radio pt copiat!?
Pagini: 1, 2

Gurban_Dan

Eu dau un site cu "chestii" auditive care comunica in FM, ca sa-ti faci ideie ca nu prea se poate folosi astfel de solutii.

http://www.audio-optica.com/Sistemul-FM-Pr...a-Colectiva.htm
(probabil cei care au probleme de auz pot copia smile.gif -glumesc)

Cred ca se poate, totusi, cu o banala statie emisie/recetie si cu o mica casa trasa prin fire subtiri, eventual litza. Poate fi chiar radio sau telefon mobil.

Sau cu o camera de "luat vederile" care are un pret inaccesibil noua.
http://www.4hiddenspycameras.com/wir24colpenc.html

In plus folosirea unor astfel de "chestii" in timpul examenului este interzisa - cu asta nu glumesc !!!

Daca te vot prinde, te vor da afara pe geam, nu pe usa smile.gif.
augustin87r
Pana la urma poti sa le zici ca esti surd shi iti iei un aparat un aoparat auditiv care poate recepta FM shi iti face un preten un emitator puternic, shi tu selectezi din aparat frecventa dorita. Pana la urma e naspa ca nu ai cum sa ii comunici subiectele shi citeste ala degeaba pe acolo.Oricum, e periculos ca dak te prinde cineva........raus cu tine. Te interzic pe veci.

M4573R
QUOTE(.ral:cr @ Apr 3 2006, 00:23) *
asta-i praf de tot. prima mea carte de electronica avea tot soiu de scheme iar la receptoare asta era prima. cred ca n-ai cititi acolo, este doar pentru AM si-ti trebuie antena de zeci de metri.

imi facusem eu cu tda da n-am fost multumit. iti trebuie antena oricum, radioul nu merge asa simplu ca-n filme.

eu tind spre vorbele lui acta non verba, cand ai postat era 1aprilie, tot atunci l-ai si vazut?

toata aparatura am vazuto cu o luna in urma pt prima data... chiar functiona super bine, contine urmatoarele:
o "casca" de o bagain in ureche de 1cm lungime si 0.5 diametru
un "radio" cred ca este un emitator in interior de marimea unui mp3 stick
un cablu de la un handsfree care intra in "radio" si mufa in telefon
o pereche de ochelari cu snur... in sunr inta un fir din "radio"(snurul banuiesc ca era folosit ca antena)
in "casca" se vedea decat locul unde puteai baga bateria iar restul era inchis intr-un varnes

cam atat :-? daca am uitat ceva, cand imi aduc aminte postez

tipu zicea ca a dat 200 de euro pe jucaria aia
.ral:cr
cu ce sa te prinda augustin, ca asculti radio? smile.gif

hai ca de la o simpla casca ai ajuns si la 2 cabluri , telefon si emitator sau radio
augustin87r
QUOTE(.ral:cr @ Apr 3 2006, 21:39) *
cu ce sa te prinda augustin, ca asculti radio? smile.gif

hai ca de la o simpla casca ai ajuns si la 2 cabluri , telefon si emitator sau radio

pai nu ai voie sa asculti nik in primul rand.dar dak te prind ca asculti un radio la care se dicteaza comentariul te-ai ars.Totusi,cred ca aparatul auditiv nu are suficienta putere incat sa se auda si in jur ceea ce asculti tu.E cel mai bine asa, cu un parat auditiv care prinde fm, dr trebuie un emitator k lumea, digital.Cu din astea cu 2 tranzistori nu merge.Am facut eu cu 2 tranzistori(nu ca sa copiez) shi se schimba frecventa repede, nu e indicat.Oricum, un radio digital, mai ales de dimensiunea unui aparat auditiv, nu culege toate semnalele slabe, asa ca trebui ceva putere.

Cred ca la cele 2 cabluri, telefon si radio mai trebuie adaugata shi o baterie de masina,de 45Ah, ca sa tina pe parcursul examenului.Cone stie cate elemente se mai adauga shi tre sa aiba curent k lumea sursa smile.gif)))
M4573R
QUOTE(augustin87r @ Apr 3 2006, 22:46) *
pai nu ai voie sa asculti nik in primul rand.dar dak te prind ca asculti un radio la care se dicteaza comentariul te-ai ars.Totusi,cred ca aparatul auditiv nu are suficienta putere incat sa se auda si in jur ceea ce asculti tu.E cel mai bine asa, cu un parat auditiv care prinde fm, dr trebuie un emitator k lumea, digital.Cu din astea cu 2 tranzistori nu merge.Am facut eu cu 2 tranzistori(nu ca sa copiez) shi se schimba frecventa repede, nu e indicat.Oricum, un radio digital, mai ales de dimensiunea unui aparat auditiv, nu culege toate semnalele slabe, asa ca trebui ceva putere.

Cred ca la cele 2 cabluri, telefon si radio mai trebuie adaugata shi o baterie de masina,de 45Ah, ca sa tina pe parcursul examenului.Cone stie cate elemente se mai adauga shi tre sa aiba curent k lumea sursa smile.gif)))

se pare ca ai uitat sa spui de reactorul nuclear! death.gif

.ral:cr
nu am spus de restu.. pt ca nu ma interesa ce e in ele.. in casca nu shtiu ce e! got it?
medvonok
QUOTE(medvonok @ Apr 1 2006, 18:51) *
Eu am auzit ca se vand cu preturi cuprinse intre 100 - 300 euro, depinde de performante. (asta e pe bune).

pai nu asa am sustinut si eu ?!?

Edit : ma refeream la postul in care spui ca cineva a dat 200E.

Gheorghe Dracu
Lasati prostiile! Dincolo de chestiunea morala, exista si aspectul penal: pe de o parte dpdv radio si pe de alta de furt. Nu te prinde profesorul, te prinde radiogoniometria. Sau invers. Daca nici unul nici altul nu te prinde, mai exista si Cel de Sus.

Sa le luam pe rand?
Copiezi acum, mai tarziu vei fi un ratat. Chiar daca 50% din materiile avute in facultate nu mi-au folosit si nici ca mi-or folosi vreodata, invatatul deschide mintea.

Utilizezi astfel de montaje, risti sa perturbi comunicatii comerciale sau guvernamentale sau utilitare. In toate aceste cazuri, DERANJEZI si poate chiar provoci accidente.

La munca!
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.