ce pot sa'ti spun:

sa nu-ti pierzi increderea.esti inca la inceput si clientii vor veni si ei, trebuie doar sa afle.Incearca sa fii mereu cel mai bun.Stau in Constanta, ca as veni si eu la tine sa-mi spal masina si sa testez noile tale aparate.Daca o sa ajung vreodata pe la tine, cu cea mai mare placere.Nemultumiti vor fi intotdeauna, totusi incearca sa vezi ce nu le place si sa elimini acele elemente.Parerea mea, daca faci treaba buna, cei mai multi vin la tine asa ca tine-te de treaba si mult succes.Tariful mi se pare foarte bun, la fel si oferta 4+1 gratis in limita acelor zile.Pentru reclama, nu stiu, la radio trebuie difuzata de multe ori ca sa se prinda cineva de esenta reclamei.La niste pliante te-ai gandit?Dar sa fie de calitate superioara nu 100 de foi trase la xerox si impartie in oras, da dovada de lipsa de profesionalism.O sa afle lumea de spalatoria ta si sper sa ai in fiecare zi mult de lucru.
Foarte bine ca ai stat langa spalatorie, eu iti sugerez sa stai pana te imprietenesti cu o mare parte din clienti si asa le mai strecori si cate un serviciu' de-al tau in programul lor.
Eu am plecat, maine ar trebui sa ma duc la gratar desi nu stiu ce pisica sa pun pe el ca bani de altceva nu am.

Oricum, trebuie sa ma trezesc devreme.
Seara buna tuturor!
ca o mica idee de reclama: aici in constanta la o spalatorie e o dubita veche la intrare pe care scrie numele spalatoriei, sau un elefant...poate te ajuta cu ceva, daca ai loc, e ceva amuzant si eficient pentru reclama.Sau trage un banner sanatos cat strada sa-l vada tot romanu'

Cumpara un Trabant, vopseste-l frumos si scrie numele spalatoriei pe el.Doamne ce idei am la ora asta

...dar cine stie, poate ajut cu ceva
Acum am ajuns acasa....m-am intalnit mai devreme cu hornetb si am mai aflat cateva detalii ce ma vor ajuta enorm....Ii multumesc pe aceasta cale....
Pt Vorbaretzu : Terenul dispune de apa, canalizare, curent chiar si trifazic

....E intr-adevar o sansa foarte mare....Nu o sa para facut in fuga...Si vezi ca ce spui tu acolo cu 80 ron e enorm...O sa am 13 lei interior, 13 lei exterior ...cam asa sunt prin zona...