apolodor_pinguinul
3rd April 2008, 08:15
Am găsit pe cineva care zice că-mi dă 4 milioane și îmi ia el garajul. Alte "oferte" a mai găsit cineva?
Altfel, vine primăria luna viitoare să-l dărâme
longroad
3rd April 2008, 12:55
Scapa de el ca altfel....
La mine in fata blocului ai ridicat 30-40 si au facut o parcare in care intra vreo 70-80 de masini si arata si mult mai bine acum.
Acacia
3rd April 2008, 17:14
Eu am trecut prin sectorul 3 si am ramas impresionat de ce a facut primarul asta
.
longroad
4th April 2008, 14:21
Si eu in sectorul 2...dar ma gindesc daca lucrau ei toate cele 48 de luni de mandat si nu doar 6 luni inainte de alegeri...ce bine era!
dacadrean
13th April 2008, 00:56
sunt de acord cu demolarea garajelor mai ales ca am nevoie de garaj sa-l pun pe proprietate privata
daca sunt doritori sa scape de garaj astept pm
MAK
13th April 2008, 08:26
QUOTE (dacadrean @ Apr 13 2008, 01:56)

sunt de acord cu demolarea garajelor mai ales ca am nevoie de garaj
Sa moara caprele tuturor, numai a ta sa traiasca bine.
Bine c-a murit sa pot sa-i iau bocancii.
dacadrean
14th April 2008, 00:10
QUOTE (MAK @ Apr 13 2008, 09:26)

Sa moara caprele tuturor, numai a ta sa traiasca bine.
Bine c-a murit sa pot sa-i iau bocancii.
Multumesc. Tocmai am mai cumparat cateva capre.
Si sa stii ca nu ma deranjeaza daca mor caprele pentru ca stapanul le paste unde nu trebuie.Este mai intelept ca stapanul sa le vanda decat sa le lase sa moara.
Ideea era alta. Spunem ca sunt de acord sa se demoleze daca se afla pe pamantul primariei.
Apropo primaria nu despagubeste pentru demolare, ba uneori chiar amendeaza.
Eu ma ofeream sa cumpar garajul.
Este acelasi lucru dar spus sub o alta forma. Suna mai bine nu?
SKIORUL
9th June 2009, 22:32
am primit si noi somatie . parca traim intr-o tara de prosti. eu am vrut de la inceput sa iau garajul de la persoana respectiva si sa-mi fac toate formele legale ptr el . primaria mi-a cerut o taxa pe care am platit-o pana la sfarsitul anului . ok dar eu vreau autorizatie nene. nu se da asa ceva . ce tot bateti campii ca nu e legal . sa se faca legalitate ca eu vreau . nu sunt omul care vrea sa aduca prejudicii statului . aia care vor sa faca asa ceva sa li se darame garajele .eu vrau sa platesc si sa folosesc garajul . aia care sustin ca e o idee buna ,nu gandesc normal .e dreptul meu sa-mi acopar masina cu ce vreau eu ,fie ca e pe 4 stalpi sau garaj . si mai lasti-o incolo de tampenie cu autorizatiile . de ce nu se dau? in tara asta ce cacao numai hotii au drepturi . chilimane sa te voteze mutu si cu surdu ca de la mine nu mai vezi vot !
spare-me
10th June 2009, 07:33
QUOTE (SKIORUL @ 9th June 2009, 23:32)

am primit si noi somatie . parca traim intr-o tara de prosti. eu am vrut de la inceput sa iau garajul de la persoana respectiva si sa-mi fac toate formele legale ptr el . primaria mi-a cerut o taxa pe care am platit-o pana la sfarsitul anului . ok dar eu vreau autorizatie nene. nu se da asa ceva . ce tot bateti campii ca nu e legal . sa se faca legalitate ca eu vreau . nu sunt omul care vrea sa aduca prejudicii statului . aia care vor sa faca asa ceva sa li se darame garajele .eu vrau sa platesc si sa folosesc garajul . aia care sustin ca e o idee buna ,nu gandesc normal .e dreptul meu sa-mi acopar masina cu ce vreau eu ,fie ca e pe 4 stalpi sau garaj . si mai lasti-o incolo de tampenie cu autorizatiile . de ce nu se dau? in tara asta ce cacao numai hotii au drepturi . chilimane sa te voteze mutu si cu surdu ca de la mine nu mai vezi vot !
sigur ! pe terenul tau propriu si personal ! nu pe domeniul public unde garajul tau ocupa 2 poate chiar 3 locuri de parcare.
ma da, super-dreptul asta al tau de unde l-ai mai scos ? ia-ti o prelata!
fussyd3vil
10th June 2009, 08:00
Daca ar incepe si in Iasi asa ceva...bine ar fi. Sunt vreo 10 garaje in spatele blocului, dar garaje din alea mari, intra 2 sparkuri fara probleme. Dar, din pacate tot la strada o sa trebuiasca sa stationez si ce e mai rau e ca masinile se parcheaza in diagonala, si uite asa 2 benzi dispar. (zona primaverii)
SKIORUL
10th June 2009, 19:46
mai''',spare me '' poate tu stai la casa si ai proprietatea ta cu acte in regula poti sa-ti faci 10 garaje daca vrei ,da' io stau la bloc . stii tu pe cineva care sta la bloc si are o bucata de pamant in spatele blocului proprietate personala ? sa vedeti voi astia care credeti ca o sa va faca primaria mai multe locuri de parcare ce teapa o sa va luati (o sa ne luam ). chiar credeti ca le pasa de oameni ca nu au loc de parcare? pe vremea lui ceausescu aproape toti aveau prelata .iata ca unii se vor intoarce la acel obicei ,dupa cum vad ca primesc sfaturi . asa o sa fie si hotii mai fericiti . domeniu public ! pfui !!!
acusila
10th June 2009, 19:57
QUOTE (fussyd3vil @ 10th June 2009, 09:00)

Daca ar incepe si in Iasi asa ceva...bine ar fi. Sunt vreo 10 garaje in spatele blocului, dar garaje din alea mari, intra 2 sparkuri fara probleme. Dar, din pacate tot la strada o sa trebuiasca sa stationez si ce e mai rau e ca masinile se parcheaza in diagonala, si uite asa 2 benzi dispar. (zona primaverii)
in iasi a inceput, cel putin la mine in cartier (dacia)au inceput sa le ridice de anul trecut. Chiar zilele astea au mai demolat inca cateva si au inceput sa niveleze pe acolo si sa faca parcare. Eu zic ca e un lucru bun, pentru ca parcarea de asta e parcare sa fie pentru masini, nu loc de tinut muraturile.
spare-me
10th June 2009, 20:07
QUOTE (SKIORUL @ 10th June 2009, 20:46)

mai''',spare me '' poate tu stai la casa si ai proprietatea ta cu acte in regula poti sa-ti faci 10 garaje daca vrei ,da' io stau la bloc . stii tu pe cineva care sta la bloc si are o bucata de pamant in spatele blocului proprietate personala ? sa vedeti voi astia care credeti ca o sa va faca primaria mai multe locuri de parcare ce teapa o sa va luati (o sa ne luam ). chiar credeti ca le pasa de oameni ca nu au loc de parcare? pe vremea lui ceausescu aproape toti aveau prelata .iata ca unii se vor intoarce la acel obicei ,dupa cum vad ca primesc sfaturi . asa o sa fie si hotii mai fericiti . domeniu public ! pfui !!!
exact eu stau la 1 bucata casa cu garaj si 1 bucata bloc cu parcare subterana.
EXACT ! tu stai la bloc si nu ai pamant in spatele blocului proprietate personala.
asadar cu ce drept iti faci garaj ?
se face parcare, amenajata si inchiriezi loc.
aalinn
10th June 2009, 20:13
skiorul daca toti ne-am face garaje ,,, restul de 95% ar parca pe a1 respectiv a2 pe benzile de urgenta
SKIORUL
13th June 2009, 14:26
in primul rand eu nu mi-am facut garaj ci l-am cumparat de la unul care se vede treaba a fost mai destept ca mine .m-am dus la adp si mi s-a spus ca e ok. am platit ,am facut actele si folosesc garajul. repet daca stiam ca e ilegal nu cumparam nimic . sunt sigur ca si daca se darama 100% garajele din tot bucurestiul ,problema parcarilor tot nu se va rezolva . pe locul unde se demoleaza garajele (in cazul meu ) se va ridica un bloc cu 5 eteje -birouri . si e vorba de un spatiu in spatele blocurilor -un fel de careu . deci nici vorba de parcari sau spatii verzi ci mai degraba anumite interese . si daca ramaneau garajele ramaneau si copacii si spatiul verde ,asa nu va mai fi nimic decat betoane si in plus vom ramane si fara parcare .bucurati-va ,ca aveti de ce .
Mig VWFan
15th June 2009, 19:38
CITAT (SKIORUL @ 9th June 2009, 23:32)

e dreptul meu sa-mi acopar masina cu ce vreau eu
Eu vreau sa mi-o acopar cu un bloc de 10 etaje, se poate ?
Ti-ai luat teapa cu garajul ala.
SKIORUL
16th June 2009, 11:53
asa e !
Octavian___28
16th June 2009, 12:39
Nu-i buna prelata ca face igrasie si zgarie vopsaua.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.