QUOTE(varucristea @ Jul 8 2007, 20:55) [snapback]3074425[/snapback]
Wow... va multumesc foarte mult pentru informatii... nu ma asteptam... atat de repede si atat de multe...
@Imperator: hehe... stiu exact ce vrei sa spui cu maimutele, am patit-o la Batu Caves in Malaezia, unul din fatza mea a enervat o maimuta, s-a ferit si m-a prins pe mine. au urmat evident o serie de vaccinuri.
@davao: mutumesc foarte mult pentru informatiile detaliate. nu intentionez sa ma abat de la traseele turistice obisnuite, batatorite de toti turistii. in caz ca o sa fac aceasta calatorie, o sa ma protejez si impotriva malariei. pana acum in KL nu a fost nevoie, am stat luni de zile fara malarone si nu mi s-a intamplat nimic, riscul e extrem de redus, spre 0 chiar. de serpi, scorpioni, tantari si alte bazdaganii mi-e frica de mor. am vazut o poza pe National Geographic cu un sarpe echivalentul lui black mamba. cred ca daca as vedea asa ceva chiar si de la 20 de metri, as face atac de cord pe loc, n-ar mai fi nevoie sa ma muste
. in rest preturile sunt mai mici ca in kl, ma asteptam la treaba asta.
am mai citit despre temple pe net si o sa ma documentez in continuare.
pentru cei care nu stiu, exista referinte cinematografice legate de Angkor:
Angelina Jolie-Tomb Raider s-a filmat la Ta Prohm
Angkor Wat apare la fianalul filmului lui Wong Kar Wai - In the mood for love
Astea doua+Bayon sunt pe lista mea.
Pe masura ce mai am intrebari, o sa le postez aici.
@Imperator: hehe... stiu exact ce vrei sa spui cu maimutele, am patit-o la Batu Caves in Malaezia, unul din fatza mea a enervat o maimuta, s-a ferit si m-a prins pe mine. au urmat evident o serie de vaccinuri.
@davao: mutumesc foarte mult pentru informatiile detaliate. nu intentionez sa ma abat de la traseele turistice obisnuite, batatorite de toti turistii. in caz ca o sa fac aceasta calatorie, o sa ma protejez si impotriva malariei. pana acum in KL nu a fost nevoie, am stat luni de zile fara malarone si nu mi s-a intamplat nimic, riscul e extrem de redus, spre 0 chiar. de serpi, scorpioni, tantari si alte bazdaganii mi-e frica de mor. am vazut o poza pe National Geographic cu un sarpe echivalentul lui black mamba. cred ca daca as vedea asa ceva chiar si de la 20 de metri, as face atac de cord pe loc, n-ar mai fi nevoie sa ma muste
am mai citit despre temple pe net si o sa ma documentez in continuare.
pentru cei care nu stiu, exista referinte cinematografice legate de Angkor:
Angelina Jolie-Tomb Raider s-a filmat la Ta Prohm
Angkor Wat apare la fianalul filmului lui Wong Kar Wai - In the mood for love
Astea doua+Bayon sunt pe lista mea.
Pe masura ce mai am intrebari, o sa le postez aici.
Malaysia peninsulara nu este in zona de risc a malariei, doar cea insulara. In Cambogia, insa exista numeroase cazuri de malarie in toata tara inclusiv in zona Siem Reap