siddharta
19th March 2008, 00:29
publicitate te-ai gandit cum o sa-i faci sau o sa se faca "cunoscuta" singura?
acvariul
8th April 2008, 14:30
Nu va suparati ca ma bag si io in seama, da vad ca nici unu nu-si da seama de importanta interfetei umane! dat fiind ca e vorba de servicii, angajatii sint foarte importanti!Vad ca va faceti spalatorii, aveti acte, faceti demersuri , turnati betoane, da nici unu nu sa pus in pielea spalatorului! Nici nu stiti cu ce fiara adaptativa aveti de-a face; cum te-a evaluat imediat ce te-ai dat jos din masina, te-a cantarit, masurat , si-n functie de rezultat stie deja cum o sati ,,faca,, masina!Ma amuza noii patroni de mai sus, deoarece au impresia ca siua facut spalatorie, angajeaza 3-4 spalatori(nici macar nu exista certificate de asa ceva) si hai la treaba, ,,noi cu drag spalam,, !Dar , va intreb, stiti voi ceva despre ,,barba,, , ,,combinatie,, , reguli, si celelante 1001 de chestii care fac sa mearga treaba si sa se umple de euroi patronul, fara ca sa-l doara capu???Pe hirtie , calculele ies super ok, da stii tu patroane ca la o ,,combinatie,, angajatu(ma rog,spalatoru)poate sa-si ia dintr-un foc salariu cu care-l platesti tu pe luna, in timp ce tu ai sa incasezi doar un amarat de interior-exterior???stii sa deosebesti spalatorii buni, de aia care zic ca stiu sa spele?stii ca te duce in gaura un spalator care arunca de fiecare data mai multa solutie pe masina decit este indicat? da daca ai vreo 4 spalatori deastia?Stii ca este o specie foarte migrativa, si cu greu isi gaseste locu'?Da limbajul? Cum e cand ai o domnisoara draguta , cu un audi tt la spalat , si ei vorbesc numai de p... si f... asa, mai in aluzii! oare mai vine domnisoara vreodata?Stii tu patoane sati organizezi fluxul, ca sa eficientizezi la maxim procesul de spalare?Te pricepi la polish? stii sa faci o tapiterie care sati duca buhu', sau te vei limita la clasica spalare interioara cu solutie de tapiterie?Aha, o sa pui camere sa-i supravegheze: nu ti-am spus ca-i un animal si terenul lui de vanatoare e spalatoria?ce standard al calitatii tiai propus?sau o sai lasi pe spalatori sa-l aplice??Ce faci cind se sparge un furtun? Nai jet, nu speli!Da cind ploua, tiai propus o activitate complementara!hehe !Cine are urechi, sa asculte: in ciuda aspectului neproblematic al problemei ,,Spalatoria,, daca vreti sa aveti PROFIT trebuie so faceti in stil militar! Mai multe nu va spun, sinteti destepti si faceti conexiuni neuronale!La treaba!
raspuns lu jij! ai nevoie de camin in care sa se adune nisipu, decantor, separator, nu te speria , sunt doar niste gropi betonate, cu despartituri de tabla, da oricum , dupa mintea lu astia de la APE, niciodata nu prea ai sa fii in regula! Te invat si eu... cind vine controlu, faci sul o hirtie de 5oron si io strecori in palma! Succes!
bruno12
11th April 2008, 13:39
stie cineva de vreun teren de inchiriat in bucuresti, tot pentru o spalatorie auto?
mai baieti, as dori sa-mi spuneti, daca stiti, cam la cat s-ar ridica o investitie intr-o spalatorie auto cu nu mai mult de 4 rampe pt spalat, un mic vestiar cu wc si dus. teoretic ma gandesc sa fie din structura metalica si pereti din tabla(nu sandwich panel).
va multumesc anticipat si astept pareri.....solutii.
bruno12
15th April 2008, 21:50
daca mai stie cineva......autorizatia de constructie trebuie luata pe un proiect facut neaparat de un arhitect, sau.....? Iar nu stiu daca dupa normele UE, o pot face din tabla simpla, pe schelet metalic, la inceput si eventual sa o refac (sandwich panel) dupa ce incepe sa produca si ea ceva.
multumesc
valentinob
20th April 2008, 19:45
Am auzit un zvon cum ca normele europene ar prevede ca o spalatorie sa aiba intrare pe o parte si iesire pe alta pentru masini,ati putea sa imi dati un link cu aceste norme,chiar daca sunt scrise in alta limba,ma descurc.
Si privitor la gropile acelea pentru epurarea apei,puteti publica un link cu o schema,ma refer la cele din beton,multumesc.
deianadrian
21st April 2008, 15:53
bine toata lumea zice de spatiu ... dar ce instalatii trebuie? ce sisteme? ce decantoare? merge fara ele daca deversi in canalizarea orasului? cine are asa ceva sa imi zica si mie ce instalatii trebuie si cam cat costa si din ce sunt formate... si apa calda cum sa o prepari mai bine? incalzitoare instant.. centrala... aparate speciale ?Si eu vreau sa ma apuc de asa ceva. vreau sa fac o spalatorie cu 4 posturi sau 6. am spatiul deja ( ma asociez cu un prieten) si am si firma de constructii care sa faca tot ce am nevoie... dar de ce ai nevoie exact? App aparatele Karker sunt 1900 de euro bucata si sunt ferm convins ca exista si o alta varianta( un aparat general la care sa ii contectezi pe toti spalatorii...