Site cu harti

cocoalex

Salut,

cum se poate un astfel de site? ce tehnologie se foloseste in realizarea lui?

http://www.harta-turistica.ro/
cornelyu
nu e necesar un program special, situl poate fi html, flash, php. iti trebuie insa hartile in format vectorial ca sa poti face zoom in, zoom out, chestie la care nu ai acces, sunt firme care se ocupa numai cu asa ceva.

un program care sa-ti genereze un astfel de site din doua clikuri nu exista, daca la asta te-ai referit

cornelyu
daca te referi la modul in care se face zoom-ul, de obicei se face in flash cu masti, dar exista si alte posibilitati
lacib
Flash? Tu glumesti? Nu e destul de evident appletul de Java de pe acel site? Si dupa cum vad eu zoom-ul se face cu Javascript. Deci e vb de programare si nu de design.
cornelyu
am spus ca e doar una din metode, in nici un caz singura. iar flash-ul nu inseamna numai design, si in flash se poate face preponderent din actionscript.fiecare din metode are avantaje si dezavantaje. nu am zis ca in situl cu pricina s-ar fi facut in flash, am mentionat doar ca principiu, deoarece flashul e mult mai rar utilizat, cu toate ca rezultatele sunt mai spectaculoase, se poate face zoom in zoom, zoom cu inertie, si multe altele fata de java
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.