problema logo...

bogdan.tody

am o problema cu logo pe pagina asta in sensul ca in ie logoul se vede cu fundalul putin mai inchis la culoare decat e in realitate si iese din peisaj. in opera si firefox se vede bine... Acum background e aceeasi culoare cu headerul.. inainte era cu background-ul transparent si pe ie se vedea gri, in timp ce pe opera si firefox se vedea culoarea headerului cursing.gif
Rares_Pintea
asta deoarece Internet explorer nu "cunoste" transparenta PNG-urilor

S-a mai discutat despre problema, cauta . Ultimul topic parca e in Programming / PHP tongue.gif

Bafta

bogdan.tody
hmm... dar acum nu mai e transparent... are backgroundul la fel cu headerul..nu mai este transparent ...
Rares_Pintea
pai daca nu mai e tranparent , probabil ai pus alta culoare la background ?

asta depinde ce-ai facut tu pe acolo si nu te pot sfatui , pentru ca nu-mi incarca site-ul biggrin.gif

daca totusi vrei sa rezolvi partea cu transparenta in IE , vezi aici metodele tongue.gif

bafta
BoInG
Salveaza logo-ul ca si *.gif si o sa ai un size si mai mic si o sa se vada si bine pe ambele browsere.
bogdan.tody
dar nu stiu daca se gasesc nuantele alea de culoare in cele 256 de culori suportate de .gif
BoInG
Macar ai incercat? la mine a mers bine schimbul de format si se vedea bine pe ambele browsere. Am testat inainte sa zic ceva.

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.