Totul despre BULGARIA
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70

doru.popa
a fost cineva? cume a fost? hoteluri?plaja?mancare?
barbosa
eu am fost anul trecut si nu am putut sa nu observ ca sunt cu mult inaintea noastra.am fost atat la albena cat si la nisipurile de aur. ambele statiuni sunt foarte frumoase,curate,ingrijite,cu multe spatii verzi,hoteluri nou renovate ,conditii de cazare bune si mancare ieftina. la inceputul lui iunie plec din nou la nisipurile de aur,de data asta pentru o saptamana. anul trecut am stat o singura noapte ca eram in trecere.
in concluzie este o alternativa foarte buna pentru litoralul romanesc,sau mai bine zis o alternativa mult mai buna la aceleasi preturi.

scuze pentru calitatea pozelor.
Dana_H
Uite si alte impresii si poze

aici

Anul asta o sa mergem mai multi cu masina tot in Bg, dar prin august...de-abia astept smile.gif
Adid
QUOTE(Dana_H @ Mar 30 2006, 23:09) *
Uite si alte impresii si poze

aici
Anul asta o sa mergem mai multi cu masina tot in Bg, dar prin august...de-abia astept smile.gif

Noi am fost anul trecut la "Nisipuri" si a fost splendid. Hotel de 5 stele, servicii la fel, mai ieftin si infinit mai civilizat decat la noi
kfw
QUOTE(doru.popa @ Mar 30 2006, 18:01) *
a fost cineva? cume a fost? hoteluri?plaja?mancare?

un sejur la un hotel de 3 stele in Bulgaria poate ajunge mai ieftin decat pe litoralul romanesc la un hotel similar.
conditiile bune , mancarea excelenta si despre plaje se stie ca spre deosebire de noi ei au aprox 10 plaje certificate blue flag .. deci ...mai bine ca la noi smile.gif
si eu recomand Albena , Bourgas etc.
Dana_H
Uite si o vedere panoramica a Albenei (deja au si oferte pt Paste in Bulgaria !!)

aici
GABIDANA
Pentru cei care au fost anul trecut la Albena si la Nisipurile de Aur , spuneti va rog cu ce agentie ati fost ,cat a fost cazarea ,la ce fel de hotel ,vila, ati stat si ce preturi sunt la mancare si la bautura pe acolo.
Cum vi s-au parut bulgarii , cum este apa marii la ei ,eventual de ce fel de "tzepe" sa se fereasca cei care se duc prima oara acolo ?
Va multumim anticipat !!!
701
QUOTE(GABIDANA @ Apr 1 2006, 07:42) *
Pentru cei care au fost anul trecut la Albena si la Nisipurile de Aur , spuneti va rog cu ce agentie ati fost ,cat a fost cazarea ,la ce fel de hotel ,vila, ati stat si ce preturi sunt la mancare si la bautura pe acolo.
Cum vi s-au parut bulgarii , cum este apa marii la ei ,eventual de ce fel de "tzepe" sa se fereasca cei care se duc prima oara acolo ?
Va multumim anticipat !!!

Am fost anul trecut pe cont propriu. Am dat cam 100E pe cartea verde, asigurari de sanatate si motorina, hotelul de 4 stele (reale 3, parerea mea) a fost 50 EUR pe noapte cu mic dejun inclus, o masa la terasa(restaurant, carciuma) a fost cam 12-14 EUR de persoana. Distractia (disco, bautura exact ca in Romania) dar serviciile extraordinare comparativ cu Ro. Hotelul f curat, plajele si apa marii la fel, personalul extrem de serviabil PESTE TOT, o chestie care-mi parea imposibila in estul Europei!
Una peste alta, ma mai duc!
barbosa
ca tot vorbim de turism in bulgaria
http://www.cotidianul.ro/index.php?id=4653...Hash=1ff95c93f0
Dana_H
www.vacanteinbulgaria.ro
doru.popa
am lansat o rezervare la vacanteinbulgaria.ro pt sf. lunii iunie! sa vedem daca gasim locuri!
Nicanor
eu ma duc de 1 mai, cred ca voi mergecu ont-ul
doru.popa
cu greu am reusit o rezervare pt. sfarsitul lunii IUNIE! bineinteles ca nu la hotelul ales initial Gergana 4* sau Laguna Beach 4*(pt. ca nu mai erau locuri) ci la hotel Orlov 3* demipensiune;
Stie cineva ceva depre acest hotel? ORLOV?
VladSS
Stie careva care este drumul cel mai bun de la Bucuresti in Albena , Bulgaria ? Eu stiu 3 : 1 Vama veche , 2 Calarasi si 3 Giurgiu.Va rog orice raspuns sa fie si argumentat , ca inteleg totul bine tongue.gif Mai caut si o harta a Bulgariei , daca stiti pe unde as putea gasi una v`as fi recunoscator kisstogether.gif
barbosa
in timp ce cauti o harta a bulgariei cauta si pe forum ,pentru ca s-a mai discutat subiectul asta in mai multe topicuri.
si ca sa-ti dau totusi si un raspuns scurt. prin vama veche pentru ca in felul asta mergi mai putin prin bulgaria,stai mai putin la vama si te costa mai putin taxele.
VladSS
QUOTE(barbosa @ May 4 2006, 13:47) *
in timp ce cauti o harta a bulgariei cauta si pe forum ,pentru ca s-a mai discutat subiectul asta in mai multe topicuri.
si ca sa-ti dau totusi si un raspuns scurt. prin vama veche pentru ca in felul asta mergi mai putin prin bulgaria,stai mai putin la vama si te costa mai putin taxele.

Nu`i nevoie sa`mi vorbesti de sus smile.gif Te cred ca s`a mai discutat , dar eu nu`s ca tine pe acest forum de mult timp sa stiu ce s`a discutat si nici prea mult timp sa folosesc motorul search nu am.Iti multumesc totusi pentru raspuns si apreciez ca te`ai obosit sa`mi scrii 2 cuvinte
Adid
Cel mai usor este prin Vama Veche. De la granita mai este poate o ora de mers, soseaua bunicica, atentie marcajele sunt rare si in limba bulgara. Prin Giurgiu este o sosea buna dar drumul este parca mai lung si nici nu ai ce vedea.
ca il faci pe la Bulgari si
VladSS
QUOTE(Adid @ May 4 2006, 14:25) *
Cel mai usor este prin Vama Veche. De la granita mai este poate o ora de mers, soseaua bunicica, atentie marcajele sunt rare si in limba bulgara. Prin Giurgiu este o sosea buna dar drumul este parca mai lung si nici nu ai ce vedea.

Dar de Calarasi n`a zis nimeni nimic pana acum smile.gif) De ce ? huh.gif
S.Dorin
QUOTE(VladSS @ May 4 2006, 14:50) *
Dar de Calarasi n`a zis nimeni nimic pana acum smile.gif) De ce ? huh.gif

Pai, de Calarashi nu se spune nimic poate pen'ca e cu apa pina'n buric, acum. Eu am trecut pe acolo de doua ori (da' numai de la Bg aici!). Avantaje: de la Silistra la Varna drumul este PUSTIU, PUSTIU (cu f.f.putzine localitatzi dar si fara mashini!)SI BUN, BUN. Si-n plus (fata de Giurgiu) nu trebuie "invinsa" trecatoarea Shipca, asfalt bun bun, dar atata!, ca e in intregime ingust (si imposibil sa nu prinzi un camion in fatza) si cu curbe in loc si e si lunga de te saturi! Si inca, ffind bac-uri mici, nu (prea) sunt camioane, dar (dezavantaje) stai pina cam la 30 min. la bac. unde, ca la noi, nu exista sa nu treaca unu' macar in fata.Dar, vamesii bg. sunt altfel de tot fata de Russe (in sens bun). Si mai e o posibilitate pe la Negru Voda - Kardam (pentru completitudine) unde PTF-ul este liber liber si oamenii sunt giugiuc.
florin70
Salut,
Cel mai usor este prin Vama Veche; pe acolo am fost eu de 1 mai la Nisipurile de Aur.
Hai sa-ti spun despre taxe si apoi despre drum.
La dus:
- In vama la noi - 100.000 de lei taxa de mediu
- In vama la bulgari - 6 euro taxa de drum+ecologia (vezi sa ai fise de un euro ca astia nu prea au rest!!!). Trebuie sa-ti dea chitanta si rovigneta (rovigneta mie nu mi-au dat, desi am insistat)

La intors:
La bulgari - nimic
La noi - 100.000 taxa de mediu
-65.000 taxa de ecologie

Pina la Albena parcurgi mai putin de 100 de km. Drumul este peticit in draci (cam ca drumurile judetene de la noi) dar se poate merge destul de tare. Din loc in loc sunt si portiuni de drum bun. Indicatoarele sunt bine plasate si in plus sint scrise orasele si cu caractere latine.
Sa fii atent la restrictiile de viteza si sensurile giratorii care apar pe sosea in dreptul unor localitati (e unul in dreptul orasului Balcic; acolo a fost si singurul echipaj de politie pe care l-am vazut).
Chiar inainte de Albena (este si acolo un giratoriu, normal!) soseaua ocoleste un deal (curbe multe, peisaj misto).
Daca stai pe acolo mai mult iti recomand (in afara de Castelul din Balcic si catedrala din Varna) sa vezi Manastirea Aladja (sau cum s-o scrie). Este la vreo 3-4 km de Nisipurile de Aur (Zlatni Piasici, in bulgareste) si cei mai multi turisti o rateaza pentru ca nu stiu de ea. Merita vazuta.

La castelul din Balcic intrarea este 5 leva adultul si 1 leva copilul. Trebuie sa platesti si vizitarea castelului, dar si a gradinii botanice. Deci pentru un adult ar fi 10 leva intrarea.
La Aladja intrarea era de vreo 4 leva adultul si 2 leva copilul (daca mai tin bine minte). Simbata si duminica era gratuit. In afara de chiliile sapate in calcar bate si tu drumul prin padure pina la catacome. E misto.
Cind am fost eu cursul de schimb era 1,8 - 1,95 leva pentru un euro.
Sper ca ti-am fost de folos. Drum bun, daca nu cumva te-ai si intors-))).
Dana_H
Buna Florin,

Doua intrebari, te rog:

- bulgarii schimba si lei cumva ? biggrin.gif

- cursul de schimb mentionat de tine (1,8 - 1,95 leva pentru un euro) era cel de la casele de schimb valutar?

Merci smile.gif
florin70
Dana H @@@@@ Buna Florin, Doua intrebari, te rog: - bulgarii schimba si lei cumva ? - cursul de schimb mentionat de tine (1,8 - 1,95 leva pentru un euro) era cel de la casele de schimb valutar?

Buna

- nu cred ca schimba lei (nu am incercat). Acum vreo 10 ani am schimbat la Ruse lei direct in leva, dar acum nu mai stiu.
- cursul era la casele de schimb. Nu incerca sa schimbi la bisnitari (arata ca tiganii de la noi-))) ca vei lua cu euro pagini din Nove Vreme sau 24 Ceasa.

Din cite am observat, la hoteluri cursul de schimb era mai defavorabil (1,5-1,8 leva pentru un euro).

In postul meu anterior am uitat sa spun cum ajungi la Aladja. Deci, intre Nisipurile de Aur si Varna drumul face la un moment dat stinga (exact acolo este indicatorul pentru manastire, nu-lmputeti rata). Voi trebuie sa mergeti drept inainte (nu spre Varna). Dupa vreo doi km ajungeti la o parcare. Acolo este si un izvor (umplu bulgarii sticle de apa plata de 5 litri la el-)))). Cum stati cu fata spre izvor, ceva mai la stinga se fac treptele catre manastire.
Bafta
Dana_H
Nu incerca sa schimbi la bisnitari (arata ca tiganii de la noi-))) ca vei lua cu euro pagini din Nove Vreme sau 24 Ceasa.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif macar in amintirea anilor '90 din Romanica...merci mult smile.gif
SAM&RRR
Cine a fost in Bulgaria, poate sami spuna cum e?
barbosa
de ce nu folosesti si tu search. mai sunt vreo 4-5 topicuri pe aceeasi tema unde s-au scris mai multe pagini cu informatii interesante.
eu am fost saptamana trecuta. duminica plec iar pentru o saptamana. e cald si frumos...
whoop007ro
QUOTE(barbosa @ May 24 2006, 09:21) *
de ce nu folosesti si tu search. mai sunt vreo 4-5 topicuri pe aceeasi tema unde s-au scris mai multe pagini cu informatii interesante.
eu am fost saptamana trecuta. duminica plec iar pentru o saptamana. e cald si frumos...

Cum este apa acolo? Cam cate grade are ? Merge sa faci baie fara sa nu iti inghete organul ?
barbosa
QUOTE(whoop007ro @ May 24 2006, 19:54) *
Cum este apa acolo? Cam cate grade are ? Merge sa faci baie fara sa nu iti inghete organul ?

este la fel ca la noi. sunt doar 140 de km intre mamaia si nisipurile de aur. nu in temperatura apei constau diferentele.
herske
Hello all!

Sunt interesat de modalitatile alternative de a ajuge in bulgaria, mai exact la Albena. Am cautat pe forum si nu s-a mai discutat depsre asta.

Care sunt posibilitatile de ajunge daca nu am masina? stie cineva detalii daca sunt trenuri, autocare?

am inteles ca ar exista un tren, dar nu direct pana la albena ci numai pana la varna. Stie cineva detalii? Help!

Multam!
barbosa
de trenuri nu stiu,dar daca zici ca sunt pana in varna atunci e bine. din varna sigur gasesti un microbuz spre albena. sunt doar 20 km.
autocare nu ar trebui sa fie greu sa gasesti. poti sa intrebi la orice agentie de turism care opereaza si in bulgaria.
mihaim79
uite aici mersul trenurilor romanesti
trenuri romanesti
si aici mersul trenurilor bulgaresti
trenuri bulgaresti

acum, sfatul meu e sa nu folosesti aceasta metoda de transport... sa-ti spun si de ce: saptamana trecuta am condus pe cineva la gara de nord pt relatia bucuresti-sofia. tren rapid si international desigur. numai ca, surpriza, trenul arata ca un personal ordinar, avea doua!!! vagoane, unul cuseta si altul clasa I si II la un loc care aratau jalnic!!! si inca una buna smile.gif din buguresti pana in giurgiu a facut nici mai mult nici mai putin de 3 ore!!! a ocolit prin videle unde a stat 35 de minute deoarece pe ruta directa cica se lucreaza la poduri(raspunsul mecanicului de locomotiva). in giurgiu a mai stat 1 ora, in russe 1/2 ora si a ajuns la sofia la ora 21:30 plecat din bucuresti la 10:30. distanta este de aprox 360 km. pret bilet buc-sofia: 1,7 milioane/dus-intors clasa II si 2,4 mil/dus-intors clasa I care nu merita sigur!!! doar cuseta merita care, am vazut ca era modernizata. asa ca....
in plus tu trebuie sa schimbi la russe. sau mai bine incerci pe la negru voda - pe aici nu stiu cum este dar poate te avantajeaza mai mult. de microbuze nu stiu nimic. ai mai putea sa incerci cu chartere caci varna are aeroport. incearca prin agentie si poate obtii un pret bun cu avion.
concluzie: cel mai bine cu masina, drumul lejer(prin vama veche/negru voda) si te opresti pe drum unde vrei:kamen briag, kaliakra, balchik, nisipuri - asta daca esti calator smile.gif daca esti lenes direct e cel mai bine, dar tot cu masina sau, si mai bine, cu avionul
bafta
Dana_H
La astia de la care am luat eu biletul pentru Albena au si transport autocar, discuta cu ei daca poti lua doar transportul (desi de vreme ce e afisat pe site separat, banuiesc ca da):

aici

Autocarul din Bucuresti e 35 EUR dus-intors de persoana.
ionutzyankoo
QUOTE(Dana_H @ May 25 2006, 10:10) *
La astia de la care am luat eu biletul pentru Albena au si transport autocar, discuta cu ei daca poti lua doar transportul (desi de vreme ce e afisat pe site separat, banuiesc ca da):

aici

Autocarul din Bucuresti e 35 EUR dus-intors de persoana.

In afara de postul de mai sus mai stie cineva firme care fac transport pe relatia Bucuresti-Varna/Burgas?
Pe siteurile firmelor mari Atlass.b, Eurolin.s sau Filar.t nu am gasit nimic. Sunt cumva si firme mai mici care folosesc microbuze?

Merci anticipat!
stan_ioan
acum ma uitam si eu dupa o oferta in Bulgaria. Am gasit super bine la agentiaminerva.ro - dar vedeti ca nu au oferta pe site trebuie sa-i sunati sad.gif

ca preturi sunt cu cativa euro pe zi mai jos decat ceilalti.

eu am rezervat pt inceputul lui august la hotel Azalia 4* in Constantin si Elena.
barbosa
eu m-am intors ieri dupa o saptamana in nisipurile de aur. e a 3 oara cand merg acolo si am ramas cu aceeasi impresie. superb. in const. si elena e posibil sa fie mai mult pensionari,pentru ca este o statiune mai veche si mai linistita. centrul distractiei este in nisipuri.
Alimeca
Incerc in vara asta sa ajung in Sunny Beach. Si toate agentiile ofera (doar) autocar pt Balcic, Albena si Nisipuri. Stie cineva cum se ajunge la Varna si de acolo la Sunny Beach? Sau la Ruse si de acolo la Burgas iar din Burgas (logic) in Sunny Beach?
Exista trenuri? Autobuze? A fost cineva la bulgari fara masina personala?
Multumesc anticipat
mihaim79
QUOTE(Alimeca @ Jun 7 2006, 21:09) *
Incerc in vara asta sa ajung in Sunny Beach. Si toate agentiile ofera (doar) autocar pt Balcic, Albena si Nisipuri. Stie cineva cum se ajunge la Varna si de acolo la Sunny Beach? Sau la Ruse si de acolo la Burgas iar din Burgas (logic) in Sunny Beach?
Exista trenuri? Autobuze? A fost cineva la bulgari fara masina personala?
Multumesc anticipat

cu trenul nu te sfatuiesc, face mult si arata jalnic, de ex din bucuresti pana la sofia face 11 ore!!!
am inteles ca sunt microbuze pana in giurgiu si de acolo schimbi cu altele pt bulgaria. fac mai putin decat trenul si probabil iesi si mai ieftin
am mai pus acest link dar daca vrei totusi cu trenul uite reteaua lor de cai ferate
trenurile bulgaresti
si
trenurile romanesti

deci, in concluzie, tot cu masina e mai bine! sau cu avionul, in burgas exista si aeroport si vara s-ar putea sa opereze ceva chartere catre varna sau burgas. acum depinde si de unde esti tu?
numai bine
Alimeca
Se pare ca nimeni nu merge la bulgari pe cont propriu si.. fara masina personala. Din pacate, nu mi-a crescut nici o masina in fata blocului, asa ca ar tb sa gasesc o alta cale sa ajung la mare.
Multumesc pentru pontul cu trenul. Un altul?
eyer
Ce zici de autocar?
Vezi aici.
Mai bine zis, telefoneaza, se pare ca au o problema cu link-ul Autocar spre ALBENA si Nisipurile de aur in BULGARIA
Alt link util: LINK
eyer
Dupa ce am fost asta vara la Albena si Balcic, plus inca de doua ori de la inceputul anului, in weekend-ul asta merg a 4-a oara. Fara sa fac nici macar un popas pe litoralul nostru miortic. Gata, am terminat cu el for ever!.

BTW, Albena are website cu versiune in lb. romana - se pot face rezervari online!

Si daca mergeti la plaja si mare (adevarate!) la Albena sau Sunny Beach sau Golden Sands, nu ratati o vizita la Balcic. N-o sa va para rau.

Blagodarea! (= mersi, in bulgareste tongue.gif)
eyer
Incearca si aici:

Program Autocare 2006 Balcic Albena Nisipurile de Aur
Alimeca
QUOTE(eyer @ Jun 8 2006, 14:18) *
Ce zici de autocar?
Vezi aici.
Mai bine zis, telefoneaza, se pare ca au o problema cu link-ul Autocar spre ALBENA si Nisipurile de aur in BULGARIA
Alt link util: LINK

Multumesc mult!

Am inteles ca exista un tren 383 ce pleaca din buc pe la 19:30 si ajunge in Burgas pe la 8:30. La cuseta costa 210 lei. Cam mult, dar..
ionutzyankoo
QUOTE(eyer @ Jun 8 2006, 16:04) *

eyer de la ce firma sunt autocarele? trimite-mi pm ca sa nu faci reclama smile.gif
dungatu
Buna,

Mergem in concediu 4 pers adulte cu o masina pe benzina ... prima iesire in grecia ...
Cine imi poate spune daca spre Platamonas - grecia trecerea pe la Kulata venind dinspre Bechet (sunt din DJ) este o alegere buna ii raman recunoscator. Ma intereseaza mai mult starea drumurilor, daca sunt semnalizate bine - sa nu ne pierdem prin Bg.
Unde este bine sa se faca alimentarea cu benzina ... Bg sau Gr?
Unde sa se faca roaming-ul in Gr? Se poate suna de la tel. public in Ro cu cartele?
In Grecia cum este vremea in iulie (stam in perioada 1--11)? Trebuie sa ne luam haine mai groase de p. scurti si tricouri resp. sandale? Seara e racoare?

Multumesc!
Tzeposul
In Bulgaria in general semnalizarea drumurilor e jalnica sau inexistenta.
Starea lor e destul de buna in general, cel putin acu un an se mai reparasera si aratau destul de bine. Din punct de vedere al alimentarii cu combustibil nu am alimentat niciodata in Bg, desi e mai ieftin, am preferat sa alimentez in Turcia sau Grecia
geluadi2000
salutare,
ma gandesc prin septembrie sa ma duc in albena cred ca la club ralitsa(orhideea parc....) vreo 7 zile si vad ca ofera all inclusive la ce se vrea in acest all ....cine a fost ma poate sfatui?m-am dat pe celelalte topicuri cu bulgaria dar nu gasesc concret ce se ofera...
Maestrro
Salut!
La Albena nu am fost, dar am fost de 1 mai la Nisipurile de Aur.Hotelul era de 3 stele (agentia mi-a garantat ca e de 4, dar nu era).Am platit 20 de euro pe zi de persoana pt all inclusiv.All inclusiv inseamna 3 mese pe zi in regim de bufet suedez,acces la piscina,sauna, sala de forta plus bautura,sucuri si cafele cat poti sa duci.Nu se puteau bea decat bauturi locale dar erau ok (berea,coniacul si vermutiul erau chiar bune).Ca si conditii eu zic ca se compara cu Grecia(am fost si in insule si pe continent si pot face comparatia). Fata de litoralul romanesc....nici macar nu se poate face comparatie.Du-te cu incredere smile.gif
barbosa
si eu iti recomand tot nisipurile de aur. albena este mai linistita,mai de pensionari. in nisipuri este plin de cluburi,terase si tineri. mai ales nemti si englezi cu care chiar poti sa te distrezi.

@maestro: la ce hotel ai stat in nisipuri?
doru.popa
cateva intrebari pt. cei care s-au intors din Bulgaria(din Albena) recent:
- asigurarea medicala este obligatorie?
- in vama ati schimbat din lei in leva? sau din euro in leva?
- cum e cu parcarea in Albena?

multumesc anticipat
barbosa
QUOTE(doru.popa @ Jun 14 2006, 08:18) *
cateva intrebari pt. cei care s-au intors din Bulgaria(din Albena) recent:
- asigurarea medicala este obligatorie?
- in vama ati schimbat din lei in leva? sau din euro in leva?
- cum e cu parcarea in Albena?

multumesc anticipat

1)asigurarea medicala nu este obligatorie,dar nici nu te costa prea mult sa o faci
2)ar fi mai bine sa nu schimbi bani in vama deoarece cursul nu este favorabil. cel mai convenabil mi s-a parut sa schimb euro in leva,pentru ca aveam euro. tu daca trebuie sa cumperi euro din romania si sa-i schimbi in leva poate nu mai e asa convenabil. cursul era cam 1,94 leva pentru 1 euro si 0,51 lei pentru 1 leva. asta in varna. in statiuni era 1,88. si nu prea gasesti multe case de schimb unde sa primeasca lei.
3) din cate stiu eu ,in albena nu se poate intra cu masina personala. sunt niste parcari mai mari la intrarea in statiune. dar pentru informatia asta nu bag mana in foc.
Dana_H
3) w00t.gif Nu prea ma vad tarand bagajele dupa mine de la parcare la hotel, care poate fi fix in partea ailalta a statiunii - poate cineva va rog sa confirme chestia cu masinile in Albena ? Merci smile.gif
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.