Darkmaster
2nd April 2005, 19:35
@Bitch_in_Red
Fiecare poate sa noteze filmele cum doreste, eu nu prea dau note sub 8, daca un film a primit sub 8 de la mine nu merita vazut sub nici o forma
si nu iti recomand sa vezi filmele pe care le notez eu cu 8 uita-te doar la cele pe care le notez cu 9.5, pentru ca doar acelea merita.
Hitch 9/10 - mie mia placut filmul, nu e de 9.5 (Bitch_in_red) dar poate fi vizionat
Ring of darkness 7/10
Pitch black - 8/10
Memento 9.5/10 superb film asta chiar merita vazut
vladc
2nd April 2005, 19:42
After the Sunset - 8/10 - dragutzel filmul si destul de distractiv...
Alone in the Dark - 3/10 - wtf ? waste of time...
Elektra - 6/10 - unele efecte sunt misto... 
Flight of the Phoenix - 7/10 - parca a fost altceva... mai diferit de restu...
G_Unit_Soldier
3rd April 2005, 00:43
nu prea am uit al filme si mi-am facu timp sa ma uit la ray. foarte bun filmul.
Maurice
3rd April 2005, 00:45
QUOTE(G_Unit_Soldier @ Apr 3 2005, 01:43)
Told u !
Mtz
3rd April 2005, 00:52
QUOTE(G_Unit_Soldier @ Apr 3 2005, 00:43)
Daca ai vazut versiunea cu cantecele traduse, sper ca nu m-ai injurat prea mult. Le-am tradus la mare viteza ca vroiam sa incerc o smecherie la divx playere.
enjoy,
Mtz
zamby
3rd April 2005, 17:55
Fat Albert(2004) - 7/10
comedy
asta e ultimul film vazut. nu e atat de comic filmul pe cat ma asteptam, dar merge.
zamby
3rd April 2005, 18:06
aaa si am mai vazut un film, e cam vechi da nah
One Poin Zero - 2.50/10
Dupa mine asta e cel mai prost si mai aiurea film care l-am vazut vreodata. NU VA RECOMAND SA VA UITATI LA EL
. E de-a dreptu plictisitor. Doua ore pierdute aiurea.
Grave Land
3rd April 2005, 18:16
Ultima data am vazut Saw.Excelent filmul.
yule
4th April 2005, 08:11
De curand am vazut Vertigo si Notorious (semnate Hitchcock, ambele). Le-as da fara probleme 9.5/10 pentru filme care te tin in suspans, te fac sa razi, sa intri si sa traiesti acolo, langa personaje, sa le doresti sa scape cu bine. Si dupa ce ai vazut filmul, stai si te gandesti... si ai la ce...ramai cu ceva.
Mai e cineva fan Hitchcock pe aici?
Nozavi
4th April 2005, 08:34
Nu cred ca sunt in masura sa spun ca sunt un fan, i-am vazut doar cateva filme de lung metraj si o buna parte din episoadele unui serial creat sub mana sa regizorala. Iar la capitolul suspans, actiune, feeling... Ramane intr-adevar,dupa atatia ani, printre preferatii mei
4th April 2005, 09:00
Sin Sity - 7/10 - raman rezervat asupra acordarii unei note , poate cand o sa-l vad calitate dvdrip si cu sub o sa fie altceva dar nu ma astept sa ma uimeasca prea tare
cum sunt cei de pe imdb care cred ca fac politica de piata. Filmul este de apreciat pt originalitatea cu care transpune benzile desenate pe ecran dar daca vrei sa vezi un film in adevaratul sens alt cuvantului nu asta este tinta ci acele cateva filme care au o nota pe imdb echivalenta pt ca nici nu se compara. Poate ca nu l-am inteles eu dar nu mi s-a parut a avea nici macar o actiune liniara. In concluzie o amestecatura de benzi desenate si film si aproape ca au iesit niste desene animate .
hyde
4th April 2005, 09:32
5 filme in week-end:
- The Ring Two - mai slab (era si de asteptat) ca primul, mi s-a parut o continuare de dragul continuarii... totusi, de vazut - 7/10
- Balanta - un film excelent, un final tipic romanesc (sau european) - 9/10
- Constantine - desi discutabil, un film care totusi nu trebuie ratat, macar pentru cele cateva ironii din el - 8/10
- Hitch - o comedie buna, chiar surprinzator de buna - 8/10
- Session 9 - slab, overrated pe imdb - 5/10
Giovanny
4th April 2005, 13:32
Soul Plane - 6.5/10 hmmm... un film cam slabuttz, mi'a placut doar muzica din film
(fan rapp), dar merita vazut macar pt cateva faze mai reusite.
The Grudge - 6/10 nimic scarry, doar povesti, fara ceva prea interesant...
The Truman Show - 8.5/10 mi'a placut filmu' asta, mai ales ideea... vi'l recomand
daca nu la'ti vazut inca...
Road To Perdition - 8.5/10 Super film cu o distributie excelenta si jocul lor excelent
sper ca v'a placut si voua, care l'ati vazut.
Yorks6
4th April 2005, 19:17
Contact, l-am revazut dupa cativa ani. Excelent filmul 9/10
Plot Outline: Dr. Ellie Arroway, after years of searching, finds conclusive radio proof of intelligent aliens, who send plans for a mysterious machine.
Maurice
4th April 2005, 19:56
Constantine 8.7/10-un film bun
Hitch 8/10-o comedie reusita (fetelor sper ca ati invatat ceva din flimu` asta)
Tzepi
4th April 2005, 21:38
Hitch - 8/10
Nozavi
4th April 2005, 23:54
Erin Brockovich - De multa vreme tot vroiam sa vad filmul asta... Nu stiu ce sa zic... Il are pe vino-ncoa... Mi-a placut, m-a atras, dar n-as putea spune exact prin ce... Are un oarecare suspans, o anumita tensiune pe fondul ascensiunii ei. O lectie de viata, 8/10
DanyBoss
5th April 2005, 03:01
Am vazut duminica Constantin 9/10 - o film care ma impresionat, nu sunt fan al genului dar acesta chiar mi-a placut.
Giovanny
5th April 2005, 14:15
Din lipsa de ocupatie m'am uitat la Hero si am ramas surprins... nu ma asteptam ca filmul sa fie diferit de celebrele filme asiatice cu Jet Li, fiind o drama destul de reusita, cu multe flashbackuri si fundalurile din timpul duelelor excelente si pline de imaginatie. Merita vazut - 8.5/10
hyde
5th April 2005, 17:05
The Stepford Wives - Nicole Kidman, Glenn Close etc. - slabut, il uiti cum l-ai vazut, ideea se vrea originala, dar nu te surprinde cu nimic - 6.5/10
Nozavi
7th April 2005, 00:09
Bridget Jones 2 - O comedie cam ciudata... Un fel de e, dar nu e, doar ca e... Din punctul meu de vedere, nu prea a fost, si chiar as putea spune ca am savurat mai mult povestea fara glumele uneori vechi, proaste sau trase de par... 6.5-7/10
naughtydream01
7th April 2005, 00:29
Snatch...La inceput( in primele 5 min) am zis ca omg ce boring...Acu zic wooooow..Si omg again,,,
naughtydream01
7th April 2005, 02:27
Au trecut cateva ore si nu pot sa uit replica aia"I create bodies i don't erase them"...Uitati-va la Snatch oameni buni ca jur merita.
don_dannielo
7th April 2005, 18:17
S-a tot vorbit de snatch pe aici.
Vezi si "Lock, Stock and Two Smoking Barrels" de acelasi regizor si cu acelasi umor de situatie ca in Snatch. Am ras la deznodamantul acestui film cum n-am mai ras in viata mea.
vladc
7th April 2005, 21:30
Hostage - 7/10 - cu Bruce Willis... dragut filmul...
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.