Cu ce programe pot sa imi construiesc o pagina web

djpaxyo

Salut.Caut si eu niste programe bune pt a`mi face un site de radio.(si templaturi free daca sti`ti vreo pagina)Va multumesc.
Bocacio Junior
template-uri = www.google.ro si scrie free web templates, o sa-ti intoarca rezultate cate fire de par ai in cap
pagina ti-o faci in dreamweaver, e de la macromedia, sau frontpage daca ti se pare mai usor, de la office.
Te-am ajutat, acum am o rugaminte la tine, sa nu faci radio de manele biggrin.gif

kevinro
QUOTE(Bocacio Junior @ Mar 20 2006, 22:37) *
template-uri = www.google.ro si scrie free web templates, o sa-ti intoarca rezultate cate fire de par ai in cap
pagina ti-o faci in dreamweaver, e de la macromedia, sau frontpage daca ti se pare mai usor, de la office.
Te-am ajutat, acum am o rugaminte la tine, sa nu faci radio de manele biggrin.gif

Dreamweaver si Frontpage costa (multi) bani si chiar daca e usor sa le folosesti piratat, sfatul meu e sa folosesti 1stPage 2006 sau NVU, complet gratuite si la fel de bune WYSIWIG.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.