Salutare. Iata ca valul mansardarii a ajuns si la mine
Aceeasi fituica si la mine, au am si vb la telefon cu ei pt a afla detaliile.Uitati ce promit unii intr-o fituica:
- 500euro pt. fiecare apartament (sa vezi ce de milogi se bucura la asta)
la primul bloc din bucuresti cu mansarda (blvd mihalache unde era dioda inainte), unde s-a inceput lucrarea acum 3-4 ani , constructorul a platit 500E/ METRU PATRAT de acoperis. Lucrarea a durat DOI ANI.( cica a fost greu sa decoperteze acoperisul si alte amanari, initial tot in 6 luni vroiau sa o faca)- termoizolatie exterioara
- zugravit exterior si interior pt. casa scarii (desi au poza cu bloc zugravit si intre geamutile apartamentelor)
e vorba de PROGRAMUL DE REABILITARE TERMICA A LOCUINTELOR, al primariei, adica ei o sa puna o vorba buna sa ne bage in seama primaria si sa ne dea bani de reabilitare, NU o sa o faca ei cu banii lor. Pana acum primaria sector 2 a reabilitat fix 2 blocuri, deci sansele sunt impresionante.- studiu de rezistenta gratuit (va dati seama ce cumsecade sunt, nu?)
il face primaria, e studiu de termoeficienta si se refera la reabilitarea termica. Studiu de rezistenta pt adaugat mansarda: "haideti sa discutam personal, cand sunteti si dvs liber"- senzor de lumina la fiecare nivel (wow, intram in era tehnologiei spatiale)
- schimbat coloane de apa (probabil manopera si piesele pt. racorduri individuale sunt alta chestiune)
- usi si geamuri termopan pe casa scarii (vorba lui altai, gasec ei ceva resturi, eventual fara balamale la geamuri)
tot reabilitare termica, tot primaria o sa faca- amenajat spatiu verde (aici va dati seama ce-o sa fie in jurul blocului in timpul mansardarii)
V-ati gandit cum e sa traiesti pe santier un an de zile (ca nu-mi imaginez ca vor termina in 6luni cum se lauda), sa ai si mai mult praf de inghitit zilnic, sa-ti dea astia jos acoperisul (eu am P+4, stau la 4 iar deasupra mea este pod acoperit cu tabla) si sa-i plouia si mai rau in casa, sa sparga pe casa scarii, sa toarne trepte, etc.? Plus ca placa de deasupra mea arata cam rau din pod (nu cred ca e turnata la fel ca cea de sub mine). Plus ca blocul e din 68 si a trecut prin vreo 3 zgaltaieli notabile.
Mi-e clar ca baietii dau cota parte la administrator si presedinte (ala care vrea bani

). Pana acum suntem doi care nu vrem.