Spalatorie auto
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

danto11

Va salut pe toti cei de pe acest forum!
am o rugaminte mare la voi toti:sfaturi !sunt in faza incipienta,deci voi intreba multe,ca la scoala,pas cu pas!mulumesc anticipat!
am cautat firme ce comercializeaza echipam. pt spalatorie.si am gasit:1)raabkarcher.ro;2)adrom.ro;3)beautycarsrl.ro;4)utilaje-spalatorii.ro
vreau sa fac o spaltorie configurata astfel:-camera tehnica-in care sa se afle toate utilajele
-4 boxe -2 in stg camerei tehn ,2 in dr ei
-un mini bar.
cu care din aceste firme ma sfatuiti sa colaborez in vederea achizitionarii utilajelor?
voi mai scrie si voi mai detalia.merci!
Vorbaretzu
danto11, inainte sa pui intrebarile tale legate de spalatorie, te-as ruga sa citesti toate posturile si tu intrebi ce te intereseaza in plus.Astfel, topicul va deveni plictisitor si poate nu vei avea parte de raspunsuri bune.
In legatura cu utilajele pe care le vei folosi, daca dispui de fonduri solide, iti recomand produsele karcher, cei mai buni din domeniu, dar poti sa mergi si pe mana altor firme, cat vorbeste lumea despre turbo-jeturi , nu se strica asa usor daca sunt exploatate corespunzator.Totusi, evitale pe cele din supermarketuri sau chinezesti, nu ai ce face cu ele.Nu fac reclama, e parerea mea, am vazut cum lucreaza utilajele karcher.Nu am nici cel mai mic interes sa fac reclama asa ca sper sa nu fiu acuzat.

pentru hornetb: astept vesti de la tine in legatura cu spalatoria, cum merge treaba, cati clienti multumiti ai avut..

o seara buna tuturor

hornetb
QUOTE (danto11 @ Jun 12 2008, 19:52) *
Va salut pe toti cei de pe acest forum!
am o rugaminte mare la voi toti:sfaturi !sunt in faza incipienta,deci voi intreba multe,ca la scoala,pas cu pas!mulumesc anticipat!
am cautat firme ce comercializeaza echipam. pt spalatorie.si am gasit:1)raabkarcher.ro;2)adrom.ro;3)beautycarsrl.ro;4)utilaje-spalatorii.ro
vreau sa fac o spaltorie configurata astfel:-camera tehnica-in care sa se afle toate utilajele
-4 boxe -2 in stg camerei tehn ,2 in dr ei
-un mini bar.
cu care din aceste firme ma sfatuiti sa colaborez in vederea achizitionarii utilajelor?
voi mai scrie si voi mai detalia.merci!

Salut Danto11, acum cand iti scriu (tie iti raspund, dar scriu si pentru restul:) ) e ora 3:26 si sunt in masina in fata blocului la un prieten care s-a dus sus sa-mi printeze lista de preturi pentru spalatorie, ca de maine o fac pe bani:)). Ieri si azi am spalat gratis la prieteni mai mult, ca asa au venit doar 2 sau 3 ...crezand ca se plateste, dar n-am facut inca reclama...si desi am un banner sus deasupra portilor, nu prea se vede din cauza pomilor ce sunt inainte de el...o sa pun si ceva mai in strada:)
Ca sa n-o mai lungesc, ca al meu prieten ma anunta pe mess ca vine intr-un minut...eu am luat sculele de la raabkarcher si sunt foarte multumit de ele, acum sa vad si cat tin smile.gif Pe beautycars m-am uitat mai demult parca, pe utilaje-spalatorii iar m-am uitat mai demult, ba chiar si azi ca ai zis tu...iar pe adrom la fel...azi.
Daca nu ma insel, majoritatea au utilaje NO NAME, adica ori facute in China...ori pe vapor, pe drum:)
Dupa cum zicea mai jos (sau mai sus, VORBARETZU)..cred si eu ca KARCHER sunt cele mai bune.
Si tot vorba lu` Vorbaretzu`, inainte de a mai intreba, citeste toate posturile de pana acum si intreaba abia dupa aceea, in caz ca mai ai nelamuriri, desi eu am postat destule pe aici...si mai sunt si altii:)
Hai ca acum va las, a venit al meu prieten si mai dau doua ture de oras dupa care ma duc acasa si raspund si la comentariul vorbaretzului:D
plus ca e melodie tare pe europafm:)
see u
hornetb
QUOTE (Vorbaretzu @ Jun 13 2008, 23:07) *
danto11, inainte sa pui intrebarile tale legate de spalatorie, te-as ruga sa citesti toate posturile si tu intrebi ce te intereseaza in plus.Astfel, topicul va deveni plictisitor si poate nu vei avea parte de raspunsuri bune.
In legatura cu utilajele pe care le vei folosi, daca dispui de fonduri solide, iti recomand produsele karcher, cei mai buni din domeniu, dar poti sa mergi si pe mana altor firme, cat vorbeste lumea despre turbo-jeturi , nu se strica asa usor daca sunt exploatate corespunzator.Totusi, evitale pe cele din supermarketuri sau chinezesti, nu ai ce face cu ele.Nu fac reclama, e parerea mea, am vazut cum lucreaza utilajele karcher.Nu am nici cel mai mic interes sa fac reclama asa ca sper sa nu fiu acuzat.

pentru hornetb: astept vesti de la tine in legatura cu spalatoria, cum merge treaba, cati clienti multumiti ai avut..

o seara buna tuturor

Salutare Vorbaretzule, uite ca in sfarsit iti dau vesti:) Bunicele, din fericire:)
Dupa cum am zis parca, am dat drumul la spalatorie joi dupa-amiaza, dar a cam plouat...vineri cam la fel, dar am spalat la vreo 8...9 prieteni, gratis, ca-i prima oara si sa vad si eu cum merge treaba:). Astazi, sambata, am facut-o fifty fifty, adica la unii pe bani, la altii fara, la altii ext pe bani, int gratis...au venit atat prieteni cat si vreo 4 straini.
Azi am facut cam 80 RON, daca-i taxam pe toti cat trebuia, etc...trebuia sa fac macar 120 RON, ceva de genul.
Partea proasta e ca n-am inca reclama, desi am vorbit sa fac si la radio si la tv, asta pana afla lumea...sper ca cei carora le-am spalat masinile zilele astea sa dea sfoara-n tzara si sa trimita lume:)
Eu zic si mai ales sper din tot sufletul ca va merge treaba smile.gif
Am stat toata ziua cu baietii la spalatorie, m-am si bronzat pe maini, gat si picioare:) Ma ustura de nu mai pot, dar presupun ca putin va pasa ca unii mai si muncesc:P
Referitor la multumiti si nemultumiti...cel putin de preturi toti s-au declarat multumiti, in sensul ca am cam asa:
8 ron ext, 7 ron int, deci 15 ron int + ext + portbagaj + ceara + solutie jante.
La 4 spalari una gratis (in decurs de 40 de zile de la data primei spalari), iar pentru prieteni am pus 3 + 1 gratis, in decurs de 30 de zile, tot de la data primei spalari.
Comparativ, in oras preturi sub 160 nu gasesti...si cu toate astea incluse.
Iar tot referitor la multumiti...toata lumea a fost multumita, si mi-au zis sincer ca i-am intrebat si rugat sa-mi zica asa:)
Bineinteles, a fost si-un nemultumit...caruia i-am spalat motorul (desi i-am zis ca nu vreau sa-l spal ca n-am nici solutie - am spalat cu cea de exterior - si nici apa calda, sa nu-i pocneasca, i-am zis ca-i treaba lui) ...nu mai retin exact ce nu i-a convenit dar sa fie sanatos:)
Total general zic ca-i totul ok pana acum si sper sa ma ajute bunul Dumnezeu sa fie si mai bine de acum inainte.
Bafta, eu acum ma duc acasa la bloc (ca-s la casa la bunica`mea) sa ma schimb in pants lungi si sa ies prin oras.
Iau laptopul cu mine asa ca daca am timp si -mi scrie careva dintre voi, va raspund.
SEE ya:)
Vorbaretzu
ce pot sa'ti spun: coolspeak.gif sa nu-ti pierzi increderea.esti inca la inceput si clientii vor veni si ei, trebuie doar sa afle.Incearca sa fii mereu cel mai bun.Stau in Constanta, ca as veni si eu la tine sa-mi spal masina si sa testez noile tale aparate.Daca o sa ajung vreodata pe la tine, cu cea mai mare placere.Nemultumiti vor fi intotdeauna, totusi incearca sa vezi ce nu le place si sa elimini acele elemente.Parerea mea, daca faci treaba buna, cei mai multi vin la tine asa ca tine-te de treaba si mult succes.Tariful mi se pare foarte bun, la fel si oferta 4+1 gratis in limita acelor zile.Pentru reclama, nu stiu, la radio trebuie difuzata de multe ori ca sa se prinda cineva de esenta reclamei.La niste pliante te-ai gandit?Dar sa fie de calitate superioara nu 100 de foi trase la xerox si impartie in oras, da dovada de lipsa de profesionalism.O sa afle lumea de spalatoria ta si sper sa ai in fiecare zi mult de lucru.
Foarte bine ca ai stat langa spalatorie, eu iti sugerez sa stai pana te imprietenesti cu o mare parte din clienti si asa le mai strecori si cate un serviciu' de-al tau in programul lor.
Eu am plecat, maine ar trebui sa ma duc la gratar desi nu stiu ce pisica sa pun pe el ca bani de altceva nu am. laugh.gif Oricum, trebuie sa ma trezesc devreme.
Seara buna tuturor!

ca o mica idee de reclama: aici in constanta la o spalatorie e o dubita veche la intrare pe care scrie numele spalatoriei, sau un elefant...poate te ajuta cu ceva, daca ai loc, e ceva amuzant si eficient pentru reclama.Sau trage un banner sanatos cat strada sa-l vada tot romanu' bigyellowgrin.gif Cumpara un Trabant, vopseste-l frumos si scrie numele spalatoriei pe el.Doamne ce idei am la ora asta laugh.gif ...dar cine stie, poate ajut cu ceva
marrty
Salut tuturor,
Numele meu este Stefan. In prezent nutresc aceeasi idee ca multi de aici. Sa imi deschid o spalatorie auto. Am citit fara sa fac nici o pauza tot acest topic. Informatiile de aici sunt foarte utile. Ce trebuie inainte de toate? timp si rabdare. De maine incep si eu sa caut informatii in plus pentru a incepe sa imi deschid o spalatorie auto. Eu m-am gandit la o spalatorie cu 3-4 posturi de lucru. Ar fi intr-o localitate situata pe un DN Bucuresti-Targoviste(destul de circulat in timpul si la sfarsitul saptamanii ca ruta ocolitoare a celebrului DN 1 Sinaia-Bucuresti) . Calculele o sa le incep de maine. smile.gif Va tin la curent cu evolutia planului.
CatalinHayek
Salutare....peste mine a dat norocul maxim...m-am intalnit la facultate saptamana trecuta cu un prieten si din vorba in vorba, eu povestindu-i ca intentionez sa-mi deskid o spalatorie auto mi-a zis ca detine un teren pe care vrea sa il inchirieze.......130mp la un pret mai mult decat convenabil...intr-o zona centrala, langa Piata Unirii...e foarte foarte foarte ok..cel putin raportat la preturile de acolo...Am vb cu hornetb la tel azi pentru a-i cere niste sfaturi...Omul a fost mai mult decat amabil si o sa il mai stresez in continuare smile.gif)...maine ma duc sa semnez actele pentru teren....aaaaa, si inca ceva, ii platesc din prima luna in care am ridicat spalatoria....Mai gasisem printr-o agentie imobiliara 2 terenuri bune dar proprietarii doreau banii din prima luna de contract....Le-am explicat ca eu cel putin 1 luna 2 nu ma ating de terenul lor pentru ca nu am autorizatii dar oamenii nu au inteles....
Autorizatia de construire intr-adevar dureaza pana in 6 luni, asta in conditia in care vrei sa iti faci o constructie pe teren...Eu am acces la un cort militar profesionist, a carui amplasarea nu va necesita ceva mai mult decat probabil o schela mai performanta...Ce intrebare am : Prietenul asta al meu care imi inchiriaza a avut pe teren acum nu mult timp un service auto...deci a avut cu siguranta autorizatie de construire.....ma va ajuta la ceva asta ? Adik, daca eu am un teren, sa zicem, pe care construiesc o spalatorie auto (nu e cazul de fata), dupa care, dupa ceva timp o daram si peste 5 ani inchiriez terenul cuiva care vrea sa isi faca tot o spalatorie auto...acel cineva va avea nevoie iar de autorizatie de construire sau nu ? Se ia in calcul istoricul terenului ?

Vorbaretzu
Nu stiu care e faza cu autorizatia, pot sa te felicit in schimb pentru terenul peste care ai dat.Daca e in zona in care zici tu, pai poti sa scoti bani cu putere dintr-o spalatorie, numai ca trebuie sa fie cam "cea mai tare" din zona.Lumea nu prea se duce in centru ca presupune ca e scump sa-ti speli masina acolo.Cu o reclama buna si preturi rezonabile speli masini intr-o veselie.Spuneai ca ai acces la un cort militar.E foarte bun, dar sa nu para ca e facuta in fuga afacerea.Poti sa faci ceva frumos si din 2 lemne daca ai putina imaginatie.Dar terenul are canalizare, apa, tot? Si daca e zona buna, o fatada frumoasa face toti banii, nu vrei sa strici aspectul zonei cu o intrare normala, fara reclame sau firma scrisa mare deasupra.Am vazut asa ceva si parca nu ma invita sa intru acolo.Nu stiu de ce, nu prea pot sa dau multi bani pentru o spalare ca nu merita.Un raport pret-calitate foarte bun aduce clienti, la pret mic dai impresia de spalatorie ieftina iar cu preturi prea mari, calitatea trebuie sa fie la nivel cu tariful, si nu cred ca poti sa spel masina astfel incat omul sa vrea sa-ti dea 80Ron sau ce preturi am mai vazut pe aici.Mult noroc si nu te da batut.Dupa cum spui tu, e ocazie foarte buna.

Inca il mai astept pe hornetb sa ne zica cum merge afacerea.Presupun ca e ocupat sleep.gif .

CatalinHayek
Acum am ajuns acasa....m-am intalnit mai devreme cu hornetb si am mai aflat cateva detalii ce ma vor ajuta enorm....Ii multumesc pe aceasta cale....

Pt Vorbaretzu : Terenul dispune de apa, canalizare, curent chiar si trifazic biggrin.gif....E intr-adevar o sansa foarte mare....Nu o sa para facut in fuga...Si vezi ca ce spui tu acolo cu 80 ron e enorm...O sa am 13 lei interior, 13 lei exterior smile.gif...cam asa sunt prin zona...
Vorbaretzu

asa mai vedeam prin bucuresti, ca platesti 80ron si cine stie ce-ti face la masina.Mi se parea exagerat.De 80ron ar trebui sa mi-o si vopseasca laugh.gif .
Wug
Salutare !

Urmaresc acest forum cu interes de ceva timp.

Intentionez sa deschid o spalatorie auto in viitorul apropiat. Deocamdata sunt in faza de cautari teren. Profit de aceasta ocazie si lansez o cerere de inchiriere teren in Bucuresti, preferabil sector 6.

Cat despre utilajele Karcher pot spune cu toata convingerea ca stiu ce fac si o fac cu cea mai mare resposabilitate.

Ce parere aveti despre "MA*FRA" ? Nu prea exista competitie in domeniu.

Va multumesc tuturor pentru informatiile date. Fac o mare diferenta in lumea in care traim.

hornetb
QUOTE (Vorbaretzu @ Jun 14 2008, 22:40) *
ce pot sa'ti spun: coolspeak.gif sa nu-ti pierzi increderea.esti inca la inceput si clientii vor veni si ei, trebuie doar sa afle.Incearca sa fii mereu cel mai bun.Stau in Constanta, ca as veni si eu la tine sa-mi spal masina si sa testez noile tale aparate.Daca o sa ajung vreodata pe la tine, cu cea mai mare placere.Nemultumiti vor fi intotdeauna, totusi incearca sa vezi ce nu le place si sa elimini acele elemente.Parerea mea, daca faci treaba buna, cei mai multi vin la tine asa ca tine-te de treaba si mult succes.Tariful mi se pare foarte bun, la fel si oferta 4+1 gratis in limita acelor zile.Pentru reclama, nu stiu, la radio trebuie difuzata de multe ori ca sa se prinda cineva de esenta reclamei.La niste pliante te-ai gandit?Dar sa fie de calitate superioara nu 100 de foi trase la xerox si impartie in oras, da dovada de lipsa de profesionalism.O sa afle lumea de spalatoria ta si sper sa ai in fiecare zi mult de lucru.
Foarte bine ca ai stat langa spalatorie, eu iti sugerez sa stai pana te imprietenesti cu o mare parte din clienti si asa le mai strecori si cate un serviciu' de-al tau in programul lor.
Eu am plecat, maine ar trebui sa ma duc la gratar desi nu stiu ce pisica sa pun pe el ca bani de altceva nu am. laugh.gif Oricum, trebuie sa ma trezesc devreme.
Seara buna tuturor!

ca o mica idee de reclama: aici in constanta la o spalatorie e o dubita veche la intrare pe care scrie numele spalatoriei, sau un elefant...poate te ajuta cu ceva, daca ai loc, e ceva amuzant si eficient pentru reclama.Sau trage un banner sanatos cat strada sa-l vada tot romanu' bigyellowgrin.gif Cumpara un Trabant, vopseste-l frumos si scrie numele spalatoriei pe el.Doamne ce idei am la ora asta laugh.gif ...dar cine stie, poate ajut cu ceva

Salutare, scuze ca raspund asa de tarziu...smile.gif Te astept, daca ai drum:) Asa am zis si eu de tarif...smile.gif M-am gandit si la pliante. Si eu sper sa afle si sa fie coada:).
Nu pot sa stau foarte mult la spalatorie...ca lucrez in Buc, dar prin iulie ma duc acasa si stau vreo 2 luni...
Ne auzim:)

QUOTE (CatalinHayek @ Jun 17 2008, 00:47) *
Acum am ajuns acasa....m-am intalnit mai devreme cu hornetb si am mai aflat cateva detalii ce ma vor ajuta enorm....Ii multumesc pe aceasta cale....

Pt Vorbaretzu : Terenul dispune de apa, canalizare, curent chiar si trifazic biggrin.gif....E intr-adevar o sansa foarte mare....Nu o sa para facut in fuga...Si vezi ca ce spui tu acolo cu 80 ron e enorm...O sa am 13 lei interior, 13 lei exterior ...cam asa sunt prin zona...

Cu placere, oricand si altadata. Multumesc si eu.
P.S. Sa ma duci sa vad spalatoria aia de la BUZESTI, aia acoperita cu cort...ca trebuie sa gasesc si eu o solutie pentru a mea.
ms
Vorbaretzu
citesc topicul cu interes si cred ca ar trebui continuat, poate unii au nevoie de mai multe informatii.Ce-ar fi sa ne legam de mai multe aspecte ale unei spalatorii , detergenti folositi, preturi si locuri de unde pot fi procurate, instalatii de climatizare a halelor, modele de baruri pentru spalatorii.Ma intereseaza acest domeniu din ce in ce mai mult si asa as vrea sa-mi "ajut" salariul cu o afacere d'asta.Eu nu pot vorbi prea multe, am doar prieteni cu spalatorii si eu stiu de la ei ce aparate folosesc sau tehnicile lor de lucru.
Am vazut pe la multe spalatorii (de 2 lei bineinteles) detergent pentru vase.Mi se pare penibil pentru ca acelea lasa urme si formeaza si o pelicula deasupra caroseriei fiind foarte greu de indepartat.Chiar daca patronii nu iau masuri, nu cred ca e o metoda prea economica, rezultatul fiind unul pe masura.Voi ce detergenti stiti pentru spalatorii?Solutii de curatat jante sau motor?
cornelush1992
OFFTOPIC... A aparut un nou forum unde putem vorbi liber despre tot si despre toate... http://funbv.forumcreativ.com ... e super cu toate ca e la inceput... astept sa vorbim pe forum...
Vorbaretzu
si-a facut omu forum. laugh.gif

totushi...chiar atat se poate spune despre o spalatorie?
hornetb
Caut partener (de preferinta care detine teren, dar nu neaparat) pentru deschiderea unei spalatorii auto in Bucuresti.
Dupa cum stiti (sau nu), am deja una acasa in Severin (de unde sunt), dar vreau sa deschid una si-n Bucuresti (unde locuiesc si lucrez) ...considerand ca cea de aici n-are cum sa nu mearga, imposibil sa nu fie afacere sigura:).
Astept propuneri...daca sunt persoane interesate.
Multumesc
tga
QUOTE (Vorbaretzu @ Jun 14 2008, 22:40) *
ce pot sa'ti spun: :coolspeak: sa nu-ti pierzi increderea.esti inca la inceput si clientii vor veni si ei, trebuie doar sa afle.Incearca sa fii mereu cel mai bun.Stau in Constanta, ca as veni si eu la tine sa-mi spal masina si sa testez noile tale aparate.Daca o sa ajung vreodata pe la tine, cu cea mai mare placere.Nemultumiti vor fi intotdeauna, totusi incearca sa vezi ce nu le place si sa elimini acele elemente.Parerea mea, daca faci treaba buna, cei mai multi vin la tine asa ca tine-te de treaba si mult succes.Tariful mi se pare foarte bun, la fel si oferta 4+1 gratis in limita acelor zile.Pentru reclama, nu stiu, la radio trebuie difuzata de multe ori ca sa se prinda cineva de esenta reclamei.La niste pliante te-ai gandit?Dar sa fie de calitate superioara nu 100 de foi trase la xerox si impartie in oras, da dovada de lipsa de profesionalism.O sa afle lumea de spalatoria ta si sper sa ai in fiecare zi mult de lucru.
Eu am plecat, maine ar trebui sa ma duc la gratar desi nu stiu ce pisica sa pun pe el ca bani de altceva nu am. :lol: Oricum, trebuie sa ma trezesc devreme.
Seara buna tuturor!

ca o mica idee de reclama: aici in constanta la o spalatorie e o dubita veche la intrare pe care scrie numele spalatoriei, sau un elefant...poate te ajuta cu ceva, daca ai loc, e ceva amuzant si eficient pentru reclama.Sau trage un banner sanatos cat strada sa-l vada tot romanu' :bigwhitegrin: Cumpara un Trabant, vopseste-l frumos si scrie numele spalatoriei pe el.Doamne ce idei am la ora asta :lol: ...dar cine stie, poate ajut cu ceva

Salutare,
Sunt si eu din Constanta... vreau sa deschid o spalatorie....dar nu gasesc teren, hala...de inchiriat deocamdata, nu de cumparat....Pe aici vad ca nimeni nu vrea sa inchirieze...poate stiti voi ceva?..... :OK: :worthy: ....Daca aflati ceva...plsss...idul meu de mess este puisorulm... Merci. :thumbup:
Vorbaretzu
tga : lumea nu vrea sa inchirieze ca aici se imparte prea mult profitul si nu ramai cu multi bani.Asa ca, atunci cand iti cumperi terenul, stii sigur ca e al tau, nu te da nimeni afara cu tot cu aparate cu tot, nu trebuie sa platesti chiria "ridicola" pusa de unii proprietari de terenuri si tu vei avea mai multe beneficii de pe urma spalatoriei.Chiar nu stiu teren de vanzare in constanta, mai ales cu vad bun.

hornetb: merge bine afacerea vad, vrei sa-ti faci lant de spalatorii.Succes in continuare.Spalatoria e afacere pe care te poti baza, totul e sa te ocupi foarte mult de ele.

Vacanta placuta! cool.gif
figo1988
nu stiu cum sunt preturile in constanta, dar in bucuresti ai intra in faliment inainte sa incepi. pretul intr-o zona ok (sa zicem pache protopopescu) ajunge undeva la 2000 de euro / m2. Ma gandesc ca iti trebuie lejer 500 m2 insemnand ca de fapt 90% din investitia in spalatorie o bagi in teren (1 mil de euro) si banii astia chiar nu ii mai scoti in veci smile.gif.

cred ca cel mai bine iesi daca cunosti pe cineva la primarie si aranjeaza sa iti dea in concesiune un teren pe un pret modic, sau inchiriezi de la un privat pe o perioada mai indelungata de timp. acum, daca inchiriezi de la privat pe 5 ani sa zicem la pretul X, tu o sa trebuiasca sa-i platesti tot timpul chiria la nivelul asta, indiferent de nivelul pietii. Nu cred ca vreun om intreg la cap o sa accepte sa inchirieze pe 10 ani un teren, iar tu sa ai dreptul sa reziliezi oricand contractul.

LE: felicitari pt spalatorie hornet, la cat mai mult clienti multumiti! sunt si eu curios, cum rezolvi cu angajatii? adica, stai tot timpul cu gura pe ei, le-ai fixat penalizari, etc? ma gandesc ca ar fi o idee buna sa dai fiecarui client cate un cupon sa-l completeze dupa fiecare spalare in care sa aprecieze serviciile spalatorului. asta poate i-ar tine motivati, iar clientul ar putea primi o reducere de 5-10% pt feedbackul pe care il ofera. oricum, eu cred ca cea mai buna reclama sunt serviciile, iar un client multumit o sa isi mai convinga 1-2 prieteni sa vina la tine.

Mult succes in continuare! smile.gif
tga
QUOTE (Vorbaretzu @ Jun 26 2008, 13:43) *
tga : lumea nu vrea sa inchirieze ca aici se imparte prea mult profitul si nu ramai cu multi bani.Asa ca, atunci cand iti cumperi terenul, stii sigur ca e al tau, nu te da nimeni afara cu tot cu aparate cu tot, nu trebuie sa platesti chiria "ridicola" pusa de unii proprietari de terenuri si tu vei avea mai multe beneficii de pe urma spalatoriei.Chiar nu stiu teren de vanzare in constanta, mai ales cu vad bun.

hornetb: merge bine afacerea vad, vrei sa-ti faci lant de spalatorii.Succes in continuare.Spalatoria e afacere pe care te poti baza, totul e sa te ocupi foarte mult de ele.

Vacanta placuta! cool.gif

Am gasit un teren de inchiriat are si hala...acum o construieste ...cica in 2 sapt e gata....de inchiriat. Astazi ma duc acolo sa vad care e treaba...e o zona buna... Vorbaretzu...daca esti din cta...sigur stii...pe bratianu.......acolo.....e vad bun. Acum ma uit pe internet sa caut de cumparat aparatele care imi trebuiesc.... Vorbaretzu...daca merge treaba bine.....vii la mine si iti spal masina gratis..wink.gif
Vorbaretzu
E zona foarte buna pe Bratianu.Mult noroc in Continuare.
Multumesc de invitatie.Daca faci spalatoria o sa vin cand iti incepi cu adevarat activitatea sa vad daca iese treaba buna.O sa vin sa platesc.Nu mai face atatea oferte.Patesti ca mine cand mi-am lat permisul auto.Cred ca am promis la tot liceul ca-i plimb cu masina.Vezi sa nu-ti bage ala chiria prea mare pe teren si hala ca sigur o sa vina cu argumente gen : e totul nou, n-ai tu treaba.Deocamdata sunt la munte rolleyes.gif si d-abia astept sa termin si serviciul din constanta ca ma intorc in oraselul meu la firma tatalui.Vorba aia, tot la tine acasa e mai bine!

numai bine!
tga
QUOTE (Vorbaretzu @ Jun 27 2008, 21:25) *
E zona foarte buna pe Bratianu.Mult noroc in Continuare.
Multumesc de invitatie.Daca faci spalatoria o sa vin cand iti incepi cu adevarat activitatea sa vad daca iese treaba buna.O sa vin sa platesc.Nu mai face atatea oferte.Patesti ca mine cand mi-am lat permisul auto.Cred ca am promis la tot liceul ca-i plimb cu masina.Vezi sa nu-ti bage ala chiria prea mare pe teren si hala ca sigur o sa vina cu argumente gen : e totul nou, n-ai tu treaba.Deocamdata sunt la munte rolleyes.gif si d-abia astept sa termin si serviciul din constanta ca ma intorc in oraselul meu la firma tatalui.Vorba aia, tot la tine acasa e mai bine!

numai bine!

La munte....super...relaxeaza-te si ptr noi... rolleyes.gif ....am fost sa vad locul de pe bratianu...dar...nu prea mi-a placut...multi tigani pe acolo....pffff.....sa vad poate gasesc in alta parte...daca nu.....ramane ca ultima oferta. Cand am trecut cu masina pe acolo...au inceput tigancusii aia mici: "domnisoara...domnisoara...5 lei sa imi iau o paine...".....pffffffff.....Daca mai tinem legatura pana fac spalatoria...prima oara cand speli masina la mine ...e din partea casei rolleyes.gif ....asta daca imi tii pumnii sa iasa ceva bun. Petrecere frumoasa la munte
Vorbaretzu
Cam rau cu tiganusii.Vine omu sa spele masina si pleaca fara un Cd-player, o roata...uite, asa poti sa-ti faci si firma de tractari auto laugh.gif .Eu iti doresc mult succes mai ales ca spalatoriile in Constanta sunt facute doar ca sa-ti ia banii.Sunt vreo 2-3 care spala bine, restu deadtongue.gif Numai manele, injuraturi, d-abia se misca, ori vrea sa te retina "mai putin", ori spala presurile, sufla praful de pe bord si gata "interiorul".Cu ceva seriozitate aduni multi clienti.In constanta mai stau 1 saptamana sau 2 in care strang lucrurile, termin ce am de facut la serviciu, am vorbit si cu seful, plec si pa.Sa fie sanatosi.Ma asteapta acasa o firma de administrat si o sa lucrez pentru mine, nu un sef plictisit care le stie pe toate.Ma distrez si pentru voi aici laugh.gif .Sper sa gasesti un loc bun pentru spalatorie, eventual cu vad bun, ca o curte in mijlocul cartierului se gaseste usor.

hornetb
Salutare, nu mai zice nimeni nimic?smile.gif
Despre una...despre alta...
Niciun partener sa facem o spalatorie-n Bucuresti?smile.gif
Spor smile.gif
tga
[quote name='Vorbaretzu' date='Jun 30 2008, 23:24' post='4829741']
Cam rau cu tiganusii.Vine omu sa spele masina si pleaca fara un Cd-player, o roata...uite, asa poti sa-ti faci si firma de tractari auto laugh.gif .Eu iti doresc mult succes mai ales ca spalatoriile in Constanta sunt facute doar ca sa-ti ia banii.Sunt vreo 2-3 care spala bine, restu deadtongue.gif Numai manele, injuraturi, d-abia se misca, ori vrea sa te retina "mai putin", ori spala presurile, sufla praful de pe bord si gata "interiorul".Cu ceva seriozitate aduni multi clienti.In constanta mai stau 1 saptamana sau 2 in care strang lucrurile, termin ce am de facut la serviciu, am vorbit si cu seful, plec si pa.Sa fie sanatosi.Ma asteapta acasa o firma de administrat si o sa lucrez pentru mine, nu un sef plictisit care le stie pe toate.Ma distrez si pentru voi aici laugh.gif .Sper sa gasesti un loc bun pentru spalatorie, eventual cu vad bun, ca o curte in mijlocul cartierului se gaseste usor.
[/quo

Sa vezi faza...m-a suna ala de pe bratianu sa imi spuna ca de fapt a terminat de construit spalatoria dar nu o inchiriaza cu 1500 euro ci cu....3500euro...ce nemernic...a vazut ca e interesata lumea de spalatorie si gata vrea sa prinda lozul cel mare....i-am facut papucii una doua.....ce oameni!!!!!!!!!!!!m-am hotarat...nu mai inchiriez nik....mai astept si imi cumpar terenul....nu ii las pe astia sa ma jermanesca de bani aiurea......pffffff....ce oameni............
Foarte bine ca pleci....de la sef...eu tot timpul m-am ferit de astia ..am preferat sa lucrez pe cont propriu decat sa fac bani la altii....asa muncesc ptr mine...nu ptr unu cu nasul pe sus care stie sa dea numai ordine....Orice inceput e mai greu...dar nu imposibil....Mult succes in administrarea firmei
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.