Azi mi-am schimbat si eu permisul de conducere in Bucuresti in sediul din Pipera. Pot sa zic ca am fost super multumit de cum au decurs lucrurile.
Pt cei care au de gand sa isi schimbe permisul de conducere in Bucuresti ii sfatuiesc sa isi descarce formularul direct de pe sait-ul prefectruii Bucuresti si sa il completeze cu pixul (da , cu pixul). Cu toate ca scrie mare acolo ca formularele se iau gratuit de pe net, cei care nu stiu se duc vis a vis si da 5 RON pe formular si 5 RON pe dactilografiere (la fel... e scris mare peste tot ca formularele pot fi completate de mana).
Eu la ora 12.30 m-am asezat la o coada din fata unui ghiseu (mai exact ghiseul cu nr 8 ) dintr-un total de 10 si in 30 de min deja eram in fata ofiterului care mi-a luat dosarul si facut poza (procedura ce nu a durat mai mult de 2 min) si mi-a zis ca in 3 ore permisul o sa fie gata, asta insemnand cam ora 16.00. Pe la ora 15.00 am zis sa incerc poate poate permis e gata (asta la ghiseul nr 15 -acolo unde se elibereaza permisele) si cand surpriza... permisul era gata.
Deci sa recapitulam... venit la 12.30 in pipera (loc de parcare am gasit imediat fara probleme), la 15.00 ieseam pe poarta institutiei cu permisul in buzunar.
A, apropos, permisul e model din acela european in care adresa de domiciliu nu mai este trecuta.
Si inca ceva: taxa este de 68 RON (si poate sa fie platita la cec-ul care functioneaza in cladirea din pipera)
Succes tuturor!!!