarte mult. Parca s-a dat un aer proaspat vechii povesti arabesti 8.5-9/10
The prince of Egypt - Exact inversul la cel de mai sus. Old story, told in a pretty boring way si cu destule bug-uri si exagerari 7/10
pavaroti
7th July 2004, 15:25
:yeah baby SHREK2 - merita 9 - donkey este formidabil
Slash
7th July 2004, 16:08
Originally posted by pavaroti
:yeah baby SHREK2 - merita 9 - donkey este formidabil
Chiar crezi? Eu nu i-as da mai mut de 7/10, mai ales ca ma asteptam la ceva "extraordinar", avand in vedere ca primul a fost pur si simplu superb.
Bitch_in_Red
7th July 2004, 16:38
am vizionat un desen animat japonez (japanime) ... numit
Spirited Away
Pentru cine are ocazia sa-l vada... 2 ore superbe!
Sub-Zero
7th July 2004, 16:55
tocmai am vazut van helsing si torque (cam tarziu stiu
) dar nu am avut timp sa fac rost de cduri....
9 pt. Torque
7 pt. van Helsing
magister
7th July 2004, 17:04
@Sub-Zero: te intreb si eu(ca un nepriceput ce sunt
): ce ti-a placut la Torque de i-ai dat un 9
xfil3s
7th July 2004, 19:37
poate motorarele , poate liniutza de la inceput
Slash
7th July 2004, 20:38
Vreau si eu sa vad Van Helsing, dar e chiar asa nasol?
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.