Rebox
1st April 2006, 11:12
Se da o combina care citeste CD-uri cu MP3. Cum s-ar putea conecta o memorie flash disk pe USB de pe care combina sa citeasca melodiile? Mentionez ca am vazut un jaf de combina care avea asa ceva, un fel de card reader in fata pentru SD parca si USB, adica infigeai o memorie acolo si combina canta de pe ea. Stie cineva cum s-ar putea face o astfel de adaptare la o combina care citeste MP3, o schema ceva? Multumiri anticipate.
gec
1st April 2006, 14:15
Io zic asa te lasi pagubas! In primul rand daca dai un search o sa gasesti destule scheme apropiate dorintelor tale, dar ai nevoie de integrate specializate pe care la noi nu le gasesti, si mai este si softul microcontrolerelor de care tre sa faci rost
danutgalati81
1st April 2006, 19:05
sau gasesti la flamingo/dc/ultra pro (nu mai stiu care) card readear mp3 player cu slot pt orice card si-l bagi pe line in la combina. si parca nici nu era prea mult(genius)
flowrent
2nd April 2006, 06:58
Sau conectezi playerul la mufa line-in a combinei
Rebox
3rd April 2006, 08:47
QUOTE(flowrent @ Apr 2 2006, 07:58)

Sau conectezi playerul la mufa line-in a combinei

Problema e ca nu am MP3 player pe usb ci un simplu pen drive pe usb pe care vreau sa-l conectez la combina care citeste MP3.
Ar fi interesant daca s-ar gasi un card reader (printre care sa aiba si slot USB) cum scria cineva mai sus, sa se conecteze doar la line in sau ceva de genul. Insa nu stiu cum s-ar face defilarea printre melodii, presupun ca le-ar citi de la cap la coada in cel mai bun caz... Astept si alte pareri, daca a facut cineva asa ceva, cum, etc. multumesc.
plop
3rd April 2006, 22:15
asta e solutia http://www.digitalworld.ro/prod_img.php?id...34&idlista=7573
emite de pe flash usb sau hdd extern pe usb in fm, si se aude pe radioul combinei
AlexIP
3rd April 2006, 23:17
Singura problema e ca e pt masina.
plop
4th April 2006, 01:41
asta e solutia http://www.digitalworld.ro/prod_img.php?id...34&idlista=7573
emite de pe flash usb sau hdd extern pe usb in fm, si se aude pe radioul combinei
Rebox
4th April 2006, 09:02
QUOTE(plop @ Apr 4 2006, 02:41)

asta e solutia
http://www.digitalworld.ro/prod_img.php?id...34&idlista=7573emite de pe flash usb sau hdd extern pe usb in fm, si se aude pe radioul combinei
pe-asta o stiam, dar parca e scarpinare pe dupa ceafa... ce-am vazut eu la combina aia, era ceva de genul unui bay de discheta cu card reader pt carduri si usb, si, desi era original facuta asa de la mama ei, bay-ul parea o componenta de sine statatoare, care era incastrata in fata combinei. Ma gandeam ca poate exista asa ceva si conectarea sa fie usor de facut... Pacat ca nu i-am facut o poza sa vedeti.
Ce zice danutgalati81 pare mai aproape de ce zic eu, daca e ceea ce cred eu. danutgalati81, mai stii unde l-ai vazut?
danutgalati81
4th April 2006, 11:23
am zis ca nu stiu exact daca la flamingo,depozitul de calculatoare sau ultra pro(du-te la asta prima data).
card reader mp3 player genius
Rebox
5th April 2006, 17:46
QUOTE(danutgalati81 @ Apr 4 2006, 12:23)

am zis ca nu stiu exact daca la flamingo,depozitul de calculatoare sau ultra pro(du-te la asta prima data).
card reader mp3 player genius
n-am gasit nimic de genul.... nici la ultrapro nici la ceilalti...
Gurban_Dan
10th May 2006, 16:33
Ceva mai ieftin nu se poate ?
Gurban_Dan
10th May 2006, 17:40
Eu am alta ideie, ce-i drept putin neobisnuita.
Nu poti conecta un telefon mobil care are mp3 si card de memorie prin mufa lui standard ?
Si nu va parea nimic "suspect" cand iti iei telefonul din masina cu tine.
Alfel e cand porti fata unui CD auto cu tine. Cica securitate... Mie mi l-au shparlit desi alarma suma.
De asta prefer alte solutii audio...
pashion_boy19
3rd June 2006, 10:56
am de vanzare o combina dar din pacate nu mai are carcasa, am doar masca fata cu tote butoanele si telecomanda. are cd mp3 radio cu rds si are card rader in care poti baga un card MMC sau SD cu o memorie stich USB. dak suna interesant id ul meu e: pashion_boy19
giostana
3rd June 2006, 20:25
QUOTE(pashion_boy19 @ Jun 3 2006, 11:56)

am de vanzare o combina dar din pacate nu mai are carcasa, am doar masca fata cu tote butoanele si telecomanda. are cd mp3 radio cu rds si are card rader in care poti baga un card MMC sau SD cu o memorie stich USB. dak suna interesant id ul meu e: pashion_boy19
ma intereseaza asa ceva.cum luam legatura?
DeeJay
3rd June 2006, 20:55
vezi ca exista radio-cd-mp3-usb/flash in mag. PLUS (150 ron) sincer, ar fi cea mai eleganta solutie
Berti
3rd June 2006, 21:08
QUOTE(pashion_boy19 @ Jun 3 2006, 11:56)

Banuiesc ca tu vorbesti de-un CD/MMC Mp3 Player Auto... NU? ce legatura are cu combina?
In fine, ce model/firma era ala de l-au sparlit, fiindca vreau sa-mi cumpar si eu asa ceva pentru masina!
Multam!
pashion_boy19
30th June 2006, 00:03
deci am combina fara carcasa si dak am sa imi bag net din nou la servici si va mai intereseaza am sa va pun niste poze si o sa o vedeti. ea se alimenteaza la 12 v si amplificatorul ei la 30v asa k iesirea din ia adica line out si iesirea asata o pui in intrarea unei statii de masina. am incercat si carduri MMC si SD si functioneaza perfect cu oricare din ele
ma gasesti pe id ul : pashion_boy19 sau la nr de tel : 0721.170.192 va salut
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.