Nozavi
21st February 2005, 23:06
Ray - Bun film, chiar foarte bun. Pacat ca avem prostul obicei de a ne onora marii oameni abia dupa ce mor... 9/10
DanyBoss
21st February 2005, 23:26
Team America - World Police 7/10 - o nota mare pentru munca depusa
Jas
22nd February 2005, 14:00
Saved! - 5/10 comedie usoara cu tema religioasa si plina de clisee. I-am dat nota de trecere pt ca nu m-a luat somnu si nici n-am aruncat compu pe geam...
Dodgeball: A True Underdog Story - 6.5/10 - comedie, merge de vazut, dar nimic deosebit...
The Butterfly Effect - 8/10 interesant, merita vazut
The Butterfly Effect Director´s Cut (alternative ending) - 8.5/10 - finalul asta e ceva mai bun.
xfil3s
22nd February 2005, 17:13
INTO THE SUN 2005 - 2/10 super slab , steven seagal face filme din ce in ce mai proasta ... in toate ii moare nevasta sau iubita si el singur invinge dusmanii 
CLOSER 2004 5/10 slabutz ma asteptam la mai mult
OCEAN'S TWELVE - 3/10 mai slab ca primu , pacat de distributie
SHALL WE DANCE 2004 6/10
THE MERCHANT OF VENICE 2004 - 6/10
HAROLD AND KUMAR - Go to white castle 10/10 super comedie
Tzepi
22nd February 2005, 22:48
The SpongeBob Square pants - 8/10
Nozavi
23rd February 2005, 00:34
Saw... Cand l-am auzit comparat cu Seven ma asteptam la mai mult... Ce m-a amuzat a fost faptul ca am ghicit cine e de la inceput, dar m-am lasat purtat de film si... In fine... Revenind... Filmul mi se pare un simplu derivat al Seven-ului si intr-un fel si al Silence of the lambs, dar din pacate dupa ce le-am vazut pe acestea mi-e greu sa mai apreciez un film ca Saw. Si ca sa trag o concluzie:
Daca ati vazut si "savurat" Seven, Saw este doar un soi de copie (n-am spus clona!
), de tentativa mai putin reusita, ramane la alegerea voastra daca va intereseaza asa ceva
7.5/10
The|SpAwN
23rd February 2005, 04:28
Troy - 9.5/10 in sfarsit am ajuns sa ma uit si la asta... coloana sonora exceptionala, peisaje superbe, efecte la fel. Totusi pacat ca a pierdut Troia
Achile 
A Man Apart - un film interesant cu Vin Diesel... ma asteptam la mai mult dar asta este... 6/10
Original Sin (2001) - pierdere de timp chiar daca joaca Angelina Jolie... unele secventze merita dar restul filmului mie personal nu mi-a placut
Sky Captain and the World of Tomorow - 9.6/10
Bursul
23rd February 2005, 16:26
Dune, regia David Linch - 4/10 - un film realizat prost! Daca nu citesti cartea nu intelegi mare lucru din film! Eu nu am citit cartea!
Operatiunea monstru (ro) - 9/10 - de mult nu am mai ras cu asa pofta! Marin Moraru a fost beton la unele faze!
DanyBoss
23rd February 2005, 18:05
Grind 6/10 - un film cu si despre skateri.
Nozavi
24th February 2005, 00:59
Nu sunt fan Liv Tyler, nu sunt fan Ben Affleck, nu sunt fan Jennifer Lopez, dar filmul asta chiar mi-a placut. Desi are destul de multe clisee tipic americane, filmul are destule momente amuzante, dar si momente triste... Un film neasteptat de bun pentru Ben, desi nu prea si-a dat sufletul in el...
Jersy Girl - 8/10
djl
24th February 2005, 23:31
"Tinerete furata (Girl, interrerupted)" cu Winona Ryder si Angelina Jolie 9/10.
Interesant. Fazele de la sfarist (cand ii citesc alea jurnalul) mi s-au parut cam neadevarate, pana am aflat ca s-au intamplat in realitate.
jenna j
24th February 2005, 23:54
ultimul film vazut este Steaua-Valencia unul dintre cele mai bune thriller,drama cu happy-end din ultimii ani
10/10
djl
25th February 2005, 17:29
Si am uitat sa me4ntionez "talentatul domn Rilpley". 10/10. Filmul ala iti baga fiorii in sange. Ma intreb cum de n-a avut cosmaruri scriitoarea aia?
add
25th February 2005, 17:38
Milion Dollar Baby... 8.5/10 bun filmu... Am sa ma uit si la Ray ca aud lucruri bune....
ce am mai vazut:
Aviator 5/10 suge...
Finding Forester 7.5/10 mai vechi dar bunisor
Without a paddle 6.5/10 comedie usurica
National Tresure 7/10 ca imi place Mel Gipson...
Grind 3/10 mizerie
Alexander 6.5/10 prea lung dar se cunoaste ca e film de o gramada de bani... prea multe fime de gen in ultimul timp.
Yorks6
25th February 2005, 22:59
Man on fire 9/10
excelent film, Denzel Washington joaca super , la fel si Dakota Fanning, tinand cont ca are numai 11 ani. Daca o tine tot asa sigur va fi the next Drew Barrymore.
dvd'ul are si un alternative ending care este destul de interesant, but it seems to be from another movie, so it's not on the final cut. , Denzel face pe eroul mai mult decat este cazul asa ca eu zic ca au ales finalul cel mai potrivit.
Yorks6
25th February 2005, 23:11
Girl Interrupted , dupa parerea mea merita 10/10
Nu-mi vine sa cred ce bine joaca Angelina Jolie. - Lisa: Some advice, okay? Just don't point your fuckin' finger at crazy people!
Toate fetele joca super in filmul asta.
********** (10 stars all the way)
Sigur in weekendul asta am sa ma uit la Girl Interrupted din nou .
I love this movie.
goesalajan
26th February 2005, 00:05
The Lord Of The Rings: The Return Of The King - Special Extended Edition 10/10 l-am revazut acuma in varianta asta extinsa, care este super(sunt 2 faze cel putzin pt care merita sa-l vedetzi). un film de nota 10, intreaga trilogie.
QUOTE(add @ Feb 25 2005, 17:38)
National Tresure 7/10 ca imi place Mel Gipson...
ne pare bine ca itzi place Mel, dar totushi nick cage e altul.
geo_990
26th February 2005, 10:08
Va recomand un film mai vechi, de colectie (as indrazni sa spun), dar care "n-are moarte" pe care-l poti revedea de n ori :
AMADEUS
Nominalizat la 11 sectiuni din care castigator a numai putin de 8 premii Oscar:
Best Actor in a Leading Role
Best Art Direction-Set Decoration
Best Costume Design
Best Director
Best Makeup
Best Picture
Best Sound
Best Writing, Screenplay Based on Material from Another Medium
regia : Milos Forman
cu :
Tom Hulce
F. Murray Abraham
Elisabeth Berridge
Astept sa-l vizionati si sa-mi spuneti parerea voastra
Tzepi
26th February 2005, 12:00
Meet the Fockers - 8/10
narcis_epm
26th February 2005, 12:32
Das Boot 9.5/10
Dupa cum am vazut scris undeva e intradevar taticul lui Red October.
don_dannielo
26th February 2005, 15:37
Memento - 9/10
Trebe sa-l mai vad de vreo 2 ori ca sa ma prind ce si cum, dar nota o merita cu prisosinta.
QUOTE(goesalajan @ Feb 26 2005, 00:05)
ne pare bine ca itzi place Mel, dar totushi nick cage e altul.

Si nou ne pare bine sa auzim de Nick Cage, care are un portofoliu impresionant de 1 film facut acum 90 de ani, dar Nicolas Cage e cu totul altul.
goesalajan
26th February 2005, 17:43
The Whole Ten Yards 6.5/10 Mda, am ras de cateva ori, nu prea reushit, parca ziceai ca eun film din ala cu Tha Naked Gun. Mai nashpa ca primul.
QUOTE(don_dannielo @ Feb 26 2005, 15:37)
Si nou ne pare bine sa auzim de
Nick Cage, care are un portofoliu impresionant de 1 film facut acum 90 de ani, dar Nicolas Cage e cu totul
altul.

Nozavi
26th February 2005, 18:00
Yorks6:
1) Zbor deasupra unui cuib de cuci ai vazut? Titlul e tradus mot-a-mot din engleza si are o tema relativ asemanatoare cu Girl, interr..., doar ca a fost mult mai apreciat si premiat la vremea lui
I-am facut si eu un minireview cu cateva pagini in urma
2) Dakota Fanning este o fetita de nota 10+. Am laudat-o de la primul film in care am vazut-o... si sincer sper sa nu aiba o cariera asemanatoare cu a lui Drew (intereseaza-te ce viata a avut dupa ET si iti vei da seama ca numai dusmanilor le-ai putea dori asa ceva).
Tuliman
26th February 2005, 19:11
Closer, f interesant si surprinzator film; e un "realism" cam exagerat dar e ok
Aviatorul
Apropo, are cineva un film, imi scapa cum ii spune, e un film spaniol, semi-erotic, a fost de vreo doua ori pe HBO.....
Nozavi
26th February 2005, 19:24
Lucia si sexul cred ca se numeste, desi era un topic separat pentru genul asta de intrebari
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.