carsempire - corect scris?

andreew

eu am un site, carsempire.com .Domeniul carempire era luat, asha k l am luat pe asta. Insa suna chiar prost? carsEmpire.com ? va rog o parere nu mi ar strica. dar carsbids.com bid=licitare. mersi mult.
ps: va rog sa nu uitatzi ca nu totzi oamenii sunt americani/englezi shi nu totzi vorbesc engleza perfect, deci oare reprezita un mare dezavantaj numele lui?
Fr3ak
vezi să n-o dai în greșeala de pe
http://www.penisland.net/
am râs de m-am crăcănat când am văzut.

Nefersetty
QUOTE(andreew @ Mar 21 2006, 03:26) *
eu am un site, carsimperiu.com .Domeniul carimperiu era luat, asha k l am luat pe asta. Insa suna chiar prost? carsimperiu.com ? va rog o parere nu mi ar strica. dar carsbids.com bid=licitare. mersi mult.
ps: va rog sa nu uitatzi ca nu totzi oamenii sunt americani/englezi shi nu totzi vorbesc engleza perfect, deci oare reprezita un mare dezavantaj numele lui?

Primul nume suna mai bine decit carbids.com.
Acum depinde si despre ce e site-ul tau. Daca vinzi masini atunci cars imperiu.com e un nume potrivit
_Crisuletz_
QUOTE(andreew @ Mar 21 2006, 11:56) [snapback]1353849[/snapback]
eu am un site, carsimperiu.com .Domeniul carimperiu era luat, asha k l am luat pe asta. Insa suna chiar prost? carsimperiu.com ? va rog o parere nu mi ar strica. dar carsbids.com bid=licitare. mersi mult.

Pai...numele atrage cel mai mult,asa ca ar trebui sa fie un nume tare rau de tot care sa prinda la public! E bine scris carsimperiu (cars imperiu) Dar,daca mai cauti si alte variante,mai am si eu o idee : carsforall.com cars for all (masini pentru toti)...nu stiu daca e prea buna,eu am incercat! Era buna si prima idee! coolspeak.gif
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.