cand Ea tine prea mult
Pagini: 1, 2, 3, 4

Fr3ak
@inana: poi da...aşa ceva, e mai uşor. nu? am menţionat, că aşa am citit/auzit. din multe locuri deci am luat-o drept adevăr (35-45 ani care se presupune că e activă sexual de ceva vreme).
@zen: poi da, încă suntem în stadiul de cunoaşterem zic eu, primul orgasm l-a avut cam de un an jumate, sau mai puţin. de atunci ne-am înbunătăţit văzând cu ochii, dar încă n-am ajuns la performanţa ca la fiecare act să aibă orgasm. dar după grafice, nu mai e mult nici până acolo. deci mă simt norocos tongue.gif. şi tot ce ce am observat, că eu deja ştiu ce trebuie să fac să ajungă la orgasm, dar depinde şi de ea foarte mult, de starea ei de spirit. şi de ce fel de sex vorbim, că dacă e una scurtă, nu prea aş pune încă problema... tongue.gif deocamdată ori calitate, ori viteză nu merg amândouă, dar mai încolo, cine ştie... biggrin.gif
mufa
QUOTE(inana @ Apr 12 2006, 23:50) *
Daca e asa... mai degraba una de 35 isi cunoaste corpul foarte bine si stie cum sa ajunga acolo.. nu ca stii tu, ca barbat, cum s-o aduci in acel punct.

Cam așa ceva.

QUOTE(Fr3ak @ Apr 13 2006, 09:23) *
. și tot ce ce am observat, că eu deja știu ce trebuie să fac să ajungă la orgasm, dar depinde și de ea foarte mult, de starea ei de spirit. și de ce fel de sex vorbim, că dacă e una scurtă, nu prea aș pune încă problema... tongue.gif deocamdată ori calitate, ori viteză nu merg amândouă, dar mai încolo, cine știe... biggrin.gif

În general, dacă ea n-are chef, poți să faci tu aproape orice că nu va avea orgasm.

Fr3ak
absolut
inana
QUOTE(Fr3ak @ Apr 13 2006, 09:23) *
@inana: poi da...așa ceva, e mai ușor. nu? am menționat, că așa am citit/auzit. din multe locuri deci am luat-o drept adevăr (35-45 ani care se presupune că e activă sexual de ceva vreme).

Este mai "usor"... dar nu tu esti esti motivul...

@zen: poi da, încă suntem în stadiul de cunoașterem zic eu, primul orgasm l-a avut cam de un an jumate, sau mai puțin. de atunci ne-am înbunătățit văzând cu ochii, dar încă n-am ajuns la performanța ca la fiecare act să aibă orgasm. dar după grafice, nu mai e mult nici până acolo. deci mă simt norocos tongue.gif. și tot ce ce am observat, că eu deja știu ce trebuie să fac să ajungă la orgasm, dar depinde și de ea foarte mult, de starea ei de spirit. și de ce fel de sex vorbim, că dacă e una scurtă, nu prea aș pune încă problema... tongue.gif deocamdată ori calitate, ori viteză nu merg amândouă, dar mai încolo, cine știe... biggrin.gif

Clar sunt de pe alta planeta...

Inceput viata sexuala cu .... ani in urma. Primul partener nu m-a satisfacut deloc.. amandoi virgini.. incercat de 3 ori.. mi s-a pus pata si l-am parasit.. Urmatorul m-a invatat foarte multe... primul orgasm el mi l-a "oferit" si nu prin penetrare directa.. nici macar prin stimulare orala... rolleyes.gif
De atunci am de fiecare data.

dar depinde și de ea foarte mult, de starea ei de spirit

Ciudat.. intotdeauna am chef. w00t.gif

QUOTE(zen @ Apr 13 2006, 07:09) *
planeta orgasmelor in cascada? biggrin.gif

naughty.gif
patrician
QUOTE(inana @ Apr 14 2006, 14:21) *
Ciudat.. intotdeauna am chef. w00t.gif
naughty.gif

Asta inseamna ca esti hyperactiva dpdv sexual
Si mai inseamna ca prietenul tau e stapan pe situatie. Bravo lui.
destrug
QUOTE(patrician @ Apr 14 2006, 14:24) *

Ba dimpotriva as zice eu.
patrician
Adicatelea cum? Ea e stapana pe situatie?

destrug
O grija in plus pe capul bietului om.
inana
QUOTE(patrician @ Apr 14 2006, 14:24) *

Este! smile.gif
destrug
QUOTE(inana @ Apr 14 2006, 15:01) *
Este! smile.gif

Dar binenteles!
E ca si cum ai spune ca intr-un restaurant clientii mor de foame dar bucatarul e stapan pe situatie!!!!
patrician
Mai destrug, inana e fericita cu actualul iubit. Asta e. Sa nu incercam noi sa credem altfel.
inana
QUOTE(destrug @ Apr 14 2006, 15:11) *
Dar binenteles!
E ca si cum ai spune ca intr-un restaurant clientii mor de foame dar bucatarul e stapan pe situatie!!!!

Sa inteleg ca tu nu iti satisfaci partenerele? rolleyes.gif
Ayame
QUOTE(patrician @ Apr 14 2006, 21:15) *
Mai destrug, inana e fericita cu actualul iubit. Asta e. Sa nu incercam noi sa credem altfel.

nu exista fericire suprema....ne multumim cu ce avem..
sabian
QUOTE(Ayame @ Apr 11 2006, 19:54) *
bun, gradinarule batran, tu ai experienta la flori, la brinduse otravite ai ??? naughty.gif

on-topic...

daca femeia tine prea mult sau nu are orgasm e vina barbatului, asta zic multi...oare, asa e ???

Medical e dovedit ca barbatul tine intre 3-5 minute si femeia intre 12 si 20 de minute. Deci...
El trebuie sa se antreneze, sa nu sara etapele si cu putina vointa poate iesi totul bine. smile.gif
inana
QUOTE(Ayame @ Apr 14 2006, 15:55) *
nu exista fericire suprema....ne multumim cu ce avem..
asa destrug , da cu rotile peste ei....

Te multumesti cu ce ai daca iti ofera ce ai nevoie.
sorin61
Chestiunea nu e deloc asa simpla cum pare... toate manualele de sex ne invata unde si cum trebuie atinsa o femeie... si cu ce. Problemele sunt insa, dupa parerea mea, doua.
1. Fiecare femeie are propria cale pe care o urmeaza pentru a ajunge la excitatia maxima, si nu seamana in nici un caz cu a altei femei.
2. In general (generalul asta ne omoara...) femeile nu vor sa spuna partenerului care este calea pe care trebuie sa mearga.

Personal, am gasit variatii de la penetrare profunda, la durata foarte mare (1-2 ore, nu glumesc), pana la miscare foarte energica (din pacate miscarea foarte energica si rapida inseamna de regula si ca nu poti tine prea mult...).
Cum descoperi ce anume ii place unei femei, daca nu ai bafta sa gasesti o partenera deschisa, care sa iti spuna asta, Dumnezeu cu mila.
zeus25
Cele mai tari orgasme oferite vreodata fetelor vin prin stimulare orala impreuna cu cea manuala.

Cunoscaotir stiu la ce tehnica ma refer.

Nu da gres niciodata si nici nu iti ia mai mult de 5 minute sa o innebunesti.

Nu imi vine sa cred ce tipete si sunete am auzit de la niste fete care pareau angelice.

Uneori imi este ciuda pe limba si degetele mele.

Nu cred ca am reusti vreodata sa le fac sa aiba asemenea orgasme cu penisul imperial.
destrug
QUOTE(zeus25 @ Apr 18 2006, 15:16) *
Cele mai tari orgasme oferite vreodata fetelor vin prin stimulare orala impreuna cu cea manuala.

Uneori imi este ciuda pe limba si degetele mele.

Taie-le si reda-i mandria "penisului imperial"!
Jollie_xx1
pe bune, sunt barbatii care chiar se pricep la oral, asa incat femeia sa ajunga mai repede la orgasm si altii, fara suparare da oricat s-ar chinui, tot nu termina femeia nici intr-o ora, doua, nici a doua zi si poate mult timp (eu am patit-o) si nu e vb de necomunicare (chiar si aia non verbala in pat). pur si simplu nu se misca cum trebuie cu toata comunicarea ...uhhh. am spus si eu cu cuvintele mele cum am putut mai bine. nu vreau sa jignesc barbatii ca na or fi si femei care nu se pricep la oral, dar se stie clar ca la femeie e nevoie si de mai mult timp si de o miscare aparte (oral si vaginal).
si in primul rand femeia tre sa ajunga sa-si cunoasca corpul, organele sexuale. sa stie ce-i face placere. dry.gif
inana
Exact acelasi lucru este valabil si in cazul barbatilor.. Amandoi au nevoie de timp.. pentru a se deprinde cu miscarile.. dar mai important pentru a cunoaste intim persoana iubita.
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.