marius
16th March 2006, 23:18
M-am dus si eu azi ca tot timisoreanu' la Real ca tot vroiam sa imi cumparaturile si am zis sa incerc marea cu degetul...pe la 7 seara cand am ajuns....well nebunia de pe lume....coada la intrare cu jandarmi postati care iti dadeau sau nu drumul inauntru in fucntie de cat de aglomerat era...inaintea mea in parcare a intrat o masina a salvarii ca cica s-au impins aia de la coada pana s-au bagat in spital...cand am intrat inauntru parca toata Timisoara s-a mutat in Real...asa ca am decis sa ies si sa ma duc la Kaufland.....acuma de intrat am intrat dar mai greu a fost cu iesirea...caci cu chiu cu vai am reusit sa ma strecor printre lumea de acolo iar la case asteptai de moooori incet si asta desi aveau cel putin 48 de case care functionau.
Intre timp am mai aflat ca dimineata la deschidere s-a lasat cu bataie intre cei de la coada...si asta deoarece primii 200 de cumparatori parca, primeau cumparaturi gratis de 100 RON...si am stat sa ma gandesc chiar merita?...adica sa intrii in spital pentru 100 RON...dar in fine stiu ca romanii sunt saraci asa ca la ce sa ne asteptam?
Daca a mai fost careva din voi pe acolo si are poze cu inghesuiala din dimineata deschiderii as fi curios sa le vad...
Ion_de_la_Raion
17th March 2006, 05:55
Marius, ca intotdeauna, comentariile tale pertinente, ca si cel de la deschiderea mall-ului. Vroiam sa ma duc si eu la real,- maine, dar daca e asa inghesuiala, o las pe altadata. Sa vedem ce zice si maestrul Mosotti de real,-, kaufland-ul, violandu-l, nefacandu-i mare placere.
Marius, totusi, parca tu erai furnizorul de poze.
Cat despre calcatul in picioare, nimic nou. In 1995 ProTV au dat caciuli cu protv pe ele si lumea s-a calcat in picioare.
Mosotti
17th March 2006, 07:28
au fost nite colegi ieri pe la prinz si evident n-au putut sa intre. culmea este ca si ei au zis ca toata timisoara s-a mutat in real
Netshadow
17th March 2006, 13:53
M-ati facut curios . O sa merg si eu , poate ma intalnesc cu ceva cunostiinte de aici , din Tm , pe care nu le-am vazut de ceva vreme
. Sper sa pot face si niste poze , sa le pun aici .
marius
17th March 2006, 14:17
mai atata imi lipsea sa imi car si aparatu foto dupa mine...ca poate plangeam dupa 1000 de euroi la ce inghesuiala a fost pe acolo....
A...acum am auzit ca o tipa a dat coltu, din cauza inghesuielii si a problemelor cu hertzu....
Nashpa.
Ion_de_la_Raion
17th March 2006, 14:51
Cine reuseste sa intre, este rugat sa posteze impresii aici.
bolo
17th March 2006, 20:54
Am intrat ieri pe la 18 dupa ce m-am impins is eu pe acolo.Nu am cumparat nimic caci era aproape imposibil de mers cu caruciorul pe acolo si vroiam sa vad si meciul.Ce pot sa spun e ca au avut ceva oferte foarte bune dar eu am vazut doar preturile rafturile fiind goale.Se cumpara,in special ce era "oferta speciala".Ma gandeam ca au cartele Cosmote dar pauza totala.
Am vazut cum se vindeau ca painea calda televizoare SHOV(S H O V) si DVD playere cu divx elta si seg(140ron).
Nu am inteles de ce atata nebunie la acea ora.Oare Selgros a vandut ceva ieri?
cutler
17th March 2006, 21:01
QUOTE(Ion_de_la_Raion @ Mar 17 2006, 14:51)

Cine reuseste sa intre, este rugat sa posteze impresii aici.
sa corectam : cine reuseste sa iasa
marius
17th March 2006, 21:07
Netshadow
17th March 2006, 21:20
Pe la Kaufland n-am tupeu sa trec deocamdata , inca nu stiu daca e sigur - am vazut ce a patit Mosso...
( no offense , Mosso , cred iti inteleg supararea )
Mosotti
18th March 2006, 18:27
am fost de 2 ori in real
aseara, pe la 10:30 si azi de la 2 la 3. de la 2 la 3 pentru ca de la 2 la 2:05 mi-am luat de pe raft ce-mi trebuia, de la 2:05 la 2:15 m-am luptat sa ajung la o casa, de la 2:15 la 2:25 am stat la rind pina s-a inchis casa din nus ce motiv, de la 2:25 la 2:30 m-am luptat sa ajung la o casa vecina si de la 2:30 la 3 am stat dupa 6 (da, sase) oameni. problema este ca tanti alea de la casa abia se misca. daca ma duceam io in locu uneia din ele, terminam magazinu in 20 de minute si trebuiau sa dubleze reclamele la radio si tv. parca sint paralizate. a doua problema sint scanerele, care ar trebui sa scaneze (doh) dar cam refuza sa o faca. si a treia problema, dar nu si cea mai mica, este ca tot felul de protectii imbecile piuie dupa ce ai trecut de casa si tre sa vina alti indivizi care sa faca shit & stuff. asta dupa ce s-a chinuit o paralizata 5 minute sa taie toate borhoturile. eu aveam un pepsi, niste cafea si un item de care aveam neaparata nevoie si nu mai gasisem in alta parte, altfel lasam cosu in mijlocu realului dezastru si tzushti
propun rebrandarea dezastrului comercial in real,-piece of shit
si in premiera mondiala, doi paznici, angajati real cu norma intreaga
add
18th March 2006, 18:33
am observat eu un lucru destul de ciudat. unde e ceva moka sau aproape moka e omor.
la cartele coada cat china... am fost ieri la Cassandra (teatru ala unde joaca studenti, moka) mai frate... se impingea lumea, n-ai vazut asa ceva. am ajuns sa ma calc in picioare si la teatru
romaximusro
18th March 2006, 18:37
mosotti , ma chinuie curiozitatea sa aflu ce masina e aia din care ai facut poza
cristi1981tm
18th March 2006, 19:52
Mai...eu nu stiu ce bafta ai avut tu Moso,dar,acum o ora-doua cand am fost eu era moarte de om.Adica - nici nu am putut sa cobor din masina,masina parcate pana aproape de sens,cred ca si in parcarea de la Selgros isi lasau aia masinile si apoi se duceu la Real.Cat despre traficul din zona aia - un adevarat cosmar,am mers cu 20 de km/h in zona in care alat data ii dadeam 80.Sper sa treaca cat mai curand chestia cu balamucul,de genul care am prins azi...
Mosotti
18th March 2006, 21:20
am uitat sa zic ca in afara de debandada, magazinul e ok. pacat ca numai noaptea, cind incep sa umble bufnitele, poti sa respiri cit de cit (desi cu mare greutate). deja am lasat 10 mil la real
puteau sa le faca un pic de antrenament la casiere pina au deschis magaoaia. si mai puteau sa faca ceva si cu piuitorile alea, lua-le-ar dracu sa le ia.
apropo de piuitori, azi am fost in selgros si la intrare au inceput sa-mi piuie blugii cumparati acu o luna. nu-i asa ca-s extrem de dobitoci? mai ales ca aseara mai fusesem odata pe-acolo si n-a piuit nimic. piui-le-ar capetele lor seci de handicapati
Ion_de_la_Raion
18th March 2006, 22:44
Cum sa-ti piuie blugii, moso ?!? Ai ceva in ei ? Te-au rapit niste extraterestri recent si ti-au bagat vreun cip prin ei ?
De la Real vreau sa iau o masina de spalat. Asigura transportul, dar numai pana la intrarea in bloc. De acolo, trebuie sa vorbesc cu Chief O'Brian sa mi-o teleporteze eventual. Nu stiu pe nimeni, stau la et.9, nu intra in lift (am masurat), deci cine vine trebuie sa-si ia inima in dinti. Plus ca boii de la Real habar n-au pe ce lume traiesc. Am vorbit cu 3 copilasi din interiorul magazinului, s-au dus sa se intereseze si fiecare a venit cu o versiune diferita. Dar in mare treaba merge cam asa:
1. Te duci in magazin si vine un "baiat" de pe raion, care iti noteaza un numar complicat, tip cod de bare. De ce nu-l scaneaza, nu stiu.
2. Cu codul iesi din magazin, te duci la "service clienti", unde stai la o coada, unde stau oameni care vor sa incerce aparate. Acolo platesti, dupa care te duci la o alta coada pentru garantie. Inca nu ai aparatul.
3. Ei te anunta cand iti aduc aparatul (aici il aduc cand vor ei, tu trebuie sa fii acasa zi lumina). Vin si il lasa la intrarea in bloc. Nu stiu daca iti dau ceva la mana ca vor veni sa-l aduca, s-ar putea sa se faca ca au uitat.
4. Iti aduc ce vor ei. Tu nu vezi produsul si daca tot l-ai platit, ce mai poti face ? Pot sa-ti aduca unul lovit, sau folosit si ambalat.
Daca asta e comert, sa ma scuzati.
Neuron
18th March 2006, 22:59
Daca vrei sa iti cari masina de spalat pe scari pana la etajul 9 trebuie sa recunosc ca ai tupeu mare. Este cel mai greu aparat electocasnic care l-am vazut eu, nu stiu ce naiba contine. Parerea mea este ca mai bine ai cauta una sa intre in lift 
Cand mi-am luat si eu chestii de astea acum 4 ani in Bucuresti nu ti le aducea nimeni in casa. Acum nu stiu daca au schimbat ceva in sistem.
romaximusro
18th March 2006, 23:12
eh
cu grija si cu amici bine facuti se poate face . Si cu multa bere sau suc (dupa preferinte). Si eu stau la etajul 9, si cand m-am mutat am avut ceva lucruri de carat , inclusiv un congelator arctic imens
) Ideea e ca totusi iti trebuie omuleti bine facuti.
Cat despre statul la 2 cozi diferite pentru a plati si a lua garantia.. se vede ca putin ii doare de timpul clientului. Vorba aia: da ce, stam noi la coada?
Mosotti
18th March 2006, 23:13
QUOTE(Ion_de_la_Raion @ Mar 18 2006, 22:44)

Daca asta e comert, sa ma scuzati.
asta nu e comert, intr-adevar is batuti in cap cu leuca. acum citiva vreo 2 ani am fost cu un prieten si am luat un frigider din kapa, insa l-au adus pe loc acasa. evident ca nu l-au urcat pe scari, dar totusi au venit instant. ce dracu de rost mai are sa mergi la magazin daca tot nu-l aduc acasa pe loc? mai bine le dai telefon. sa-si faca dracu sait si sa inchida parascovenia.
QUOTE(Neuron @ Mar 18 2006, 22:59)

Daca vrei sa iti cari masina de spalat pe scari pana la etajul 9 trebuie sa recunosc ca ai tupeu mare. Este cel mai greu aparat electocasnic care l-am vazut eu, nu stiu ce naiba contine. Parerea mea este ca mai bine ai cauta una sa intre in lift

mai demult masinile de spalat aveau in ele un pietroi. da, un pietroi. nu stiu ce dracu poa sa aiba acuma
Ion_de_la_Raion
19th March 2006, 00:26
QUOTE(Mosotti @ Mar 18 2006, 23:13)

mai demult masinile de spalat aveau in ele un pietroi. da, un pietroi. nu stiu ce dracu poa sa aiba acuma

acum au un pietroi cu display.
QUOTE(romaximusro @ Mar 18 2006, 23:12)

eh

cu grija si cu amici bine facuti se poate face . Si cu multa bere sau suc (dupa preferinte). Si eu stau la etajul 9, si cand m-am mutat am avut ceva lucruri de carat , inclusiv un congelator arctic imens

) Ideea e ca totusi iti trebuie omuleti bine facuti.
n-am amici, nici bine facuti, nici rau facuti.
dau ceva mai bun ca bere si suc. dau bani.
nush ce naiba o chestie atat de simpla se transforma intr-o adevarata tevatura in tara asta. ce naiba, nu ar trebui sa existe firme pentru treaba asta ? ca tot e la moda mutatul. adica avem firme care piaptana caini si nu aevm oameni sa care obiecte mai grele la oameni sus ?
cristi1981tm
19th March 2006, 00:39
Din cate stiu eu,"pietroiul" de care vorbiti se regaseste la toate modelele - si e pus acolo ca sa nu iti "danseze" masina prin casa cand incepe centrifuga(la 1200 de rot/min e de astepata sa apara si ceva vibratii:) ).De asta o masina de spalat zici ca are 100 de kg.
H725
19th March 2006, 00:40
Transportul pina in fata scarii a electrocasnicelor este asigurat in pretul platit la magazin. Transportul pina sus este EXTRA. Probabil vreo 10RON, dar depinde si de volumul aparatului, daca incape in lift.
PS Funny: acum vreo 2 ani, ne-au sunat baietii cu transporturile pe la ora 23... Au zis ca nu au gasit blocul, dar sint convins ca au fost la 10 beri... ca doar era vara... L-au urcat. Nu Gratis...
romaximusro
19th March 2006, 00:40
si unde e mai"pietroiul" ala? chiar is foarte curios
)
cristi1981tm
19th March 2006, 00:49
"Pietroiul" e un fel de prefabricat,care intr-un fel "inconjara"oarecum cuva(cel putin la masina mea de spalat - am un model cu incarcare prin partea superioara).
Neuron
19th March 2006, 00:49
QUOTE(romaximusro @ Mar 18 2006, 16:40)

si unde e mai"pietroiul" ala? chiar is foarte curios

)
Se pare ca este beton de fapt
http://home.howstuffworks.com/washer2.htm
Acum e usor sa-ti cumperi o masina!
Volkswagen Polo de la 399 RON/Luna. 2% avantaj client. Credit in RON. Risc zero.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.