Codename
29th November 2004, 08:38
Tocmai am terminat de văzut:
Murder by Numbers cu Sandra Bullock. Super filmul! Ăncepe puțin mai greoi, dar din momentul în care apare tipa (Lisa) între cei doi tineri, filmul începe să fie interesant. Mi-a plăcut în mod deosebit, are ceva unic în el, plus că îmi place Sandra Bullock.
Nota 8/10.
Nozavi
29th November 2004, 13:23
QUOTE(vektor12 @ Nov 27 2004, 22:15)
Before Sunset - real, subtil, frumos 8/10
Ai vazut si Before Sunrise? Sau doar pe asta?
hyde
29th November 2004, 13:47
Confessions of a Dangerous Mind, in regia lui George Clooney - interesant, dar nu deosebit - 7/10
12 Monkeys (pentru a 2-a oara) - acu vreo 3 ani ii dadeam 9/10, acum doar un 8/10
hyde
30th November 2004, 12:33
Dupa-amiaza unui tortionar - Gh. Dinica face tot filmul - merita vazut macar pentru 2 motive: unul ca sa ne aducem aminte de ce a fost si al doilea pentru a vedea cat de prost joaca 2 actori (pustiul care il interpreteaza pe tortionar cand era mic si actorul care il joaca pe tatal acestuia - incredibil de prost joaca)
Neil
30th November 2004, 15:32
The Bourne Identity - 7/10
vladc
30th November 2004, 18:01
Mickey's Twice Upon a Christmas - 9/10 - desene animate pe calculator... cu Mickey Mouse, Donald, Goofy etc.... in spiritul Craciunului (cam devreme l-am vazut...) superbe... si foarte comice...
celor ce au copii mici, le recomand acest desen.... si nu numai 
am revazut... Cool As Ice
ReKo
30th November 2004, 20:32
YOU GOT SERVED !!!!! Toata stima...
radu6000
1st December 2004, 18:57
De 2 sapt il am si abia azi am reusit sa-l vad Spartacus 2004 10/10
Relativ
1st December 2004, 19:11
The Grudge - demult n-am mai vazut un horror care sa ma lase speriat dupa terminarea filmului. spre sfarsit se grabesc producatorii si se strica farmecul...... 9/10
Codename
2nd December 2004, 00:08
Am văzut în noaptea trecută:
White Chicks o super comedie! De mult timp nu am mai văzut o astfel de comedie! De fapt cred că de la Euro Trip. Oricum, uitați-vă la el că merită, am râs la unele faze de m-am prăpădit.
K: Nota 9/10
Apropo de The Grudge, se face deja partea a doua a filmului pentru că a avut un succes enorm prin SUA. De abia aștept să îl văd și eu. Din reclame îmi amintește de The Ring.
Dumby
2nd December 2004, 00:17
Anacondas - 8/10
Un film bun. Aventura si suspans.
Nozavi
2nd December 2004, 00:35
Ieri: Underworld. Ce prostie! Probabil cel mai prost film cu vampiri pe care l-am vazut pana acum
Am revazut azi Terminalul
vektor12
2nd December 2004, 09:23
nu, doar before sunset. nici nu stiam ca exista un before sunrise... o sa il caut.
Dead Poets Society - confirma - 10/10
don_dannielo
2nd December 2004, 10:52
The Cellular(2004) - 5/10
O super-porcarie. Tot filmul a fost aproape ca o reclama la telefoane Nokia si masini Porsche.
Nu pot sa cred ca Kim Basinger a aceptat sa joace dupa scenariul asta. Asa disperata a ajuns? Nici macar ea, si nici chelia lui Jason Statham n-au reusit sa ridice cu ceva standardul filmului.
PS: Si apropo, mult laudatul spot publicitar de la Connex cu ala care alearga sa-si gaseasca incarcator, este exact o scena din filmul asta, inclusiv cu coloana sonora.
radu6000
3rd December 2004, 18:34
Walking Tall 9/10
ReKo
5th December 2004, 02:20
Exorcist – The Beginning 7/10
i-as fi dat un 8 dar ... nu m-a impresionat sfarsitul
Codename
5th December 2004, 09:10
Mean Girls cu Lindsay Lohan e o comedie cu și despre fete pe care tocmai am terminat-o de văzut. Este un film plăcut, comic, însă putea fi și mai comic. Oricum mie pot să zic că mi-a plăcut, fete de nota 10 cu steluță.
K: Sunt însă în mare dilemă ce notă să-i dau filmului. Gata, m-am hotărât. Nota +7/10.
Neil
5th December 2004, 11:30
QUOTE(Neil @ Nov 30 2004, 15:32)
The Bourne Identity -
7/10
The Bourne Supremacy - 8/10
il astept si pe ultimul din trilogie...
Tzepi
6th December 2004, 01:27
The Manchurian Candidate - 8/10
un film bun, dar poate deveni plictisitor
rayman
6th December 2004, 03:03
Am vazut "What dreams may come"... misto film.. bun de vazut cu gagica, face bine la moralul.. ei..
e d'ala cu iubire muulta-multa, si cu hepiending..
Si ar mai fi Immortal... un SF dubios, nu stiu ce sa spun despre el, sunt tentat in aceeasi masura sa zic ca e o tampenie, sau ca merita vazut..
Neil
6th December 2004, 09:55
QUOTE(Codename @ Dec 6 2004, 02:41)
Am avut o seară de
5 Decembrie magică alături de
Harry Potter și Piatra Filosofală cu Daniel Radcliffe, Emma Watson și Rupert Grint. Un film excelent, numai bun pentru seara aceasta specială de Moș Nicolae

care însoțește cadourile, întregind o seară perfectă! Mari MARI felicitări PRO TV pentru acest minunat film.

Un film grandios, distribuție excepțională, profesionalism pe toată linia. Acest film reușește să creeze o atmosferă superbă, unică, de basm și magie unde totul este posibil și binele întotdeauna câștigă. Sincere
felicitări pentru acești actori minunați și pentru oamenii care au făcut posibil ca acest film să existe și bineînțeles PRO TV-ului pentru că l-a difuzat.

Nota
10/10.

cati ani ai?
ce nota ai luat anul trecut la examenul de "capacitate" ?
vrei sa facem schimb de timbre, masinute de fier, pif&rahan, ... ?
hyde
6th December 2004, 10:36
QUOTE(Neil @ Dec 6 2004, 09:55)
cati ani ai?
ce nota ai luat anul trecut la examenul de "capacitate" ?
vrei sa facem schimb de timbre, masinute de fier, pif&rahan, ... ?

e, na
harry potter e un film care chiar merita sa fie vazut
fiecare cu parerile lui, dar ironia e ieftina
vladc
6th December 2004, 18:43
whatever...
Nozavi
7th December 2004, 01:36
Before Sunrise & Before Sunset
Primul m-a plictisit ingrozitor. Abia pe final am reusit sa ma mai... "dezamortesc". Pe cand al doilea este exact la polul opus. Un film interesant, in care experienta actoriceasca interpretilor capatata in cei 10 ani isi spune cuvantul, iar firul este deci mai placut si usor de urmarit.
Filmele, desi au un oarecare aer de romantism, sunt bune de urmarit in singuratate, altfel, existenta a doar doua personaje, riscand, dupa cum spuneam, sa produca o mica/mare plictiseala.
Before Sunrise: 6/10
Before Sunset: 7-7.5/10 (O nota poate un pic subiectiva)
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.