Magazin online
Pagini: 1, 2

i0nutzb

Salut!
Am nevoie de un script de magazin online care are nevoie de următoarele:
  1. să fie sigur
  2. să se instaleze ușor
  3. să aibe cât mai puține erori
  4. să aibe un sistem de template-uri simplu (exclus oscommerce!)
  5. să fie ușor de administrat
  6. să fie ușor de configurat/customizat
cam atât ar fi...
îmi este absolut indiferent dacă este free sau nu; în cazul în care nu este free preferabil să văd un demo...
dacă se poate, vreau să-mi dați ceva sfaturi din experiența personală. dacă nu se poate, vă rog să vă abțineți.
si NU veniți cu măreața idee: mai bine ți-l faci singur, cum vrei, că nu vreau așa w00t.gif

vă mulțumesc anticipat
miromulus
Eu am lucrat cu cs-cart. E usor de configurat, safe si au si teme gata facute pe care le poti modifica sa arate cum vrei. Ce-i drept au am folosit doar scheletul template-ului de baza, pe care am refacut/modificat toate casetele, imaginile, icoanele, etc.

Overall, are un aspect placut din start, este foarte usor de modificat (nu trebuie sa faci acelasi lucru de 20 de ori ca in cazul lui osC), nu are erori si nu am auzit de probleme de securitate. A, si plus o groaza de facilitati in partea de admin si magazin: switch intre templates, creare de pagini ca un cms, generare de sitemaps, diverse moduri de afisare a categoriilor si detaliilor despre produse etc

p.s. Licenta e 120$ daca tin bine minte

aolex
agora cart?
http://www.agoracart.com/
i0nutzb
agora cart mi se pare o gluma. proasta death.gif
crack
Bun si fara erori mi se pare zencart, dar la configurat/customizat e crima curata se te bagi in el.
add
zencart e tot oscommerce huh.gif

ar mai fi x-cart, ala e facut cu smarty, foarte usor de schimbat designul, da e ucigas la pret, 170$ parca, si paremise e codat cu IonCube /:)
i0nutzb
zen, ca şi osc mi se par aiurea...
cu toate că-mi surâde ideea sa încerc un OSC, nu ştiu să-l customizez cum vreau eu şi sincer.. nu am timp să învăţ cum se editează un template de osc death.gif

i0nutzb
e cineva curios să afle ce soluţie s-a ales? w00t.gif
chiar dacă nu, tot vă spus naughty.gif : joomla cu virtuemart. puteţi vedea rezultatul la http://www.aemd.net
ce ziceţi? w00t.gif
GExGE
Iti propun o tema mica:

Instaleaza o componenta pt VirtueMart care in loc de category/ sa puna numele categorie si tot asa (news, product , articles ....)

Iti dau cateva indicii:
http://extensions.joomla.org/component/opt...,114/Itemid,35/
http://extensions.joomla.org/component/opt...,362/Itemid,35/
si mai era unu` OpenSEF .. sigur il gasesti ..

Eu nu am reusit sa instalez nici unul ... si m`am chinuit ceva ore ...

Poate tu esti mai dăştept !

Multa bafta !
r-soft

ar mai fi si cubecart
i0nutzb
într-adevăr, nu am reuşit nici eu să le fac... dar... wtf?! asta nu înseamnă că nu e bun ... w00t.gif
soul4blade
http://www.comdevweb.com/ecommerce.php
(pentru cei care doresc versiunea in lb. Romana nu trebuie decat sa o cereti celor de la ComDev
- desi nu este disponibila pentru download va asigur ca o au)

Demo:
http://demo.comdevweb.com/ecommerce/index4016.php
denied
De aceiasi problema ma lovesc si eu acum. Caut un script pentru magazin on-line usor de utilizat, usor de customizat, preferabil XHTML si CSS valid tableless, si nu neaparat free, poate fi si contra cost, dar la un pret rezonabil. Mai are cineva idei de asa ceva?
Multumesc.
infern0
QUOTE(denied @ Dec 15 2006, 11:26) *
De aceiasi problema ma lovesc si eu acum. Caut un script pentru magazin on-line usor de utilizat, usor de customizat, preferabil XHTML si CSS valid tableless, si nu neaparat free, poate fi si contra cost, dar la un pret rezonabil. Mai are cineva idei de asa ceva?
Multumesc.

eu zic oscommerce daca ai timp 2 saptamani il inveti pe de rost ! si faci disignul cum vrea inima ta !
xwh
si eu caut un asemenea script si pana acum cs-cart pare sa fie solutia cea mai buna
The_recruit
Parerea mea e ca la o versiune platita de shopping cart la momentul actual e cartweaver. Puteti verifica si versiunea demo in php. Totodata vine si in limajele asp si cold fusion.

Acesta este destinat celor care folosesc macromedia dreamweaver la nemaipomenitul pret de 295$. Ieftin nu?
lord_ice
Cre Loaded b2b , JShop , Virtuemart (joomla com) ... OsCommerce (cu 3-4 addonuri) ...hmm...de ce exclus osc? Ca osc e cea mai flexibila platforma, majoritatea o folosesc...majoritatea dintre cart-urile online...in plus sunt mii de templaturi pentru ea, de asemenea usor de personalizat!!! Daca esti asa de anti-Osc incearca-le pe cele doua ramase (cre loaded e tot osc based script)
bogdan_66_2004
CS-Cart shopping cart software

SKU: CS-CART

Price: $195.00
wtf? Ceva mai subtire stie cineva.... sau free wink.gif wink.gif
stocarul
Va adresez si eu niste intrebari....ca tot vad ca vorbiti numai de script-uri pt magazine online...
De ce toata lumea(defapt societati) folosesc scripturi free sau eventual cumparate pentru magazinele online?
De ce nu isi fac unul special, personalizat pentru ei?
Eu sunt de parere ca ce este facut cu mana ta e cel mai bun....si in plus ai sti de unde apar problemele(in cazul in care sunt).
DarkAngelBv
QUOTE (stocarul @ Jan 16 2008, 00:06) *
Va adresez si eu niste intrebari....ca tot vad ca vorbiti numai de script-uri pt magazine online...
De ce toata lumea(defapt societati) folosesc scripturi free sau eventual cumparate pentru magazinele online?
De ce nu isi fac unul special, personalizat pentru ei?
Eu sunt de parere ca ce este facut cu mana ta e cel mai bun....si in plus ai sti de unde apar problemele(in cazul in care sunt).

Pentru ca e mai usor sa completezi niste date despre o BD decat sa creezi un script de la 0.
lord_ice
dark , ce raspuns scurt si la obiect smile.gif)

Sa faci un shop de la 0 are:

1). defectul timpului pierdut
2). defectul banilor investiti (bani ptr custom made si crede-ne ca sunt multi sau bani pentru salariile celor ce la fac)
3). defectul banilor investiti in testing (doar nu-ti lasi comenzile online pe mainile hazardului? )

...parerea mea , "pe persoana fizica" smile.gif)

Avantajele scripturilor free:
1). mii de downloaderi sau mai mult = tot atatia testeri
2). siguranta (atestarile de catre paypal , etc)
3). sunt GRATIS
4). se instaleaza usor (majoritatea)
5). gasesti teme/templates free/payd

acum sunt prea obosit sa gasesc si alte explicatii....poate le completeaza altii smile.gif
stocarul
QUOTE (lord_ice @ Jan 16 2008, 22:15) *
dark , ce raspuns scurt si la obiect smile.gif)

Sa faci un shop de la 0 are:

1). defectul timpului pierdut
2). defectul banilor investiti (bani ptr custom made si crede-ne ca sunt multi sau bani pentru salariile celor ce la fac)
3). defectul banilor investiti in testing (doar nu-ti lasi comenzile online pe mainile hazardului? )

...parerea mea , "pe persoana fizica" smile.gif)

Avantajele scripturilor free:
1). mii de downloaderi sau mai mult = tot atatia testeri
2). siguranta (atestarile de catre paypal , etc)
3). sunt GRATIS
4). se instaleaza usor (majoritatea)
5). gasesti teme/templates free/payd

acum sunt prea obosit sa gasesc si alte explicatii....poate le completeaza altii smile.gif

Multumesc pentru raspuns smile.gif
Aici ai dreptate, insa probabil sunt si dezavantaje....
As dori sa aflu mai multe tongue.gif
infern0
QUOTE (stocarul @ Jan 16 2008, 22:20) *
Multumesc pentru raspuns smile.gif
Aici ai dreptate, insa probabil sunt si dezavantaje....
As dori sa aflu mai multe tongue.gif

Poi singurele dezavantaje sunt :

- Ce ai tu are si restul (deoarece este free)
- Nu il poti modela cum vrei tu ! (doar daca ii modifici sursa )

Iar daca ai rabdare si timp sa modifici un script il poti face de 10 ori mai bun ca altele care sunt pe bani ! (Parerea mea )
The_recruit
In sfarsit mi-a picat un cartweaver in mana si dupa ce l-am butonat vreo 2 ore trebuie sa zic ca la pretul extraordinar de $318 cu taxele incluse, este nemaipomenit. Exact asa cum ii fac si reclama, se separa designul de functionalitate, deci adio template. Ai designul facut si tu ce ai de facut e sa adaugi codul, si sa personalizezi.
Dupa mine chiar li se merita companiilor sa aibe asa ceva si daca vor sa schimbe/aduage functionalitati sa angajeze un profesionist si tot li se renteaza mai bine decat sa i-l faca de la 0.

Avantaje:
- Poate veni in 2 limbaje de programare: cf, php, asp;
- Mod rapid de lucru;
- Integrare in design-ul propriu;

Dezavantaje:
- Pretul;
- Trebuie sa ai macromedia dreamweaver preinstalat ca sa functioneze de la vres 8 in sus mi se pare.

Totusi cand ajungi sa faci bani din asta eu zic ca dreamweaver + cartweaver sunt de milioane. Parerea mea
The_recruit
QUOTE (The_recruit @ Jan 25 2008, 17:25) *
- Poate veni in 2 limbaje de programare: cf, php, asp;

mda.. offtopic:
cei patru evanghelisti sunt urmatorii 3: Luca si Matei
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.