maxy
30th August 2005, 10:43
The Portrait of Dorian Gray
9
Excelent!
ebola23
30th August 2005, 11:38
QUOTE(Slash @ Aug 29 2005, 18:43)
Zilele astea am vazut 2 file ale lui Guy Ritchie:
Lock, Stock And Two Smoking Barrels si
Snatch si mi-au placut la nebunie.
Are cineva idee de alte filme de genul astora?
mi-a placut mult asta.
"-nice day today
-you can say that again bob
-nice day today"
rox
30th August 2005, 14:35
Madagascar 8/10
Monster-in-Law 8/10
usoare de digerat si de inteles...
danchitu866
30th August 2005, 22:36
Heart of America (2003) 8/10
O drama a highschool-urilor americane.
gtk
31st August 2005, 02:11
QUOTE(blackcat @ Aug 28 2005, 08:51)
War of the Worlds 2/10
Penibil. Nu ma refer logica filmului de care am incercat sa fac abstractie. M-a plictisit ingrozitor, are o atmosfera cam neclara, e un film care nu te prinde deloc. Ma mir ca Spielberg a putut sa faca asa ceva. Prost de tot. Serialul Andromeda de pe AXN e mai bun decit filmul asta!
Va dati seama ca deocamdata nu sunt filme care sa concureze pt Oscarul de anul viitor? Pur si simplu, filmele proaste apar in rafala.
uimitor... sunt extrem de curios ce apreciati voi la filme... cred ca am sa fac un topic separat pt. asta....
ce nu ti-a placut la filmul asta? poti detalia?
parca vad ca esti fan matrix si solaris...
Tzepi
31st August 2005, 04:48
Eulogy - 7,5/10
misto comedia...si buni actori. pacat ca nici macar nu s-a facut o subtitrare
Andreea
31st August 2005, 08:54
QUOTE(Nozavi @ Aug 28 2005, 16:08)

De ce doar 6?

ok poate am exagerat ,6.5 - 7 dar nu prea mi-a placut filmul adica sfarsitul..mi-ar fi placut mai mult daca se intorceau la zoo .N-a fost numai asta , nu stiu nu prea m-a incantat filmul
santorini
31st August 2005, 09:39
QUOTE(blackcat)
Va dati seama ca deocamdata nu sunt filme care sa concureze pt Oscarul de anul viitor? Pur si simplu, filmele proaste apar in rafala.
Filme facute pt. lowest common denominator, ducand lipsa de orice valoare artistica.
Dar ce sa spun, mie imi plac cateodata filmele mainstream
...
Sima2k
1st September 2005, 19:05
am vazu si eu in sfarsit Schindler's List ..... super tare film....
am ramas placut impresionat....
nu cred ca as putea sa-i dau o nota, deoarece merita un loc special... este mult prea bun.....
p.s. : ce filme mai stiti asa... despre hitler .... sau in general .. despre perioada aia din germania..
apollo_expert
1st September 2005, 19:18
Ace Ventura - Pet Detective (1994) -> L-am vazut de cel putin 10 ori dar nu ma satur. Am downloadat si Ace Ventura 2 -> sper sa il revad cat de curand.
un_oarecare
1st September 2005, 19:38
QUOTE(Sima2k @ Sep 1 2005, 19:05)
nu cred ca as putea sa-i dau o nota, deoarece merita un loc special... este mult prea bun.....
p.s. : ce filme mai stiti asa... despre hitler .... sau in general .. despre perioada aia din germania..
Mda... filmul este emotionant. Si bine realizat. Pacat ca este despre salvarea jidanilor... L-am vazut la cinema acum multi ani, cand a aparut in Romania pentru prima data.
Eu am vazut aseara Znachor (Vraciul, ecranizare a romanului lui Tadeusz Dolega Mostowicz) in limba poloneza si m-am catarat pe pereti de furie dupa ce am constat ca e subtitrat numai juma' de ora. Apropo, are cineva o subtitrarea completa in romana, engleza, franceza sau germana? Ca eu n-am gasit...
Codename
1st September 2005, 20:41
QUOTE(Sima2k @ Sep 1 2005, 20:05)
Eu recomand Pianistul cu mare căldură. Un super film. Cu adevărat o capodoperă.
K:
sam
1st September 2005, 21:34
the cube. super film, nu ca porcariile ce i-au urmat: http://www.imdb.com/title/tt0123755/
7,5/10
Tzepi
1st September 2005, 22:50
QUOTE(Sima2k @ Sep 1 2005, 20:05)
Der untergang si The Pianist. cu totul, 3 filme foooarte bune.
blackcat
3rd September 2005, 09:28
QUOTE(gtk @ Aug 31 2005, 02:11)
uimitor... sunt extrem de curios ce apreciati voi la filme... cred ca am sa fac un topic separat pt. asta....
ce nu ti-a placut la filmul asta? poti detalia?
parca vad ca esti fan matrix si solaris...

Nu sunt fan-ul nimanui, poate doar al meu. Imi plac filmele SF, dar parca sa-ti bati joc de meserie, mai ales cind te cheama Spielberg, nu prea inghit.
Matrix mi-a placut ca film de consum, nu m-am lasat pacalit de filosofeala de doi bani. Iar Solaris e cu adevarat un film (Tarkovski, adica).
Daca vrei un topic separat deschide-l. Voi intra acolo.
Maurice
4th September 2005, 00:30
Motives -8.5/10 ,dragut ,in special finalul
radumiki
4th September 2005, 12:54
The Island 9 , actiune , bine realizat , interesanta idee...
Are.We.There.Yet 8,5 comedie foarte reusita , unele scene trase de par dar in ansamblu merita vazut...
National Tresure 8 aventura , merge , genul filmelor unde banditii sunt prosti si pierd intotdeauna la final iar eroii pozitiv scapa din situatii imposibile...
sam
5th September 2005, 00:30
a tale of two sisters - 7/10
bewitched - 6/10, desi nicole kidman a fost delicioasa in acest rol.
iuliusdobre
5th September 2005, 08:00
Dracula III - Legacy
Sunt foarte dezamagit. Dupa ce am vazut Dracula II - Ascension, am asteptat continuarea cu sufletul la gura. Se pare ca filmul a fost mult sub asteptarile mele. Singurul lucru ce mi-a placut a fost ca am vazut si romani pe acolo.
MasterOfDark
5th September 2005, 08:16
aseara am vazut canibal holocaust, mia placut doar ca este foarte dur si socant
Giovanny
5th September 2005, 13:28
DANNY THE DOG - 8/10 super film, Jet Li e incredibil in acest rol... dintr-o masina de ucis care nu gandeste ajunge un om aproape normal... orcum, trebuie vazut.
maxy
5th September 2005, 13:36
Red Eye
9
Plin de suspans! Recomandat!
Skelet
7th September 2005, 16:19
Equilibrium
8/10
radumiki
7th September 2005, 18:38
Sin City.......4/10 , dezamagire totala ...
naughtydream01
7th September 2005, 18:40
QUOTE(radumiki @ Sep 7 2005, 18:38)
Sin City.......4/10 , dezamagire totala ...
Asa zic si eu da mi-e frica ca incep astia cu
..Ca e la moda Sin city vorba aia..Pfff.
Sin city si Coelho ala..
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.