Am si eu o problema. Vreau sa stiu cum pot sa aflu daca contorul a fost sigilat cum trebuie. Stiu, suna ciudat dar asta e. Poate sa-mi spuna cineva dupa ce trebuie sa ma uit?
Multumesc
alexpreda
4th April 2006, 09:25
te uiti la acea sarma care ar trebuie sa fie in jurul contorului trebuie sa treaca prin cateva urechi ale tablei de sub contor si prin suruburile care sustin capacul contorului si trebuie sa aiba doua sigilii
eu zic sa nu-ti faci probleme ca nu e treaba ta daca ala e bine sigilat sau nu atat timp cat sigiliul de plumb si cel de plastic sunt intacte nu conteaza
ghqstro
2nd December 2006, 20:59
QUOTE(alexpreda @ Apr 4 2006, 09:25)
te uiti la acea sarma care ar trebuie sa fie in jurul contorului trebuie sa treaca prin cateva urechi ale tablei de sub contor si prin suruburile care sustin capacul contorului si trebuie sa aiba doua sigilii
eu zic sa nu-ti faci probleme ca nu e treaba ta daca ala e bine sigilat sau nu atat timp cat sigiliul de plumb si cel de plastic sunt intacte nu conteaza
Salut! Am si eu o intrebare cu ocazia asta...daca exista vreo metoda sa il fac sa se opreasca pentru o perioada de timp.Am avut un contor care se oprea cand primea un pumn, dar l-au schimbat .scuze de msg off line!
yo9hrb
2nd December 2006, 21:45
QUOTE(ghqstro @ Dec 2 2006, 20:59)
Salut! Am si eu o intrebare cu ocazia asta...daca exista vreo metoda sa il fac sa se opreasca pentru o perioada de timp.
Da. Scoti totul din priza si stingi lumina. Nu mi se pare normal sa se publice pe forum metode de furat.
Bobby_ro
2nd December 2006, 23:36
Salut! Am si eu o intrebare cu ocazia asta...daca exista vreo metoda sa il fac sa se opreasca pentru o perioada de timp.Am avut un contor care se oprea cand primea un pumn, dar l-au schimbat .scuze de msg off line!
Doamne, stau si ma intreb la ce aveti in cap cand puneti astfel de intrebari
V0rteX
2nd December 2006, 23:48
Scoti sigurantele! Si o sa constati ca se opreste
yo9hrb
2nd December 2006, 23:57
Mai e o solutie: iti produci singur energia electrica. E bine sa cauti si alte solutii in afara de "oprit contorul". Eu unul, caut. Poate voi gasi. Sau nu. Dar las contorul sa-si faca treaba, caci mi se pare normal sa platesc ceea ce consum. Daca nu-mi convine pretul, scot sigurantele, cum zicea un antevorbitor.
Motorel
3rd December 2006, 21:17
QUOTE(ghqstro @ Dec 2 2006, 21:59)
Ar mai fi si asta cu bagatul degetelor in priza.Daca ai putin noroc nu o sa te mai deranjeze ca se invarte.Daca ai mult noroc o sa constati ca e mai usor sa platesti ce consumi.Maine o sa fii fericit ca ai ajuns sa-ti platesti factura.In general aici se discuta despre electronica.Despre furat intreaba la guvern.La toate!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.