geo_990
26th February 2005, 19:26
QUOTE(Nozavi @ Feb 26 2005, 18:00)
Yorks6:
1) Zbor deasupra unui cuib de cuci ai vazut? Titlul e tradus mot-a-mot din engleza si are o tema relativ asemanatoare cu Girl, interr..., doar ca a fost mult mai apreciat si premiat la vremea lui

I-am facut si eu un minireview cu cateva pagini in urma
2) Dakota Fanning este o fetita de nota 10+. Am laudat-o de la primul film in care am vazut-o... si sincer sper sa nu aiba o cariera asemanatoare cu a lui Drew (intereseaza-te ce viata a avut dupa ET si iti vei da seama ca numai dusmanilor le-ai putea dori asa ceva).
Zbor deasupra unui cuib de cuci ... superb film
Milos Froman , regizorul meu preferat.
Apropo am scris mai sus despre Amadeus, tot de Forman, ce parere ai?
Nozavi
26th February 2005, 19:31
Nu l-am vazut inca. Dupa ce trec de maratonul filmelor nominalizate la Oscar, o sa-l caut si ca de obicei imi voi exprima parerea aici
The|SpAwN
27th February 2005, 16:40
Alexander 3/10 - am adormit pe la jumatatea filmului...
Minority Report 8.9/10 - story super... efecte la fel
Darkmaster
27th February 2005, 20:10
All about the Benjamins - 8.5/10 actiune cu Ice Cube
Cellular - 9/10 mi sa parut interesant
Bait - 8.5/10 actiune
Nozavi
27th February 2005, 23:14
Closer........ WTF?! Sa-mi explice si mie cineva care a inteles ceva, cam care-i faza cu acest film.... Foarte ciudat film...
Tzepi
28th February 2005, 01:41
Bridget Jones diary: the edge of reason - 8/10
don_dannielo
28th February 2005, 10:12
Sideways - 8/10
Un fel de amestecatura intre o poveste cat se poate de banala, si un documentar despre vinuri.
Nozavi
1st March 2005, 00:03
Million Dollar Baby - Frumos film... Clint Eastwood arata si joaca cam ciudat... Morgan Freeman are un rol usor dupa parerea mea... Iar Hillary Swank... Trebuie sa recunosc ca si-a jucat rolul destul de bine... Per total totusi ramane un film poate bun, dar nu de Oscar... 7.5/10
Yorks6
1st March 2005, 00:51
QUOTE(Nozavi @ Feb 26 2005, 18:00)
Yorks6:
1) Zbor deasupra unui cuib de cuci ai vazut? Titlul e tradus mot-a-mot din engleza si are o tema relativ asemanatoare cu Girl, interr..., doar ca a fost mult mai apreciat si premiat la vremea lui

I-am facut si eu un minireview cu cateva pagini in urma
2) Dakota Fanning este o fetita de nota 10+. Am laudat-o de la primul film in care am vazut-o... si sincer sper sa nu aiba o cariera asemanatoare cu a lui Drew (intereseaza-te ce viata a avut dupa ET si iti vei da seama ca numai dusmanilor le-ai putea dori asa ceva).
Da, excelent film. Jack Nicholson e unul dintre actorii mei preferati. Mi-a placut mult de el in About Schmidt si A Few Good Men....
Cat despre Dakota & Drew.... nu m-am referit la viata personala, ci doar la cea strict profesionala. Drew Barry mi se pare una dintre cele mai bune actrite si este de admirat pentru ca a reusit sa treaca peste toate problemele pe care le-a avut.
I love her
1st March 2005, 14:22
Constatine 6/10 - prostie de film american ,astia nu inteleg ca filemle nu sunt bune doar ca au efecte , ii dau totusi 6 pt unele faze dar e prea copilaresc
Requem for a dream 7/10 - asta da film care iese din tipare, este un must see , si nu e chiar asa de deprimant cum auzisem e ca o melodie care este cantata din ce in ce mai tare si cu mai multe instrumente .
Nozavi
1st March 2005, 17:44
default: Doar 7?
Deprimant n-as prea zice... Zici deprimat, te gandesti la o stare de moleseala, dar filmul asta te trezeste! Atat fizic, cat si... la realitate!
Bitch_in_Red
1st March 2005, 17:58
Voi va uitati la filme ca sa va treziti la realitate?!???
trist... f. trist!
BiR
DanyBoss
1st March 2005, 21:21
Bad Company (2002) 8/10 - super filmul, l-am vazut pe HBO
2nd March 2005, 09:00
nu stiu la ce naiba ma gandem eram adormit cred eu am vrut sai dau 9 .
Yorks6
2nd March 2005, 11:01
eu cred ca atunci cand Default, a zis deprimant se referea la depressing si cine a vazut reqviem for a dream stie ca personajele din film sunt mai mult decat depresive... ceea ce poate sa-ti dea si tie o stare de tristete intr-un fel. In nici un caz o stare de moleseala, plictiseala sau indiferenta....
Cu nota 7 da, sunt de acord ca e pra mica dar pana la urma si el/ea a zis ca ii da 9
3rd March 2005, 00:19
Ray 8/10 - este un film bun cred ca cei care sunt fani inraiti ai genului respectiv de muzica i-ar fii dat o nota mai mare oricum este unu dintre cele mai bune filme biografice cu o tenta spre musical .
Codename
4th March 2005, 00:17
New York Minute este ultimul film pe care l-am văzut eu, mai precis duminică. Este o comedie care mie mi-a plăcut la nebunie cu surorile Olsen. Fiecare scenă e plină de momente comice și din ce în ce mai interesante. De-a lungul filmului vă veți reîntâlni cu actori cunoscuți care vă vor readuce zâmbetul pe fețe. Un film pentru toate vârstele care vă va relaxa. Eu îi acord un binemeritat 9/10. 
http://www.newyorkminutemovie.com/
goesalajan
4th March 2005, 22:53
Finding Neverland 7/10 destul de interesant filmul, nu m-a impresionat f mult totushi. oricum Johnny Depp e unul din actorii mei preferatzi.
2Fst4U
5th March 2005, 01:29
Constatine - desenati bine demonii sper sa nu am cosmar la noapte.
neo007
5th March 2005, 05:33
saw 10/10 neasteptat de bun..si...reclama chiar binemeritata...parerea mea
flight of the phoenix 8/10 - destul de bun pentru serile cand nu ai semnal pe cablu
[care mai fol asa ceva
]
final cut 7/10 destul de pueril
Cristist50
5th March 2005, 06:35
Snatch 10/10
L-am vazut de nu stiu cate ori si mie tot imi place filmul asta. Ce sa fac mai dau si eu note ...
Darkmaster
6th March 2005, 01:13
The Watcher 8.5/10
Pearl Harbour 9.5/10 impresionant film, foarte foarte bun
DanyBoss
6th March 2005, 12:12
Death to Smoochy 7/10 - o comedie dragutza in regia lui Danny DeVito
RIP
6th March 2005, 23:41
Cellular (2004)
super film dupa gusturile mele, bine nu e ceva super inovativ, dar m-a tinut in fata ecranului sa-l vad ... 8/10
Double Vision (2002)
iarashi m-a surprins ca a fost destul de reushit pana la urma :> 7/10
Tzepi
7th March 2005, 01:24
After the Sunset - 8,5/10
o comedie dragutza cu Salma Hayek si altiactori de renume....
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.