add
14th August 2005, 11:27
QUOTE(maxy @ Aug 10 2005, 18:57)
The Longest Yard
7
Funny, dar a semănat prea mult cu "Any given Sunday"...

LOL, n-ai vazut Mean Machine? cu englezu ala Creve sau cum il cheama, fix aceeasi poveste acleasi personaje etc numai ca era soccer nu football...
am vazut Sahara... simpaticut. 6,5/10 cam SF pe alocuri dar a avut si faze faine. un fel de Indiana Jones.
Vreau sa ma uit la Buena Vista Social Club, da pe DVD-ul care la-m cumparat n-am subtitrarea in romana.. si asta de pe SP nu merge.
Tzepi
14th August 2005, 13:01
Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events 6/10
retele
14th August 2005, 16:38
Tremors 4- The Legend Begins (2004) -5
E un SF de groază în vestul sălbatic, cu un fel de dragon care umblă pe sub pământ... Slăbuț!
The sex monster (1999) -7
Comedie despre unul care a tot insistat ca soția lui să facă sex în trei, împreună cu o altă femeie, și până la urmă a constatat că acest vis al oricărui bărbat se transformă ușor-ușor în coșmar...
Pay It Forward (2000) - 10
Dramă. Personal am apreciat la maxim acest film, are toate ingredientele pentru a putea sensibiliza pe cineva, și în plus îi lipsește clasicul și lamentabilul final de film american...
maxy
14th August 2005, 16:59
Robots
8

edit: înca unu'
Lemony Snickets A Series of Unfortunate Events
7
Interesant, comic, cu Jim Carrey
naughtydream01
14th August 2005, 20:43
Closer.8/10. Barbatii sunt &(**&&(^%$##%^*.
kraMMer
15th August 2005, 00:44
Love don't cost a thing...
dragut... 7/10
Codename
15th August 2005, 17:49
Am văzut filmul "GO!" aseară la Antena 1 cu Katie Holmes. Un super film. De fapt m-a copleșit din multe puncte de vedere, multe sentimente amestecate la vizualizarea acestui film, la un moment dat chiar am vrut să schimb postul. Plus de asta mi-a plăcut foarte foarte mult realizarea, felul în care a descris povestea din 3 perspective diferite. Pur și simplu vezi un sfert din film și îți faci o părere, apoi vezi al doilea sfert și părerea ți se schimbă aproape total, apoi vezi sfertul al treilea și ceea ce credeai în primul sfert și al doilea va fi dat peste cap și apoi vine sfertul al patrulea în care se întâmplă niște chestii incredibile. De mai multe ori m-am trezit exclamând pe parcursul filmului "Așa ceva nu se poate!". Nu vreau să stric din plăcerea de a descoperi pe cont propriu acest film, dar nu am mai văzut nici un film care să îmbine atâtea sentimente și trăiri și mai ales povestite cu atâta originalitate și din asemenea perspective. Trebuie văzut NEAPĂRAT!
Nota 9/10.
Tzepi
16th August 2005, 01:13
The Island - 7/10
Codename
16th August 2005, 01:41
Am văzut în seara asta filmul "Frankenfish"! Mda, ce nume. Oricum bănuiesc că v-ați dat seama că este vorba despre un horror. E un horror de clasa B despre un pește produs prin inginerie genetică, care terorizează așezământul oamenilor dintr-o mlaștină aflată departe de societate. Ăceputul a fost bun, te ține puțin în tensiune, dar de pe la mijloc încolo încep micile "penibilități". Nu numai că răstoarnă bărcile, dar începe să dărâme casele plutitoare, le incendiază, intră în casă, la un moment dat am crezut că o să urce și scărie!
Mai multe nu vă spun, poate o să aveți ocazia să îl vedeți cândva. Bunicel totuși. Nota 6/10.
Skelet
16th August 2005, 11:44
Robots
7/10
anonimix
16th August 2005, 13:15
am vazut ca s-a tot vorbit de Crash, dar nimeni nu a specificat de care e vorba...
crash (1996) - singurul film caruia i-am dat nota 1
crash (2004) - interesanta abordare, dar cred ca nu a fost o exploatare suficienta
naughtydream01
16th August 2005, 14:57
Devil's rejects adica partea a doua de la "House of 1000 corps"4/10..Boooring.
gtk
16th August 2005, 16:11
Madagascar - 6/10 - poate merita mai mult, dar eu am adormit de trei ori la filmul asta ... abia a 4-a oara l-am vazut cap coada.. 
Star Wars 3 - 3/10 - primele scene parca sunt rupte dintr-un joc pe computer... de fapt cam tot filmul e asa... plus ca exista o multime de scene stupide precum roboti care stau cocosati sau care dau cu sutul in altii...
... film pt. copii mici...
pacat ... vechile star wars mi-au placut... noile din pacate sunt cam toate la fel de stupide...
Solaris - 4/10 - o dezamagire totala... daca doriti sa vizionati un dialog lung si stupid (unii probabil ar spune "filozofic", "inteligent"
) intre clooney si "sotia" sa, vizionati solaris... also, atmosfera filmului e ciudata... totul se petrece intr-o liniste fantastica... actiunea lipseste aproape cu desavarsire... povestea e banala si a mai existat in alte filme...
undo
16th August 2005, 17:00
QUOTE(gtk @ Aug 16 2005, 16:11)
Madagascar - 6/10 - poate merita mai mult, dar eu am adormit de trei ori la filmul asta ... abia a 4-a oara l-am vazut cap coada..

Solaris - 4/10 - o dezamagire totala... daca doriti sa vizionati un dialog lung si stupid (unii probabil ar spune "filozofic", "inteligent"

) intre clooney si "sotia" sa, vizionati solaris... also, atmosfera filmului e ciudata... totul se petrece intr-o liniste fantastica... actiunea lipseste aproape cu desavarsire... povestea e banala si a mai existat in alte filme...
daca tu vorbesti asa de solaris asta pai atunci de al lui tarkovski nu te mai intreb.. nici macar daca stii cine e.. personal nu-mi place da' a facut mai mult pt cinema decat nicolaescu sau garcea..
iar daca ai adormit la madagascar nu pot sa cred decat ca erai obosit.. rau de tot..
gtk
16th August 2005, 20:19
QUOTE(undo @ Aug 16 2005, 18:00)
daca tu vorbesti asa de solaris asta pai atunci de al lui tarkovski nu te mai intreb.. nici macar daca stii cine e.. personal nu-mi place da' a facut mai mult pt cinema decat nicolaescu sau garcea..
iar daca ai adormit la madagascar nu pot sa cred decat ca erai obosit.. rau de tot..
1. esti caraghios rau...
... daca tu judeci filmele dupa cine sunt facute si nu dupa cum sunt facute si cat sunt de bune, e jale...
... cui naiba ii pasa ce a facut tarkovski pt. cinamtografie daca filmul e aiurea... sau cel putin asa e asta, ca ala rusesc nu l-am vazut... ai mod de gandire extrem de bizar...
2. mda... eram obosit ca m-am uitat la el pe la vreo 2 noaptea... numai ca alte filme m-au tinut treaz in conditii identice... nu pot zice, a fost destul de frumusel, dar nu iesit din comun... oricum peste solaris si star wars
Maurice
16th August 2005, 21:43
Crash 10
Danutz
16th August 2005, 22:04
tocmai am vazut un documentar extraordinar pe nat geogr
scuze ca nu e film da` filme bune n-am mai vazut de prin `86 paremi-se
Cercetătorii lui Hitler
BESTIAL
sa vad cand e rularea sa-l trag pe hard ...
Epurica
16th August 2005, 22:23
"little black book" un film usor si simpatic... comedie romantica cu un subiect frumusel si un final chiar un pic neasteptat pentru un film american. un 7.5/10
bubalus
17th August 2005, 11:01
Guess Who - 7.5/10 dragutel totusi desi nu este o idee prea originala.... mai slab decat meet the parents dar mai bun decat meet the fockers. Oricum, merita vazut.
Layer Cake (2005)- 7.5/10 Un film bun. O poveste din lumea drogurilor si un final excelent. Merita vazut. Are cateva secvente si Marcel Iures.
Hide and Seek - 8/10. La fel, o idee destul de folosita. Am mai vazut tone de filme in genul asta...insa te tine in tensiune si daca il vezi si noaptea reuseste sa te sperie un picutz. Merita vazut.
Sima2k
17th August 2005, 13:55
Hitler The Rise of Evil - 9/10 ... super film, are doua parti, mi-a placut f mult
andySF
17th August 2005, 14:15
charlie and the chocolate factory - 8/10 cu toate ca se vrea probabil un film pentru copii ideea in sine e idioata si banala...filmu , paradoxal, este foarte bun
ebola23
17th August 2005, 14:56
QUOTE(undo @ Aug 16 2005, 18:00)
undo-nu se referea dupa cum ai vazut la rusi.Cel american e o caterinca de film.Nu a inteles nimic din carte nici nenea clooney si nici regizorul.Si nici nu era greu sa nu inteleaga la cit de superficiali sint in general americanii.(am zis in general,sper ca nu sari la mine cu exceptii
)
Jarnin
17th August 2005, 16:23
Am vazut aseara "The Island", un film comercial destul de bun, facut sa fie blockbuster...din pacate nu a fost da' filmu a fost destul de reusit. De la regizorul Michael Bay
maxy
17th August 2005, 19:31
Miss Congeniality 2
6
O jumătate de punct pentru Sandra Bullock!
Skelet
17th August 2005, 20:58
New york minute - Olsen Twins
dragute fetele...
6/10
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.