QUOTE(maxy @ Aug 4 2005, 19:12)
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy
7.5
Un scenariu cam ciudat, dar bune idei... și, mai presus de toate, amuzant...
Maxi, nu ma dezamagi cu The Hitchhiker's....spunand ca-ti place, e de toata jenaaaaaaaaa... 2 cu toata indulgentza din lume ..In rest, pana acum recomandarile tale au fost bune si am tinut cont de ele ..
QUOTE(blackcat @ Jul 31 2005, 18:03)
Vedeti, la cinema vezi filmul pina la sfirsit din prima. Asa piratate, le putem vedea in reprize. De exemplu, eu ma chinui sa termin de vazut Aviatorul. Nota 2/10, un film jenant. Cum au avut tupeul sa candideze la Oscar? Imbecili.
parere
, deacord...
QUOTE(maxy @ Jul 28 2005, 11:26)
War of the Worlds - 6Prea multe fabulații, prea absurd scenariul...
Family Guy - The Movie - 8Super haios, recomandat!
Da, recomandat....ptr cei care se asteapta prea mult de la un film, care a avut parte de o publicitate la greu, de te-au zapacit de tot ... si cand colo ... 
QUOTE(Nozavi @ Jul 31 2005, 11:26)
Vazute saptamana asta:
In good company... Un film... tulburator... pentru mine cel putin... Desi n-as putea spune cu ce iese in fata, m-a miscat foarte mult...
Iar din categoria "cel mai prost film pe care l-am vazut": Sky Captain and the World of Tomorrow. In afara de buzele Angelinei si niste efecte speciale dragute, nu exista nici un motiv pentru care ar trebui sa vedeti acest film

Nice..... King's Ransom ( comedie) i-as da 9 dar un pic cam mult , dar hai sa zic 9. 
Haute Tension, mai fac si francezii astia si filme horror, bunicele, facut si in Romania
7.5/10
Pentru cei ce nu le-au vazut (
): Lock, stock an two smoking barrels si Snatch bestialeeeeee 10 pe linie